kolovoz, 2007  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Kolovoz 2007 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

o meni mom život i slavnim osobama

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

O meni :

Ime : Isabella
Prezime : nije bitno
Razred: sad ću 7.
Grad u kojem živim : Pag
Najbolje mjesto za ludi provod : Zrće
Slušam : hip-hop, R&B, rock, pop ( uglavnom strano)....
Od filmova volim : Kako izgubiti frajera u 10 dana , Komadi iz snova, Deja vu .....
Hobi : trbušni ples , engleski , rolanje .........

Slike ;-)

Text And Quotes Words






Doll Glitters

Doll Glitters


Doll Glitters

Doll Glitters



Blog images codes

Blog images



Fuschia & Black Flashing Broken Heart Decoration Images

Fuschia & Black Flashing Broken Heart Decoration Images



Lipstick Drawing Fuschia Heart Decoration Images

Lipstick Drawing Fuschia Heart Decoration Images


Image hosting codes

Image hosting


Color Changing Dancing Sexy Silhouette Decoration Images

Color Changing Dancing Sexy Silhouette Decoration Images



Black & Glowing Fuschia Purple Lips Decoration Images

Black & Glowing Fuschia Purple Lips Decoration Images



Images for your blog codes

Images for your blog



image hosting file hosted images

image hosting file



nedjelja, 12.08.2007.

Shakira

Shakira Isabel Mebarak Ripoll (Barranquilla, 2. veljače 1977.), kolumbijska Latino pop pjevačica kantautorica.

Znana samo kao "Shakira" poznata je po svojim pjesamama, a neke od njih su : "Estoy Aqui", "Ciega, Sordomuda", "Ojos Asi", "Whenever, Wherever", "Underneath Your Clothes", "La Tortura", "Hips Don't Lie" i po svom provokativnom trbušnom plesu i micanju bokovima. Trbušni je ples naučila od bake Libanonke. Govori portugalski, španjolski, engleski, arapski i talijanski jezik.

Prvi album je izdala sa 14 godina, a Shakirin najnoviji album je Oral Fixation Vol. 2. Njezini albumi prodani su u preko 40 milijuna kopija.

Za vrijeme svoje svjetske turneje Oral Fixaton, Shakira je posjetila i Hrvatsku, održavši koncert u Velikoj Gorici 15. srpnja 2006.

Ima petero braće i 3 sestre.

ž









































- 18:42 - …reCi... SaMo(40) - …NoOoo… - reFrEsh..

subota, 11.08.2007.

Spotovi od Beyonce

Book ljudi ! Evo vam malo spotova od Beyonce o kojoj sam nedavno pisala!


OVAJ MI JE NAJDRAŽI!









- 15:59 - …reCi... SaMo(13) - …NoOoo… - reFrEsh..

srijeda, 08.08.2007.

Problem u dizajnu?!???!!?!

Bok svima! Ovim postom željela bi nešto rašćistiti.
Naime! Jedna blogerica mi je rekla citiram: "Na blogu
s frendicom imala sam takvu pozadinu , odi si promjeniti
dizaj kod gadure."Druga mi je rekla : "Super blog.....hvala na komentarima
dobar dizaj kod gadure možeš uzeti drugi."
Ne razumijem !?! Ne mogu imati istu pozadinu kakvu
je netko imao ili mi je dizajn toliko loš!????!?
Očekujem komentare na ovaj post!
Kiss..................and........................by

- 14:21 - …reCi... SaMo(16) - …NoOoo… - reFrEsh..

Beyonce

Friendster Layout hosted images

Friendster Layout


Beyoncé Giselle Knowles (Houston, Teksas, 4. rujna 1981.), američka pjevačica, glumica i plesačica.

Višestruka je dobitnica Grammyja. Proslavila se u R&B grupi Destiny's Child. Sa solo albumom Dangerously In Love osvojila je čak 5 Grammyja, te dva No. 1 singla "Crazy In Love" i "Baby Boy".

S nedavno objavljenim drugim albumom "B'day" (4. rujna 2006.) nastavlja uspješnu karijeru. Nedavno je nastupila i u filmu Komadi iz snova (Dreamgirls) s kojim je zaradila nominaciju za Zlatni Globus.

Beyonce je u vezi sa poznatim reperom Jay Z-om s kojim je nedavno snimila spot za najnoviji singl sa B'day-a Upgrade U. Beyonce I Jay-Z rijetko javno pričaju o svojom vezi


Diskografija [uredi]
2003. Dangerously In Love
2004. Live at Wembley
2006. B'day
2007. B’Day Deluxe Edition
2008. Worldwide


Filmografija [uredi]
Carmen: A Hip Hopera (2001)
Austin Powers in Goldmember (2002)
Fighting Temptations (2003)
Fade To Black (2004)
Pink Panther (2006)
Komadi iz snova (2006)
Dobavljeno iz "http://hr.wikipedia.org/wiki/Beyonc%C3%A9_Knowles"









- 11:32 - …reCi... SaMo(22) - …NoOoo… - reFrEsh..

Moj prvi POST ! party

Bok svima ! Ja sam nova blogerica
radujem se vašim komentarima
i nadam se da će ih biti puno !!!!!
UNBELIEVABLE GIRL

- 10:18 - …reCi... SaMo(0) - …NoOoo… - reFrEsh..

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se