umovanja

četvrtak, 28.07.2005.

Pozdraf

Nema me dugo, dugo, hvala što primjetiste. Skužila sam u zadnje vrijeme da bih trebala nešto pisati, možda nešto angažirano, kao dosad, no ponestalo mi tema, zapravo motivacije. Da, prije bih mogla reći – motivacije. Sve su teme ionako prožvakane, svi su o svemu već sve rekli, a imala sam podosta obaveza ove godine i ovo ljeto. Već sam u jednom davnom postu napisala da se svi poprilično emotivno angažiramo oko tragedija na nekoj udaljenoj paraleli, oko potresa u Aziji i gladi u Africi, pravima Indijanaca u Indiji (haha), a next door, vrata do – netko treba našu pomoć, uslugu ili samo lijepu riječ…

Kako sada stvari stoje, u subotu, ranoujutro, krećemo prema Hercegovini, u kojoj mi je sin, i to obalom. Naokolo je bliže, zar ne? Moram prošetati nove badiće i priviknuti se da ne moram uvlačiti više one željezne dijelove natrag u grudnjak, sad je sve super. I da provjerim ima li čudesna juha ikakvog djelovanja s obziromj na obim mog struka i zanosnih bokova? Djeluje li navedena juha iako redovito obilazim Vinceka i mljackam nad šampitama, kremšnitama, kesten roladama, voćnim kockama sa preljevom od želatine, baklavama i sladoledu od svačega sa šlagom i čokoladnim preljevom?

Kada se vratim, nakon otprilike tri tjedna, odlučujem pisati ponovo, ozbiljnije. Ja vas obilazim, kao što ste neki primjetili, povremeno i nakratko, kada na poslu ulovim vremena, a od doma sam odustala. E, da, trebati ću pomoć oko uređenja svoje stranice, samo mi nemojte reći da je to lako i da mogu sama. Ne mogu sama, treba mi netko objašnjavati, tumačiti, a ja trebam zapisivati i virkati u zapise kada mi nešto ustreba. Prošla sam osnovni kompjuterski tečaj, i to cijeli niz u paketu, ali nigdje niti riječ o uređenju bloga??? Ja mislim da su oni nešto fulali, trebao je jedan tjedni tečaj samo o tome, pa to je najvažnije!?


- 08:34 - Komentari (13) - Isprintaj - #