Istrakon

Daklem, za konvenciju znanstvene fantastike, koja će se ove godine održati od 23. - 25.03. u Pazinu (detaljnije pogledajte ovdje), pripremila sam i nekoliko komada nakita sa SF tematikom. Kako je evidentno da moram ASAP investirati u novi fotoaparat, iz ovog trenutnog sam uspjela iscijediti samo jednu jedinu slikicu, koja je upitne kvalitete, ali nadam se da će se ipak nešto vidjeti:




31.01.2007. u 08:51 | 2 Komentara | Print | # | ^

........

Prilikom pisanja posljednjeg posta (u ponedjeljak), bila sam neopisivo sretna zbog novog foruma nas nakitilica..... Nisam ni sanjala da bi se tog dana moglo dogoditi nešto loše... Ali, ipak je.... Moj mali braco (21 god.) imao je tešku prometnu nesreću..... Iako su prve vijesti bile obeshrabrujuće, uspio se djelomično oporaviti pa bi idućeg tjedna mogao izaći iz bolnice. Sve me to jako potreslo, pa nekoliko dana nisam bila sva svoja (ako sam u toj fazi nekog uvrijedila, i ovim putem se ispričavam).
Braci šaljem puno kisskisskisskiss i držim mu fige da što prije ozdravi...

26.01.2007. u 08:12 | 7 Komentara | Print | # | ^

Novi forum nakita snova

cerekImamo novi forum!!!!!!!!!!!!!!!!! cerek Zahvaljujući zalaganju nekolicine članova naše Radionice snova, dobili smo novi forum. Isti se može pronaći ovdje.

Pusa svima zaslužnima kiss

22.01.2007. u 09:45 | 0 Komentara | Print | # | ^

Nova godina, nove šale...

Upravo sam pročitala pristigli mail i nisam mogla a da ga ne objavim ovdje da ga svi vide - oprez nije za osobe nježnijeg spola (čitaj muške) te osobe osjetljivog zdravstvenog stanja... Nužne vještine - osnovna informatička pismenost:

Pismo korisnice softverskoj kući

Poštovana gospodo,

Prošle godine izvršila sam upgrade sa Decka 5.0 na Muza 1.0. Nažalost, program vrlo loše radi. Nekompatibilan je sa financijskim softverom tako da je sada jako ograničen pristup aplikacijama Garderoba, dok se Nakit i Cvijece ne mogu pokrenuti, a koje su savršeno funkcionirale sa Deckom 5.0.
Uz to sa instalacijom Muza 1.0 došlo je do automatske deinstalacije mnogih zabavnih aplikacija kao što su bile Krstarenje , Vecera u dvoje, Vecer u kazalistu, i sl., ali su umjesto njih instalirani novi (koji nisu iz te kategorije) tipa: Poker, Subota ispred TV-a i Nered svuda 2006+.
Startanjem programa Razgovori 8.0 pojavljuje se prozor koji upozorava na grešku i obaviještava o onemogućenom pristupu nekim datotekama. Pokušaj njegovog ponovnog pokretanja ruši sistem.
Ni pod kojim uvjetima program ne izvršava funkcije: Spremanje u kuci i Pomoc u kuhinji. Pokušala sam problem rijesiti path-om Zvoncanje , ali ovaj višenamjenski uslužni program, koji je ranije sjajno pomagao sada daje više nego ograničene rezultate.
Molim Vas da mi pomognete. Nesretna korisnica.



-- Odgovor tehničke službe --

Ovo je tipičan problem na koji se korisnice žale i on nastaje uslijed zablude. Mnoge naše korisnice vrše upgrade sa Decka 5.0 na Muza 1.0 što je zapravo kardinalna greška jer je Decko 5.0 paket za zabavu, dok je Muz 1.0 operativni sistem i to projektiran tako da izvršava što manji broj aplikacija.
Pritom, mnogi programski file-ovi mogu se instalirati samo jednom godišnje, i to je uvjetovano sa mnogo faktora, pošto Muz 1.0 ima vrlo ograničenu memoriju. Zato predlažemo da razmislite o kupovini novog softvera za poboljšanje performansi.
Kao najefikasniji pokazao se Kuhinja njegove mame 18.1, Strpljenje 10.0, a ne treba zaboraviti ni Njeznost 1.1. Kada se koriste zajedno ovi programi će učiniti da Muz 1.0 razvije osobine kao sto su Popravci u kuci 1.0, Najbolji prijatelj 7.6, Vecernji izlasci 1.2, Romantika 1.0, pa čak i Teretana 1.1 Savjetujemo da ni pod koju cijenu ne instalirate programe Punica 1.0 jer aplikacija daje smrtonosnu funkciju za Muza 1.0 uvlačeći ga u petlju u kojoj ce izvršavati samo Pecanje 9.4, Lov 5.2, sve dok konačno ne upadne u program Pivo 6.0, koji izaziva generiranje file-ova Pivski trbuh 9.1 i Hrkanje XP koje je praktično nemoguće izbrisati.

Uživajte i dobro se nasmijte!!





09.01.2007. u 11:59 | 3 Komentara | Print | # | ^

Prošo godišnji...

Opet sam tu, na svom radnom mjestu, iako ovog puta u nešto drukčijem izdanju... Nešto smo razmijestili namještaj i svi smo oduševljeni novim izgledom našeg ureda.

Budući da još nisam završila onu neugodnu fazu prilagodbe na rad (haha), da vam ispričam što se sve dogodilo otkad me nije bilo... K'o što se može pročitati u starijim postovima, opasno me bila uhvatila blagdanska depresija (da, da, sad i službeno postoji ta dijagnoza)... Nešto se bilo nakupilo negativnog u mom životu i nekoliko dana nisam vidjela izlaza iz nemogućih situacija... Na sreću, prošlo me... Sad sam opet ona stara (haha)...no, dobro, s kojim kilogramom viška, ali i to imam pod kontrolom - od nedjelje sam na UN dijeti i zasad je super - danas su na rasporedu kolači (mljac). Prve kalorije su doduše otišle već 04. na Sljemenu.. bilo je odlično, organizacija za svaku pohvalu, a ekipa luda...
Da se ne zabunite, nije da nisam ništa radila.. Evo i dokaza (oni s dobrim vidom vjerojatno će zamijetiti napredak - hehe)

Ovo je poklon za moju najdražu (i jedinu) šogoricu koja je ovih dana imala rođendan. Nazvala sam je Dashing pinky.
I sebe sam malo obnovila naušnicama Favourite tears

Pinky green je zapravo proba, i nisam posve zadovoljna, ali tako je kako je

A ovaj komad nakita je dobio najviše pohvala stručnog žirija, iako se po slici ne bi moglo isto zaključiti





09.01.2007. u 07:59 | 5 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2007  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Siječanj 2007 (5)
Prosinac 2006 (3)
Studeni 2006 (4)
Listopad 2006 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

uvid u moju maštu, ručicama pretočen u stvarnost


Smatrate li da bi vam neki komad nakita savršeno pristajao i/ili ga vidite kao poklon dragoj osobi, možete me kontaktirati mail-om na:
vnovos25@net.hr

Često posjećujem...

Nakit snova - Forum

Sponzor: plus.hr



Hobby art Chemaco

Lumos

NB net

Perla nakit



Meni srodne dušice...

Angelspring

Audry

Cordelia

Crna ofca

Elektra

Fantasywinds

Kitty Kat

Tippy

Ribica

Glamourgirl

Amorfia

Ignis

IP

Ithilnen

Jacy

Annie

Evenstar

Lorien

Lothlorien

Luka Nada

Pinkeye

Tiffany

Vanna

Bjorkica

Zelena

Beaderica

Copyright ©

Slike nakita zaštićene su autorskim pravima, pa molim da se ne koriste za umnožavanje, reproduciranje, reklamiranje, objavljivanje i sl. bez mog pristanka. Ukoliko imate potrebu za istima, možete me kontaktirati putem mail-a: vnovos25@net.hr
Naravno, i za sva ostala pitanja, prijedloge, narudžbe nakita i sve što vam padne na pamet, možete mi se javiti na navedenu mail adresu