Unrel

27.06.2007., srijeda

Heavy Metal (1981)


Trailer
Režija: Gerald Potterton, Jimmy T. Murakami
Scenarij: Len Blum, Corny Cole
Glasovi: Don Francks, Caroline Semple, Al Waxman, Richard Romanus, John Candy, John Vernon...
Žanar: Animirani, Sf, fantasy , avantura , akcija, komedija
Imdb
Host unlimited photos at slide.com for FREE!
Priča: Na jednim iskopinama, astronaut pronalazi neobičan zeleni orb koji donese kući svojoj kćeri, ali nije znao da taj orb postoji samo da bi ubijao, uništavao i širio zlo. Tako ubije njezinog oca i krene prema njegovoj maloj kćeri, ali prije nego što ju ubije, ispriča joj 6 različitih priča o njegovom teroru s spojem fantazije, erotike i horora....
I tako imamo šest zabavnih priča u jednom filmu.
Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!
Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!
Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!Host unlimited photos at slide.com for FREE!

O filmu: Film je vrlo dobar i ima svačega: maštovite i dobre priče, dobru akciju, dobre animirane sise,dosta krvi, dobar humor u nekim djelovima, u jednoj priči sa zombijima u avijonu ima malo horror elemenata, zapravo film ima puno toga i mješa svaki po meni dobar žanar. Priča filma podjeljena je u šest djelova. U svakoj priči imamo drukčije likove i događanja. Svaka priča je po meni bila zabavna i fora za pogledat . Prve četri priče su baš zabavne , akcijski nabrijane ,imale malu dozu humora i erotike. Peta priča je bila manje više zezancija s par dobrih fora s robotom, ali nije bila zabavna kao prošle priče. Šesta priča je najduža , zauzima veliki dio filma i,u par djelova malo sporo teče , ali kraj u šestoj priči je zabavan i šesta priča ima meni jednu baš dobro izvedenu seksipilnu scenu. Animacija je dobra , iako je stara gotovo 30 godina akcija ,krv i sise su vrlo dobro izvedene. Makar je film anim nije za djecu zbog nasilja, prostačenja i erotskih scena, a i nije baš za ženski rod zbog istih razloga. Film večinom cilja na odraslu mušku publiku.

Za kraj mogu reči da je film je baš zabavan, maštovit i dobro režiran. Odlično mješa elemente akcije, avanture, fantasya , humora i ostalih žanrova...
K tome još i ima odličan soundtrack. Nije možda za svakoga ,nekom se sigurno neče svidjeti no meni je dobro sjeo.
Ocjena 5/5
- 17:41 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Srpanj 2007 (20)
Lipanj 2007 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Evo još jednog bloga za recenziju filmova . Recenziram razne filmove ali najviše horrore jer mi je ipak to najdraži žanar. Nači će se i tu koji akcijski ili humorističan film. Ne pišem baš previše o filmu , no manje više napišem ono kaj mislim da je najvažnije. Meni je u filmu opčenito najvažnija zabava, ali i ostli su elementi isto važni, no zabava je ipak na prvom mjestu. Nadam se da će blog dosta dugo trajat , da će se meni dati pisati recenzije i da čete vi uživati čitajući moje recenzije.

Ovako ocjenjujem:
1- sranje
2- podnošljivo
3- dobro
4- vrlo dobro
5- odlično

Linkovi

Filmovi