TYCHE

utorak, 04.12.2007.

Na brzinu




Danas smo bili jadni, Maggie je opet bilo loše i cijeli dan je povraćala, poslijepodne smo išli veterinarici. Obavila je četiri x-rays ( da se vidi da nije ništa progutala i da su joj unutrašnji organi ok ), pregledala joj je krajnike i prepipala to sitno mršavo tjelešce. Morala je popiti neku kredastu bijelu tekućinu koju smo joj davali injekcijom i to je jadna strpljivo otrpjela.

Naposljetku veterinarica nije mogla dokučiti što joj je pa se išlo na vađenje krvi. U petak kontrola, moramo donijeti uzrak pu-pu i ( nemam pojma kako ću to uvrebati) pi-pi.

Krv malim psima vade baš kao i ljudima - imaju onu famoznu gumu koju zategnu iznad pregiba lakta i jedino što je Maggie obrijala podlakticu ( u subotu su bili groomeri i taman je ošišali, a danas stradala i ljepota i forma ).
Vidio se malen komadić tanke kao opna, crne kožice i mala tanka vena u koju su joj uboli igluštinu i izvukli dvije epruvete krvi. Za to vrijeme ona je tiho cvilila i oči su joj bile sve mokre. Naposljetku su joj stavili tufer i zavoj.

maggie vet001 maggie vet002


maggie vet003

Gazda nas je mobitelom uslikao ne bi li nam popravio raspoloženje i razvedrio nas, pa rekao : RANJENIIIIIK ... Sad bar znam da nije progutala moje ključeve !

( Neki dan je izgubio cijeli svezak ključeva )

Sutra slijedi obećani post s receptima za finu, jednostavnu i drukčiju klopu ...

- 20:39 - Komentari (11) - Isprintaj - #