Image 

hosted by Photobucket.com
14.06.2006., srijeda
MI, DJECA S ICQ ACCOUNTA: 4. BROJ
Odustajem od postanja 3.broja u djelovima. i bez naslova. nije bitno,samo čitajte

Uvodna napomena: oni koji nisu čitali otpočetka neće kužit ništa zato ako vas zanima pročitjate svewink
Također, oni koji čitaju, možda neće skužiti rascjepkanost i preskakanje događaja pošto se dešavaju u različitim vremenima i različitim likovima. Ah joj.

burninmad
Za to vrijeme komora od titana materijalizirala se 20. veljače u 2078 godini, u malom stožeru za poštu naroda koji koji je grozno ličio na divovske zelene podmornice. Kad su upali unutra, jedna pripadnica te vrste koja je pila koktel Metropolis 1926, držeći pipke nepristojno podignute na stol, pogledala je kao da su došli s Marsa.

“Bljjjjgggg lleepppllurrp” reče ona.

Naši junaci slegnu ramenima te je sistematski pobrišu, zajedno sa vratima. Kad su izašli van, smo što ih šlag nije strefio.

Nalazili su se u hodniku sa staklenim zidovima, na visini od barem dva kilometra, a ispod njih prostirale su se brojne zgrade načinjene od jakih čeličnih konstrukcija i neprobojnog stakla, sa dekoracijama plazme. Oko staklenih tornjića letjeli su leteći auti, autobusi i taksiji.
Nakon otprilike deset minuta blokade, dok im su im širom otvorena usta visila do poda, u njih se zabila zelenkasto-siva gospođa koja je izgledala kao humanoidni hibrid štakora i kornjače, sa naočalama i ružičastom kosom. Oni su se sumanuto zablenuli u nju, a ona im je ljubazno rekla da se pomaknu jer zakrčuju prostor, što je zvučalo otprilike kao “Mkkkc zzoo pproo cccc”.

“Ovo je prekul,”reče GutSlicer gledajući prema staklenim tornjićima u dubini.

“Waarghh “ drug Sinister se priljubio uz zid koji nije gledao dva kilometra u dubinu.

“Zamisli da sad obrišem ovaj zid,” reče tanya-hasky.. i obriše zid.

“Waaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhh,” zavrištalo je svo četvero kad su ih struja i tlak zraka povukli nadole. “Waarghhhhhhhhhhhhh!!!!!”

Negdje u pozadini uma, GutSlicer se sjeti vica sa bebom zakačenom okom na antenu.
Wikipedia očajno pokuša dohvatiti fotošop Editor iz sanjinih ruku, što nije bilo baš najlakše pošto su visjeli dva kilometra iznad zemlje, dok su ih pridržavali tanani čelični držači staklenih ploča.

Odjednom su se otkačili i počeli padati u dubinu. Zadnje što su začuli bio je umirujući ropotirajući zvuk ispod njih.

* * *

172 godine u prošlosti, na ulicu su kroz poštanski sandučić ispale Aradia i Lunaria, zastrugavši po pločniku.

“Hmpff,” pokuša Lunaria nešto izgovoriti. Ispostavilo se da je pogodila točan jezik pločnika, te joj pločnik umirujuće zabrunda:

“Fhhhhmmmff.”

“Što je rekao,” upita Aradia, dižući se sa pločnika i otresajući prašinu sa sebe.

“Nešto tipa 'ptice su voda', nisam još naučila čitav jezik.”

“Kul, a di smo mi to?” upita Aradia okrećući se unezvijereno oko sebe.

Ono što su ugledali oko sebe zapravo su bili Giardini... ali giardini prije 100 godina.

“Warhghhh,” reče Lunaria zbunjeno.

Kad su nakon dugog tumaranja hodnicima i nalaženja još nekoliko zlatnih i srebrnih ribica, te manjim okršajem s jednim pripadnikom onog što je grozno ličilo na divovsku zelenu hobotnicu, našliprekrasnu komoru od titana, pomislili su da bi bilo zabavno otići u onu 2078. kad su već tu, ali nešto je očito pošlo jako JAKO krivo. Zbunjeno su se okretali gledajući drveće oko sebe i prečudno odjevene ljude koji su ih gledali kao da su pali s marsa.

Lunaria se nervozno okrene. “Misliš da će nas inkvizicija spalit na lomači?”

“Prije će nas netko pretuć,” reče Aradia razumno, “i polako mi postaje žao što sam ikad instalirala ICQ.”

“Nemoguće!!! ICQ je naš život!! I ja ću se zauvijek boriti za njega!” izdere se Lunaria i odmaršira niz ulicu ispuštajući čudne zvukove tipa “Hmmff phhhhfff ftthhpp”.
Aradia nevoljko krene za njom, zakopčavajući kaput jer je postalo vrlo hladno. Lunaria je odrješito hodala sve do kraja Giardina, kad odjednom naglo zastane, i Aradia, koja je gledala u pod, zabije se ravno u nju.

“Karmenn!!!” izdere se ona.

Lunaria je pogleda najdubljim značajnim pogledom. “Pločnik mi je rekao da se opet u onoj vražjoj rivi nalazi teleporter, ali da najprije moramo naći dio zagonetke koji će nam pomoći u našoj misiji u potrazi za ICQ-om.”

“Aha,” reče Aradia promatrajući golubove. “I po to smo trebali doć baš tu u ovu užasnu Pulu prije sto godina?”

“Pffuuuthhh Hfmmm fff?” isfffta Lunaria.

“Mhh tff hmmff fffttt” odsfffta joj pločnik.

“Rekao je da smo morali doći ovamo, točnije tamo gdje je naša škola sad, da saznamo neku informaciju.”

“Aha,” ponovi Aradia bezbojno te one krenu duž ulica prema prekrasnoj i bogato uređenoj Školi promjenjene umjetnosti i dizajna. Doživjeli su pravo iznaneđenje kad se ispostavilo da je škola stvarno bila prekrasna i bogato uređena, samo što nije bila škola, već prekrasna vila, u kojoj je sa svojom obitelji živio prvi časnik austrougarske mornarice.

“Hmm...” Lunaria i Aradia zamišljeno su stojale ispred te vile, i pitale se što će sad. Naposljetku se sjetiše da škola tj vila ima više ulaza, te su napokon ušle kroz i danas misteriozna zelena zahrđala vrata u perivoju škole. Pred sobom su ugledale prekrasni perivoj pun cvijeća, općenito izgledajući onako kako perivoji već trebaju izgledati. Negdje odozgo se čuo smijeh djece.

“I šta sad?” obazre se Aradia po zelenom perivoju.

“Neznam...” Lunaria zamišljeno krene prema mjestu koje je nesvjesno magnetski privlačilo... prema budućem Elenorinom grobu. Odjednom ugleda strelicu kao na kompjuteru koja je pokazivala na tlo u kutu. Njih dvije mu priđu i počnu kopati.

* * *
“Haloooooooooooo!!!!! Pomoććććć!!!!!!!!” derale su se Dantalian i Mala, lupajući šakama po stjenkama komore od titana. Nitko ih nije čuo. Nitko ih nije ni mogao čuti, budući da su se nalazile u vremenski izoliranoj kapsuli koja zapravo nije bila nigdje...ili točnije rečeno nikada.

Princip ovih modernih vremenplova (ili temportera) bio zapravo vrlo jednostavan. Da bi se izbjeglo bolno i mučno dematerijaliziranje i ponovno materijaliziranje ranijih temportera, korporacija koja ih je proizvodila prepravila je čitav koncept, i stvorila novi model pod tvorničkim imenom tmpblst 673Xed 1.00 TCed T2, što bi,da se smanje marketinške zavrzlame oko predugog izgovaranja imena, bilo, Temporter Blast. Temporter Blast je osmišljen tako da objekti temportiranja budu zatvoreni u kapsulu, i zatim kapsula zatvorena novootkrivenim poljem vremensko-prostorne izolacije, koje osigurava potpunu izolaciju objekta od bilo čega u svijetu, univerzumu, ili bilo čemu drugom, čineći tako sve unutar polja bezbolno prenosivim na bilo koje mjesto ili vrijeme, kao da se u biti prenosi samo polje, irelevantno od njegovog sadržaja. Ovakvi inovativni proizvodi te korporacije već godinama joj donose milijarde zemova (najnovija valuta korištena na cijeloj zemlji), jer njihovi proizvodi bili su najbolji, najkvalitetniji i nalazili su se apsolutno svugdje. Ta korporacija zvala se Acoc Aloc, a temporter u kojem su se nalazile Dantalian i Mala bio je prvi i jedini koji se ikad zaglavio u vremensko-prostornom kontinuumu, i još gore, rastavio putnike jedne kapsule. Zapravo, takav događaj bio je praktički moguć ako i samo ako bi odašiljaču kapsule ponestalo struje. A pošto je korporacija Acoc Aloc bila najveći svjetski proizvođač te se vodila identično kao i bilo koja druga država, bila je priključena na glavno svjetsko napajanje. Drugim riječima, struje je moralo nestati na gotovo cijelom planetu zemlji.

Nakon što su provjerile sve tipke na konzoli, i nakon sati i sati deranja, Dantalian i Mala su bespomoćno odustale i ostale sjediti na podu kapsule. Dantalian je opsesivno provjeravala vrhove svoje kose, a Mala je ležala na podu sa nogama na zidu i brojala rupe u rešetki na stropu. Nakon izvjesnog vremena, napokon joj je palo na pamet...

"Šta radi ona rešetka na stropu??" upita Mala refleksno se dižući u nadi.

Dantalian nevoljko odvrati pogled sa svojih vrhova i pogleda u vis. "To je rešetka od klime," reče, i vrati se ritualu pregledavanja vrhova.

"Kvragu," reče Mala i nastavi brojati.
- 01:20 - Litre krvi (13) - Prolij - Začepi teglu

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Vampirska underground organizacija! zapravo radimo blog jer zapravo samo tražimo sponzora! Haha!
(Disclaimer: Što se vampira današnjice tiče, ako vide ovaj blog, mogli bi pomisliti da smo fakeri, neozbiljni i da vrijeđamo vampire. Samo da znate to nipošto nije tako, ovo je SAMO blog, a blog je zajebancija. A i mi inače jesmo ozbiljni,iako tako ne zvučimo.)

Krik očaja

Očajni tinejđeri psihopati traže bogatu, po mogućnosti lezbijku (zbog osobnog zadovoljstva) i pedofilski nastrojenu bogatu staru aristokratkinju sa blood fetishom. U zamjenu za njeno financiranje vampiroidnog sjedišta (u koji je uvijek dobrodošla) dobivat će razno razne usluge kakve zatraži. Financiranje nam također treba da kupimo kameru za snimanje reality show-a "Big Alkos" koji je od vitalne važnosti za čovječanstvo i presudan za budućnost naše male zemlje. Zainteresirani neka se jave:
mailom na vampiroidi@net.hr
na icq: 312-308-172 ili 238-330-459
ili pustite podatke u komentarima ;)

Mi, djeca s ICQ accounta

Pošto znamo da vi očajnički želite isčitavati naš časopis opet iznova, evo vam linkovi da si olakšate taj predivni doživljaj:
1. broj
2. broj
3. broj-1.dio
3. broj-2.dio
4. broj