01.07.2007., nedjeljaBritney Spears tvrdi da je žrtva urote

mages2/Britney_Spears_AFP_01V.jpg

USPRKOS navodno uspješnog odvikavanja u klinici "Promises", kao i "civiliziranog" razvoda s Kevinom Federlineom, nekadašnja pop-princeza Britney Spears je, po svemu sudeći, umjesto otvaranja nove stranice u životu ponovno postala zahvalan materijal za tabloide.
Američki mediji, naime, javljaju kako je Britney Spears preko svojih prijatelja i suradnika medijima servira revizionističku verziju sage o duševnom rastrojstvu, brijanju glave i odlasku u kliniku za odvikavanje od droge i alkohola.

Prema toj verziji, pop-princeza uopće nije imala problema s alkoholom i drogom, odnosno uopće nije trebala ići u kliniku.

Umjesto je imala tek "obične" probleme s post-natalnom depresijom, odnosno posljedice prestanka uzimanja "Prozaca", popularnog antidepresiva.

Odlazak u kliniku "Promises" je, prema zasad još anonimnim prijateljima Britney Spears, posljedica urote u kojoj su sudjelovali njen suprug Kevin Federline, bivši producent Larry Rudolph i majka Lynne Spears.

Trojka urotnika je prema toj priči, koristeći emocionalnu slabost Britney Spears kao i predstojeći brakorazvodni postupak, prisilila glumicu da ode u "Promises".

Izvori bliski Britney Spears navode kako je Allie Sims, nakon opetovanog traženja rezultata testa na drogu provedenog u klinici "Promises" dobila dopise prema kojima kod Britney Spears nisu pronađeni tragovi ilegalnih narkotika.

Test je, navodno, proveden tek sedam dana nakon dolaska u kliniku.

Dr. Donna Markus iz klinike "Promises" je medijima odbila komentirati tvrdnje bivše pacijentice, pozvavši se na liječničku etiku.



| 22:39 | Do Somethin'(1) | Print | x |






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O blogu
Britney
Media
Site
Design