one-employed is BetterBlues...

< travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari(najbolji dio bloga) On/On

She's...
Diana Krall-the Queen of Jazz
...so beautiful;)

The look of Love

online
Online Casino
Image hosted by Photobucket.com

Words of wisdom:
I know you are here to kill me. Shoot, coward, you are only going to kill a man.

Che Guevara,
facing his assassin



No one is born hating another person because of the color of his skin, or his background, or his religion. People must learn to hate, and if they can learn to hate, they can be taught to love, for love comes more naturally to the human heart than its opposite.

Nelson Mandela
Long Walk to Freedom

Kutak za moj poetry trenutak



20.04.2006., četvrtak

Hey Sam, meet the maker


Jučer sam spoznao što znači bol, pretpostavljam da se tako osjećaju žene za teških poroda, jer tu bol jedino s takvom vrstom boli i uspoređuju.
Simpatična ekipa prve pomoću u mom domu i par injekcija su pomogli, sad sam dobro i bit će vjerojatno sve ok, samo treba točno utvrditi o čemu je bila riječ (naravno da postoje sumnje, al neću špekuliranje u svoju butigu). Bol je bila tolika da ju je lakše opisati kroz poeziju, s druge strane zahvaljujem frendu s brzim autom (pola milje kuna je niš' za takvu pilu) i susjedima koji na moje urlanje nisu reagirali zvanjem drugova u plavom.
O živote, baš si šaljiv, nabijem te na ... :)


- 12:06 - Drop a line or two (15) - Stavi na papir - #

19.04.2006., srijeda

Dobar dan


Jučer simpatična večer, frend, naša zajednička simpatična frendica i ja. Dobro se zabavismo, pa si vi mislite;)



- 09:26 - Drop a line or two (5) - Stavi na papir - #

08.04.2006., subota

K&K(hocu reci kava&knjiga)


Sjedim danas u kafiću u atriju arheološkog muzeja i čekam kavu. Konobar je jadan bio toliko spor i toliko zaposlen, da se prvotna ljutnja svih nas "čekača", a bilo nas je podosta, pretvorila u suosjećanje. Čovjek zaista nije stizao. Čekao sam na narudžbu doslovno skoro pola sata, sama kava se stvorila preda mnom nakon tek četrdesetak minuta.
Međutim nisam se bunio, hlad je bio ugodan, a ja sam čitao knjigu koju sam upravo bio kupio. Prije toga listajući adresar u mobitelu, naiđem na ime prijateljice s kojom se igrom slučaja nisam jako, jako dugo čuo niti vidio. Nekad smo zajedno radili u galeriji slika. Te galerije više nema, ali ne bih rekao da je to naša krivica. Mi smo dobro radili svoj posao. Uglavnom nazvao sam je. Stvarno se dugo nismo čuli, još otkad je dobila sina, u međuvremenu je rodila još dvoje djece (blizance), ali se zeza da ima između troje i petoro, ali da ime ne zna sto posto točan broj, jer se toliko rastrče okolo da nikad ne znaš jesi li ih dobro izbrojao. Vjerojatno ćemo se vidjeti idući tjedan, jer sam taj tjedan na godišnjem. Uvijek smo se dobro zafrkavali dok smo radili i baš mi je bilo ugodno čuti prijateljski, topli i raspoloženi glas s druge strane. Volim onaj osjećaj kad se s nekim ne čuješ dugo, a onda kad se ponovo čujete, nakon deset sekundi razgovor bude opušten i normalan kao da se sve to vrijeme čujete svaki dan. Po tome prepoznate s kime ste bliski i tko vam je pravi prijatelj. Sviđa mi se knjiga koju sam kupio, ali neću spominjati njezino ime, ne još, jer ću je još nekome kupiti. Zanimljiv roman, zanimljivog naslova u svakom slučaju. Anyway provedoh opuštajuće poslijepodne ili što bi kolege s BBC-a rekle lazy afternoon i to je baš ono što mi je danas trebalo, jer stvari na poslu se rapidno zahuktavaju. Ludnica počinje, 'ko preživi , pričat će;)


- 22:21 - Drop a line or two (7) - Stavi na papir - #

05.04.2006., srijeda

new flat


Jučer sam se po treći put preselio u gradu svog privremenog boravka i rada. Stan je bolji i veći od prethodnog plus dobio sam i pogled na more:) Tek sam sad svjestan, što znači probuditi se ujutro i vidjeti iz stana to plavo prostranstvo... Pogotovo za sunčanih dana. Uglavnom svakim seljenjem čini se da idem na bolje....Ostao sam u dobrim kontaktima sa svojim bivšom cimericom. Ionako sam i dalje blizu, pa mogu navratiti na kaficu i ćakulu. Ona isto gradi svoju bolju budućnost. Stvari se na poslu isto kreću na bolje, navodno,svi smo blagi optimisti....
Najvažnije od svega, dani su sve duži i sve ljepši..... :)))


- 16:31 - Drop a line or two (7) - Stavi na papir - #