Uživanje u ljetu, kad odjednom pedofili



Ljeto, makar na mahove bilo i bablje, je u gradu. Savršeno vrijeme za izlazak u grad i promatranje djevojki u ljetnim haljinama, zajebanciju u sportsko - rekreativnim centrima tipa Jarun, obično izležavanje na travi i ne pisanje bloga. Yup, jednostavno nemam volje za pisanje u zadnje vrijeme pa tako od mog povratka s mora niste mogli ništa čitati što zbog klime, a što zbog nedostatka volje i inspiracije. No, vijest koju sam pročitao danas ujutro me potakla na novo pismeno online obračunavanje s razno-raznim bandama ovog svijeta, konkretno pedofilima. Tim bolesnicima ovo nije prvi put da su tema jer sam na pret(pred?) prošlom blogu već osuo drvlje i kamenje na nizozemsku pedofilsku stranku u osnivanju, a ovog puta pozornost mi je privukao događaj iz Francuske o kojemu možete nešto više pročitati ovdje.

Ako vam se ne da sve to čitati, znajte da je neki liječnik prepisao viagru čovjeku koji je prije puštanja na slobodu proveo punih 18 godina zbog zlostavljanja djece. Nakon što je izišao, prošlo je jako malo vremena da bi silovao petogodišnjaka. Liječnik se kune da nije znao o kome se radi i da smatra kako mu dosjei nisu potrebni pri liječenju kriminalaca. Na koncu se javio i podosta radikalni francuski predsjednik Sarkozy koji je najavio kemijsku kastraciju za francuske pedofile i pooštrenje ostalih kazni.

Idemo se prvo malo osvrnuti na ovaj slučaj. Veliko je pitanje kako je liječnik mogao biti tako nemaran i osuđivanom teškom kriminalcu pripisati lijek, a mogao se upitati što će to njemu. On tvrdi kako mnogi zatvorenici prije puštanja traže viagru da bi mogli raditi ''posao'' kako treba nakon svih tih zatvorskih godina. OK, ali zar se to može raditi bez ikakvih, pa makar najmanjih provjera? Silovatelji i pedofili su sve prisutniji u kaznionicama diljem svijeta i poznato je da se većina teško riješava prijašnjih navika. Kada netko odmah nakon puštanja iz zatvora zatraži lijek protiv impotencije, definitivno bi se morala provjeriti kriminalna prošlost dotičnih. Ako ne sa strane liječnika, onda svakako sa strane odgovornih za takve situacije. Ovo je apsolutno jedna vrst nerada i nemara koji je za posljedicu imao, eto, uništen život jednog malog dječaka.

Osim kemijske kastracije, Nicholas Sarkozy traži i guljenje pune kazne zatvora, elektronski nadzor i smještaj u bolnice pod posebnim mjerama sigurnosti. Pohvalno u svakom slučaju, pogotovo ako se zna da su u mnogim zemljama svijeta kazne za pedofile i silovatelje stvarno smiješne. Slična je situacija i u ljubljenoj nam 'Rvatskoj gdje su navodno kazne također male, iako je predložen zakon da bi se u slučaju nasilnog spolnog snošaja s djeteom, počinitelje kažnjavalo s kaznom i većom od 20 godina zatvora. Opet malo ako mene pitate.

Ako se za teške krađe u mnogim djelovima svijeta dobiva kazna od nekoliko desetaka godina, onda kazna od 20 za pedofile ne predstavlja ništa. U slučaju krađa, fizičke boli nema s obziorm da se krađe uglavnom vrše kad nikoga nema na mjestu događaja. Materijalna šteta je velika, ali kad je kradljivac otkriven, postoji mogućnost da je imovina još kod njega i da ju dobijete natrag ili da vam država sve nadoknadi na ovaj ili onaj način. Kod silovanja, nabije se trauma malom, nedužnom djetetu koji ništa o svijetu ne zna, a obilježen je jednom za svagda!!! Kako će ta mlada osoba, ostvariti kontakt s nekim tko će joj/mu privući pozornost u budućnosti?! Vjerujte mi kada kažem da bi ja pedofile gotovo izjednačio sa serijskim ubojicama kada su kazne u pitanju. Njihovo ubojstvo možda nije direktno, ali psihičko sigurno jeste. Ako već ne mogu pobrati iglu ili stolicu, može se izgraditi neka ustanova gdje će ti bolesnici biti smješteni bez mogućnosti puštanja pa neka ševe jedni druge ako moraju. Ili neka ih sve iskrcaju na pusti otok pa neka se snalaze!!! Jebo im pas mater...

Uz nadanje da će se kazne pooštriti, da ste uživali u Cockeru, da ćete vi mladi uspješno iskoristiti još ovih malo dana do škole i da ću početi češće pisati postove, pozdravljam vas.


21.08.2007. | 21:31 | 6 Glasova naroda | Ne trosi boju, slaba nam je ekonomija | Link me! Link me! | ^

<< Arhiva >>

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


Opis bloga i njegovog autora

Kao što i sam naslov sugerira, ovo mi je četvrti blog po redu. Dosada su svi u prosjeku trajali 2 mjeseca max, međutim, izgleda da je s ovim drugačije. Postoji od početka kolovoza 2006.-e uz pretpostavku da će tu biti još dugo. Teme su raznolike, možda i malo preozbiljne za moje godine. Ako tražite blogove sa smajlićima u svakom retku, tematikom tko je koga bario i tko je dobio jedan, a tko pet u školi, ovo nije za vas. S obzirom da se vrlo trudim za manje-više svaki post, volio bih da napišete svoje mišljenje u komentarima, po mogućnosti bez spamova.



Inače, ja sam mladi (17) i perspektivni bloger koji živi prosječnim životom u jednoj prosječnoj obitelji u jednom prosječnom stanu u Zagrebu. Idem u gimnaziju, pokušavam se zabavljati kao i većina ljudi moje dobi, a u ono preostalo slobodnog vremena, ovdje pišem antologijske tekstove. Za ljubavni život me nemojte pitati (recimo da nisam baš perspektivan u svemu). Ali bit će bolje.

best of:
o teroristima
o seksualnom životu Hrvata
o poznatim Hrvatima
o (ne)igranju za reprezentaciju
o prebijanju turista
o tome kako smo i zašto uspješni
o šoping groznici
o rukometnom SP-u
o glazbi
o snimanju prilikom seksa
o Americi
o sjeveru i jugu

tu mi napiši nešto privatno:
world_undying@yahoo.com


za MSN-oholičare:

gajba_pive@hotmail.com

imam i myspace
(link)


Linkovi

posjetiti:
blog.hr
monitor.hr
forum.hr
sportnet
kosarka.hr
ekipa.hr
newgrounds

kolege blogeri:

Dragonrage
July morning
Leana
Neron
Ribafish
Sandra
Siobhan
sjajan košarkaški blog
Tena
Thule
Ujebemtikojiblog


Sve i svašta

(Ne)Popularnost je donijela sljedeći broj klikova od 04.08.2006.:
Free Website Counters


Za redovne posjetitelje bloga:
(svakim potpisom automatski se donira 10kn za pomoć nezbrinutoj djeci i to ne iz vašeg budžeta, stoko škrta):


[ View Guestbook ]
[ Sign Guestbook ]



internet je čudo (kliknuti odmah iznad ''google search''):








Molio bih da klikom na banner dolje redovno glasate s obzirom da se glasovi refreshiraju: