< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ICQ:117-354-551
mail:usagi.violate.bunny@gmail.com
CSS touch by Hal

28.05.2006. - Nedjelja

Opet ja - sa psićima kojima hitno treba pomoći. Oni su naime bez doma. Trenutno ih hranim u jednom napuštenom dvorištu, gdje su s mamom, ali se bojim da im se nešto ne dogodi, budući da je do tog dvorišta parkić u koji često zalaze "čudna djeca" i moj je strah takav da im ne bi slučajno palo na pamet dirati ih i nešto s njima raditi. Ta malena stvorenjeka, trebaju Vašu pomoć. Hitno bi ih trebalo maknuti iz dvorišta još i stoga što guraju glavice kroz ogradu, pa im zapne i jedva izađu van. Da ne napominjem da spavaju u nekoj kuhinjici (mislim da je kuhinjica), na podu punom stakla. Dakle, ako netko može privremeno im dati domeka, hranu bi donosila redovno - pomoglo bi jako. A do tada... ja mogu jedino provaljivati na tuđi posjed preskakujući preko ograde i dati im vode, nahraniti ih i moliti se da će se javiti netko i pomoći mi. E, pa da Vam predstavim tu preslatku bandu...cerek

Curica br 1.


Curica br 2.


Curica br 3.


Curica br 4.


Curica br 5.


Curica br 6.


Dečko


Zaboravih, a važno je - iz Zagreba sam, no ako netko zbilja želi psiće i ako je spreman pružiti im divan domek, pun ljubavi, maženja i paženja, tada sam i ja spremna potegnut svoj autek i razvesti psiće.mah
Komentari (58)

24.5.2006. - Srijeda

Popis pravila

Od 9. lipnja do 9. srpnja trebala bi čitati sportski dio novina kako bi bila svjesna svega što se događa u vezi Svjetskog prvenstva, te kako bi se mogla uključivati u razgovore. Ukoliko to ne učiniš, gledat ću te poprijeko ili ću te ignorirati u potpunosti. Ne žali se zbog manjka pažnje koju ti poklanjam.

Za vrijeme trajanja SP-a, televizor je moj, cijelo vrijeme, bez ikakvih iznimki. Ukoliko samo pogledaš daljinski upravljač ostat ćeš bez njega (mislim na tvoje oko).

Ako baš moraš proći ispred televizora za vrijeme utakmice, ne smeta me dok to činiš puzeći po podu tako da me ne ometaš. Ako odlučiš stati gola ispred TV-a, svakako se obuci čim se makneš jer ako se prehladiš, neću te imati vremena voziti liječniku ili paziti na tebe za vrijeme trajanja SP-a.

Za vrijeme prijenosa utakmica bit ću gluh, slijep i nijem, osim ukoliko mi zatreba novo piće ili nešto za pojesti. Nisi pri sebi ako očekuješ da ću te slušati, otvarati vrata, javljati se na telefon, podići bebu koja je upravo pala s drugog kata.. to se neće dogoditi.

Bila bi dobro da u frižideru stalno bude najmanje 12 pivi, kao i dovoljno grickalica. Također, molim te da ne slažeš grimase kad prijatelji dođu kod mene pogledati utakmicu. Zauzvrat, dozvolit ću ti korištenje TV-a u vremenu od ponoći do 6 ujutro, osim u slučaju da u tom vremenu bude reprizira kakve dobre utakmice koju sam propustio tokom dana.

Molim te, iskreno te molim da, ako me vidiš uzrujanog jer momčad za koju navijam gubi, NEMOJ reći "smiri se, to je samo igra" ili "ne brini, pobijedit će sljedeći put". Budeš li govorila takve stvari, uzrujat ću se još više i manje ću te voljeti. Ne zaboravi, nikad nećeš znati više od mene o nogometu i tvoje tzv. "riječi ohrabrenja" mogu voditi samo prekidu ili razvodu.

Slobodno smiješ sjesti pokraj mene i gledati jednu utakmicu sa mnom, smiješ razgovarati sa mnom za vrijeme poluvremena ali samo dok traju reklame i ako sam dobre volje zbog rezultata na poluvremenu. Uoči da spominjem "jednu" utakmicu, dakle ne koristi Svjetsko prvenstvo kao ljigavi izgovor za zajedničko provođenje vremena.

Ponovljene snimke golova su vrlo važne. Ne zanima me jesam li ih već vidio ili ne, želim ih vidjeti opet. Puno puta.

Reci svojim prijateljicama da ne rađaju, odnosno da ne organiziraju bilo kakav dječji tulum na kojem bi se ja trebao ukazati jer: neću ići, neću ići, neću ići. No, ako nas moj prijatelj pozove da u nedjelju gledamo utakmicu kod njega, bit ću tamo iste sekunde.

TV emisije koje noću prikazuju najbolje detalje prethodnog dana na SP-u su jednako važne kao i same utakmice. Nemoj da ti padne napamet reći "ali ovo si već vidio, zašto ne promijeniš program da gledamo nešto zajedno", jer će odgovor biti "Sjeti se pravila #2 ovog popisa".

I za kraj, suzdrži se od izjava tipa "Hvala bogu da je SP svake četiri godine". Imun sam na te riječi, jer nakon SP-a slijedi Liga prvaka, Premier liga, Serie A, La Primera..


Nisu li muškarci jednostavno neodoljivi? Slatki...roflludzujo
Komentari (6)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.