DOGRADONAČELNICA OBEČALA NABAVKU DVA KOMBIJA ZAJEDNICI
[ # ]

KOPRIVNICA

Skupštinu je otvorio predsjednik VZG Koprivnica, gosp. Ivan Golubić, koji je pozdravio nazočne goste i uzvanike te podnio izvješće o radu VZG-a u 2007. godini u kojem je naglašeno da zajednica broji oko 1000 vatrogasaca, te preko 500 članova vatrogasne mladeži. Pohvaljene su natjecateljske ekipe s područja zajednice koje zbog velikog zalaganja postižu izvrsne rezultate na raznim natjecanjima, te se njih devet plasiralo na ovogodišnja državna natjecanja (4 ekipe mladeži i 4 seniorske ekipe i jedna veteranska). Naglašena je odlična suradnja s Gradom Koprivnica, vatrogasnom zajednicom županije, susjednim zajednicama i vatrogascima iz R. Slovenije, GZ Domžale i GZ Lendava.

Zapovjednik VZG Koprivnica, gosp. Slavko Tucaković, podnio je izvješće o radu zapovjedništva za prošlu godinu u kojem je prezentirao vrlo dobar rad svih članica zajednice. Ukazao je na potrebu boljeg opremanja društava i JVP-a sa opremom za tehničke intervencije zbog povećanja broja istih, te za izobrazbu kadrova za upotrebu opreme za tehničke intervencije. U planu rada za 2008. godinu navedeno je održavanje vatrogasnih prostora u zajednici te izgradnja za spremišta za društva kojima su potrebna, kupnja potrebite vatrogasne opreme, kupnja zapovjednog vozila i kombija za potrebe članica VZG Koprivnice.

Dogradonačelnica Grada Koprivnice, gđa. Želežnjak, pozdravila je rad vatrogasaca Zajednice sa kojim je jako zadovoljna te obečala da će Grad ove godine Zajednici kupiti dva nova kombi vozila.Obratio se i dožupan Koprivničko-križevačke županije, gosp. Šadek, koji je također pohvalio rad zajednice i obećao da će i županija pomagati zajednicu kao i do sada. Gosp. Kicivoj, predsjednik VZŽ, također se pohvalnim govorom obratio skupštini i prezentirao rad i planove županijske zajednice.Na skupštini su bili nazočni i predstavnici VZG Đurđevac, VZG Drnje - Peteranec, VZG Križevci, VZG Bjelovar, VZG Zlatar, GZ Domžale, GZ Lendava, VZG Sokolovac i društava VZG Koprivnica. vatrogasac.net

15.04.2008. ...07:38 [ Komentari (1) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters