< srpanj, 2007  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Na ovom blogu ćete nać sve i svašta !!!!!! blog











O meni :wave
ime : Valerija
škola : medicinska
Razred :1 ,a
slušam sve !!!
Rođendan : 24.12
Horoskopski znak : jarac

Koliko vas je posjetilo moj blog?
Od 12.4.2006.
Free Site Counter
Free Site Counter



Cursors

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se


Linkovi

MySpace Layouts


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Katy
Gabi
Valery
Žiža
KAD STARCI PROLUPAJU

Pusa mojoj ljubavi...

CHAT












































četvrtak, 12.07.2007.

Moreeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!

Napokon idem na more putujem sutra navečer ili prekosutra ujutro !!!!!! Joj jedva čekam , samnom vjerojatno ide moja frendica iva tak da če bit super, ali i na moru je več puno moje ekipe i jedva čekam da dođem !!!!!!!Naravno več sam spremila stvari ne sve ali to stignem . Sutra još idem kupit neke sitnice koje nisam i onda je napokon sve spremno za put , smo potrpamo stvari u auto . I da skoro zaboravih sve ovisi kak će moji starci odlučit možda krenemo sutra navečer a možda tek u subotu ujutro , naravno ja bi sutra ali ja tu nemam prevo glasa hehe ........ vračam se za 2 tjedna pa nebudem pisala nove posteve !!!!! kissssss svima i nadam se da uživate na moru ..................wavekisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss

|komentiraj 6| printaj| #|

 

 

 

 

 

četvrtak, 05.07.2007.

More .... šmrc ... tek za dva tjedna .........

Evo pošto sam stalno doma i dosadno mi ja , odlučila sam napisat neki postić !!!
Joj tek za dva tjedna idem na more ,a valjda ču izdržat do tada !!! Bila sam par dana kod seke , uglavnom se po cjele dane izležavala , gledala telku , slušala muziku i da nekolko puta sam prevrtila njihovu svadbu koja je bila prije nekih mjesec dana . ..... Sad još prije mora odem koji put k njima malo uživat , ak niš drugo kod njih je ujutro tišina i mogu spavat do kolko oču , a ne ko kod mene klinci se počnu derat po cesti več u 8 ujutro , i onda šizim po sobi i na krevetu jer me naravno probude burninmad a meni se spava !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Al nema veze uglavnom dani brzo prolaze i ovi praznici će nažalost brzo proć !!!!! Svaku večer se idem vozit na biciklim s frendicom jest da zadnja dva dana nismo jer baš i nije lijepo vrijeme , al već ćemo mi to nadoknadit he he !!!
Uglavnom sad jedva čekam da odem na more i da opet vidim ekipu !!! Jedva čekam more , sunce , plaža i na večer izlasci ma super nam je dole ,jest da ove godine neće bit isto jer se pola ekipe raspalo i pola ih neču vidit šmrc ......namcor evo to bi bilo to od mene neznam kaj bi pisala , kisssssssssss svima !!!!

|komentiraj 10| printaj| #|

 

 

 

 

 

nedjelja, 24.06.2007.

Eeeeeeeeeeeeeee napokon

roflHeee pa 100 % se pitate čemu ovaj naslov , e pa postoje 3 razloga smijeh : 1 završila je škola , hvala bogu , jer da je trajala još malo dulje misilm da bi prolupala
2 : počelo je ljeto koje obožavam jer idem na more i NEMA ŠKOLE , jest da je vruće , al zato postoji klima !!!!!!
3 : I treći i naj važniji napokon imam svoju sobu i mogu radit u njoj šta oću partyrofl
Nadam se da i vi uživate i da brzo idete na more, ja idem negdi sredinom sedmog mjeseca i jedva čekam !!!!! Kissssssssss svima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kisskisskisskiss

|komentiraj 9| printaj| #|

 

 

 

 

 

subota, 26.05.2007.

helloo ljudovi

Kod mene je ovih dana ludnica , seka mi se udaje drugi tjedan i sad se sve priprema !!!! Iskreno jedva čekam da to sve prođe i da napokon imam svoju sobu i svoj mir !!! Nemogu vjerovat kolko zbrke oko jednog dana koji će brzo proć i onda ostaje opet čišćenje i pospremanje divno zar ne ??? Jučer je seka bila na probi vjenčanice , haljina je stvarno mrak !!!!! A ja sad moram nemam baš puno vremena , napisat ću jedan duži post poslje svadbe !!!! pusa svima !!!!kisswave

|komentiraj 8| printaj| #|

 

 

 

 

 

petak, 20.04.2007.

Hy ljudi !!!!!!!

kissPa evo i mene nakon 100 godina ne pisanja posteva ........ nažalost praznici su brzo završili i opet je počela šugava škola rano dizanje , gužve u busu , testovi i sva sranja koja idu uz školu .... ah ipk sve šta je lijepo kratko traje !!! Nadam se da ste se vi bar neš uspjeli odmorit i uživat u ovih 11 dana , e pa ja baš nisam večinu sam provela doma , mislim jedino dobro u svemu to je šta sam cijelo vrijeme spavala , gledala tv, slušala muziku i šetala se s frendicama i tako dan po dan i .... sve opet po starom mislim bilo je pre dobro da bi trajalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!burninmadPa evo to bi vam bilo sve od mene pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kisskisskisskisskisskisskisskiss

|komentiraj 7| printaj| #|

 

 

 

 

 

četvrtak, 22.03.2007.

HELLO !!!!!!!!!!

Ej ljudi evo me nakon dugog dugog ne pisanja posteva !!!! A evo kod mene vam nema baš neš posebno !!! Ista rutina svaki dan škola , učenje , mučenje burninmad i več mi je pun kufer tog sranja jedva čekam ljeto !!!! Drugi tjedan imamo prvi put praksu na klinici i iskreno me zanim kak će to proć hm ... samo se nadm da se svi pacijenti neče razbježat kad mi dođemo he he smijeh !!!! KISSSSSSSS SVIMA !!!!!!!! kiss

|komentiraj 9| printaj| #|

 

 

 

 

 

srijeda, 14.02.2007.

Sretno valentinovo !!!!!!!!!!!!!

:Bigoo

S. Valentine images

kiss:cerek Svim blogerima želim sretno valentinovo !!!! A evo konaćno sam našla nešto vremena , nije da sam imala nešto puno za učit , nego sam imala praksu , dođem doma na večer i crknuta sam , pa još treba nešt i učit i jednostavno mi se više ništa neda , zavalim se u krevet i to je to !!!!
Kisssssssss svima kissMySpace

S. Valentine images

Friendster

S. Valentine images

|komentiraj 10| printaj| #|

 

 

 

 

 

subota, 13.01.2007.

HY

Images for your blog



Evo da vam se malo javim sama sam cijeli vikend , moji su u Vinkovcima na svadbi , sisterka mi radi a kad dođe doma odma ide dečku a i danas ide van tak da uživam sama !!!! Meni se nije dalo ić sa starcima jer bi crknula od dosade s njima !! Ujutro su išli negdje oko 6 ,pola 7 , u kući je bila strka i galama poludila sam kad su me probudili svojom dernjavom burninmad još sam se počela derat da idu više !!! Na odlasku dođe moj stari sisterki pazi na malu da ne radi gluposti , a moja sestra da da budem he he samo neznam na koju foru jer kaj je najbolje nje opće nebude bilo doma partysmokin tak je bilo i zadnji put kad je katy ostala kod mene thumbup !!!!! Jao još samo sutra i opet počinje faking škola od koje mi je zlo headbang još sam stalno ujutro i moram se rano dizat i nikad se ne naspavam bangnamcor Pa to bi bilo to nemam više šta za reč osim uživajte u zadnjih par dana slobode točnije u posljednjim satima kissssssss kisskisskisskisskiss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|komentiraj 7| printaj| #|

 

 

 

 

 

četvrtak, 04.01.2007.

Nova 2007

rofl Evo ipak sam se odlučila i nešto napisat , pa započetak ću poćet s proslavnom nove godine !!!!
Sve je počelo 24.12 . na mojem rođendanu kad sam se dogovorila s frendicom da ćemo napravit mali tulum samo za nas dvije , a kad smo kod mog rođendana bile su kod mene Iva i Katy , prvo smo se sređivale i zezale u mojoj sobi a onda nas je moja sestra odvezla do saturna ( to vam je diskoteka ) uglavnom dobro smo se zabavile i isplesale ( a katy posebno jel da , katy ? ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A osim šta smo cjelu noć plesale i gledale dal ima koji zgodan dečko nije se ništa značajnije desilo !!!
E da se mi vratimo na novu godinu , rekla sam da frendica i ja organiziramo tulum samo za nas dvije , e malo smo se zeznule , došle su još dvije frendice tako da smo nas četri zajedno dočekale novu , a sve bi to bilo super da se tu nije našlo alkohola !!! party Prvo smo popile red bul , pa nakon toga čokoladni liker , pa da bi prešle na votku ,a u ponoč naravno šampanjac , i onda se moja frendica sjetila da u kući ima pive pa smo na kraju sve dobro utemeljile s pivom !!!!!!!!!! A pritom nemoram ni spominjat da je tu bilo valjanja takvih gluposti , a smijeha tek a najbolje od svega šta smo se počele smijat bez razloga u večini slučajeva , e to vam je tako kada smo mi same u kući a doma ostavite alkohol i onda se desi ovo , a iskreno baš se i ne sječam svega najbolje , e da još smo gledalemrak film 3 i umirale od smijeha rofl Došla sam doma u 4 i 10 , prije toga smo se još zezale i glupirale na krevetu kod frendice , ja sam išla doma a cure su prespavale !!!!! Došla sam doma izvukla piđamu iz ormara legla u krevet u palila si mp4 slušala muziku iza toga je došo moj buraz , sestra je došla doma u 6 a starci u 7 u jutro pa mislim i onda meni nekaj prigovaraju a djeca došla doma prije njih smijeh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

|komentiraj 12| printaj| #|

 

 

 

 

 

srijeda, 22.11.2006.

Ej ljudi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa evo i mene nakon nekih 2-3 tjedna ne pisanja posteva , al fakat nisam niš stiga a i kad bi imala vremena nije mi se baš dalo pisat jer dolazim doma crknuta ! Još mi je sad počela praksa odem od doma u 6 ujutro i vratim se u 6 navečer i još treba učit !!!!!!!!!!!!! bang Jedva čekam praznike , jest da se neču baš puno odmorit jer je prvo moj ročkas , pa božić , nova godina i da ne nabrajam dalje !!!
Sad prvo je rođendan katy , koji jedva čekam jer konačno jedan vikend kad neču morat učit , a i nakon dužeg vremena konačno čču se vidit sa katy i gaby !!!! Danas hvala Bogu nije bilo škole , tj, morali smo se pojavit , ja sam ušla u školu , pitala dal ima nastave , okrenula se i otišla doma ,e to ja zovem bespotrebnim muvanjem po gradu !!!!!!!!!!! Evo to bi bilo to kissssssssssssss !!!!!!!!!!!

|komentiraj 8| printaj| #|

 

 

 

 

 

utorak, 31.10.2006.

Praznici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konačno je došao red i na praznike , jest da su kratki i da ču dobar dio praznika provest za knjigom i štrebat anatomiju al barem sam doma i nemoram se dizat rano u jutro !!!!!! Inace naš razred je u školi poznat po tome šta smo glasni i šta nas se čuje i izvan škole , pa profaći dobe slom živaca dok nas utišaju ( sva sreća pa je ispod škole psihiatrija ) smijeh MIslim nismo mi krivi ,mi samo nastavljamo tradiciju škole , da su akaći najglasniji razred na školi , nebi nikako bilo uredu da mi to prekinemo !!!!
Evo to bi bilo sve od mene !!!!!!!!!!! Kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

nedjelja, 22.10.2006.

Šklolski leksikon

škola- strava u ulici brijestova
slijedeča školska godina - povratak u budučnost
biologija - muha
glazbeni- ptice umiru pjevajući
likovni -grafiti
kemija -čudesni napiak dr.jerrya
tehnički-kratak spoj
tjelesni -ubij me nježno
matematika- računajte na nas
jutarnja nastava - zov divljine
put do škole- mrtva staza
ulazak u školu -korak do smrti
ponedeljak - muka počinje
zvono- poštar uvijek zvoni dvaput
profesor otvorio imenik - dozvola za ubojstvo
nastava- pasji život
kasniti na povijest -počnite revoluciju bez mene
zaključivanje ocjena - ratne igre
sjednica -kriminalističke priče
školski praznici - kuda idu divlje svinje
učenici -ta divna stvorenja
profesori - proroci miamia
dežurni profesor -policajac s Beverilly Hillsa
profesor koji ruši - čovjek koji je volio sprovode
padanje razreda - umri muški
ponavljači- nestali u akciji
knjižnjica- alica u zemlji čudesa
šklosko igralište -obala kostura
dvorana za tjelesni- dom za vješanje
poziv roditalja u školu - allo, allo
informacije- gužva u kineskoj četvrti
iza roditeljskog- bijeg u nepoznato
poslije informacija-maratonci trče počasni krug
školska čaga- bal vampira
veliki odmor -divljač je puštena
mali odmor- pet minuta prije smrti
tajništvo-top secret
zemljopis- put u središte zemlje
nedovoljan -veza za pakao
dovoljan-spas u zadnji čas
dobar- na konju
vrlo dobar -moje pjesme , moji snovi
odličan -tramvaj zvan čežnja
izlet-osvajanje planete majmuna
hodnik- staza slonova
razred-zatvorski krug
ulazak u razred- ko živ , ko mrtav
tumačenje- smrt na stolu
kontrolni-ne okreči se sine
put do ploče-tri koraka do vješala
zadnji tjedan nastave- borba za opstanak
nastavničko vijeće - alibaba i 40 hajduka

|komentiraj 5| printaj| #|

 

 

 

 

 

petak, 13.10.2006.

Ludilo !!!!!!!!!!!!!!!!

Pa evo i mene opet nakon dugog , dugog vramena !!!! Mislim pisala bi ja , ali ovaj put nisam ja kriva
več mi internet nije radio burninmad!!!!! U skoli je i dalje sve isto , za sad dobro kolko može bit !!!
Ovaj tjedan smo imali predavanje o sidi , zaštiti , mislim nebi u detalje al uglavnom mi smo rikavali od smjeha !!!! Znam da ta tema baš i nije smješna , al mi smo morali radit neke stvari , koje nebi spominjala , uglavnom glupirali smo se i smijali puna dva sata smijehU ponedeljak smo imali tjelesni al ja ga nisam vježbala pa smo ja i moja frendica bile asistencija !!!!( morali su radit stoj na rukama) Uglavnom jedna se cura nije mogla zadržat na rukama i pala je na drugu stranu , no to nije najgora stvar koja se desila uz nju smo roknule moja frendica i ja , misli cjela je dvorana crkavala od smjeha , a da stvar bude bolja , s nama je u dvorani bio još jedan 1 razred samo su oni opći smijer !!!!! Uglavnom to bi bilo to !! KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS svima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kisskiss

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

četvrtak, 05.10.2006.

Ej ljudi !!!

Pa konačno sam pronašla malo vremena da vam nešto i napišem !!!! U školi je ludnica pišemo testove , ispituju nas pa moram učit jer nebi bilo baš dobro da dođem doma sa suljagerom ili dvojkom !!!!!
Prošli tjedan je bilo zakon nije bilo profe iz matematike i biologije ali smo zato pisali test iz zdrastvene njege , sutra dobivam rezultate nadam se da je ok !!!!!! Sad u subotu idem na svadbu i jedva čekam !!!! KISSSS svima i uživajte mi !!!!!

|komentiraj 6| printaj| #|

 

 

 

 

 

četvrtak, 21.09.2006.

hyyyyyyyyyyyyy

Evo i mene nakon dužeg vremena !!!!! Nisam stigla niš pisat jer je na žalost počela škola i više niš ne stignem , dignem se 15 do 6 , a doma dođem u 15 h !!!!! U školi su profe več poćele
ispitivat i fakat već ima puno toga za učit . Al opet nije sve tak crno u školi se zezamo i glupiramo
tak da nam vrijeme dosta brzo proleti , a poslje škole se često puta znamo zaletit u anconu
zvana " bunker " (zato jer je u nutra fakat puno ljudi ), i ono praktički se jedva krečeš , al je nama svejedno super smokinparty Evo nije se baš puno toga promjenilo pa vam nemam baš o čemu pisat !!!!! Uživajte i big kissssss svima !!!kisskisskiss

|komentiraj 5| printaj| #|

 

 

 

 

 

nedjelja, 27.08.2006.

Evo par ljubavnih porukica !!!!!

Za one sretno zaljubljene !!!!cerek
" Šapućem ti nečuješ me , gledam te
ne vidiš me , želim te a ti nisi tu ,
al ipak ..... volim te !!! "


"Volim te, volim neznaš koliko
beskrajno mnogo i još toliko !!! "

"Pogledom pratit ću te ,
dodirom mazit ću te ,
zagrljajem branit ću te ,
poljupcem hranit ću te ,
suzama tješit ću te ,
zauvjek voljet ću te !!! "

" Kad anđeli postanu zli ,
kad oceani presuše svi
tek tada ljubav će u mom
srcu izgorjeti i prestat
ću te voljeti !!!!!! "

"Brzo otvori prozor ! .... Jesi li ?
.... još nisam !... Ajde daj!
A sad lovi !... još malo .....
evo je ... dolazi ..... upravo te
pogodila moja pusa !!!!"

"Ako ti ikad gorko zaplače oko ,
ako te nekad neko povrijedi duboko ,
ako ti ikad zadrhti duša ,
ako nema tko da te sluša ,
ako ikad vrisneš u snu nazovi me i bit ću
TU !!!!"

A evo i par poruka za one
ne sretno zaljubljene !!!!!namcor

" Kad bi mogla munja groma da pogodi
srce moje , kad bi mogla kad bi znala
zaboravit ime tvoje !!!"

" Teško je gledati sunce ,
a ne vidjeti njegov sjaj ,
teško je voljeti nekog ,
a znati da je kraj !!!"

" Pamtit ću jedno proljeće
i sunćev sjaj . Pamtit ću jedne
oči i njihov blagi sjaj ,
pamtit ću jedne usne i kosu
crne boje , pamtit ću jedno biće
što rani srce moje !!!!"

|komentiraj 7| printaj| #|

 

 

 

 

 

nedjelja, 20.08.2006.

"dadilja"

burninmadburninmadZašto starci uvijek sve upropaste ??????????????
Dođem doma s mora , ljepo se dogovorim s društvom , da čemo se
nač , i onda mi starci priopče divnu vjest " sutra dolazi Mateo i pazit češ na njega
ovaj vikend , jer njegovi idu na neku feštu i nemaju ga di ostavit " !!headbang Ja sam poludila , cjeli vikend
s klincem od 5 godina , kojem se koji put zna desit da se
popiški u krevet !!!!!!!!!!lud Taj dan sam još nekak preživjela , al sad je trebalo ić na spavanje , ajde uspjela sam ga nagovorit , mali je ubrzo zaspao !!!! Samo sam se nadala da mi se ne upiša u krevetu !!!! E da zaboravila sam malog je bilo samog strah spavat pa je moro spavat u mojoj sobi na mom krevetu a ja pokraj njega !!!!! Ne samo da je bilo vruče i da nisam mogla spavat , več mali tolko nemirno spava da me uspio cjelu izudarat nogama i rukama , da sam se ujutro probudila s masnicama !!!!!!!!!!!!!!! Poslje ručka sam se morala igrat s njim burninmad i mali me uspio udarit s medekom , al tolko jako da sam si rasjekla usnicu !!!!!!!!!!! zaliven
Malo kasnije je došla moja frendica i bar me na kretko spasila od male nemani !!! Poslije je još malo igro igrice na kompljuteru i onda je moro doma !!!!! smijeh E nemate pojma kolko sam priželjkivala taj trenutak , da malo derište konačno ode doma rofl!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIslim čuvala sam puno klinaca , i bilo mi je ok s njima , al ovo je stvarno bilo previše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kisssssssssssss kisssvima kisskiss!!!!!!!!!!!!!!!!

|komentiraj 3| printaj| #|

 

 

 

 

 

subota, 19.08.2006.

MySpace Layouts

MySpace Layouts

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

petak, 18.08.2006.

HY

Ja sam vam jučer došla doma s mora , i tako mi je žao šta sam otišla ,ja bi
nazat u Peruški !!! Bilo mi je super , jedino mi je žao šta je dosta ljudi
s kojim sam se družila več otišla doma , al ih je još dosta i ostalo !!!
A osim njih skompali smo se i s curama i dečkima koji tamo žive
i bilo nam je zakon !!! Na žalost padalo je dosta kiše i nismo se svaki dan
mogli kupat , al smo zato svaku večer išli van !!! Da čak i po kiši , dva su se dečka išli vozit
na skuteru , jedan je vozio a drugi je držao kišobran , a stvarno su ludi , i tako su
se vozili okolo na okolo dok im nije dosadilo i dok nisu bili mokri thumbup Kiša je sve jače padala , a i bilo je dosta kasno i morali smo doma !!! A Nikola , Igor , Amir , Katy , Petra i ja smo se zaputili doma , obično nam treba 25minuta do naših vikendica , al ovaj put je trajalo više od 1sat , pa sad šta smo radili , e da smo znate , Igor I Nikola
ko da su podivljali , počeli su doslovce skakat po lokvama
i bili su ful mokri , a ne samo oni več i mi , počeli su se skidat , mislim samo majce i tenesice , Igor je bacio i čarape
vjerojatno se sad razgračuju negdi u grmlju !!! I tako smo se zezali i glupirali sve do vikendica !!!! Uglavnom bilo nam je super , i dani su nam stvarno brzo prolazili partysmokin jedva čekam iduče ljeto da idem na more !!! Kisssss svima , uživajte kisskisskisskiss

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

srijeda, 09.08.2006.

By by

Samo da se javim , sutra idem na more ,
i moram se dić več u pet tj, i prije
jer u pet krečem burninmad
Al nema preživjet ću , valjda ???
Kad se vratim s mora napisat ču
malo veči post sa svim glupostima koje smo izvađali
i ono od prije kad sam bila na moru
jer mi se prije nije dalo baš pisat !!!!
Danas sam bila kod doktora , nosila sam
nalaz od krvi , i samo kaj nisam počela plakat
jer mi je rekla da moram dalje na kontrole
zato jer ima pre malo željeza , na sreču prepisala mi je
neke tablete , pa mogu na more !!! :thumbup
Al ču zato morat ič čim se vratim doma
nažalost namcor !!!
Evo to bi bilo sve , uživajte , kisss svima kiss!!!!

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

ponedjeljak, 07.08.2006.

hy svima

Evo ja sam vam jučer došla s mora , nažalost bila sam
samo prek vikenda jer mi je mama morala ič radit burninmad Inače bila sam na Krapnju , to
vam je blizu Šibenika , i bilo mi je ok !!!!!
U četvrtak idem opet u Pulu , u svoju vikendicu
i bit ću tamo nekih tjedan dana i jedva čekam !!!!
To bi bilo sve od mene wave kissssss svima kiss

|komentiraj 4| printaj| #|

 

 

 

 

 

srijeda, 02.08.2006.

Hy

kissEvo ja sam vam se u nedelju vratila doma s mora , ( nisam vam prije stigla ništa pisat )
i bilo nam je ludo , samo sam ja morala doma baš kad je bilo naj bolje i kad se skupila cijela ekipa !!!!headbang
Po običaju zadnji dan je bio naj luđi , Gaby , Katy , Sandra i ja smo se išle vozit čamcem ( največi je problem bio u tome šta je moj tata ostavio motor doma pa je trebalo veslat )burninmadi možete zamislit na kaj je to ličilo , uglavnom išle smo do krnjice , a do onuda ima dobrih 2 sata veslanja ( sad recite da smo normalne ) kad smo stigle , zavezale smo se , Sandra i ja smo ostale u čamcu i umirale od smjeha , dok su Gaby i Katy otišle bose po kaktuse , koji su nam poslužili kao dokazi da smo bile u Krnjici i opravdanje pred starcima !!! Pošot nas več duge nema skužile smo da bi bilo pametno da se vratimo , ali problem je bio u tome šta se nismo mogle prestat smijat , i cjelo vrijeme smo se vrtile u krug ( ne moram vam ni govorit da su ljudui na plaži krepavali od smjeha !!!Kad smo se konačno izravnali i krenuli do nas su došli neki dečki s čamcem i motorom , pa su nas odšlepali veči dio puta , a onda smo nastavile veslat !!! Naši starci su umeđu vremenu digli paniku ,čak su poslali susjede s čamcem da idu vidjet di smo , na sreču sve je bilo ok , starci su bili malo ljuti al su se ubrzo smirili thumbuprofl!!!! Uglavnom bilo nam je zakon , dobro bilo je malo okršaja sa starcima jer smo svaku večer kasnili doma al nema veze !!!!! Drugi tjedan vjerojatno opet idem na more , jedva čekam !!!
kissss svima kisskisskisskisskiss

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

petak, 21.07.2006.

Hy

Evo i mene malo , samo da se javim
ja vam sutra opet odlazim na more
tak da vam neću ništa pisat i
odgovarat na komentare namcor
Moram se dić več u 4 u jutro headbang
neznam kak će to proč , tj , kak me bude mama uspjela izvuć iz krevete , mislim nisu mogli nać
bolje vrijeme , al nema veze
preživjet ću nekak thumbup
Jedva čekam , dolazi gaby i katy i
bit če nam zakon rofl!!!!!!!!!!
KISSS SVIMA kisskiss!!!!!!!!!!!!

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

ponedjeljak, 17.07.2006.

MORE , MORE ( 1 DIO )

Evo i mene konačno sam se
vratila doma , pa da nešto napišem
Došla sam jučer u pola 11 doma ,
i onda me još dočeka fešta ,
moja seka je slavila 23 rođendan
i cijela se ekipa okupila kod mene
doma , a onda su u pola dvanaest
otišli van !!!!! smijeh A Monika i ja
smo konačno otišle spavat , jedva smo
držale oči otvorene !!!!!! zijev
A na moru mi je bilo ok , mislim
morala sam 2 tjedna trpit sestričnu ,
koja mi fakat ide na živce i ne
podnosim ju !!!burninmad
Samo kaj se nismo potukle ,
malo je falilo , mislim cura je
stvarno lud jedva sam čekala
da idem doma , išla sam sa susjedima
tak da buraz nije bez veze trebo dolazit
po nas !!!! party Malo smo se zgužvali
bilo nas je petero u autu , i još
cucak , koji je 3 puta prdnuo
da smo otvarali sve prozore ,
pa mislim kud jadnog psa vuku
na more headbang stvarno
retardiranio :lud !!!!! Evo to bi bilo to
za tjedan dana idem ponovo na more
i jedva čekam !!!!!!! kisssss svima kisskiss

|komentiraj 6| printaj| #|

 

 

 

 

 

ponedjeljak, 10.07.2006.

More

Evo ovaj post vam piše Valerijina kuma Katy jer je Valerija na moru. (Da, uživa ona s komadima naughty dole, a skoro i ja idem k njoj. ) Tako da će vam vratiti komentare čim dođe iz Istre, a do tada uživajte mi i big kissa od Katy party wave

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

utorak, 04.07.2006.

jedna ružica

blog images


HY ljudi evo samo da se javim ,
neznam šta da vam pišem
pa sam stavila slikicu !!!!
Evo to je sve , kissssssssss
svima kisskisskiss

|komentiraj 9| printaj| #|

 

 

 

 

 

nedjelja, 02.07.2006.

NEPROSPAVANA NOĆ !!!!!!!

smijehpartysmokinSamo da se javim , katy i ja smo i dalje same doma
i malo nam je dosadno , do malo prije je kod
mene bila frendica Iva , mi u ova dva dana
skoro pa i nismo spavale , tj, ja sam zaspala
oko dva , dok se katy zezala na chatu , a
onda sam se i ja probudila oko četri u
jutro , a katy je taman gasila komp , e
onda smo nas dvije pričale pa negdi do pola 6
zezale smo se i smijale ko lude , a onda smo zaspale
i probudile oko deset , točnije ja sam se oko 10
a katy je produžila do 11 . 10 .h !!!!!!!
Jučer na večer smo išle peč palačinke ,
ipale su super , al smo se mi opet zezale
cerekale , i svaka je pojela samo 1 , jer su nam se zgadile
dok je keti pričala , a o tome kave je gluposti
izvađala i šta je pričala radije ne bi roflsmokinpartythumbup, i nakon toga
smo otišle "spavat " samo smo ovaj put zaspale oko pola 5
i probudile se oko 9 h burninmad !!!!!!!!!!!!!!!!
Kisss svima kisskisskisskisskisskisskiss

|komentiraj 3| printaj| #|

 

 

 

 

 

subota, 01.07.2006.

CIAO

Napokon ljudi , sama sam doma cjeli vikend
starci su mi otišli na more , a ja sam doma
s katy i uživamo , i izvlačimo moju sisterku
od staraca , rekli smo da je na kavi , a zapravo je
otišla kod dečka he he thumbupsad ču ju moč
ujenivat tak da me nemre izdat ak napravim neko
sranje !!!!smokinpartycerek
Do sad smo bile na chatu jer nismo znale
kaj bi pa smo zezale neke likove , nevjerojatno
kak ima glupih ljudi , sve su popušilirofl!!!!!!!
Evo to bi bili to , kissssssssssssss svima kiss!!!!!

|komentiraj 2| printaj| #|

 

 

 

 

 

srijeda, 28.06.2006.

BOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas sam bila posljednji put u svojoj školi
mogu reč da če mi falit , pogotovo staro društvo ,
nismo bili ni sat vremena , samo su nam podjelili
svjedođbe , ravnatelj je održo kratak govor
i svi smo krenuli doma , a naša raska se naravno
rasplakala no, dok su neki slavili šta konačno odlazmo
party jer smo bili fakat luda generacija , mogla bi reči i najluđa ( to su i profesori potvrdili )thumbup!!!!!!!!!!
E vo to bi bilo sve od mene , kissssssssssss svima kisskisskiss

|komentiraj 10| printaj| #|

 

 

 

 

 

ponedjeljak, 26.06.2006.

HY

Proteklih vam dana nism niš pisala ,
jer sam bila bolesna i nisam tri
dana mrdala iz krevata , mislim
oko mene su se svi skuhavali , a
meni je bilo hladno tak da
su ovi oko mene mislili da sam
malo lud , iako mi je več puno
bolje još uvijek moram pit
odvratne tablete headbang
sumamede !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jučer sam bila kod sestrinog
dečka , bolje rečeno zaručnika
na ručku , i bilo je tolko dosadno
da sam se izvalila u dnevnom boravku
i skoro sam zaspala zijev. Da stvar bude
još bolja tamo je bila i moja baka ( naravno
bez nje nikamo , mora ona svagdi bit ) !!!!
Krenuli smo doma , negdi oko 19h , al smo
najprije vozili moju baku doma burninmadbang
I tako umjesto , da se zezam s
frendicama i vozimo na biciklima
ja sam praktički prespavala nedelju thumbup!!!!!

|komentiraj 3| printaj| #|

 

 

 

 

 

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se