Image 

hosted by Photobucket.com
02.06.2006., petak
MI DJECA S ICQ ACCOUNTA: 3.BROJ-DIO DRUGI
upozorenje: malo duži dio, ali vama se NARAVNO to da čitati! čitajte gr naređujem:D:D

* * *
Bilo je oko podne kad su se naši junaci počeli osvješćivati.
Mala je polako podigla glavu, otkrivši da se nalazi u nečem jako malom sa metalnim stjenkama.
Black Jack se osvijestio i ustanovio da se nalazi u nečem jako malom sa metalnim stjenkama te da mu nedostaje Portable FotoŠopEditor.
Svi ostali probudili su se i također ustanovili da se nalaze u nečem jako malom sa metalnim stjenkama. Nakon prvotne ošamućenosti, pogledali su po stjenkama i primjetili da imaju rupe, a kad su pogledali kroz njih vidjeli su, što drugo doli još puno malih stvari sa metalnim stjenkama.

Nakon provotnog iznaneđenja počeli su se micati i dozivati jedni druge. To je zvučalo kao opći urnebes, još gore od razdoblja kad se mačke pare, jer su male stvari sa metalnim stijenkama očito stvarale jeku.

“Gdjee stueeoooooo???” upitala je Lunaria.

“Neee zanmo znamooo znamooo” odgovarali su drugi.

“Ja bi joguuurt jogurrttt jogurttt...”

“Boli me palac palac palaccc..”

“..i buhtleee buhtleee buhtlee”

“Ja bi cigareee cigaree cigareeee..”

“Da, i kavu kavuuuu kavuu”

Da vas poštedim tog općeg kaosa koji je nastao, recimo samo da su na kraju skuzžili da je portable FotoŠopEditor završio u Tanya-hasky-noj kosi te da ih je ona nakon nekih pola sata stvaranja jogurta, i naknadnih sat vremena dok je skuzila kako to radi, oslobodila. Nalazili su se u ogromnoj prostoriji punoj malih kaveza sa metalnim stjenkama.

“Predlazem da se pokupimo odavdje,” reče GutSlicer.

“Dobar prijedlog,” složi se lipi tić koji joj je zavezan lancima izmučeno ležao do nogu.

“Diži se na noge,” reče ona vadeći katanu od tko zna gdje.
Lipi tić se podigne ljuljajući se od gubitka krvi. *CENSORED* :D :) Ostali su rezignirano pogledali opscenost trenutka, i samo se na trenutak upitali kako se drug Sinister našao zavezan na podu, ali onda su im je pažnju privukla uska vrata od titana koja su bila zaobnjenih rubova kao na podmornicama.

“Pretpostavljan da bi bilo pametno sad izbrisati vrata, jel tako?” Tanya-hasky je petljala po fotošop editoru.

“Da, sanja,” rekoše ostali u unisonu.

I tako je tanya-hasky obrisala vrata, i izisli su van u dugacki mračni hodnik koji definitivno nije izgledao kao da je iz podmornica. Njegovi zidovi, pod i strop bili su prekriveni svijetlim, sivim linoleumom zelene nijanse, a na svakom kraju u dubokoj daljini vidjelo se mutno plavičasto svjetlo. I nigdje u blizini nije bilo nikakvih drugih vrata.

“Pitam se da li je arhitekt koji je ovo radio bio onako slučajno možda, jebeno nadrogiran,” zapita se lipi tić još uvijek se ljuljajući od gubitka krvi.

“Možda je jednostavno bio glup,” reče Aradia koja je već pošla na desnu stranu hodnika.

Naravno, razdvojiti se u ovakvim trenucima bila je najgluplja stvar koja se dešavala u filmovima. I zato su se i naši junaci, naravno razdvojili. Aradia, Dantalian, Mala, i Lunaria su pošli na desnu stranu, a Wikipedia, tanya-hasky i GutSlicer koja je vukla lipog tića na lancu, na lijevu. !vana se izgubila u procesu, što će biti vrlo važno za sljedeće događaje.
Kad su junaci koji su otiošli desnom stwranom hodnika došli do njegovog kraja naišli su na još jedan hodnik, koji je okomito išao s ovim. Izuzetno izživcirani, i psujući po arhitektu, krenuli su gornjom stranom i završili u maloj sobi u kojoj se nalazio jedan stol na kojem je bio akvarij sa srebrnom ribicom koja nije ispunjavala želje. Razočarani su krenuli nazad i u donjem kraju hodnika našli identičnu sobu u kojoj je bila zlatna ribica koja zapravo je ispunjavala želje.

“Ako me ne budete dirali po nemoralnim mjestima, ispunit ću svakom pola želje,” rekla je ribica zamamno se koprcajući u predivnoj prozirnoj vodi. Svi su je poželjeli dirati po nemoralnim mjestima. Naši junaci, naravno, nisu primjetili ono “pola želje”.

“Ja želim crvenu...” započne Aradia, kad se pred njom stvori crvena šalica za kavu. Ona je zbunjeno podigne. “Ha??” Ostali nikad nisu saznali što je Aradia točno poželjela.

“Ja želim alkicu...” počne Dantalian, ali zastane kad joj se u rukama misteriozno pojavila slika od Alke Vujice.

Lunaria je premišljala. “Ja želim ne živjeti.” reče ona, uvjerena u pozitivan učinak. Pred njom se pojavi ogrlica za pse na kojoj je bilo nspisano rijč “ne”. “Kul, ali mislim stvarno da nije u redu ne razlikovati grupe riječi koje same za sebe nemaju smisla“ reče Lunaria, kojoj se ogrlica svidjela. Svi se okrenu prema Maloj. Ona se nasmiješi i reče,

“Ja želim narasti.” I naraste jedan centimetar. “Kako je tapija ova ribica!!!” iznervirano se zadere ona i lupi nogom o pod. Slučajno se to desilo baš na mjestu gdje se nalazio ulaz u tajni prolaz. Bila je to rešetka prekrivena linoleumom kao i sve ostalo u sobi. Svi sretni spustili su se ljestvama dole, i ušli u neobičan hodnik čiji su zidovi, pod i strop bili prekriveni tepisima.

* * *
Junaci koji su krenuli lijevom stranom su slično napredovali. I oni su došli do ribica, ali njihova srebrna je ispunjavala želje. Tanya-hasky je zaželila jogurt, i dobila čitavu bačvu te je sad u kutu mirno sjedila i naljevala se jogurtom. Lipi tić aka Drug Sinister poželio je narasti ali je uspio narasti samo 2 centimetra, što mu je iz nekog nepoznatog razloga namamilo smiješak na lice. GutSLicer je upravo bila na redu za želju. Pošto oni još nisu skužili kako radi to “pola želje”, GutSlicer je razmišljala na glas.. “Ja želim...ja želim..”

I u tom trenu pojavi se GutSlicer_1, čistokrvni klon ove prve. “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!” počne histerizirati GutSlicer. “Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!” izdere se ona, i izleti iz sobe vukući lipog tića za sobom.

U istom trenu kad je Wikipedia poželio fotošop i dobio portable trgovinu svjetla, koja mu nije bila baš najjasnija, GutSlicer je na sred hodnika upala kroz jednu od rešetki koje su vodile u tajne prolaze, a lipi tić je pao za njom.

“Tić tić tiiić,” rekao je lipi tić, shvačajući besmislenost situacije, pogotovo kad je vidio da je ovaj hodnik prekriven selotejpom i da nema nikakvih vrata.

“Wooooowwww selotejp,” reče GutSlicer i potrči niz hodnik, dok su Wikipedia, tanya-hasky i GutSlicer_1 silazili niz ljestve..

“Wheee selotejp!!!” reče tanya-hasky te učini isto što i GutSlicer. Ispostavilo se da je vrlo korisno vući nekoga koga mučite veznaog lancima za sobom, jer je lipi tić lupio od zid i otkrio tajna vrata.

Napokon, odahnuli su svi. Ušli su unutra i po prvi put ugledali nešto što je imalo smisla više od ostalih stvair u prostoriji. Nalazili su se u velikoj kontrolnoj sobi svih vrsta sub-etha emitera, transmitera, tempofona, teleportera, i temportera. Zidovi su ovdje bili prekriveni pločama mramora, a kontrolne ploče bile su od uglačanih, nepoznatih crnih i srebrnih mterijala sa raznim gumbićima koji su blinkali.

“Kul, “ rekoše svi iako većinom nikom nije bilo jasno šta je to sve.

Tanya-hasky, zakljucivši da treba brzo poduzimati nešto, reče. “Mislim da su nam ptice rekle da dođemo ovamo zato jer bi se kao trebali teleportirati u buducnost, a ovo mi izgleda koa da ima teleportera.”

“Istina, samo treba nam temporter a ne teleporter,”reče GutSlicer znalački. “To bi trebala biti neka kul sprava sa gumbom tipa 'set date' ili 'go to date' ili tako nesto”

“Gle,ovo ovo ima set date na sebi,” reče drug Sinister koji je baš doživio preobrazbu.

“Da, i ima engage tipku kao na Star treku!!!” nadoveže se Wikipedia.

“Prekul,”rekoše GutSlicer i tanya-hasky uglas. “Ajmo se ukrcat”

Dok su se oni upetljavali u malu komoru od titana, druga grupica naših junaka tumarala je duž hodnika prekrivenog crvenim tepisima. Nije im bilo nimalo jasno što se dešava, dok nisu našli na otvor u zidu u kojem je bilo nešto što je ličilo na bankomat. Aradia je sumljičavo razgledala objekt i donijela definitivan zaključak da to nije bankomat, ali da ta činjenica se nipošto nemože izuzeti zato jer nikako nemožemo znati koji oblik populacija nečeg što grozno liči na divovske zelene hobotnice koristi za kreditne kartice. Nakon malo naguravanja sa strojem, Lunaria ga je, na opće iznaneđenje, uspjela natjerati da govori.

“Bluurp lurppp bluueeoorp” rekao je stroj.

“Ha?” reče Lunaria.

“Bluuurrppee.”

“Aha, baš to.”

“Možda ne priča hrvatski,” reče Dantalian žalosno zureći u svoj palac.

“Da, možda priča blurpanski.” Mala je rezignirano ležala na podu proklinjući dan kad je instalirala ICQ.

“Bluurp,” pokuša Lunaria.

“Bluurggo blurrr lurrrppggp” odvrati stroj.

“Bljurrggg luuerr?” reče Lunaria

“Lrrrrrgg blllllrrr” reče stroj.

“Bllrruuup.” Lunaria zadovoljno pogleda stroj i nasmiješeno sjedne na pod kad je stroj počeo pištati i počeo proizvoditi čudne zvukove.

“Jadan stroj, šta si mu napravila!?!”

“Ništa, gle...” reče ona, i izvadi šalicu kave koju je automat upravo izbacio.

“Ti stvarno znaš pričat blurpanski!!?!?!” Dantalian šokirano pogleda.

“Očito ahhahaah” nasmije se Lunaria paleći cigaru.

* * *
- 18:59 - Litre krvi (21) - Prolij - Začepi teglu

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Vampirska underground organizacija! zapravo radimo blog jer zapravo samo tražimo sponzora! Haha!
(Disclaimer: Što se vampira današnjice tiče, ako vide ovaj blog, mogli bi pomisliti da smo fakeri, neozbiljni i da vrijeđamo vampire. Samo da znate to nipošto nije tako, ovo je SAMO blog, a blog je zajebancija. A i mi inače jesmo ozbiljni,iako tako ne zvučimo.)

Krik očaja

Očajni tinejđeri psihopati traže bogatu, po mogućnosti lezbijku (zbog osobnog zadovoljstva) i pedofilski nastrojenu bogatu staru aristokratkinju sa blood fetishom. U zamjenu za njeno financiranje vampiroidnog sjedišta (u koji je uvijek dobrodošla) dobivat će razno razne usluge kakve zatraži. Financiranje nam također treba da kupimo kameru za snimanje reality show-a "Big Alkos" koji je od vitalne važnosti za čovječanstvo i presudan za budućnost naše male zemlje. Zainteresirani neka se jave:
mailom na vampiroidi@net.hr
na icq: 312-308-172 ili 238-330-459
ili pustite podatke u komentarima ;)

Mi, djeca s ICQ accounta

Pošto znamo da vi očajnički želite isčitavati naš časopis opet iznova, evo vam linkovi da si olakšate taj predivni doživljaj:
1. broj
2. broj
3. broj-1.dio
3. broj-2.dio
4. broj