GODINA BEZ POŽARA
[ # ]

ČUKOVEC

Stara je izreka da je najbolji vatrogasac - onaj vatrogasac koji ništa ne radi! U toj šaljivoj izreci ima i nešto istine, jer najbolji vatrogasci u stanju su u protupožarnoj preventivi učiniti sve što je potrebno da do požara uopće ne dođe.
A tim su se uspjehom baš mogli pohvaliti vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čukovec na svojoj redovnoj godišnjoj skupštini održanoj prošle subote.Naime, podnoseći izvješće o radu, predsjednik DVD-a Čukovec Mladen Orehovec naglasio je da DVD Čukovec lanjske godine na području svoje odgovornosti nije imao niti jednu intervenciju u gašenju požara, no vatrogasci su bili svejedno aktivni kroz brojna vatrogasna natjecanja i vježbe.

Štoviše, ove će godine biti domaćini i organizatori natjecanja vatrogasnih postrojbi Vatrogasne zajednice Grada Preloga, pa se namjerava više raditi na uređenju vatrogasnog spremišta, opreme i okoliša vatrogasnog doma te nabaviti nešto nove opreme.Zaslužnim vatrogascima DVD-a Čukovec na skupštini su podijeljene spomenice i diplome: za 40 godina djelovanja u DVD-u Čukovec primili su ih Mijo Lipić i Antun Lipić, za 30 godina Ivan Zadravec, Valent Pigac, Josip Mihoci i Franjo Mihoci, a za 10 godina djelovanja Jozo Jezerčić i Mario Madić. (MB)

05.02.2008. ...16:41 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters