Stupidboy

petak, 30.03.2007.

Chicago - All that jazzzzzzzzzz

30.03.2007. u 08:31 • 1 KomentaraPrint#

petak, 17.11.2006.

Gwen Stefani-Wind it up

17.11.2006. u 08:43 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 12.11.2006.

Beyonce legújabb dala

12.11.2006. u 15:00 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.10.2006.

Evo slike..........

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

08.10.2006. u 19:30 • 3 KomentaraPrint#

petak, 28.07.2006.

Kárpát-medencei osztály 2006 Hajdúnánás

Itt van egy kis izelitő abból, amit nem lehet szavakkal elmondani....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Réka állitotta a sátrát, amiben mindenki megbotlott.... rofl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us És mindenki megtalálta a táborban a "másik felét". yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Még Denisz is megtalálta Drakuláékat!!!!!!wink

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Sokat strandoltunk, és tömérdek pillanatot meg is örökitettem belőle. dead


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Bea tanárnő is jól érezte magát a strandon....yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Hát mindent ki kellett használni a természet lágy ölén....naughty
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Hát igen, nekem már Lisa csak egy van.....naughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Ezt a képet egy lány készitette, akiből csak egy van.....naughty

P.S. A többi képet majd cd-n adom. Ok?

28.07.2006. u 20:27 • 2 KomentaraPrint#

subota, 24.06.2006.

Image Hosted by ImageShack.us Ez vagyok én, egy hülye lúzer.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ez a rajz egy kicsit béna, de nekem nagyon kedves, mert egy olyan személytől kaptam, aki nagyon kedves nekem.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ezt valakinek megígértem már rég, de csak most tudtam beváltani ígéretemet.

24.06.2006. u 20:17 • 0 KomentaraPrint#

Moj znak

Rak-Cancer
(od 21.06. do 22.07.)

Psihološke karakteristike i ljubavne sklonosti Raka

Osobe rođene u znaku Raka treba prihvatiti kao romantične duše i hipersenzitivićne, jer oni posjeduju nježnu i senzitivnu prirodu; naročito izvanrednu intuiciju. Naime, osobine koje na najbolji način opisuju njihov psihološki profil su: naglašena emotivnost, preosjetljivost, nesigurnost, plašljivost, romantičnost i senzitivnost. Ovom znakom upravlja Mjesec i zbog toga se kaže: da su Rakovi Mjesečeva djeca. Poznato je, da Mjesec prolazi kroz različite faze i da Mjesečev ciklus ima veliki utjecaj na psihičko, emotivno i mentalno stanje ovog znaka, kao što utiče na kompletnu prirodu i na naše okruženje. Da li Vama je poznato činjenica, da su Rakovi podložni iznenadnim, čestim ili naglim promjenama u raspoloženju i da upravo zbog mjesečevih faza spadaju u kategoriju hipersenzitivaca? Osoba rođena u ovom znaku često mijenja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba tražiti konkretan razlog ili uzrok, kao ni razumljivo ili logično objašnjenje. Ipak, ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvijek postoji ravnoteža - na to su Rakovi izuzetno osjetljivi, ali oni istovremeno posjeduju i Ťdobar oklopť. Možete biti sigurni, da oni brižljivo čuvaju sve ono, do čega im je stalo, kao i da oko sebe imaju brižljivo podignute zidove ili ograde. Ukoliko Vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog Ťljubavnog carstvať, onda morate biti spremni ne različite testove izdržljivosti i povjerenja, kao i emotivne stabilnosti.
Rak od svog partnera očekuje potpunu stabilnost, beskrajnu pažnju i razumijevanje i naročito psihološku, emotivnu ili materijalnu sigurnost. Pri tome, nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je obitelj njihovo najsigurnije utočište. Os njih ne treba očekivati veliku fizičku hrabrost i potrebu za dokazivanjem, jer Rakovima je mnogo važnije ono što posjeduju u svojoj duši, zatim u svojoj obitelji, jer na sebi svojstven način oni uvijek biraju duhovno carstvo. Ali, pod tim podrazumijevaju pravi obiteljski udobnost i sve ostalo što je potrebno za harmoniju i potpuni užitak njihove obitelji. Rakovi u dubini svoje duše prepoznaju prave emocije i osjećaju iskrenost ili dobru namjeru. Dakle, oni su veoma senzitivni, zavodljivi i zaljubljivi, ali Vaš prolazak kroz Ťprvu kapijuť ne znači ništa, jer oni Vas neće pustiti ni korak dalje, ako u Vama ne postoje iskreni osjećaji. Zatim, nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima prevelika očekivanja i u tom smislu, zahtjeva Ťposeban tretmanť. Odnosno, Vi morate pružiti maksimum u bilo kojem smislu, a za uzvrat Rak vam nudi svoju vjernost. ŤKljučeve ljubaviť Rak sigurno drži u svojim rukama, a Ťtajnu šifruť brižno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način de se trajno sačuva Vaša ljubavna veza.

Što pokazuju zvijezde Raku za 2006. godinu?

Pogled u zvjezdano nebo tijekom 2006. godine, najavljuje veselije događaje u Vašem privatnom, ljubavnom ili obiteljskom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku sreću u ljubavi ili u zajednici. Sve zavisi od vašeg emotivnog statusa, što zapravo želite i koliko možete. Aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje obitelji. Također, ako ste do sada trpjeli neke nepovoljne utjecaje ulazite u novu i bolju fazu. Sa druge strane ljubavni procvat ne predstavlja garanciju za rezultate, nagrade ili priznanja koje očekujete u poslovnom životu. Za njih čete morati više se mučiti, ali moralna satisfakcija i unutrašnje zadovoljstvo neće izostati. Ujedno Vaša unutrašnja snaga jest i Vaš najjači pokretač, te sve svoje probleme možete riješiti prije ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos s obitelji i voljenom osobom.
Ljubav:
Početkom godine pojačane emocije mogu da obuzmu Vaše misli, osjetiti ćete potrebu za ljubavnim zbližavanjem ili novim aferom. Prepustite se svojim osjećajima u periodu tijekom siječnja i veljače. Novi događaji koji će Vas ispuniti velikim zadovoljstvom i ljubavnom srećom Vas očekuje u periodu od 07. travnja do 04. svibnja, zatim od 30. svibnja do 25. lipnja. Ipak, potpuni emotivni zanos i ljubavni procvat možete osjetiti u periodu dok Venera bude prolazila kroz vaš znak od 20. srpnja do 13. kolovoza. Nezavisno od vašeg emotivnog statusa ili godina uživajte u svemu što Vam pruža zadovoljstvo u periodu od 07. rujna do 01. listopada i naročito, od 25. listopada do 18. studenog, kao i u drugoj polovici prosinca.

Posao i novac:
Početkom godine važno je da djelujete strogo profesionalno, kao i da se pridržavate već isprobanih formula koji garantiraju siguran uspjeh. Očekuje vas značajni uspjeh u periodu od 04. do 23. siječnja, zatim posebno od 10. veljače do 17. travnja. Učinite sve što je potrebno da uveličate svoj uspjeh ili da proširite svoj poslovni utjecaj u periodu od 06. do 20. svibnja i naročito od 04. do 26. lipnja. Postoji Vam sjajna prilika da ostvarite uvećanu zaradu, bolji statusni položaj, veću popularnost u poslovnim krugovima ili perspektivnu reklamu krajem kolovoza i u prvoj polovici rujna. Novi događaji koji ispunjavaju Vaše velike ambicije su naglašeni u periodu od 03. listopada do 09. prosinca.

Zdravlje:
Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju, jer uslijed pretjeranog umora Vaš organizam postaje osjetljiv na razne infekcije ili virusnih oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su češće nervoze i trbušne tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 15. travnja do 11. svibnja, zatim od 19. do 27. rujna, kao i od 02. do 24. listopada.

Sugestije:
Pozitivni aspekti Urana i Jupitera u dužem vremenskom periodu djeluju inspirirajući, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne smijete propustiti. Važno je, da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju. Osjetit će te velike promjene na svim životnim terenima.

24.06.2006. u 20:09 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 21.06.2006.

Talán rátaláltam a helyes útra....

Nagyon sok gondolatot megmozgatott bennem az előző poszthoz írt kommentár, és nagyon sok dolgot átgondoltam, átértékeltem. Rájöttem, hogy mi az egyik legfontosabb dolog az életemben, ami néklül unalmas élnem. Hát a barátaim nélkül. Amióta a HMOMK-ba járok nagyon sok új barátot/ismerőst szereztem, aminek ž -ét talán örökre el is vesztettem. Hát őszintén sajnálom, amit tettem, de sajnos megtettem, és a múlton nem sírni kell, hanem haladni előre és a jövőt szebbé tenni. Én mindent megpróbálok, hogy szebbé tegyem a jövőmet, amit lehet, hogy e konfliktusok miatt más iskolában kell folytatnom, távol azoktól, akiket talán igazán tudtam becsülni, szeretni. Én nem vagyok egy természetfölötti lény, sajnos nem tudom megváltoztatni azt, amit már egyszer megtettem. Tudom, hogy soha többé olyan jó viszonyba nem fogok kerülni senkivel, mint amilyen biztos kapcsolatok voltak osztálytársaimmal, de ezt már nem tudom újraépíteni. Ez soha többé nem lesz olyan belsőséges, mint amilyen volt. És talán ez volt annak az oka is, hogy minden így végződött, ahogy végződött. Én megpróbáltam újból úgy viselkedni a többiekkel, mint azelőtt, de csak hideg, zárt emberekre találtam, akik sokkal jobban fogják a sulit, az életet élvezni, mint velem, mert én valószínű csak rontanám a képet, a hangulatot, előttem már nem fognak olyan önfeletten nevetni, mint azelőtt. Nem tehetek semmit mást, én megteszem az első lépést, de valószínű, hogy nem fog rá senki se kontrázni, de nem tehetek semmi mást. Ezt itt most abba is hagynám, nem szeretném ezt tovább írni, mert megint rájövök arra, hogy semmit se tudok jól csinálni, mindent elrontok.

Hát itt az első lépés: Bocsánatot szeretnék kérni mindazoktól, akikket megbántottam, azoktól, akiket akrattal, akiket akaratlanul és mindenkitől, aki valami egyéb ok miatt haragszik rám.
Hát ennyi. Mégeszer meg szeretném köszönni az osztálytársaimnak, hogy velük tölthettem ezt a nagyon jó két évet, sok sikert kívánok midanyájuknak, valószínű, hogy már úgyse látom őket többé. Hát sziasztok.

21.06.2006. u 19:40 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 18.06.2006.

Ljudi

Znamo da na svijetu ima puno, puno ljudi i da svake godine na svijet dođe još puno milijuna. Kada bi se svi uhvatili za ruke, okružili bi ekvator 153 puta. Niz bi bio toliko dugačak da bismo do Mjeseca stigli 16 puta.

Više od 4 milijarde ljudi, a niti dvoje istih.
Svatko od nas razlikuje se od ostalih. Svatko je jedinstveni pojedinac od rođenja.
Ima nas svih oblika i veličina: visokih, niskih i onih između. No, bez ikakve iznimke, svi počinjemo kao vrlo mali. A ima nas i u mnogo različitih boja. Čak su nam i oči različitog oblika i boje. A nosova ima svih mogućih oblika. Kao i lica, usana, ušiju i svega ostalog. Razmislite samo o kosi: od snježne bijele do crne kao noć: ravne, kovrčave, kuštrave i valovite. A puno ljudi uopće i nema kose. Ljudi su smiješni. Neki ravne kose žele imati valovitu, a drugi kovrčave kose žele imati ravnu.
Ljudi širom svijeta nose različitu odjeću ili je ne nose uopće. Svi mi želimo izgledati najbolje što možemo.
A opet, ono što se negdje smatra lijepim ili zgodnim, drugdje će biti ružno, pa čak i smiješno.

Neki su od nas mudri. Neki luckasti. No većina nas je između to dvoje. Neki od nas vole buku, dok je drugi jednostavno ne mogu podnijeti. I
nemaju svi iste ideje o tome kako se dobro zabaviti.

Gdje god bili ljudi se vole igrati. Ali ne iste igre. Ukusi nam se razlikuju kao dan i noć.
Domovi, koje si gradimo, razlikuju se kao što se i mi razlikujemo. Ali, svima je potrebno krov nad glavom.
Ono što neke tjera na smijeh, druge tjera na plač. Neki su od nas vješti u stvarima koje drugi nikad ne bi mogli. Mnogi od nas vole raditi stvari u društvu, dok neki vole biti sami.
Volimo i držimo različite kućne ljubimce. I slavimo različite svečanosti i praznike. A i hrana koju volimo nije svugdje ista. Ono što se negdje smatra delikatesom, drugdje ne bi ni taknuli, a kamo jeli. Osim toga, harna koju negdje jedu, drugdje je zabranjena.
Imamo devet osnovnih religija, a postoji još i tisuće drugih. Mnogi ljudi vjeruju u jednog Boga…a milijuni drugih vjeruje u više njih…A mnogo milijuna ne vjeruje niti u jednoga.
Većina nas mora raditi kako bi preživjela, a ne biste vjerovali na koje sve načine ljudi mogu raditi. Većina ljudi naporno radi, no ima i lijenih. A mnogi, koji bi htjeli raditi, ne mogu naći posao. Dosta nas je bogatih, iako većina to nije, a ima nas i jako siromašnih.
Gotovo svi govorimo. No postoji 201 vrsta različitih jezika koji se govore na Zemlji, da ne spominjemo bezbrojne varijante i dijalekte kojima govore manje skupina ljudi. I gluhi mogu razgovarati u miru i tišini, jezikom znakova. Pisati i čitati ne znaju ni približno svi ljudi na svijetu, a postoji stotine načina za to.
Neki ljudi, ali ima ih vrlo malo, moćni su i utjecajni, iako većina nas to nije.
Izmislili smo čudan sustav društvenog rangiranja, stupnjevanja i klasifikacije…A ipak, svi živimo na istoj planeti, udišemo isti zrak i grije nas isto Sunce.

I svi na kraju, kao što smo i počeli, jednako završavamo. Manjinu nas pamtit će još dugo, nakon što odu. A čak i zato postoji bezbroj različitih načina.
Preko četiri milijarde ljudskih bića…mladih i starih, bolesnih i zdravih, sretnih i nesretnih, ljubaznih i neljubaznih, snažnih i slabih…………Ljudi posvuda, i svi različiti.
To je vrlo čudno, neki ljudi čak mrze neke druge zbog toga što im nisu nalik. Zbog toga što su drukčiji. Oni zaboravljaju da bi se i oni sami sebi činili različitima kada bi se gledali očima drugih.
No zamislite, kako bi grozno dosadan bio ovaj svijet kada bi svi izgledali, mislili, jeli, oblačili se i ponašali jednako.
Nije li predivno to što se svatko od nas razlikuje od ostalih?

18.06.2006. u 13:54 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 07.06.2006.

Na ez az....

2004 decemberében jobban megismertem egy lányt, akivel elég jó viszonyba kerültem. Hát később, mivel ez az a lány az egyik osztálytársam legjobb barátnője, ez lett a téma az osztályban. Amíg jóban voltunk, addig nem érdekelt az egész. Dehát mi is eltávolodtunk egymástól, nem volt semmi különös köztünk. Ennek már egy és fél éve. A lány szülei véletlenül abban a suliban dolgoznak, ahova járok. Amikor az osztálytársaim meglátják őket a folyosó felhangzik: „Endre, itt apósod!”, vagy „Endre, itt anyósod!”. Amíg elsőbe jártunk, ez nem is igazán érdekelt, nem fordítottam különösebb hansúlyt rá. Amikor elkezdődött a második osztály a lány is, én is kölün utakon jártunk már egy éve. Természetesen az osztálytársaimnak ez nem lehetett megnagyarázni és még azóta is ezt mondogassák, akármikor meglátják őket a folyosón. Ma nagyon kiborultam. Megelégeltem őket, és megmondtam nekik a magamét. Természetesen ekkor az egész osztály rám támadt és azt mondták, hogy én egész két évben sokkal durvább dolgokkal piszkálom őket, és felhozták azt, hogy milyen dolog az, hogy én ilyesmin megharagszok, amikor ők nem haragudnak meg azokra a dolgokra, amit én modok nekik. Egy kis részt igazuk van. De nagyobb részt pedig nekem, mert a velem kapcsolatos ügy már két éve elmult, de én őnekik csakis aktuális ügyeket mondok. Pl. Amíg a sulinkba járt két negyedikes fiú, addig ez a két lány fülig oda voltak irántuk. Természetesen ez köztudott volt, nem csak a diákok, de a tanárok is tudtak az egészről. Hát igen piszkáltam őket ezzel, de legfőképp a két fiú osztályfőnöke előtt. De történt valami október 24-én, 2005-ben és én ezután egy büdös szót nem szóltam nekik erről a két fiúról. Persze nekik ez nem tűnt fel, mert a kás fiú folytatta a piszkálódást, persze neki nem szóltak egy büdös szót sem. A két lány közül az egyik egy kicsit könnyedebbvérű. Nagyon sokat lehet hallani arról, hogy minden hétvégén másik fiúval áll le. Még azt is lehett hallani, hogy felajálkozik idősebb fiúknak arra. Ez is köztudott róla, de már több mint fél éve nem szóltam nekik semmi sértőt (mert az egyik kedves osztálytársam azt mondta, hogy ami köztudott, azt nem kell még jobban hagoztatni.). Ők viszont folytatták ezt a hülyeséget. Amikor elkezdtük a másodikat, akkor megtetszett egy másik lány. Sokáig nem mondatm el senkinek, mert tudtam, hogy úgyse lesz belőle semmi. Egyszer véletlenül elkotyyintottam ezek a lányok előtt, de megígérték, hogy nem mondják el senkinek, én meg naívan hittem nekik. Persze holnapra már az egész iskola tudott mindenről. De ez még mindig nem a hab a tortán. Nem olyan régen hallottam vissza először, hogy ez a két lány és még néhányan miket szoktak rólam „beszélgetni”, amikor én nem vagyok jelen. Persze először nekik se hittem, megpróbáltam magammal elhitetni, hogy ez az egész csak a rossz nyelvek műve. De egyik nap, amikor nem számítva rám megjelentem az állomáson fültanúja lehettem mindennnek. Nem volt kellemes és el is húztam a csíkot addig, amíg meg nem látnak. A legnagyobb arcátlanság az egészben az, hogy ez a két lány elvárja tőlem, hogy segítsek nekik, hogy cdt írjak nekik, hogy segítsek nekik azokból a tantárgyakból, ami nem megy nekik. Én persze segítek nekik minden alkalommal, amikor megkérnek, hogy írjam le nekik a fordítást latinból, vagy amikor fordítani kell angolból, vagy egyéb tantárgyból, és elvárják, hogy csaljak, csak hogy ne kapjanak egyest, de persze az egésznek én ittam meg a levét, mert a tanár észrevette, hogy valami nem stimmel és engem hibáztat. Ezek után még van képük a pofimban röhögni és azt mondani, hogy hülye vagyok, hogy nincs igazam, hogy sohan nem figyelek oda rájuk, hogy őket mindig piszkálom, de amikor ők mondanak nekem valamit, akkor én midjárt megsértődöm, hát nincs így....
Ma megmodtam nekik ebből a szövegből egy részt. Az fájt a legjobban, hogy az osztálytársaim az ő pártjukra álltak és én magam maradtam. Rájöttem, hogy tényleg nem kellene ebbe az osztályba járnom, szerintem meg lennénke magukban nélkülem is. nem hiányoznék nekik. De nem fogom többet megengedni nekik, hogy egy rossz szót szóljanak, és természetesen nem fogok nekik a büdös életben soha segíteni. Segítsenek a többiek. Az osztályért sincs kedvem semmit tenni, csinálják ők mostantól. Nagyon sokszor éjjelekik dolgoztam itthon azon, hogy az osztályomnak jobb legyen, hogy a többieknek könnyebb legyen, hogy jobb jegyeket kapjanak. De mostantól ezt nem fogom csinálni. Csinálják maguk. Egyszerűen elment az egésztől a kedvem. Nem tudom, hogy mit is várhatok el tőlük. Lehet, hogy félre ismertem volna őket?

07.06.2006. u 19:35 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

YOU MUST CHECK OUT THESE BLOGS:
tengi
Feminista
Zitas blog
My classes blog
csovesweb
Jéka blogja
1gsek blogja
Vagány Piri blogja
rokerica from šibenik

Counters
Counters

Ez lennék én... Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr





adopt your own virtual pet!




My favourite songs....

Provided By MetroLyrics


Provided By MetroLyrics


Provided By MetroLyrics


Provided By MetroLyrics


Mc. Celie's Blues - The color purple

Sister, You’ve been on my mind
Sister, We’re two of a kind
So Sister, I’m Keepin’ my eyes on you

I Betcha think I don’t know nuthin’
But singin’ the Blues
Oh Sister, Have I got news for you
I’m somethin’
I hope you think that you’re somethin’ too

Scufflin’ I been up that lonesome road
And I seen a lot of Suns goin’ down
Oh, but trust me
No Low life’s gonna run me around

So let me tell you somethin’ sister
Remember your name
No twister, gonna steal your stuff away
My sister
Sho’ ain’t got a whole lot of time
So shake your shimmy,
Sister
‘Cause Honey this Shug is feelin’ fine.


Basament Jaxx ft. Lisa Kekaula

Tell me tell me is life just a playground
Think you're the real deal honey
And someone'll always look out for you

But wake up baby
You're so totally deluded
You'll end up old and lonely
If you don't get a bullet in your head

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When your're resting your head

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When your're resting your head

You sold me sold me
Sold me down the river now
Hope you're feeling happy now
Now you'll always have a sneer in your smile

But wake up baby
You're so totally deluded
You'll end up old and lonely
If you don't get a bullet in your head

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When you're resting your head

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When you're resting your head

And I'm glad so glad that I'm done with you
No more crying crying leaving me so black and blue
You backed me up against the wall but I stand tall
Don't give a damn no more

Oh baby bye bye
No more lies
No more lies
No more lies
Without you

Good good luck
in your new bed
Enjoy your nightmares
When you're resting your head
Good good luck
in your new bed
Enjoy your nightmares

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When you're resting your head

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When you're resting your head

Good luck good luck
Good luck in your new bed
Enjoy your nightmares honey
When you're resting your head

Good good luck
in your new bed
Enjoy your nightmares

A legszebb szerelmes dal, amit hallottam:

Pussycat Dolls-Stickwitu

I don't wanna go another day
So I'm telling you exactly what is on my mind
Seems like everybody's breaking up
And throwing their love away
but I know I got a good thing right here
That's why I say (Hey~...)

Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu

I don't wanna go another day
So I'm telling you exactly what is on my mind
See the way we ride
In our private lives
Ain't nobody getting in between
I want you to know that you're the only one for me
That's why I say

Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must a stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu

And now
Ain't nothing else I can need
And now
I'm singing 'cause you're so, so into me
I got you
We'll be making love endlessly
I'm with you
Baby I'm with you, baby you're with me

So don't you worry about
People hanging around
They ain't bringing us down
I know you and you know me
And that's all that counts
So don't you worry about
People hanging around
They ain't bringing us down

I know you and you know me
And that's, that's why I say (Hey)

Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody's gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu
Nobody gonna love me better
I must stickwitu
Forever
Nobody's gonna take me higher
I must stickwitu
You know how to appreciate me
I must stickwitu
My baby
Nobody ever made me feel this way
I must stickwitu