Baobab

27.12.2012., četvrtak

Goran Šafarek iz Udruge Baobab uvršten na listu "100 ljudi koji su učinili Hrvatsku boljom"

Jutarnji list je u svom božićnom trobroju uvrstio Gorana Šafareka uvršten na listu "100 ljudi koji su učinili Hrvatsku boljom".


Time je dodijeljeno i priznanje Uduzi Baobab kroz koju Goran Šafarek djeluje.

21.12.2012., petak

Kako profitirati u gospodarskoj krizi? Pitajte HEP!

Oznake: HEP, investicije, profiter, građevinski lobi, HE Ombla, TE Plomin C, HE Dubrovnik 2, golf


18.12.2012., utorak

Peticija za spas Hutovog blata


Priključite se inicijativi za očuvanje Hutovog blata te svojim potpisom potaknite lokalnu zajednicu i državne institucije da se obavežu na stratešku i konkretniju pomoć za spas srca doline Neretve.

HEP: "Zaštićenim područjem NATURA 2000 upravljat će se iz Bruxellesa" !?!



10.12.2012., ponedjeljak

Sa stranice: Goran Safarek Photography & Cinematography

Oznake: ptice, priroda


09.12.2012., nedjelja

HEP kao "krizni profiter": Podmeće nam zastarjele, štetne i neisplative projekte: HE OMBLA; TE PLOMIN C i HE DUBROVNIK 2 (kao dio Gornjih Horizonta)

Prenosimo s Ušća Mure:

Investicije su nam potrebne, ali nisu sve investicije dobre investicije!




HEP je krizni profiter! Podmeće nam zastarjele, štetne i neisplative projekte: HE OMBLA; TE PLOMIN C i HE DUBROVNIK 2 (kao dio Gornjih Horizonta)

01.12.2012., subota

Projekt Udruge Baobab - znanstveni rad

Na naslovnici znanstvenog časopisa "Ekonomska i Ekohistorija" otisnuta je slika iz vodečeg znanstvenog rada "Recentne hidromorfološke promjene na širem području ušća Mure u Dravu", Gorana Šafareka.




Rad je nastao iz projekta Udruge Baobab.


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se