SARA MALDONADO TEŠKO BOLESNA!!!! [ # ]

Sara Maldonado je teško bolesna to je ona otkrila meksičkim medijima koji su ostali zatečeni viješću da je mlada glumica uopće bolesna.Trenutno se ne zna o kojoj je bolesti riječ jer mlada Sara nije htjela govoriti o tome, ali je rekla da joj je najvažnije da ima potporu ljudi koji ju vole.

21.04.2010. ...18:22 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Tukao ženu ali slučajno!!!!! [ # ]



Meksički mediji nedavno su objavili da je Victor Noriega (Daniel "Cuidado Con El Angel"), na jednoj zabavi tako pretukao djevojku da joj je slomio nos. Ipak, nije precizirano da je u pitanju njegova djevojka, niti kako se točno dogodilo. Kako bi sprao ljagu sa svog imena, Noriega je brže-bolje reagirao i priznao!
"Istina je, jednom sa udario ženu. Ipak, to je bilo slučajno. Tukao sam se sa jednim muškarcem,a nju sam slučajno zakačio. Ona je to iskoristila, budući da sam poznata ličnost i pustila priču da sam nasilnik, a to nije istina. I to što sam se tukao sa tim muškarcem, bilo je da bi obranio nekog, a ne zbog sebe." izjavio je Victor.

...18:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ponovno zajedno u novom projektu!!! [ # ]





Telemundo je predstavio novi trailer za telenovelu "Las cuatro mujeres de Juan". Jimena Romero (Victoria, Mas Sabel el diablo) želi da glavne uloge zaigraju Jencarlos Canela i Gaby Espino koje je publika zavoljela kao par u telenoveli "Mas Sabe el Diablo".
Osim njih u traileru se pojavljuju i Maritza Bustamante, Claudia Morano i Jorge Luis Pila.

...18:04 [ Komentari (1) ] Isprintaj

PRVI SLUŽBENI TRAILER NOVE TELENOVELE SOY TU DUENA!!!! [ # ]




Ova telenovela počinje u ponedjeljak s emitiranjem odmah nakon Divljeg Srca u devet sati navečer.

Glavne uloge su ponijeli Lucero,Fernando Colunga,Gabriela Spanic i David Zepeda

13.04.2010. ...13:08 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ninel Conde i Mario Cimarro pokazali još veću netrepeljivost!!!! [ # ]





Još pod krajem prošle godine dogodio se incident između Ninel Conde, te glumca poznatog nam iz serija „Otimačica“, „Osveta ljubavi“ i „Ljubav bez predaje“, Maria Cimarra. Do svađe je došlo kada su pjevačica i glumac zajedno snimali telenovelu „Mar de amor“, i gdje je Ninel otkrila kako ju je glumac verbalno vrijeđao. Mnogi koji su bili prisutni na setu, bili su svjedoci glumčeva ispada i vike na pjevačicu i glumicu umjetničkog naziva „El Bombon Asesino“ (slatku ubojicu).

U početku se Ninel nadala da će se situacija riješiti uz dobru mjeru poštovanja i profesionalizma, a čak je i Ninelin muž, Juan Zepeda potvrdio kako se obratio glumcu radi njegovog ponašanja prema njoj. Mario Cimarro je nedugo zatim komentirao incident obranom, te ga nazvao običnom ljutnjom, a naglasio je da je profesionalac i da mu to nikako neće smetati na setu, te kako svatko mora dati sve od sebe kako bi učinili najbolje od serije.

Međutim, ni glumica ni glumac nisu dali najbolje od sebe u nastojanju da se suzdrže od međusobne netrpeljivosti, koja je trajala od prvoga dana snimanja sapunice, te su se ponovno našli u svađi. U petak, 10. travnja, i Mario Cimarro i Ninel Conde bili su suspendirani i udaljeni sa seta i snimanja sapunice „Mar de amor“, producentice Nathalie Lartilleux u kojoj još uvijek oboje sudjeluju.

Izvor blizak produkciji kazao je kako su tijekom snimanja scene, Ninel i Mario započeli dizanjem tona jedan na drugog, dok producentica nije odlučila prekinuti njihovo snimanje i svađu među njima. Telenovela ima dobru gledanost i ne zna se da li će itko od suspendiranih glumaca napustiti ovu sapunicu. Za sada, samo su njihove scene suspendirane, tako da će ostatak tima i dalje nastaviti sa snimanjima.

Glumci i ostatak seta nisu otkrili lokaciju snimanja serije „Mar de amor“, u kojima se među ostalima pojavljuju i Zuria Vega, Mariana Seoane, Manuel Landeta, Erika Buenfil i Juan Ferrara.

...13:07 [ Komentari (0) ] Isprintaj

SIN TETAS NO HAY PARAISO!!!! [ # ]





Sadržaj:
Priča govori o djevojci Catalini iz siromašnijih slojeva čiji se život okreće za 180 stupnjeva kada zbog ljubavi zaroni u svijet narko dilera i luksuzne prostitucije. Od tada drama se okreće oko niza odluka koje će morati da donese da bi odredila svoj položaj između mračnih likova svog novog svijeta i onih koji je vole i nagovaraju da se vrati u pošten život koji je napustila da bi ostvarila svoj san. Catalina je ljudsko biće koja je jednom u životu napravila grešku zbog ljubavi. Njen svijet poslije toga ostaje podijeljen: s jedne strane majka, brat, najbolja prijateljica, policijski inspektor, a na drugoj, mračnoj strani su njen ljubavnik, makroi, kolegice prostitutke. Sve je dijametralno suprostavljeno, a ima zajedničku polaznu točku: siromašnu četvrt grada u kojoj se snovi rijetko pretvaraju u stvarnost…

Uloge:
Amaia Salamanca...Catalina Marcos,
Miguel Ángel Silvestre...Rafael Duque,
María Castro como Jéssica del Río
Xenia Tostado...Vanessa Suárez
Juan Alfonso Baptista...Guillermo Mejía
Manolo Cardona...Martín "La Roca"
Álex Barahona...Alberto

Info:

Broj epizoda: 43 (tri sezone)
Trajanje:75 minuta

...13:03 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Silvia Navarro u remakeu telenovele La Mentira!!!! [ # ]






Iako je Silvia Navarro svojedobno izjavila kako joj rad na televiziji i sapunicama nije prioritet, te je tvrdila kako će više participirati u filmovima i teatru, konačno se odlučila za protagonisticu nove remake sapunice „La mentira“, te potvrdila navode i špekulacije o glavnoj ulozi u ovoj seriji.

Navarro je izjavila kako ju je projekt osvojio svojom atraktivnošću i poviješću. Na pitanje zašto nije odabrala ulogu u remakeu "La duena", u kojoj je protagonistica Lucero, Silivia je odgovorila kako je u to vrijeme nastupala u predstavi „Todos eran mis hijos“, koju je producirao Francisco Franco, te nikako nije mogla uskladiti obje aktivnosti.

Carlos Moreno, producent hit remake sapunice „La mentira“ dao je glumici priliku da završi sa svim terminima vezanim uz kazalište, te da se pridruži snimanju "Quisiera amarte" (uvjetnom naslovu telenovele), koje počinje 19. ovog mjeseca, dok će lokacije biti Baja i Mexico City.

U sapunici "Quisiera amarte“ glumici Navaro pridružiti će se Juan Soler, Rocio Banquells, Jessica Coach, Jorge Poza, Alfredo Adame, Olivia Bucio, Yolanda Ventura i Jose Ron. Telenovela će se početi prikazivati 5. srpnja umjesto sapunice „Mar de amor“ na programu Channel 2.

Nakon Silvijine uloge Navarro u uspješnoj „Manana es para siempre“, počele su kolati glasine o glumici kao arogantnoj osobi, no Silvia je rekla kako svatko ima svoj stav i mišljenje i svatko može vjerovati u što drugi pričaju, no kako je ona trenutno vrlo sretna i drugi nisu bitni.

Nadodala je kako još uvijek nastupa u predstavi „Todos eran mis hijos“, sa kolegama Dianom Bracho i Fernandom Lujanom, jer još mora odraditi predstave u Queretarou, Torreonu, Mexicali, Saltillou, Tijuani, Taxcu i Juarezu.

...13:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Susana Gonzalez bi mogla tužiti Renata Malojuvera radi narušavanja ugleda!!!! [ # ]





Sada kada se zna da je otac njezinog sina Luis Elias kao što je i glumica sama potvrdila izvori kažu da će glumica tužiti bivšeg dečka Renata Malojuvera za okaljanje njenog ugleda.Prema saznanjima Susana je uvrijeđena jer je Renato izjavio da će tek nakon DNK analize znati da li je Santiago njegov sin.On je izjavio kako glumica ništa nije htjela njemu reći ni nakon objave testa očinstva te je glumica u dogovoru sa svojim odvjetnicima da ovim optužbama stane jednom na kraj.S druge strane odvjetnica Claudia Richter brani svog klijenta Renata.Kada ste roditelj ne treba da pati većina izjavila je odvjetnica.I dok je očito kako se glumica sprema otići na sud sa bivšim dečkom on ne odustaje od izjave da je on otac, a ne Luis Elias.

...12:53 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ana Brenda Contreras:Intervju [ # ]

Pozdrav svima evo i mene nakon kratkog predaha!!!!Malo sa novostima




Karizmatična glumica Ana Brenda Contreras brzo je osvojila srca publike. Poznata je po otvorenosti , Ana Brenda veoma rado odgovorila je na pitanja koja smo joj postavili.
Da li si u privatnom životu zla kao u seriji "Sortilegio"?
- Naravno da nisam,a i da jesam, niti bih toga bila svjesna, niti bih bila voljna da priznam (smijeh).
Šta misliš o Jacqueline Bracamontes?
-Jacqueline je sjajna djevojka, uvijek vredra i nasmijana. Osim toga, veoma je lijepa i izuzetno dobra glumica. Mislim sve najljepše o njoj, zaista.
Da li bi voljela da ti u nekoj od sljedećih telenovela partner bude William Levy?
- Kako da ne. S njim bih uvijek ponovo radila, sa velikim zadovoljstvom. On je fenomenalan lik, izgleda fantastično i veliki je profesionalac.
S kim bi prije bila u vezi, sa Williamom Levyjem ili Davidom Zepedom?
- Trenutno ne mogu ni da razmišljam o tome budući da sam zaljubljena do "ušiju"
Kako je glumiti sa Williamom, a ne zaljubiti se u njega?
- Teško, ali već je imao pune ruke posla (smijeh).
Da li bi voljela da dođes u Srbiju?
- Voljela bih, naravno, ali za sada mi to nije u planovima.
Da li si bila u vezi sa nekim ko je mlađi od tebe?
- Upravo sam u takvoj vezi, što je veoma čudno, budući da je prethodni dečko bio dvostruko stariji od mene.
Sa kojim holivudskim glumcem bi volela da snimaš?
- Zanimljivo pitanje. Brad Pitt i George Clooney, ako mogu u paketu (smijeh).
Zašto te privlače stariji muškarci?
- Bila sam samo sa jednim koji je dosta stariji, i on me nije privukao svojim godinama, vec lijepim manirima i pažnjom koju mi je poklanjao.
Da li si nekada prevarila dečka?
- Jesam, Priznajem, varala sam. Ali, vjerujem da je to sada iza mene, sa tim sam završila. Veoma sam zaljubljena, uozbiljila sam se i vjerujem da tako nešto više ne može da mi se desi, jer sa svojim dečkom imam sve što mi je potrebno.
Kakav mora da bude tvoj muškarac iz snova?
- Mora da me razumije - moje bubice, posao kojim se bavim... Nije to lako. Kada to ispuni, već je pola posla riješeno (smijeh). Osim toga, mora da bude zgodan i zabavan. I naravno, dobar u krevetu.
Da li si se podvrgla nekoj estetskoj operaciji?
- Zar bi trebalo? (smijeh)

...12:23 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2010 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Ožujak 2015 (3)
Srpanj 2014 (43)
Siječanj 2014 (14)
Siječanj 2013 (13)
Kolovoz 2012 (2)
Svibanj 2012 (20)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (5)
Lipanj 2010 (8)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (9)
Ožujak 2010 (77)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (41)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SAPUNICE(VIJESTI)




    Ukoliko nekoga nešto zanima o nekoj zvijezdi i telenoveli a ja nisam zapisala molila bih vas da mi stavite komentare pa ću se potruditi da vam udovoljim.


    Nakon poduže pauze ponovno smo u funkciji !!!!

    Zahvaljujem svima na citanju mog bloga :)

    Hvala




    Website counter





    Otpočetka stavljen brojač posjeta!!!