19.07.2007., četvrtakVijesti

Vijesti
Do masovne tučnjave pred hollywoodskim klubom došlo je jer su Britneyine obožavateljice branile njenu čast. Kasnije su se uključili i dečki
Britney Spears (25) sinoć je izašla u hollywoodski klub 'Les Deux'. Jedna od djevojaka okupljenih ispred viknula je prema pjevačici "ružna k..." i tada je počela tučnjava.
Jedna obožavateljica priskočila je obraniti čast pjevačice i iz sve snage povukla kosu provokatorice. Još je par djevojaka 'uletilo' u 'makljažu' prije nego su se cure smirile. Tada su stigli njihovi dečki i cijela je strka počela ispočetka. Ovaj put padali su ozbiljni udarci šakama i nogama. Na sreću, njihovi prijatelji su bili prisebniji i na kraju su rastavili ratobornu skupinu.
Britney je baš odlazila iz noćnog kluba tijekom tučnjave i njeno lice sakriveno iza velikih naočala pokazuje što misli o razmjeni udaraca i čupanju kose u njeno ime.

EXCLUSIVE: Nova pjesma !!!!

Britney je stala kod dućana da kupi neke vitamine u Petak.Britney je pustila glazbu u svojem automobilu i zvučalo je kao da ona pjeva.

Draga Britney,

Oprosti što smo te fotografirali jučer;ali znaš da smo mi jako sretni kad te vidimo!Sigurno ćemo ti dati više prostora sljedeći puta!

Britney na Bel Airu

Britney je bila (15.07.) na Bel Air na Beverly Hills.Fotografi su ju slikali sa pink perikom kako si je otišla po Starbucks.Bila je i u svojem omiljenom sushi restoranu na Beverly Glen Mall.Klikni na sliku da vidiš set slika

Britney preuzela potpunu kontrolu nad svojom karijerom

NITKO ne može upravljati sa Britney Spears.Ona je sad preuzela cijelu kontrolu nad svojim poslom.Još uvijek pjeva za Jive Records,izjavio je izvor Page Six,Ona sad radi sve za svoju karijeru.Spears je jučer potpisala ugovor - sigurno u vezi otvorenja novog kluba u Las Vegasu.Majka dvojice sinova umorna je od Larry Rudolf,svoje mame i media.
Source: NYpost

Christina Aguilera brani Britney Spears

Pop star Christina Aguilera brani Britney Spears i kaže da je izvrsna majka.Buduća majka koja će uskoro roditi svoje prvo dijete.Izjavila je "Britney je dobra osoba i dobra mama.Bila je pod velikim pritiskom od kad je bila mala.Mislim da nitko ne bi je trebao osuđivati.Ona voli svoje sinove (Sean Preston Jayden James) i odlično im je."

Britney Europe Comeback

Britney će idući mjesec točnije 07.08. započeti svoju malu turneju u njavećim europskim gradovima Madrid, Oslo, London, Zagreb, Milano, Pariz.

Britney na VMA

Britney Spears će nastupati i to će biti njezin povratak na MTV Video Music Awards u Las Vegasu u Studenome.VMA bit će u Palms Hotelu a vlasnik je blizak prijatelj od Britney.Britney je već snimila pjesmu koju će izvoditi na dodjeli.


Britney i mama šamarale jedna drugu?

Odnos između Britney Spears i njezine mame izmiče kontroli.
Lynne je ušla prošli mjesec u Britney's kuću da uzme svoje unuke na nekoliko dana.Lynne je počela govoriti kako Britney nije dobra mama i da stalno mjenja svoj temperament. Onda su se ošamarale.
Page Six izjavljuje da Britney radi sve da bude po njezinomu.

Lynne pomaže Kevinu Federlineu da dobi potpuno skrbništvo nad sinovima.Odnos mamae i kćer nije dobar Britney je svojoj mami donesla 28.06. papire da se udalji od njezinih sinova.izjavio je prijatelj od Britney d je napisala "Zbilja te mrzim."

Ima li Britney razlog da se zabrine?Mogu li ona i Lynne popraviti svoj odnos?


| 20:54 | Do Somethin'(0) | Print | x |






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O blogu
Britney
Media
Site
Design