VELIKO GORIČKI VATROGASCI LANI IZIŠLI NA 281 INTERVENCIJU
[ # ]

VELIKA GORICA

Proračun za 2007. godinu ostvaren je u iznosu od oko 250 milijuna kuna, konstatitralo je Gradsko poglavarstvo na danas održanoj trosatnoj sjednici. Grad je, kako kaže gradonačelnik Tonino Picula izašao iz financijske krize te konsolidirao transakcije.

Manjak od 16 milijuna kuna u cijelosti je pokriven te je ostvaren i višak prihoda od dva milijuna kuna. Najveći dio sredstava ostvaren je u Odjelu za društvene djelatnosti i školstvo, i to više od 87 milijuna kuna. Slijede Upravni odjel za komunalne djelatnosti koji je ostvario 95 posto namijenjenih proračunskih sredstava, odnosno 75 milijuna kuna, te Upravni odjel za poljoprivredu u koji je utrošeno 15 milijuna kuna.

Rad u protekloj godini Poglavarstvu su predstavili i čelnici gradskih kulturnih, obrazovnih i športskih udruga i ustanova, te, po prvi puta, i Javna vatrogasna postrojba. Prema riječima zapovjednika JVP-e, Tihomira Varge, postrojba je lani izašla na 281 intervenciju, radila na edukaciji radnika, nabavljena je i nova oprema te pokrenuta zajednička suradnja s dobrovoljnim društvima. Lani je JVP zaposlila i tri nova djelatnika, a uvedeno je i pasivno dežurstvo. RVG

30.04.2008. ...22:27 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters