NESREĆAMA NIKAD KRAJA
[ # ]

DERINGAJ

Vraćali smo se iz Knina s proslave Dana domovinske zahvalnosti. Ispred nas se odjednom stvorila gužva, a kad smo se približili vidjeli smo stravičan prizor, kaže Željko B. iz Suhopolja koji je fotografije snimio u utorak u mjestu Deringaj kod Gračaca.
- Vatrogasci su izvlačili ljude koji su ostali prignječeni u automobilima. Pretpostavljam da su prije toga ugasili vatru na vozilima jer smo vidjeli da je ostalo malo pjene. Pet osoba bilo je teško ozlijeđeno, a među njima i jedna 11-godišnja djevojčica - kaže Željko B. Dodaje kako je unesrećenima u pomoć stiglo čak pet vozila Hitne pomoći.

- Prije Hitne ozlijeđenima su pomagali branitelji te dva doktora i medicinska sestra koji su se našli u koloni vozila. Držali su ljude budnima dok ne dođe Hitna. Ljudi iz drugih automobila su davali deke i zavoje za pacijente. Mi smo u kombiju imali majice pa smo i njima utoplili ljude. U jednom automobilu bio je i pas u kavezu. I on je bio ozlijeđen pa je netko pozvao veterinara - kaže Željko B.

Policija je izvijestila da su se frontalno sudarili Golf zadarskih i Fiat gospićkih registracijskih oznaka. Dva vozača s ozljedama opasnim po život i tri suputnice s teškim tjelesnim ozljedama prevezli su u Opću bolnicu Zadar. Još nisu poznati razlozi zbog kojih je Golf prešao na suprotnu traku, odbio se od ograde i vratio u svoju traku. Uslijed toga vozač Fiata (49) je,pokušavajući izbjeći sudar, prešao na suprotnu traku, u trenutku kada se Golf u nju vratio. U Fiatu su bile vozačeva supruga (49), djevojka (21) i djevojčica (11). Protiv vozača Golfa (42) policija će podignuti kaznenu prijavu za izazivanje prometne nesreće. Njega su u srijedu prevezli u splitsku bolnicu na Firulama jer mu se stanje pogoršalo. 24 sata

06.08.2008. ...20:19 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters