NEMANJA: SMIRENOUMLJE

utorak, 29.01.2008.

Nagrada za najbolje opremljen novinski tekst 2008!

Image and video hosting by TinyPic

Paradoksalno, ali već na samom početku 2008. moguće je zaključiti natjecanje za najbolju opremu novinskoga teksta u ovoj godini.
Bez obzira što tko učinio u ovih tristotinjak preostalih dana godine, apsolutno je nezamislivo da bi itko mogao nadmašiti domet samozatajnih pregalaca "Jutarnjega lista", koji su ovogodišnji Jom hašoah, Dan holokausta, dočekali spremno, svečano najavivši još jednu radnu pobjedu - konačnu plinifikaciju Jasenovca!
Nemam snage ni za kakav daljnji komentar; evo teksta...da, i naslova!...

Datum objave 25.01.2008 15:34
Zadnja izmjena 25.01.2008 15:34


SREDIŠNJA HRVATSKA
Plin će stići još ove godine u Jasenovac
Piše: Mate Piškor
Foto: Miroslav Kiš / CROPIX

Potpisan ugovor između Općine Jasenovac i novogradiške tvrtke Plin projekt

Image and video hosting by TinyPic

JASENOVAC - Do početka sljedeće sezone grijanja sva kućanstva i zainteresirane tvrtke na području općine Jasenovac imat će mogućnost priključka na plin. Rezultat je to ugovora o dodjeli koncesije za uvođenje plina koji su potpisali načelnica općine Jasenovac Marija Mačković i Josip Vuković, direktor novogradiške tvrtke Plin projekt.

Naglašeno je da će za uvođenje plina u Jasenovac trebati sagraditi oko 24 kilometra plinske mreže, te da je zanimanje za priključak pokazalo 300 kućanstava i desetak gospodarskih subjekata.

- Cijena plinskog priključka za kućanstvo bit će 4000 kuna, a čim to omoguće vremenski uvjeti počet ćemo polagati plinsku mrežu te početi s prvim priključenjima. Potrošači mogu biti sigurni da će imati plin do jeseni ove godine - rekao je Josip Vuković. Načelnica općine Jasenovac naglasila je da je uvođenje plina neobično važno za standard, ali i za razvoj te općine jer sve ulagače zanima infrastruktura.

Istodobno s gradnjom plinske mreže u Jasenovcu i ostalim općinskim naseljima počet će projektiranje plinskog sustava u susjednoj općini Hrvatska Dubica.



Bonustrack

Image and video hosting by TinyPic

- 12:13 - Komentari (8) - Isprintaj - #


View My Stats