< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ICQ:117-354-551
mail:usagi.violate.bunny@gmail.com
CSS touch by Hal

21.6.2006. - Srijeda

Kratki apdejt.
Curica br 6. se par dana nakon nestanka, vratila, tako da je opet s nama. Sugurna sam 100% da je njih dvije kad su nestale netko iz dvorišta maznul, pa su jednu vratili natrag. Jer malecke se ne miču od dvorišta, kad se uspiju provući van. Svinjice male... slatke.
Dakle, da se vartim na ono bitno - za udomiti imam jo samo tri curice, ostali su otišli u svoje domeke. Nadam se u lijepe domeke, gdje uživaju ko mali pajceki.cerek
Ove curke traže domek:
Curica br 1.


Curica br 5.


Curica br 6.


Ali nestala nam je njihova mama Đina. 13.6. je nestala, pa ako je netko vidio ovakvog psa...
Đina

... molim da mi javi na mail. Jer sam baš zbedirana. Zavuklo nam se to psetance pod kožu, i to jaaako....zujo
Komentari (25)

6.6.2006. - Utorak

Novosti... Da li da krenem s lijepima, ili lošima? Budem lijepe.
Dakle, dva sam psića uspjela skloniti privremeno kod jedne djevojke koja ima kod sebe jako puno miceka i peseka, dakle dečka i curicu br.5. Nažalost, još nisu udomljeni i još čekaju svoju srečicu da ih odvede k sebi doma na sigurno.cerek
Curicu br. 2 uspjela sam predivno udomiti u Zlatar Bistricu, k predivnim ljudima s dvorištem i četiri miceka. Sigurna sam da će maleckoj biti jako lijepo sa svojom novom obitelji.
No, danas se dogodilo nešto zbog čega sma totalno nesretna i u komi, jer ne mogu ovima maleckima u dvorištu pružiti sigurnije mjesto za boravak dok ne nađem stalnog udomitelja. NESTALE su dvije curice. Curica br.4 i 6. Ne znam gdje su, da li si ih je netko uzeo, da li su odlutale, da li su ih djeca nekud odnijela. Ništa ne znam i nesretna sam. Zato bi molila opet i opet, ako mi ih može netko privremeno prigrliti, hrane će imati koliko žele nije bitno, uopče, samo da ih sklonim odavde. Ograda je puna rupa, točnije raspada se, razmišljala sam kako ju popraviti, ne da se jer je sva raspadnuta. Večeras sam ih mazila dok nisu zaspale u dekici. Bojim se, šta ako ih ujutro ne bude?
Molim vas, pomognite mi da spasim ove dvije koje su ostale!

Ova dva srčeka vas trebaju:
Curica br 1.


Curica br 3.

Komentari (8)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.