Zbog piromanije uhapšen autor statusa koji je zapalio region

ponedjeljak , 06.02.2017.



Jučer rano ujutro oko 06:00 jake policijsko redarstvene snage predvođene pripadnicima AT Lučko i uz pomoć čak 4 vatrogasne jedinice su upalu u kuću J.M. iz Šiškovaca te ga lišile slobode dok je osumnjičeni doručkovao paštetu.

Kako se navodi u šturom policijskom izvješću osumnjičeni J.M je optužen zbog piromanije i općeg ugrožavanja javne sigurnosti i državne imovine objavom statusa koji je kako se i sam načelnik vatrogasne službe izrazio zapalio cijeli region.

"Naime, mi nismo mogli gledati kako netko pali region naročito ovdje u Slavoniji gdje su velike površine pod stogodišnjih hrastom koji je u pripremi za obradu u vinkovačkoj Spačvi. To je izuzetno opasno jer hrast dobro gori i prijeti opasnost da se ta paljevina prenese i na stambena naselja te samim time ugroze životi preostalih građana Slavonije" rekao je Bože Hidrofor, načelnik državne vatrogasne službe

Osumnjičenom je određen pritvor od mjesec dana a on je kratko uspio novinarima da dobaci da uopće nema internet i da je samo palio triješće u furuni da se djeca ugriju prije spavanja.

Iz neslužbenih policijskih izvora doznajemo da mu prijeti kazna od 10 godina rada u jednom privatnom poduzeću u Ivankovu i to bez plaće kako bi bio ravnopravan sa ostalim radnicima.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.