Ispovijedi ogorčenog uma lovca na vjetrenjače

petak, 10.11.2006.

VRIJEME KRATKO - NOVA BLIZU

Učim. Radim. Trčim vamo, trčim tamo. Čak ni doma više ne spavam (jednom tjedno, samo da svoje doma podsjetim kako izgledam). Previše obveza. Spavane je više "reda-radi"! A sada bi još i trebao pisati. Ne samo blog, tu je Puls, kojekakvi projekti, seminari itd...

Tek je krenulo i već imam zaostatke. Legnem u 2 ujutro a u 6 ispijam kavu tipkajući jer je to jedino vrijeme kada mogu. Ovo je najkreativnija stvar koju sam napisao u zadnja dva mjeseca.

Ali nisam jedini. Pričam sa ljudima okolo, večina njih ima i svoje blogove. Svi se žale, nitko ništa ne stigne. Sve stoji kao na ledu. Jedan post po mjesecu je još i dobar prosjek.

Ali dosta gunđanja, malo vedrija tema - - - - - ček da se sjetim - - - - - ček da izmislim - - - - - drugi put.



E da! Kemijam neki put za Novu, negdje van (je lagano rano, ali mi je palo na pamet pa sam počeo čačkati okolo). Beč, Prag, Amsterdam, Atena..., sve to OK zvuči, ali to su večinom dočeci po trgovima a to mi se na da, to mogu i tu, isti mi je vrag. Sad da ja pređem ne znam koliko tisuča kilometara da bi se opet vani smrzavao - jok. Kopajuči okolo po netu naiđoh na jednu jednu zgodnu ideju, ali sa lošim ponudama. Doček Nove u ------ bazenu (toplice - Tuhelj, Čatež, Olimia, Sv. Martin na Muri i sl.)! Fora. Na toplom si, hotel, soba ti je blizu. Privatno je, nema masovne histerije koju ne podnosim. Daleko si od grada, kao friški zrak i popratni sadržaj. E sad, najjeftiniji program je od dva noćenja (tri dana, polupansion) je 1.700.00 kn. Usporedbe radi, programi bez Novogodišnjeg aranžmana (besplatnog šampanjca - kojeg inače ne volim) dođu max do 1000.00 kn (to je još i dobro, jer bilo kakva ponuda za Novu, bilo gdje zna skočiti i za 200%).
Zanima me zna li itko od Vas (mojih dragih posjetitelja) kakav jeftiniji program (dovoljno je jedno nočenje - kao, dva dana) ili barem nešto slično? Zaboravih spomenuti, to je samo za dvoje, ne ekipu.
Naravno još sam otvoren i za ponude u drugim gradovima, ali po mogučnosti da je negdje u zatvorenom.
Kakve su vaše ideje za Novu (ako ih imate)?

Do skorog tipkanja (nadam se).....................
- 06:33 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>