[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] I za kraj... - TV-world #1 - Blog.hr

I za kraj...
[ # ]

TV-world #1 istražuje treba li ili ne ukinuti "Zabranjenu ljubav"!


Sigurno vam je malo čudan ovaj naslov. No, da skratim: blog TV-world #1, kojeg ste čitali 1 godinu, 8 mjeseci i 11 dana, nakon 107 postova i ukupno više od 1700 ostavljenih komentara od danas je službeno zatvoren. Toliko dugo on je bio dio mog i vašeg života, bilo mi je čast raditi nešto takvo za vas, neke stvari ste mogli saznati prije nego što su izašle u novinama... Zašto ga onda ukidam? Jednostavno, postalo mi je glupo da vas komentiram s bloga na kojem pišem o TV-u, gdje ne možete čitati ništa o meni, a ja znam gotovo sve o vama. Zapravo, i ja imam svoj osobni blog, ali za sve to, uz 2 foruma, jednostavno više nemam vremena. Odsad ću vas komentirati s mog drugog bloga, kojem ću se posvetiti, pa ćemo jedni drugima ulaziti u živote :)
Nikako se nisam mogao odlučiti što ću staviti kao zadnji post, pa da ne kradem uvijek iz PRESS-a, napisao sam nešto svoje...

Prvoj hrvatskoj sapunici "Zabranjena ljubav", koja je ujedno i najduža od svih, navodno je došao kraj! Naime, sve se glasnije šuška kako joj gledanost znatno pada, pa bi nakon četiri godine snimanja i nešto manje od 850 emitiranih nastavaka i njoj trebala pasti - zadnja klapa. Prema nekim glasinama posljednji nastavci na RTL televiziji emitirat će se koncem lipnja ove godine.

No, šuškanja o padu gledanosti prve hrvatske sapunice baš i ne potvrđuje činjenica da je u najnovijem broju popularnog tinejdžerskog časopisa OK! za "Najbolju TV seriju" 2007. godine spomenuta sapunica na drugom mjestu i, kako tvrde, serija "Tree Hill" za dlaku je izvukla pobjedu. Osim toga, tinejdžeri obožavaju zvijezde ove sapunice jednako kao i samu sapunicu, a to potvrđuju visoka mjesta Antonije Šole na top-ljestvicama "Najbolja domaća pjevačica" (2. mjesto), "Najbolja glumica" (3. mjesto, ispred nje su Jessica Alba i Angelina Jolie) i "Najbolji domaći album" (4. mjesto) te Marija Valentića u kategorijama "Najbolji glumac" (5. mjesto, ispred njega su Chad Michael Murray, Zac Efron, Johhny Depp i Brad Pitt) i "Najseksi muškarac" (4. mjesto, a ispred njega su ponovno Chad Michael Murray, Zac Efron i Brad Pitt). Sve je to, naravno, kao da su na vrhu, s obzirom da su ispred njih svjetski poznate zvijezde.
Na nedavno održanom predstavljanju novog mobitela "Motorola Zabranjena ljubav", na kojem su postavljeni ekskluzivni sadržaji iz serije - poput slika i melodija - pojavio se neočekivan broj fanova, kojim se ostvarila želja da napokon nose svoje omiljene zvijezde svuda sa sobom. Čim je "Zabranjena ljubav" završila s drugom sezonom i emitiranjem 395. nastavka, oni koji se nisu navikli na tako dugačke sapunice, a pritom i hrvatske, polako su počeli ispitivati kad će se serija prestati snimati. Odgovor je uvijek bio – dokle god bude popularna među fanovima. Prema svemu sudeći, fanovi se još uvijek ne moraju bojati...

- Ukida se "Zabranjena"? Ma ne – idemo dalje! I to bolji, zanimljiviji, s puno toga novoga, a jedna od novosti je i Sandra Bagarić – kažu s RTL-a.
Naime, stalnoj se glumačkoj postavi ovih dana pridružila i Sandra (ne samo kao gostujuća uloga, već kao dio "Main Casta") za koju se sprema velika priča. Za sve one koji prate seriju, Sandra će glumiti Eleonoru Šarić (bivšu ženu Jure Šarića) i imat će svoju prošlost, svoje tajne, svoje ljubavi, intrige... ma sve ono što jedna snažna, zgodna, prava vamp-žena treba imati.
Epizode sa Sandrom počinju se snimati, a na malim ekranima u njenom "glasu i stasu", i to u Zabranjenoj ljubavi, moći ćete uživati već krajem veljače.

I za kraj moram napomenuti da, svi koji su voljeli ovaj blog, voljet će i ovaj forum, jer je tema zapravo potpuno ista. Tamo ćete moći nalaziti sve što ste dosada čitali na ovom blogu, ali i još više! A za fanove "Zabranjene ljubavi" posebno iznenađenje, također u obliku foruma – kliknite ovdje!

26.01.2008. , subota, 19:27 [ Ovdje komentiraj (23) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< siječanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar