°¤°¤°a jA zA ljUbaV sVe cU dA dAm, a tVou nEcU, osTanI saM...°¤°¤°

Napisano: 07.05.2007., ponedjeljak

…i nE bI nIko kAo jA tVojU ljUbaV taKo čUvaO, nJu sAm iMaO…

…bUdUcI dA jE prOsLo vEc oHoHo0o0 oD pRosLoG pOsTa,Ja biLa dObRa pA nApiSaLa nEw pOsT… kOja saM jA fAcA…
…u sUboTu iMaM krIzmu(nE jA, moJ kUm), dO 7 ćU oTiC sE sPrEmaT za Gaj…aL piT cU sAm sOk…nEma vIsE niSta…nEeEe…
…u nEdjEljU idEm nA rOdEndAn…ma…tREbaLa biH baR…aL nEcu…učIt cU…oBecAjEm…a i jA lUdA uVijEK sE sJetIm uCit mJesEc dAnA pRiE kRaJa gOdiNe…i mIsliLa saM dA cU lakO u oPcoJ kaO i U OŠ…aL noP…aL pOpRavIt cU sE jA….bIh jA i pRijE,sAm dA sU ljUdI vJerOvaLi u mEnE,a Ne mi gOvOriLi dA sAm gLupa…i jA iMaM osJeCaje…dAaAa…i jA sAm cOvJeK, oD kRvi i mEsa…iSeE kOja tEmA…điZsSsSSs….
Image Hosted by ImageShack.us
…sUtrA odG. laTinsKi aK mE buDe tJeLa piTaT,jEr kaD pRicAm nE raZumEs mE baS…npr.mEnI bAriCa saD kaZe:kaK sE kaZe doBar: ja NjoJ: bOnuS, bonuM…pRogUtaM onO bOnA…pA kaD sAm GlaDna… oPeT sAm dAnaS sAmO doRučKOVaLa… i tAk vEc mjEsEc i PoL…aL sKiNuLa saM sAd vEc 9 kG…sAd sAm jA fAcA…pReK ljEta cU oPeT noRmaLno jEst…iOnaKo pLivaNje i oStaLo…eEeEeEeEeE…jE nEkO zNa jEL sE u osIjeKu nEgdI moZe tReniRaT maCevaNjE???? AK dA nEk mi osTavi u KomeNtaRima, al neK mE nE zaJebE…
….dAaA….
….otKuD ovaKaV naSloV…mA dAnAs cIjeLi dAn tO pJeVušIm…joS ovaKvA bEz gLasA….mA mislIm…a Ima tU isTinE…o0o0 dAaaaAa…imAaAaA…aL neCeM o tOm…jEr zAstO sE sjEcaTi nEčEga sTo jE dAvNo pRosLo,i mOzDa sE oPeT pOnOvI,aL nEmaM viSe suZa….sVe sAm isPlaKalA…nOcI i dAnE sAm pOtratiLa,nOvcE na mObU pOtrOsiLa(ovO niE tU trEaLo iC),sVe sAm iZguBilA,aL iPaK nEstO sAm dObIla, nEsto sTo niSam ZnaLa dA pOstOji u mEnI, a tO jE moJe saMopOuzDanjE i moJa maStovItosT…i nE zNaM treBaM lI mu sE zaHvaLit, aL ipAk mIslIm dA tRebaM…pA eO: hVaLa tI pUno,Moja bIvSa lJUbaVi…HvaLa ti pUno….
Image Hosted by ImageShack.us
…nEmAm nIkakVe iDeE pA iDem….
….by-by do nExT poSta….
….o0o0 yeA…..
….eO mE….oVaK pOzDravLjaM: bArBarU, VanJu vEjiKu,i vaNJu maJU i nJ.dRagOg pOpiCa, mAnUeLicU moU(kOju sAm JaKo zaLoliLa…jaAaAkOo)…i OsTaLe…nE dA mI sE pIsAt…oZljEdiLa sAm sI pRst…tRsh…..

Image Hosted by ImageShack.us

…pa eTo poZzzzZ sVimA koJi sE nEkak naĐu nA mOeM pRekUl bLogu….
….papa….

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se