ponedjeljak, 24.11.2008.

Javna zahvala za jučerašnji dobrotvorni koncert

U nedjelju navečer održan je dobrotvorni koncert grupe Fides u Sisku.
U Kristalnoj kocki vedrine nastupili su Fidesi naš najpoznatiji band duhovne glazbe.
Od srca zahvaljujemo svima koji su izdvojili svoje dragocjeno vrijeme, te svojim prisustvom uveličali ovaj događaj kao i onima koji nisu bili u mogućnosti doći, ali su u mislima bili uz nas.
U prepunoj dvorani orila se pjesma ne samo izvođača već i publike, svi smo bili ganuti do suza, sjajnim nastupom grupe Fides te spoznajom što su naši svećenici, gradska vlast i publika i ovom prigodom pokazali velika srca.
Nikako ne možemo izostaviti ni predstavnike medija. U ove nepune dvije godine kako Udruga djeluje uvijek su se odazivali našim pozivima, korektno obavještavali javnost o našem radu pa tako i ovaj puta svojim najavama i praćenjem koncerta uvelike pomogli da šira javnost bude upoznata našim djelovanjem i djelovanjem naših dobročinitelja.

Posebno se želimo zahvaliti fratrima galdovačke župe, koji su povodom obljetnice svoje župe organizirali ovaj koncert te su nesebično sve prihode skupljene prodajom ulaznica odlučili darovati Udruzi oboljelih od karcinoma Sisak. Tom humanom gestom pokazali su da osim brige za duhovni mir i blagostanje, također i materijalnim sredstvima (koliko je u njihovoj moći) pomažu potrebitima, a u tu skupinu svakako spadaju oboljeli od teških i često neizlječivih bolesti.
Na kraju, želimo Vas pozdraviti krilaticom naših prijatelja Franjevaca i poželjeti vam MIR I DOBRO.

Par slikica i snimka sa jučerašnjeg koncerta:



- 13:17 - Svjedoci i ti! (0) - Ispis - #