< srpanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Na ovom blogu ćete nać sve i svašta !!!!!! blog











O meni :wave
ime : Valerija
škola : medicinska
Razred :1 ,a
slušam sve !!!
Rođendan : 24.12
Horoskopski znak : jarac

Koliko vas je posjetilo moj blog?
Od 12.4.2006.
Free Site Counter
Free Site Counter



Cursors

Linkovi

MySpace Layouts


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Katy
Gabi
Valery
Žiža
KAD STARCI PROLUPAJU

Pusa mojoj ljubavi...

CHAT












































četvrtak, 12.07.2007.

Moreeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!

Napokon idem na more putujem sutra navečer ili prekosutra ujutro !!!!!! Joj jedva čekam , samnom vjerojatno ide moja frendica iva tak da če bit super, ali i na moru je več puno moje ekipe i jedva čekam da dođem !!!!!!!Naravno več sam spremila stvari ne sve ali to stignem . Sutra još idem kupit neke sitnice koje nisam i onda je napokon sve spremno za put , smo potrpamo stvari u auto . I da skoro zaboravih sve ovisi kak će moji starci odlučit možda krenemo sutra navečer a možda tek u subotu ujutro , naravno ja bi sutra ali ja tu nemam prevo glasa hehe ........ vračam se za 2 tjedna pa nebudem pisala nove posteve !!!!! kissssss svima i nadam se da uživate na moru ..................wavekisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss

|komentiraj 6| printaj| #|

 

 

 

 

 

četvrtak, 05.07.2007.

More .... šmrc ... tek za dva tjedna .........

Evo pošto sam stalno doma i dosadno mi ja , odlučila sam napisat neki postić !!!
Joj tek za dva tjedna idem na more ,a valjda ču izdržat do tada !!! Bila sam par dana kod seke , uglavnom se po cjele dane izležavala , gledala telku , slušala muziku i da nekolko puta sam prevrtila njihovu svadbu koja je bila prije nekih mjesec dana . ..... Sad još prije mora odem koji put k njima malo uživat , ak niš drugo kod njih je ujutro tišina i mogu spavat do kolko oču , a ne ko kod mene klinci se počnu derat po cesti več u 8 ujutro , i onda šizim po sobi i na krevetu jer me naravno probude burninmad a meni se spava !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Al nema veze uglavnom dani brzo prolaze i ovi praznici će nažalost brzo proć !!!!! Svaku večer se idem vozit na biciklim s frendicom jest da zadnja dva dana nismo jer baš i nije lijepo vrijeme , al već ćemo mi to nadoknadit he he !!!
Uglavnom sad jedva čekam da odem na more i da opet vidim ekipu !!! Jedva čekam more , sunce , plaža i na večer izlasci ma super nam je dole ,jest da ove godine neće bit isto jer se pola ekipe raspalo i pola ih neču vidit šmrc ......namcor evo to bi bilo to od mene neznam kaj bi pisala , kisssssssssss svima !!!!

|komentiraj 10| printaj| #|

 

 

 

 

 

<< Arhiva >>