Karolina Perez, supruga Jose Luis Rodriguez, El Puma, glumica i majka generala Rodrigueza izjavila je kako je njegova kći dobro , nakon objave njezina odvajanja od glumca Christiana Meiera, dodajući da će uskoro otkriti razloge za kraj njihov angažmana.


"Ne želim govoriti o, jer to je vrlo osobno", rekao je Perez, dok naznakom: "Ona je mirno i ima podršku cijele obitelji. Siguran sam u nekoliko tjedana razgovarati o ovom pitanju i ljudi će znati istina sve što se dogodilo. "


Dok Perez ne bi potvrditi da, to je glasina da kći El Puma služi isključivo za zabavu časopis. I tako, nakon odvajanja od par umjetnici su počeli da se prsten neke glasine, uključujući i one navedene Marisol Aguirre, bivša Meier, kao glavni uzrok puknuća.

U posljednjih godinu dana, Meier i Ahmed su emitirana u tisak svojih neslaganja oko hrane Hiija na mirovine i imaju čak i javno uvrijedio. Genesis to nikada nije kometirala u javnosti, iako problemi vašeg partnera čini se uvelike su utjecala njihov odnos sa glumcem.


Dok Postanak potvrdio putem press release, koji je završio imala romantičnu vezu sa Peruanski glumac, on nije rekao ništa o tome.

30.03.2010. ...17:48 [ Komentari (0) ] Isprintaj

TORMENTA EN EL PARAISO PJESMA!!!! [ # ]





Tormenta en el paraiso
Alejandro Fernandez-No se me hace facil

Tal vez no quieras que esta melodía
Te susurre el alma y te lleve al recuerdo
Tal vez auque no estemos juntos
Sentirás el aire que viene por ti

Quizás no quieras que la cobardía
De tu corazón no cure mi silencio
Tal vez nunca te has detenido
A reemplazar tu orgullo por mi amanecer

Tal vez soy yo el que se equivoca
Cuando pienso que has cambiado
Y me provocan mis ganas de verte, mi melancolía
No me han avisado que esto se termina

No se me hace fácil olvidar
Déjame besarte una vez más
Regresar de noche convertido en sueńo
No es tan fácil, desprenderme de tu corazón
No es tan simple desafiarte amor
Y tenerte atada a algún motivo
Ser la sombra en tu camino

Tal vez no quieras que esta melodía
Te susurre el alma y te lleve al recuerdo
Tal vez podrás cambiar mi piel
Por otra que no tiene nada que decir

Tal vez soy yo el que se equivoca
Cuando pienso que has cambiado
Y me provocan mis ganas de verte, mi melancolía

No me han avisado que esto se termina

No se me hace fácil olvidar
Déjame besarte una vez más
Regresar de noche convertido en sueńo
No es tan fácil, desprenderme de tu corazón
No es tan simple desafiarte amor
Y tenerte atada a algún motivo
Ser la sombra

No se me hace fácil olvidar
Déjame besarte una vez más
Regresar de noche convertido en sueńo
No es tan fácil, desprenderme de tu corazón
No es tan simple desafiarte amor
Y tenerte atada a algún motivo
Ser la sombra

Tal vez no quieras que esta melodía
Te susurre el alma y te lleve al recuerdo
Tal vez auque no estemos juntos
Sentirás el aire

...17:46 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Foto spomenar: ESMERALDA [ # ]




Sinopsis:
Priča počinje jedne kišne noći, kada je dvoje djece dolaze na svijet, jedan pripadnik niže klase, njegova majka umire na porođaju, ali je rođen vrlo zdrav i jak (Jose Armando), i djevojka (Esmeralda), rođena u bogatstvo velike kuće, ali izgleda kao mrtvorođena.
Strah od ne daju nasljednik gospodar velike kuće spremačica daje babici, razmijenjenu djecu, tako da je dijete rođeno u kolibi jadno prvo svijetlo u bogatstvo "La Casa Grande", dok je prilično malo koji čine kolijevke od svile, čini prve korake između oronulih zivoda i bijede.
Plaćanje strašne tišine je kao i vrijednost smaragda, nekoliko dragulja koji ne plaćaju na sve nepravde beskućništvo. Vremenom, ta djeca se upoznaju i zaljube, ne znaju šta sudbine, okrutna sudbina, oni su spremni.
Esmeralda je rođena slijepa, ali dobrota srca rodila mu da budete sretni i iluzija da vjeruje da će jednog dana ljubav. Oči su mu "oči ljubavi".Esmeralda i Jose Armando ljubavi intenzivno i iako je sve protiv njega, bori da sačuva ljubav koja je rođena u divljini u pećini pada, gde Esmeralda je bio san.
Sudbinu, plete svoje teme za ovaj par ne mogu da vole, ali oni će očajnički bore da promene svoje sudbine.
Uloge:
Leticia Calderon...Esmeralda
Fernando Colunga..dr. Jose Armando de Velasco
Enrique Lizalde...don Rodolfo Penarreal
Laura Zapata...Fatima Linares de Panarreal
Salvador Pineda...dr. Lucio Malaver

Info:
Zemlja: Meksiko
Godina: 1997
Broj epizoda: 137

...17:42 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Lucia Mendez:Nakon što joj je umro brat umrla joj i majka!!!! [ # ]

...17:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

UN GANCHO AL CORAZON [ # ]






Info:
Produkcija:Televisa
Godina: 2008
Broj epizoda:220
Producent: Angelli Nesma Medina
Sinopsis:
Valentina "La Monita" Lopez je mlada i vesela djevojka koja sanja o profesionalnoj boksačkoj karijeri, sportu koji prakticira od djetinjstva. Beto Ochoa je njen trener i dečko, koji tjera Monitu da pobjeđuje u mečevima kako bi uzdržavala njega i njegovu majku Nieves. Nieves je odgojila Monitu kao svoju kćer, s obzirom da ju je Monitina prava majka odbacila. U jednoj od svojih borbi, Monita ozlijedi ruku i mora mirovati neko vrijeme. Zahvaljujući slabom Betovom karakteru, mora potražiti novi posao kako bi uzdržavala sebe, Beta i Nieves.
Na drugom kraju grada nalazi se grupa Sermeńo, tvrtka u vlasništvu Mauricija Sermeńa, bivšeg šampiona i vozača trka koji se odlučio povući iz tog svijeta i osnovati obitelj. Mauricio je u ljubavnoj vezi s Constanzom, materijalnom i egoističnom ženom. Iako je svjestan Constanzinog teškog karaktera, Mauricio je uvjeren kako je ona žena njegovog života. Monita, uz pomoć svoje dvije najbolje prijateljice Estrelle i Paule, se pojavi na razgovoru za posao u grupi Sermeno gdje se sukobi s glavnom sekretaricom Gabrielom. Gabriela je pak zaljubljena u Salvadora, Mauricijevog najboljeg prijatelja.
Tužna Monita biva izbačena iz grupe, no na putu upozna Mauricija. Mauricio osjeti privlačnost prema Moniti, te se sažali. Ponudi joj posao tajnice u svojoj tvrtki, na Gabrielino nezadovoljstvo. Monita pak odluči čuvati tajnu o svojoj pravoj profesiji. Mauricio odluči osnovati veliku obitelj te posvoji troje siročadi, Alda, Luisu i Dani. Jeronimo, Mauricijev bratić i Constanza ostanu šokirani tim Mauricijevim potezom s obzirom da oni ciljaju na Mauricijevo bogatstvo.
Constanza, Jeronimo i Oscar, zaposlenik u grupi, se ujedine kako bi Monitu i djecu izbacili iz Mauricijevog života. Monita se sve više zaljubljuje u Mauricija, a osjećaj je obostran. No, Monita mora prvo prekinuti svoju vezu s Betom. Beto je sad pak poznat kao "El Fantasma Vengador", te se zaljubi u Constanzu koja gaji iste osjećaje prema njemu..
Uloge:
Danna Garcia...Valentina "La Monita" Lopez
Sebastian Rulli...Mauricio Sermeńo
Laisha Wilkins...Constanza Lerdo de Tejada
Raul Araiza...Roberto "Beto" Ochoa
Ana Martin...Nieves Ochoa
Otto Sirgo...Salvador Ulloa
Eugenia Cauduro...Gabriela Palacios
Roberto Blandon...Oscar Cardenas
Agustin Arana...Jeronimo Sermeńo
Margarita Magańa...Estrella Falcón
Veronica Jaspeado...Ximena Sermeńo
Alex Sirvent...Rolando Klunder
Lorena Enriquez...Paula Mendez

...17:33 [ Komentari (0) ] Isprintaj

EL ENGANO [ # ]



Ova web telenovela se satoji od 41 epizode!!!!

Sinopsis:
U središtu ove burne priče o neočekivanoj strasti i ljubavi nalaze se mladi bračni par, Mariana i Juan Cristobal Villareal. Oni su već tri godine u braku, ako se njihov brak tako može nazvati. Njihov brak predstavlja međusobni dogovor, njoj je odgovaralo američko državljanstvo a njemu da konačno dobije nasljedstvo svog oca Vladimira Villareala. Naime, Mariana je djevojka iz Cuidad Juareza meksičkog grada u blizini američke granice. U potrazi za svojom majkom ali i boljem životu odlučuje da ilegalno pređe SAD. Nakon prelaska granice, upoznaje mladog i zgodnog Juana Cristobala. Juan se zaljubljuje u nju, ali ni ona ne ostaje ravnodušna. Ubrzo se i vjenčaju, ali slijep od ljubavi Juan ne shvaća da Mariana želi vjenčanje samo zbog papira. Na medenom mesecu, nigde drugdje nego u prelijepom Acapulcu, Juan Cristobal konačno otkriva istinu. Ali, i uprkos tome on ostaje sa njom u braku jer će u suprotnom izgubiti očevo nasljedstvo, koje ne želi da ostane u rukama beskrupulozne i manipulativne Adelaide.
Nakon tri godine, Juan Cristobalov i Marianin brak je stalno na liniji između ljubavi i mržnje, mada je mržnja ta koja više prevladava. Mada ljubav između ovih dvoje ostavila je traga, jer imaju dvoipogodišnju kćer Jimenu. Njihov brak, kakav god da je on, često pokušavaju da sruše Adelaida i bivša Juan Cristobalova djevojka Pamela Duarte. Najveći preokret u ovoj priči desit će se kada Mariana umre u avionskoj nesreći. Tek tada će otkrirti koliko je Juan Cristobal svoju ljubav krio. Svoje obaveze zapostavlja, kćer se počinje osjećati usamljeno ... Međutim, nekoliko mjeseci poslije nesreće, policija otkriva da Mariana ipak živa ali da ima djelomičnu amneziju. Juan Cristobal potiskuje mržnju i odlučuje da sa svojom suprugom konačno bude sretan. Ali, nije sve isto. Mariana je postala bolja, brižnija, nježnija, zainteresirana za svoju kćer ... Iako su svi ubjeđeni da se ona promijenila nabolje poslije nesreće, Adelaida je ubjeđena da ona nije Mariana, već njena sestra bliznakinja.
Uloge:
Jacqueline Bracamontes...Mariana Alvarez - Villareal
Valentino Lanus...Juan Cristobal Villareal
Ximena Duque...Pamela Duarte
Edith Gonzalez...Fernanda Castillo
Zully Montero...Adelaida Ruiz- Villareal
Cesar Evora...Roberto Castillo
Sofia Stamatiades...Daniela Castillo - Villareal
Alejandro Tommasi...Vladimir Villareal
Elluz Peraza...Cristina Alvarez
Laura Flores...Laura Hernández
Jose Guillermo Cortines...David Montemar
Gerldine Bazan...Sofia
Arpa Bethke...Alejandro Hernnández
Jose Luis Resendez...Eduardo Morelli

...17:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

BELLA CALAMIDADES NOVA TELENOVELA NA RTL-U OD PONEDJELJKA U 13.20 [ # ]




Priča o prekrasnoj i strastvenoj mladoj ženi koja u gradu kojim vlada praznovjerje živi životom otpadnice gledatelje će osvojiti svojom bajkovitom atmosferom, te pričom koja spaja očekivane ljubavne potrage sa scenama prave ljudske zloće. Srećom, naša će heroina, koju tumači prelijepa Danna Garcia, na kraju doći do zaslužene sreće, ali do nje će morati svladati mnoštvo prepreka.

Nakon cijelog niza uspješnih telenovela, kojima se Telemundo potvrdio kao ponajbolji svjetski proizvođač takvog tipa televizijske zabave, slavna se produkcijska kuća odlučila na originalan korak. Naime, nova telenovela „Najljepši urok“("Bella calamidades"), iskusnog autora Julija Jimeneza, svoju će premijeru doživjeti na drugim svjetskim tržištima, uključujući i hrvatsko na programu RTL Televizije, a tek će se naknadno početi prikazivati u Americi.

Nema nikakve sumnje kako će atmosfera očekivanja do konačnog datuma američke premijere samo narasti, jer je riječ o jednoj od najzanimljivijih i najoriginalnijih telenovela iz radionice prokušanog Telemunda.

27.03.2010. ...21:21 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Prekinuli Christian Meier i Genesis Rodriguez [ # ]


Deset mjeseci nakon što su Genesis Rodriguez, ili Rosita iz „Tajne čokolade“, i Christian Meier, poznatiji nam iz serije „Oluja“, priznali da su zaručeni na crvenom tepihu povodom zabave The 50 Most Beautiful People in Spanish (50 najljepših ljudi u Španjolskoj) u New Yorku, sada glumica potvrđuje i prekid sa sedamnaest godina starijim Christianom.

Mogu potvrditi da je Genesis Rodriguez završila svoju ljubavnu vezu sa Christianom i više nisu zajedno, rekao je to Francis Bertrand, publicist glumice, na konferenciji za novinare.

Iako kćerka venecuelskog glumca i pjevača Josea Luisa Rodrigueza "El Puma", nije otkrila nikakve detalje u vezi prekida sa glumcem, jasno je pokazala kako ne želi da se o toj temi priča.

Genesis u ovom trenutku neće iznositi nikakve daljnje komentare vezane uz prekid, rekao je njen publicist.

39-godišnji Meier i 22-godišnja Rodriguez sreli su se tijekom snimanja telenovele Dońa Barbara i unatoč razlici u godinama, par je tvrdio da se zaista dobro slažu, te da su jako zaljubljeni.

U poslijednje vrijeme, Christian je bio u centru pažnje zbog kontroverza s bivšom ženom, Marisol Aguirre, s kojom ima troje djece, Steffana (14), Tairu (9) i Giu (7).

...21:07 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Jencarlos Canela:Svaki bi muškarac imao puno sreće da bude s Gaby Espino!!!! [ # ]




Glumac je izjavio da voli publiku i kako svi misle da je u vezi s Gaby Espino ali da su oni samo veliki prijatelji i priznao kako bi svaki čovjek bio sretan s Gaby Espino.

Iako su Gaby i Jencarlosa uhvatili u romantičnom zagrljaju glasine su opovrgli , a kada su ga pitali jesu li par u stvarnom životu rekao je možda ,a možda i ne.

Kada me ljudi pitaju da li bih mogao biti s Gaby ne znam šta da im odgovorim.Iz poštovanja prema Gaby ne mogu da to kažem ipak je ona divna žena. izjavio je Jencarlos za Celestrellas.com
Ako kažem da je to je nedostatak poštovanja prema njoj i njenoj kćeri Oriani.

Protagonist telenovele Mas Sabe El Diablo oporvgnuo je da je odgovoran za raspad braka popularne glumice s ocem njezine kćeri Oriane glumcem i odvjetnikom Cristobalom Landerom,ali je priznao da je podupire u tome i da su sad ujedinjeni više nego ikad prije.

Kad je napokon počelo izlaziti u novinama da se Gaby razvodi znao je da je ona u teškom stanju.Imala je moju podršku ali samo kao prijatelja ništa više.

A o poljupcu koji se dogodio izvan seta na koncertu učinjenog u Miami Beachu Jencarlos je izjavio je da je to dio spektakla telenovele.

Koncert je bio vezan za sve u romanu,sve je usmjereno na znakove.Otpjevali smo pjesmu i htjeli smo što bolje ljudima predočiti scenarij.Mi to dugujemo našoj publici ne samo putem televizije već i uživo na ovom koncertu.

Nismo željeli proglasiti našu ljubav radi nepoštovanja jer je to vrlo lijepo prijateljstvo.

25.03.2010. ...12:44 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Gabriel Soto i Geraldine Bazan uvjeravaju medije da su i dalje zajedno!!!! [ # ]





Gabriel Soto i Geraldine Bazan su još uvijek zajedno i sretni rekao je Gabrielov menadžer Jorge Rocha koji je u isto vrijeme odbio nagađanja da su Gabriel i Geraldine prekinuli.

"To je lažna informacija, ne znam gdje su dobili one stvari koje napraviti za napomenu. To je potpuno lažno", rekao je Rocha, odlučno negirajući da je par odlučio biti odvojeni kako je Gabriel otišao živjeti u svoju kuću u Meksiku.

Par i bili zajedno samo nekoliko tjedana, na crvenom tepihu Premios Lo Nuestro i neke slike koje su popucali na odmoru u Los Angelesu.

Prema informacijama proširilo se u medijima, a Bazan i Soto odavno imaju problema i iako su pokušali spasiti vezu, nisu uspjeli, jer je ljubav između njih nešto više.

Dalje je navedeno da je Soto pokupio svoje stvari i otišao živjeti u Meksiku, gdje je počeo snimanje telenovela mrzim ljubav, među ostalim projektima, kao što glumi u romanu Emilio Larrosa.

U međuvremenu, Geraldine je odlučila ostati i živjeti u Miami sa svojom kćeri jer ona voli i naviknuta je na grad i da je Soto bio jako tužan jer mu nedostaje kćer Elisa Maria stara godinu dana koju ima s Geraldine.

Iako nije raspravljalo uzrok navodne odvajanja od prošle godine su se glasine o glumac je jasno nevjere. U stvari, magazin objavio fotografije glumca u društvu lijepe plavuše na plaži u Dominikanskoj Republici.

...12:38 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ninel Conde ni potvrđuje,a ni ne potvrđuje da je u vezi s pjevačem Luis Miguelom!!!! [ # ]





Ninel Conde nije ni potvrdila ni opovrgnula ima li aferu s meksičkim pjevačem Luis Miguelom, nakon izjave Aline Hernandez, koja je kazala kako u magazinu Bombon Asesino prihvatila poziv iz El Sol de Mexico provesti večer u njegovom stanu.


"Zbog poštovanja za mojeg muža, ja nemam ništa reći o tome", rekla je Conde za meksički tisak.


S druge strane, glumica i pjevačica otkrila je da ugriz koji je primila od glumca Eduardo Yanez u svom spotu, ženskar, veliko iznenađenje jer to nije bilo napisano u scenariju.


U međuvremenu, Yanez je rekao kako nije ništa naplatio za rad u video jer on veliki prijatelj od glumice i njezinog supruga.

...12:29 [ Komentari (0) ] Isprintaj

PAR GODINE:CHRISTIAN MEIER I GENESIS RODRIGUEZ [ # ]

22.03.2010. ...08:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Enrique govori o svom vjenčanju s Angelicom Riverom!!!! [ # ]




Enrique Peńa Nieto, u intervijuu za CNN, nije pobjegao od pitanja vezano za vjenčanje sa Angelicom Riverom jer je nekoliko dana prije toga zaprosio sa prstenom.

- Nemamo određen datum, ali će biti u prvoj polovini godine i bit će u Meksiku. Siječanj i veljača neće biti sigurno, rekao je političar Enrique Pena Nieto.

...08:00 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Carlos Ponce se razvodi!!!! [ # ]



Carlos Ponce nije sa svojom suprugom ?
Prije nekoliko mjeseci počelo je da se šuška da je Carlos Ponce zadnjih meseci prilicno odsutan od svoje supruge Veronice, ali ni njegov brat, ni menadžer nisu htjeli da pričaju ništa na tu temu.
Ali ove nedelje bila je prezentacija nove telenovele Telemundo Perro Amor, gdje će Carlos glumiti pored kolumbijske glumice Ane Lucie Dominguez i privuklo nam je pažnju da njegova supruga nije došla sa njim i ako mu je uvijek bila pratnja i podrška. Još više nas je iznenadilo ponašanje Carlosa kada mu se to spomenulo.
Odbio je da priča na temu njegove supruge, braka ili obitelji. S obzirom da Carlosa karakteriziraju da je simpatičan, lako se izvukao i izbjegao pitanja.

...07:56 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Barbara Mori:Moj prijatelj je bio Michael Jackson!!!! [ # ]






Malo ko je imao priliku da upozna kralja popa - Michaela Jacksona, a još manje da se fotografira sa njim.
Ipak Barbara Mori je imala sreće. Sreli su se u SAD na snamanju filma ZMAJEVI, koji je sljedeci premijerni film u Španjolskoj.

Barbara je rekla: Znaš ? Tocno je kad kažu da vrijednost nečega shvatiš tek kad izgubiš, takav je osjećaj sada kad smo izgubili Michaela.

...07:54 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Alicia Machado:OTKAZ!!!! [ # ]




Alicia Machado uskoro bi mogla da dobije otkaz iz Televise Popularna venecuelanska glumica i bivša misica Alicia Machado uskoro bi mogla da dobije otkaz iz Televise.Zvijezda serije "Samanta" se posvađala sa gotovo svim kolegama iz serije "Moj Grijeh" koju snima u Meksiku. Alicia je postala nepodnošljiva,na setu izigrava najveću zvijezdu,traži specijalne uslove,frizera,šminkera,garderobu.Producenti su joj izašli u susret iako im nije bilo svejedno kaže izvor blizak producentima. Međutim njeno kašnjenje ih je dovelo da razmisle da li im je potreban njen lik u seriji,koji nije važan.

...07:47 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Alfonso Herrera- Hoću dijete!!!! [ # ]





Da je veza između Alfonsa Herera, Miguela iz serije "Rebelde", i Damajanti Quintanar koja traje već skoro pola godine, i više nego ozbiljna, pokazuju izjave koje je ovaj popularni glumac i pjevač nedavno dao. Naime, on je rekao da njih dvoje uveliko planiraju zajednički život pod istim krovom, a naglasio je i da bi uskoro volio da postane otac. Njihovi roditelji tvrde da su veoma zaljubljeni i da se odlično slažu, te da su već počeli da pripremaju vjenčanje.

...07:42 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Mariana Torres- Ponovno glavna uloga! [ # ]





Mariana Torres, Gabi iz serije "Acorralada", dobila je glavnu ulogu u telenoveli koja uskoro počinje sa snimanjem u Miamiju, te će glumica morati da unaprijedi svoj engleski jezik. Ova dvadesetdvogodišnja glumica je ponovo dobila glavnu ulogu nakon pet godina, jer je kao "čudo od djeteta" bila junakinja u telenoveli "Belinda".

...07:39 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Maritza Rodriguez lansirala svoj parfem! [ # ]





Poznata glumica,koja je uspjela kao glumica,poslovna žena,manekenka,sada je odlučila da lansira svoj prvi parfem.Unica je naziv novog parfema,parfem je u roza bočici koja donosi miris Marice.

...07:38 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Jacqueline Bracamontes i Anahi kao dvojnice! [ # ]

...07:36 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Dulce hoće duet sa Anahi!!!!!!! [ # ]






Bivša crvenokosa buntovnica Dulce Maria, na ekskluzivnoj večeri u Acapulcu izjavila je da želi duet sa bivšom kolegicom iz grupe RBD, Anahi.

“Ani i ja smo razgovarale na ovu temu odmah nakon rastanka grupe ali nismo imale mogućnost da to napravimo u djelo. Ona se posvetila radu na novom albumu, a ja na seriji” rekla je Dulce i dodala da ovo neće biti posljednja suradnja bivših buntovnica.

Novinari su na svečanoj večeri ostali zaprepašteni kada se Dulce Maria pojavila na dodjeli TV y Novelas nagrada

...07:33 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Corazon Salvaje [ # ]





Sinopsis:

María del Rosario se zaljubljuje u Juan de Diosa (Božiji Juan) San Romána, skromnog ribara, dok je Rodrigo Montes de Oca također zaljubljen u nju. María del Rosario priznaje svojoj sestri Leonardi, ljubav između nje i Juan de Diosa i njene planove za vjenčanje, ne znajući da je Leonarda mrzi jer je tajno zaljubljena u Rodriga.Leonarda govori Rodrigu plan njene sestre za vjenčanje, i on iz bijesa i mržnje koristi svoj utjecaj na vlasti i sprječava njihovo vjenčanje i doživotno zarobljuje Juan de Diosa. María del Rosario priznaje da čeka bebu skromnog ribara. Rodrigo i Leonarda odlučuju da pošalju Maríju del Rosario na imanje koje imaju blizu mora, Juan de Dios uspijeva da pobjegne iz zatvora i kreće da traži Maríju del Rosario, ali ga Rodrigo Montes de Oca otkriva i sprečava ga.
María del Rosario rađa sina, koga Leonarda naređuje da ga se riješe i laže svoju sestru da je beba umrla, ona ludi, što koristi Leonarda i laže Rodriga da je umrla, a nju šalje na zabačenu planinu, ne znajući da je bebu Maríje del Rosario pronašao Remigio, koji usvaja dječaka i prihvaća ga kao vlastitog brata, odnosi ga kući gdje ga čuva Aurora, i krste ga sa imenom Juan de Dios, zbog pisma koje su našli uz mališana. Leonarda, očajna zbog Rodrigovog odsustva, odlučuje da se uda za Noel, koga ne voli. Juan de Dios, otac, koji nije umro, posvetio se potrazi za svojim sinom dok ga ne pronađe, ali se boji da mu priđe, jer bi ga sin možda odbacio. Prolaze par godina i Leonarda i Noel dobijaju sina, Renata. Rodrigo najavljuje svoj povratak, Leonarda misli da se vraća zbog nje, ali se zaprepašćuje kada shvati da se vratio oženjen sa Constanzom, koja je trudna. Leonarda odlučuje da truje Constanzu, koja rađa bliznakinje koje nazivaju Regina i Aimée.
Godine prolaze, sva djeca su porasla, Juan de Dios, osjećajući da mu se bliži smrt, odlučuje da pronađe svog sina. Noel, saznaje za smrt Juan de Diosa oca i pravo porijeklo Juan de Diosa sina, i odlučuje da on treba da živi sa njima i da dobije mjesto u obitelji koje zaslužuje. Juan de Dios, otac, na samrti, moli sina da mu se zakune da će se osvetiti i od tog trenutka on postaje Juan del Diablo (Đavolji Juan). Renato se zbližava sa Juan de Diosom, ali se Leonarda protivi da kopile živi sa njima. Juan de Dios upoznaje Santiaga Aldamu, on ga usvaja i vodi ga u Europu, gdje će imati dobro obrazovanje, ali Juan ne zaboravlja svoju zakletvu.
Vrijeme prolazi, i Juan koji je sada već čovjek, odlučuje da se vrati i ispuni obećanje dato svome ocu na samrti, ali on sada ima prezime svojih usvojenih roditelja. Juan upoznaje Aimée koja biva očarana njime, i među njima kreće da se razvija ljubavna priča, puna erotike i senzualnosti, dok Regina, sestra bliznakinja od Aimée ne odobrava njihovu vezu. Regina želi da se uda za Renata, u koga je zaljubljena od kad je bila djevojčica, ali on se zaljubljuje u Aimée, Regina odlučuje da se zaredi. Aimée pristaje da se uda za Renata, ali i dalje tajno viđa Juana. Juan otkriva da je Aimée kći njegovog najgoreg neprijatelja, odlučuje da je ostavi, ali ne želi da je povrijedi. Aimée odlučuje da pobjegne sa Juanom, ali to ne radi, i udaje se za Renata.
Kada se Juan vratio, saznaje za njen brak i odlučuje da se osveti, ali strast koju osjeća prema Aimée ga opet zasljepljuje i odlučuje da nastavi vezu sa njom. Kada Renato umalo otkrije aferu između Aimée i Juana, Regina se umiješa i odlučuje da spasi svoju sestru i govori da je ona žena koja se skriveno viđa sa Juanom. Renato naređuje Juanu da oženi Reginu. Juan odlazi na put sa Reginom, spoznaje da je divna djevojka, čistog srca i puna vrlina. Juan i Regina se iskreno zaljubljuju, i on potpuno zaboravlja strast koju je osjećao prema Aimée jer sa njom nije upoznao pravu ljubav.
Dok Juan i Regina uživaju u svojoj ljubavi, Renato otkriva izdaju Aimée, misleći da je Regina u opasnosti pored Juana, odlučuje da ih pronađe i da se suoči sa Juanom zbog njegove izdaje. Aimée pokušava da pronađe način da se pomiri sa Juanom ali je on odbija i govori joj da ništa ne osjeća prema njoj, i da je pravu ljubav upoznao sa Reginom. Aimée odlučuje da se riješi Regine, ali ona gubi život na kraju. Renato, istrajan u odluci da se otarasi Juana, i da osvoji Reginu, izaziva ga u dvoboj gdje pobjeđuje Juan. Renato ne želi da izgubi Reginu, i odlučuje da ubije svog neprijatelja, ali ga Noel, njegov otac, ubjeđuje da ne ratuje sa Juanom, blagoslovljajući zajednicu Regine i Juana...

Uloge:

Eduardo Yáńez es 'Juan del diablo', 'San Román Montes de Oca'

Aracely Arámbula es Aimeé 'Montes de Oca' y 'Regina Montes de Oca'

Cristian de la Fuente es Renato Vidal Montes de Oca

Helena Rojo es 'Leonarda Montes de Oca'

Enrique Rocha es 'Rodrigo Montes de Oca'

Laura Flores es 'María del Rosario Montes de Oca'

Osvaldo Ríos es 'Juan de Dios San Román'

Lola Merino es 'Constanza'

Elizabeth Guttierez es 'Rosenda'

René Casados es 'Noel Vidal'

Archi Lanfranco es 'Santiago Aldama'

Luis Gatica es 'Remigio'

Manuel Ojeda es 'Fulgencio'

María Rojo es 'Clemencia'

Silvia Manríquez es 'Marlene Madame'

Lisardo es Federico 'M. del Campo'

Salvador Pineda es 'Arcadio'

Tońo Infante es 'Celestino'

Sebastián Zurita es 'Gabriel Aldama'

Angelique Boyer es 'Jimena'/'Estrella'

Lucía Guilmain es 'Griselda'

Sergio Acosta es 'Servando'

Ivonne Ley es 'Mabel'

Isabel Madow es 'Brigitte'

Fernando Robles es 'Agualcil'

...07:17 [ Komentari (0) ] Isprintaj

La Loba [ # ]





Sinopsis:
Iako je život nije mazio i živi misleći da je majka napustila, Ángeles, poznatija kao Vučica je sretna djevojka koja živi sa čovjekom koji je posvojio i sa dvoje mladih koje voli kao braću. Njena ljepota i pamet je zasjenila mnoge, čak i samog Emiliana Alcázara, koji se zakunio da se neće zaljubiti nikada više. Ovaj zgodni biznismen je sin jedinac Alejandra Alcazara, nasljednik ogromnog obiteljskog bogatstva.
Već pri prvom susretu sa Ángeles, Emiliano se pravi da je siromašan da bi zadobio Vučicu. Ono što nije očekivao je da će ga lijepa djevojka potpuno očarati i da će se zaljubiti u nju. Emiliano neće moći da nastavi da je laže, da glumi nešto što nije, ali zna da ako joj prizna istinu, da će ga Vučica napustiti i da će se tada njihova ljubav prekinuti.
Nikada nijedna djevojka nije imala osobine kao Ángeles… Vučica, koja je u stvari davno izgubljena kćer Ignacia Alcázara – rođaka Alejandra Alcazara - i Maríje, koja je zbog Ignaciove majke nepravedno osuđena na 25 godina zatvora. Tragična ljubav njenih roditelja zarobljava Vučicu jer i ona ima tajne koje bi je mogle razdvojiti od Emiliana zauvijek.


Uloge:
Ivonne Montero...Angeles - 'La Loba'
Mauricio Islas...Emiliano
Gabriela Roel...Maria
Regina Torné...Prudencia
Evangelina Sosa...Rosa
Patricia Bernal...Colette
Fernando Becerril...Luis
Miguel Ángel Ferriz...Alejandro
Marta Aura...Teresa
Rossana Nájera...Yoli
Julieta Egurrola...La Guera
Anna Ciocchetti...Noelia


Info:
Produkcija:Tv Azteca
Godina: 2010.
Pocetak emitiranja: 8. veljače 2010
Termin: 21:30
Broj epiozda: nepoznat
Originalna verzija: Los Angeles no lloran (1996)

...07:09 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Herencia de sangre [ # ]





Herencia de sangre je naziv telenovele koju će raditi Salvador Mejia. U pitanju je remake kultne telenovele "Cuna de Lobos". Iako je William Levy već duže vrijeme potvrđen kao glavni glumac, potjera za glavnu glumicu je počela. Uloga je bila ponuđena Maite Perroni koju je ona odbila zbog drugih obaveza. Na kraju glavnu ulogu dobila je glumica iz Tv Aztece Martha Higadera koja je glumila u "Las Juanas".
Catalinu Creel koju je maestralno odigrala Maria Rubio u novom projektu glumit će Rebecca Jones.
U telenoveli će također nastupiti Sergio Sendel, Iran Castilo, a šuška se da bi mogla zaigrati i Jacqueline Bracamontes.

...07:03 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Jacqueline Bracamontes preotela dečka Barbari Mori!!!! [ # ]




JACQUELINE BRACAMONTES
Marija Jose iz serije ”Magična privlačnost”
Šuška se da je lijepa Žaki sa Julijanom Gilom, koji je krajem prošle godine stupio u vezu sa njenom kolegicom i doskorašnjom prijateljicom prelijepom Barbarom Mori.
Jacqueline Bracamontes ovih dana nema mira od novinara. Doduše, proganjaju je od početka snimanja serije ”Sortilegio”, pa su je spojili sa čak trojicom kolega iz iste telenovele! Najprije su kružile glasine, koje je Jacque i sama nesvijesno potvrdila, da je u vezi sa Williamom Levijem koji mjesecima priča da ”nečeg ima” između nje i Davida Zepede, dok dobro upućeni u prilike tvrde da se glumica odnedavno ”voli” sa Julianom Gilom,koji u ovoj seriji tumači lik Ulisesa.
Da priča bude jos zamršenija ,Julian se krajem prošle godine upustio u romansu sa Barbarom Mori jednom od Jacquelininih najbližih i doskora najdražih kolegica.
Bivša Miss Mexica uvijek je tvrdila da su ona i Barbara Mori postale odlične prijateljice tokom snimanja serije "Rubi" ,te da se i sada rado i često viđaju ,ali je gotovo izvjesno da je njihovom druženju ,nakon ovog slučaja definitivno došao kraj.
Kao što to uvijek i biva u ovakvim "osjetljivim" situacijama , i Jacqueline i Julian su porekli no ima ona stara poslovica da "gdje ima dima , ima i vatre" .
"Nemam dečka jos uvijek , ali se i dalje nadam da ću ga uskoro pronaći" ,Bilo je sve što je Jacqueline rekla na ovu temu , ostavivši sebi mogućnost da uskoro prizna da se između nje i zgodnog glumca ipak nešto dešavalo iza kamera.Julian je u svojoj izjavi bio jos "sumnjiviji".
"Nismo u vezi,ali me oduševljava ideja da bi neko pomislio tako nešto .Iskreno ne bih imao ništa protiv .Šta fali,oboje smo sami nemamo obaveza ni prema kome,šta bi bilo loše u tome i da jesmo zajedno" rekao je.
Barbara Mori ostala je bez komentara a mi možemo samo da čekamo da se golupčići sami "izlanu

15.03.2010. ...13:47 [ Komentari (1) ] Isprintaj

Foto spomenar:Peregrina [ # ]





Sadržaj:

Kćer milionera Elisea Marisela rađa djevojčicu i umire.Eliseova žena Viktorija ima dva sina Anibala i Rodolfa,smišlja kako da se riješi djevojčice ,jer želi da svo nasljedstvo pripadne njenom nasljedniku Anibalu.U gradu boravi cirkus, a proročica Sabina na svijet donosi bolesnu djevojčicu koja nakon nekoliko dana umire.Viktorija i Sabina se dogovaraju da zamijene djevojčice .Poslije dvadeset godina cirkus ponovo dolazi u grad .Rodolfo tamo upoznaje Peregrinu i ludo se zaljubljuje u nju .Kada Viktorija na vratima vidi prelijepu djevojku šokira se njenom sličnošću sa pokojnom Mariselom .Poslije nekoliko dana Rodolfo odlazi na put, a Anibal na nagovor majke krišom se i brzo oženi za Peregrinu...

Uloge:
Africa Zavala - Peregrina
Eduardo Kapetillo - Anibal / Rodolfo
Helena Rojo - Sabina
Jacqueline Andere -Victoria
Cynthia Klitbo - Abigail
Malillani Marin - Arhelia

...13:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Mar de Amor [ # ]




Sinopsis:
U malom selu Playa Escondida na moru, živi Estrella djevojka puna snova, vesela i buntovna. Usvojila ju je obitelj ribara, jer je ona produkt silovanja i njena prava majka Casilda je poludjela poslije porođaja. U istom selu živi i bogati León Parra Montiel sa svojim kćerima, vatrenom Orianom i stidljivom Elenom. Poslije mnogo godina u rodno selo se vraća Víctor Manuel Galíndez u kuću svojih roditelja. Iako mu se Oriana nabacuje, Víctor se zaljubljuje u Estrellu, koja se također zaljubljuje u njega, ali njegov život nije tako jednostavan kao njen. On krije mračnu tajnu.
León Parra Montiel je najbogatiji čovjek u selu, pohlepan i prepotentan, navikao da sve bude po njegovim riječima. Ponosan je na svoju kćer Orianu, koja je završila inženjerstvo, ali ona nije dobra žena, razmažena je i egoistična. Leon hoće da izgradi hotel u selu i uzima Orianine planove i crteže. Također zapošljava Víctor Manuela koji je također inženjer. Oriana se odmah zaljubljuje u Víctor Manuela, ali je njega Estrella očarala. Skromna djevojka i atraktivan inženjer nisu računali da će put do njihove sreće biti toliko trnovit, ne samo zbog beskrupulozne Oriane, nego je i Leon zaljubljen u Estrellu i želi da je zavede po svaku cijenu. Tako da se otac i kći udružuju da ih razdvoje.
Po selu kruži legenda da se noću pojavljuje misteriozna sirena, koja zavodi lokalne mještane. Jednom prilikom Víctor Manuel spašava iz mora prelijepu i misterioznu ženu, koja se zove Coral, za koju vjeruju da je sirena. Nju je Víctor Manuel poznavao iz svoje prošlosti i mislio da je mrtva. Ona je izgubila sjećanje. Víctor Manuel je očaran ovom ženom i želi da joj pomogne da se oporavi. Ovo dovodi Estrellu do ljubomore, ali je Víctor odlučan da joj pomogne jer misli da je i dalje voli. Leon i Oriana uvjeravaju Estrellu da su Víctor i misteriozna sirena ljubavnici i da se nikad neće vratiti.
Estrella, uništena, odlazi u grad sa svojom majkom koja ima probleme sa živcima. Tamo upoznaje Hernána, poznatog psihijatra koji tvrdi da može da izliječi njenu majku Casildu. Hernán se zaljubljuje u neiskvarenu Estrellitu i ona pristaje da bude njegova djevojka iako nije zaboravila Víctor Manuela.
Coral se pamćenje polako vraća i ona shvaća da svim silama voli Víctor Manuela. Zlobna žena odlučuje da uništi Estrellu. Izgleda da je sve protiv Estrella i Víctor Manuela; djeluje da nikada neće moći da budu zajedno i sretni.
Uloge:
Zuria Vega .... Estrella
Mario Cimarro .... Victor Manuel
Erika Buenfil .... Casilda
Ninel Conde .... Coral
Mariana Seoane .... Oriana
Juan Ferrara .... Guillermo
Manuel Landeta - Leon
Info:
Produkcija: TELEVISA
Godina: 2009/2010
Broj epizoda: 160
Producent: Nathalie Lartilleux

...13:29 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Dobitnici nagrada Tvynovelas 2010. [ # ]




Sinoć su održane dodjele nagrada TVyNOVELAS 2010. Iako se očekivao dobar provod, gledatelji baš i nisu bili zadovoljni kako je sve ispalo pocevsi od voditeljka. Najveci sok te veceri je bio kada je za najbolju glumicu proglasena Itati Cantoral, to niko nije ocekivao jer su favoriti bile Lucero i Jaqueline Bracamontes. Evo donosimo vam spisak svih dobitnika.
Mejor tema de telenovela - Mundo de caramelos
Mejor actriz - Itati cantoral
Mejor actor - Pedro fernandez
Actriz juvenil - Danna Paola
Actor juvenil - Jose Ron
Primera actriz - Daniela Romo
Primer actor - Luis Gimeno
Mejor tema musical - Loca, Aleks Syntek
Mejor programa de rest. - Esta canon
Mejor programa especial - Ricardo Arjona
Revelacion femenina - Samadhi
Revelacion masculina - Sebastian Zurita
Serie hecha en Mexico - Maria de todos los angeles
Programa de entretenimiento - 100 mexicanos dijeron
Dirrecion de camaras - Lino gama (Sortilegio)
Dirrecion de escena - Monica Miguel (Sortilegio)
Historia o adaptacion - Mi pecado
Actriz coestelar - Violeta Isfiel
Actor coestelar - Raul Araiza
Actriz antagonica - Lety Calderon
Actor antagonico - David Zepeda

...13:21 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Umjetne zvijezde!!!!! [ # ]

Gloria Trevi


Genesis Rodriguez


Elizabeth Gutierrez


Sabine Moussier


Martha Julia



No to su samo neke od glumica.Skoro sve glumice su se podvrgle nekoj estetskoj operaciji.

14.03.2010. ...00:38 [ Komentari (2) ] Isprintaj

FOTO SPOMENAR:POR TU AMOR!!!! [ # ]




SADRŽAJ:

Sve je vrlo tiho i mirno u gradu San Carlos, dok ne stigne čovjek koji se zove Marco Duran. Njegova prisutnost u zajednici će pokrenuti mnogo promjena. Maria del Cielo je prekrasna mlada žena sa velikim srcem, čija snažna ličnost budi divljenje dobrog izgleda milijunaša Marco Duran. Ona je žena o kojoj je oduvijek sanjao. Međutim, za Mariu del Cielo on nije ništa više od uljeza koji je došao uništiti miran život u San Carlos sa svojim novcem, a ona ne krije prezir koji osjeća prema njemu, iako su okolnosti sila namijenile da se uda za njega..

Ljubav, želju i strast u svim oblicima su snage koje motivira ovu uzbudljivu priču, gdje se "svaka ličnost treba pretraživati na samom dnu njegova srca i istina o svojim osjećajima" .


ULOGE:

Gabriela Spanic- Maria del Cielo/Aurora
Saul Lisazo-Marco Duran
Gerardo Murguia-dr. Sergio Zambrano
Roberto Vander-don Nicolas Montalvo
Iran Eory-mama Paz
Katie Barberi-Miranda Narvaiz
Margarita Magana-Brisa Montalvo
Joaquin Cordero- Lazaro Robledo
Mauricio Aspe-Rene Iguerras
Gabriela Goldsmith-Sonia Narvaiz
Lourdes Munguia-Alma Ledesma/Myra Rivas
Adriana Nieto-Abigail Parra
Jorge Poza-David Parra

...00:22 [ Komentari (0) ] Isprintaj

BIOGRAFIJA-GABY ESPINO!!!!! [ # ]




Gaby Espino je venecuelanska glumica i model rođena 15.11.1976. godine u Caracasu.

Otac joj je kemijski inženjer a mama joj radi u tvrtci za odnose s javnošću. Ima četvero braće i sestara: Andreina, Gustava, Marianda i Nelly. Kada je krenula na sveučilište željela je studirati medicinu, ali se na kraju odlučila za studij ontologije. Nakon odslušana tri semestra promijenila je mišljenje i 1995. godine započinje studirati ples i glumu u Escuela Luz Columbia u Caracasu.

Gaby debitira na TV-u u Venecuelanskoj teen seriji A todo corazon 1997. godine, gdje je glumila Nataliu. Nepune dvije godine dana kasnije dobiva prvu pravu ulogu kao protagonistica Ivane u Enamoradi. Kasnije je nastupala u mnogim sapunicama kao što su Amantes de Luna Llena, Guerra de Mujeres i Las Gonzalez.

2003. godine ostvaruje prvu ulogu negativke glumeći princezu Izaguirre Zabaletu u Rebeci. Nakon toga snima još nekoliko uspješnih telenovela, a pojavila se i u Peuranskom filmu La Mujer de mi Hermano, gdje je glumila lik Laure.

Gaby je udana za Cristobala Landera. U srpnju 2008. godine par dobiva kćerkicu Orianu Lander Espino.

...00:06 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Andrea Lopez:Intervju [ # ]



Šta ti je naviše ostalo u pamćenju tj. najbolje uspomene sa televizije?
Imam sve lijepe uspomene "U krevetu",Tony Navia je majka jedne djevojke.Nedavno sam vidjela jedan snimak i svi smo se smijali.Inače jako nam je lijepo.

-Kakve kritike ste dobili od ljudi za seriju 'El Fantasma del Gran Hotel' ?
Ljudi me susreću na ulici i naravno svi se interesiraju za seriju što me jako raduje,i naravno sve kritike su pozitivne.

-Kakav odnos imaš sa glumcima?
Sa glumcima nikada nemam problema; Michel je jedna divna osoba, pored toga ima jako dobar humor i stalno nas nasmijava. Ana Lucía je veoma draga, i slažemo se veoma dobro.

-Kako se osjećaš u ovoj novoj epohi tvog života?
Poslije 30 godina osjećam se mnogo ljepše u svom tijelu,moj0 seksu0lnost, i veoma sam zadovoljna sa mojim životom i uopće sa sobom, u prosincu punim 33 godine i veoma sam sretna i zadovoljna.

-Ti kotiraš kao jedna od najseksipilnijih žena na televiziji u Kolumbiji,da li si opsjednuta sa svojom figurom?
Jesam,to je moj jedini porok. Cijelog mog života vježbam i moje tijelo je već naviklo na to. Kad sam bila mala sudjelovala sam na Gimnasia Olímpica de Cali (Colombia) i imam disciplinu.


-Kako se čuvaš?
Moja ishrana je zdrava i volim ono šta vidim u ogledalu.Ja sam glumica i moram da budem spremna za scenu kada treba da idem u šetnju,kada sam u kupaćem kostimu ili u donjem rublju moram da izgledam lijepo,nema ništa bolje nego kad ste na sve spremni.

-Koja je tvoja rutina?
Pa dizanje utegova,vježbe sa kardiovaskularnim kombinacijama koja mi pomaže da oblikujem mišiće.

-A jel ponekad imas želju da pojedeš čokoladu?
Da,događalo mi se...Ali ja to onda u nedelju navečer pojedem jer tada osjećam najveću žudnju,volim brzu hranu.

11.03.2010. ...01:23 [ Komentari (1) ] Isprintaj

‘El Fantasma del Gran Hotel’ se produžuje [ # ]




Ova se telenovela smatra jednom od najperspektivinijh i najkontraveznijih što se gledateljima sviđa i to je baš jedan od razloga zbog kojega se telenoevela i produžuje.

...01:13 [ Komentari (0) ] Isprintaj

DONDE ESTA ELISA? [ # ]


SADRŽAJ:
Život obitelji Altamira, a posebno Mariana Altamire se u potpunosti mijenja nestankom Elise, jedne od kćerki i njegovog braka sa Danom.
Kada Elisa nestane, sve likove koji su imali veze sa njom obuzima panika. Njihove tajne iz prošlosti izlaze na vidjelo, pokreću se ponovne istrage za mnogim događajima iz prošlosti koje su ranije smatrane okončanim i kreće detaljno razotkrivanje i upoznavanje sa životima svih likova.
Traga se za Elisom, a na listi osumnjičenih za njen nestanak su svi: počevši od njene obitelji, preko njenih i obiteljskih prijatelja, obitelji, pa sve do samih i na prvi pogled bezznačajnih poznanika...počinje istraga za svima sa kojima je Elisa u kontaktu prije svog iznenadnog nestanka, i sve proganja jedno te isto pitanje "Gdje je Elisa"

Uloge:
Sonya Smith...Dana Riggs Altamira
Gabriel Porras...Mariano Altamira
Catherine Siachoque...Cecilia Altamira
Jorge Luis Pilla...Cristobal Rivas
Omar Germenos...Jose Angel
Roberto Mateos...Bruno Caceres
Ivelin Giro...Viviana Rincon
Ismael La Rosa...Nicolas del Valle
Melvin Cabrera...Ricardo de la Fuente
Karina Mora...Gisela Cruz

...00:54 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Eugenio Siller-Intervju: [ # ]





Zgodni glumac Eugenio Siller prije nekoliko godina napravio je kaos u latino svijetu, kada je priznao da je bio u vezi sa maloljetnom Alison Loz, a sada je ponovo u središtu pozornosti. Igra ponovo u veoma gledanoj telenoveli, spajaju ga sa mnogim kolegicama. Upravo o tome je odgovarao na pitanja!

Koliko zapravo imaš godina. Na internetu se mogu naći razni podaci.?
-Ha, ha, ha... U ja sam pročitao da imam 35 ili 36 godina. Pa stvarno, zar izgledam tako? A mislio sam da se dobro držim (smijeh). Uskoro punim 29.

Da li si bio u vezi sa Altair Jarabo?
-Nismo pričali o tome, ali su nas paparazzi nekoliko puta uhvatili zajedno i nije bilo smisla vise da poričemo.

Da li bi u stvarnom životu bio u vezi sa Maite Perroni?
-Nikada! Da se razumijemo, Maite je izuzetno dobra i lijepa djevojka, ali mislim da sam do sada bio sa dovoljno glumica da shvatim da to ne može da uspije, bar u mom slučaju.

Šta su ti govorile djevojke poslije seksa?
-Opa, veoma prvokativno pitanje! Možda su lagale, ali su govorile da im je bilo odlično (smijeh).

U kakvim si odnosima sa Alisom Loz, nakon što ste bili u vezi?
-Pa ne u sjajnim. Alisom me je optužila da sam joj napravio problem jer sam rekao da smo bili u vezi pošto je maloljetna. Meni je veoma žao ako je bilo tako, ali nisam navikao da lažem.

Sa kojom latino, a sa kojom holivudskom glumicom, priželjkuješ da snimaš erotske scene?
-Od latino glumica očarava me Barbara Mori, fenomenalna je. Od holivudskih, moj favorit je Megan Fox.

Da li si u vezi i sa kim?
-Za sada ne želim da govorim o tome. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati. Polako učim da držim jezik za zubima.

Kakav je uistinu Eugenio Siller?
-Sklon sam da vjerujem da sam, uprkos svim svojim manama, koje su brojne i lako uočljive, u stvari dobar čovjek.

Mislis li da ti je izgled pomogao da postaneš slavan?
-Sigurno . Lijepo je za sebe misliti da si toliko talentiran da bi uspio bez obzira na sve, ali budimo realni, televizija je površan medij. Ako ne izgledaš dobro, nemaš šta da tražiš tamo.

Da li planiraš da posjetiš Srbiju?
-Ukoliko dobijem službeni poziv za promociju neke telenovele koju radim, zašto ne.

Da li si se podvrgao nekoj estetskoj operaciji?
-Nisam! Mislite li da trebam (smijeh)

Da li si član twitera? Šta misliš o tom vidu komunikacije?
-Jesam, ali sam svoj račun zaštitio tako da ne može svako da čita šta pišem. Ipak to smatram donekle intimnim i tek nakon što mi posaljete zahtjev, možete dobiti odobrenje da čitate moje twitove.

Koji je tvoj recept za sreću?
-Zapravo, nemam ga... Samo se trudim da uživam u svakom trenutku.

Šta misliš da žene privlači kod tebe?
-Većinu, nažalost, privlači to što sam poznata osoba, zato i imam problem da ostvarim ozbiljnu vezu.

...00:42 [ Komentari (1) ] Isprintaj

Zuria Vega:Jorge nije nasilnik!!!! [ # ]





Zuria Vega uvjerava kako njezin dečko poznati meksički glumac Jorge Poza nije nasilnik nakon sukoba s paparazima koji su htjeli slikati njegovu djecu koju ima s flumicom Mayrin Villanueva.

Zuria je izjavila da se Jorge zalaže za svoju djecu i da nije u redu da 17 fotografa slika njegovu djecu samo zato što su oni poznati.

...00:35 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Scarlett Ortiz i Yul Burkle postali roditelji!!!! [ # ]




Ovo je prvo dijete poznatog para, a kćerkici su nadjenuli ime Barbara Briana.Beba je kao i majka u savršenom stanju.Oswaldo Pisfil glasnogovornik obitelji Ortiz- Burkle potvrdio je da je Scarlett jučer rodila zdravu djevojčicu u bolnici Mount Sinai u Miamiju.Kuma njihovoj kćeri će biti poznata venezuelanska glumica Gaby Espino koju trenutno gledamo u telenoveli Mas sabe el Diablo dok će kum biti poznati pisac sapunica Alberto Gomez.

...00:28 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Nińa de mi corazón [ # ]




SADRŽAJ:
Andrea je siromašna 18-godišnjakinja , njen san je da završi školu i postane odvjetnica. Njeni snovi padaju na zemlju kada sazna da je njen otac Beningo pregažen, i da će zbog toga ostati u invalidskim kolicima. Živi bez majke, sa potporom dva brata, Andrea će biti primorana da sve ostavi iza sebe i da uzme život odrasle osobe, radi i plaća račune njenog oca. Da sve bude gore njen brat Damian upada u svijet droge.
Zahvaljujući Vittoriu, obiteljskom prijatelju, Andrea dobiva posao u "Maximo`s" odvjetničkoj firmi, kao asistent vlasnikovog sina Daria. Moira, Dariova djevojka ne voli da Dario radi sa ženom. Zato se Andrea vraća prerušena kao Andres, govoreći im da je Andres, njen brat blizanac. Nakon nekog vremena Maximo firma daje Andrei posao kao recepcionarka. Sa dva posla i dva identiteta, Andrea mora da bude snalažljiva. Na novom poslu Andrea saznaje da Dario, ne podnosi svoj posao, njegova želja je da postane glazbenik. Miora radi sve moguće da bi ostala sa Dariom. Moirina majka Silvana pati zbog globalne krize i jedina misija u životu joj je da se dočepa Darijevog novca. Moira ima vezu sa Hugom.


ULOGE:

Paulina Goto...Andra/Andres
Erick Elias...Dario
Lissette Morelos...Moira
Martha Julia...Pilar
Maribel Guardia...Elena
Lorena Herrera...Silvana
Arturo Peniche...Maximo
Rafael Amaya...Hugo
Ximena Herrera...Barbara
Julio Camejo...Jason
Isela Vega...Belen
Osvaldo de Leon...Vicente
Adriano Zendejas...Damian
Mane de la Parra...Gustavo


Produkcija:Televisa
Producent:Pedro Damian
Broj epizoda:nepoznat
Godina:2010.

Inačica telenovele Mi pequena traviesa gdje su glavne uloge imali Michelle Vieth i Hector Soberon.U Meksiku serija se počela emitirati 08. ožujka u 16 sati umjesto serije Atrevete A Sonar.

...00:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Kate del Castillo najavila povratak telenovelama!!!! [ # ]





Kate del Castillo će postati nova junakinja telenovele La Reina del Sur.Kate je to postala nakon odustajanja glumice Edith Gonzalez.To je i sama Kate potvrdila na svojoj Twitter stranici.Kate smo zadnji put mogli vidjeti u telenoveli Bajo La Misma Piel uz Dianu Bracho i veterana Alejandra Camacha.

...00:12 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Umrla majka Miguela Varonija!!!!! [ # ]




U 81. godini života jučer je preminula majka glumca Miguela Varonija.Teresa Gutierrez je bila poznata glumica koja je posljednje godine svoga života provela u invalidskim kolicima radi svoje bolesti.Miguel je zajedno sa svojom suprugom Catherine Siachoque zamolio medije da ih puste na miru!!!

...00:01 [ Komentari (0) ] Isprintaj

NOVE TELENOVELE!!!!!! [ # ]

Nińa de mi corazón -Paulina Goto,Erick Elias,Lorena Herrera,Arturo Peniche
La Loba-Ivonne Montero,Mauricio Islas,Omar Fierro,Gabriela Roel
Vidas Robadas-Christian Bach,Andres Palacios,Martha Christiana,Alma Delfina
Odio Amarte-Silvia Navarro,Juan Soler,Victoria Ruffo,Jorge Poza
Dónde está Elisa?-Sonya Smith,Gabriel Porras,Catherine Siachoque,Jorge Luis Pila
Sacrifico de mujer-Marjorie de Sousa,Juan Alfonso Baptista,Mariana Torres,Geraldine Bazan
Amor de madre-Gaby Espino,Victoria Ruffo,Arturo Peniche
La Dueńa de tu Amor-Lucero,Fernando Colunga,Gabriela Spanic,David Zepeda
El Clon-Mauricio Ochmann,Sandra Echeverria,Saul Lisazo,Daniel Lugo
Bella Calamidades-Danna Garcia,Segundo Cernadas,Katie Barberi,Dijana Quijano
Perro Amor-Carlos Ponce,Ana Lucia Dominguez,Maritza Rodriguez,KHOTAN
Las Indiferentes-Gaby Espino,Marjorie de Sousa,Paula Woyzechowsky,Luciano D'Alessandro
Que el cielo me explique-Marianela González ,Carlos Felipe Álvarez,Roxana Díaz Burgos,Juan Camilo Donado
Zacatillo un lugar en tu corazon-Ingrid Martz,Jorge Aravena,Laura Zapata,Patricia Navidad

To su nove teleneovele koje su se počele prikazivati i koje se snimaju u 2010. godini!!!!!

10.03.2010. ...23:47 [ Komentari (0) ] Isprintaj

RODILA ELIZABETH GUTIERREZ!!!! [ # ]





U nedjelju ujutro Elizabeth Gutierrez je na svijet donijela prekrasnu djevojčicu kojoj je nadjenula ime Barbara Elizabeth. Glasnogovornik obitelji Levy - Gutierrez izjavio je da se beba i majka osjećaju dobro , a njezinom sinčiću Christoheru Alexanderu će 12. ožujka biti 4 godine

08.03.2010. ...23:22 [ Komentari (0) ] Isprintaj

FOTO SPOMENAR: LA USURPADORA [ # ]




SADRŽAJ:

Paulina Martinez (Gabriela Spanic) mlada je i siromašna djevojka koja živi s
teško bolesnom majkom u drvenoj kućici na plaži u Cancunu. Paulina,da bi
plaćala lijekove koji su majci prijeko potrebni,radi u toaletnoj sobici
luksuznog hotela u tom turističkom gradu. Paulina je zaljubljena u svog
dečka Osvalda. On je ambiciozan mladić koji voli Paulinu,ali njegova želja
za napredovanjem jača je od svega. Jednog dana u Paulinin život ulazi bogata
i prekrasna Paola Bracho (Gabriela Spanic) te obje žene odmah primijete
nevjerojatnu fizičku sličnost koja ih povezuje. Paulina,iako mnogo skromnije
odjevena i bez šminke,slika je i prilika bogate Paole. Paola Bracho
beskrupulozna je,površna,proračunata i hladna žena udana za Carlosa Daniela
(Fernando Colunga),bogatog poslovnog čovjeka. Ona ne podnosi svoju obitelj
koju smatra iznimno dosadnom,no ipak ne želi otići jer joj obitelj pruža
financijsku sigurnost. Zabavlja se odlazeći na razna putovanja pod izgovorom
da ide liječniku,dok se zapravo zabavlja s nizom raznih ljubavnika. Sličnost
s Paulinom iskoristit će tako da djevojku prisili na godinu dana zamjene
kako obitelj Bracho ne bi ništa posumnjala,dok se ona zabavlja s bogatašem
Alessandrom (Enrique Lizalde) na putu oko svijeta. Paulina neće pristati na
zamjenu,no kad se stanje njezine majke pogorša,bit će prisiljena tražiti
novac za skupi lijek. Zauzvrat,Paola traži probu:prisiljava Paulinu da je
zamijeni na sastanku s jednim od ljubavnika,i sve prolazi odlično. Paulina
želi ostati na tome,no Paola pogotovo sada ne želi odustati-odluči po svaku
cijenu prisiliti Paulinu da pristane na njezin prijedlog. Podlom spletkom
dvojnicu prikaže kao kradljivicu te joj prijeti zatvorom,ako ne pristane na
zamjenu. Paulini u to vrijeme iznenada umire majka,a i Osvaldo je napušta
bez riječi,pa joj ne preostaje ništa drugo nego prihvatiti Paolinu ponudu.

Paolin suprug Carlos Daniel nalazi se na čelu jedne od najvećih meksičkih
tvornica keramike koja polako zapada u financijsku krizu. Prije nekoliko
godina ostao je udovac i otac je dvoje male djece koja Paolu smatraju
majkom. Carlos Daniel slijepo je zaljubljen u svoju suprugu te ga ni
vlastiti brat ne može uvjeriti da ga Paola iskorištava i na putovanjima
vara.

S Carlosom Danielom žive i njegova baka Piedad (Libertad Lamarque) koja je
glava obitelji,te sestra Estefania (Chantal Andere) i njezin suprug Willy
(Juan Pablo Gamboa). Baka Piedad inače jaka osoba,no nakon smrti supruga i
sina utjehu je potražila u alkoholu. Estefania i Willy se ne podnose,jer
Willy isto održava ljubavnu vezu s Paolom. Estefania to zna,ali nikome ništa
ne govori kako bi izbjegla sukob supruga i brata,koji bi ih sigurno izbacio
iz kuće. Estefania zbog toga mrzi Paolu.

Kad Paola napokon izuči Paulinu da je izvrsno oponaša,ona stiže u kuću
Bracho. Isprva je njezin boravak iznimno težak te ima mnogo problema s
oponašanjem Paole,a i situacija koju tamo nalazi teška je i kaotična.
Djeca su zapostavljena,baka je alkoholičarka, Estefania i Willy se i dalje
ne podnose,a gotovo svi se prema Paulini odnose loše smatrajući je Paolom.

Paulina dane provodi smirujući zlu krv koju je stvorila Paola,i s velikom
ljubavi uspije mnogo učiniti za obitelj. Baku izliječi od alkoholizma,djeci
pruži bezuvjetnu ljubav,te spasi obiteljsku tvornicu od sigurne propasti.
Posebno se veže za starijeg sina Carlosa Daniela,malog Carlitosa,koji
postaje ovisan o njoj. Svi su zapanjeni promjenom "Paole",a pogotovo Carlos
Daniel,koji ne zna što bi mislio.
Naime,Paulina ga odbija,iako je on polako osvaja i ona se zaljubljuje u
njega,no Paulina zna da joj on ne pripada i ne želi patiti kad stigne
trenutak odlaska. Osim toga,misli da je Carlos Daniel želi samo zato što
vjeruje da je ona Paola.

Paulinin život i dalje će biti pun problema;protiv nje se udružuju ljubomora
bivše ljubavnice Carlosa Daniela,te pohlepa Paolinog ljubavnika koji zna da
je ona samo Paolina dvojnica,a vrhunac njezinih patnji bit će kad se Paola
odluči prijevremeno vratiti i uzeti svoje. Paulina će tada morati napustiti
obitelj koju je zavoljela kao vlastitu,ali ni to neće biti tako jednostavno:
bit će optužena za zločin koji je počinila pristavši uzeti Paolin
identitet...


ULOGE:
Gabriela Spanic - Paola Bracho /Paulina Martínez
Fernando Colunga - Carlos Daniel Bracho
Libertad Lamarque - Abuela Piedad Bracho
Chantal Andere - Estefanía Bracho
Arturo Peniche - Edmundo Serrano
Dominika Paleta - Gema Durán
Mario Cimarro - Luciano Alcantara
Marcelo Buquet - Rodrigo Bracho
Juan Pablo Gamboa - Willy
Paty Díaz - Lalita
Alejandro Ruiz - Leandro
Giovan D'Angelo - Donato D'Angelis
Anastasia - Viviana
Jessica Jurado - Patricia Bracho
Antonio - Osvaldo
Magda Guzman - Fidelina
Nuria Bages - Paula Martínez
Ninon Sevilla - Cachita
María Luisa Alcala - Filomena
Tito Guízar - Don Panchito
Enrique Lizalde - Alessandro Farrina
Sylvia Derbez - Dona Chabela
Rene Munoz - El Mojarras
Silvia Caos - Cenobia
Iran Eory - Lourdes
Mario Caballido - Amadór
Adriana Fonseca - Verónica
Jaíme Garza - Merino
Miguel de León - Douglas Maldonado
Azela Robinson - Elvira
Rafael Amador - Dr. Galicia
Meche Barba - Abigaíl
Miguel Corcega - Braulio
Humberto Elizondo - Silvano Pina
Rebeca Manríquez - Tamales
Maricruz Najera - Emiliana
Angelina Pelaez - Ricarda
Los Ninos
Maria Solares - Lisette
Sergio Miguel - Carlitos


PRODUCENTSKA KUĆA:Televisa
Producent:Salvador Mejia Alejandre
Godina:1998.
Epizode:102

07.03.2010. ...19:06 [ Komentari (0) ] Isprintaj

TIERRA DE PASSIONES!!!!! [ # ]






SADRŽAJ:

U «Zemlji strasti» glumi najatraktivniji par južnoameričkih sapunskih opera današnjice – Gabriela Spanic i Saul Lizaso. Valeria San Roman je lijepa žena sa tužnom životnom pričom. Francisco je zgodni i uspješni udovac. Ljubavni zaplet smješten je u svijet bogatih vinogradara na Floridi, gdje se Valeria San Roman (Gaby) zaljubi u direktora marketinga Francisca Contrerasa (Saul) koji joj postaje najveći poslovni konkurent.

Isprva se njihove snažne osobnosti sukobljavaju, ali što više vremena provode zajedno rađa se strastvena ljubav za koju su spremni boriti se do kraja. Za to će morati uložiti dodatne napore, budući da ih razdvojiti nastoje Valerijin otac Chema, Marcia, udovica Franciscova oca koja s vremenom postaje Chemina ljubavnica, Paula, Franciscova bivša djevojka i Miguel, Valerijin pohlepni bivši dečko.

Ovo je serija koja potencira važnost ljubavi, porodice, prijateljstva i dobrote.

Najpopularniji glumac latinoameričkih telenovela u Hrvatskoj, 50-godišnji Argentinac Saul Lisazo, zajedno s kolegicom Gabrielom Spanic, Venezuelankom hrvatskih korijena, nakon što su zajedno glumili u serijalu "Za tvoju ljubav", koji se 2001. godine prikazivao u Hrvatskoj, a Saul kao Glorijin gost izazvao pravu "Saulomaniju", popularni glumački par ponovno je osvajio gledatelje. Ovaj put Da su Saul i Gaby ponovno napravili odličan posao, svjedoči i najveća gledanost u povijesti američke producentske kuće Telemundo - čak 28 posto!



ULOGE:

Gabriela Spanic (Valeria San Roman)
Saul Lisazo (Francisco Contreras)
Catherine Siachoque (Marcia Hernandez)
Francisco Gattorno (Pablo Gonzalez)
Hector Suarez (Jose Maria "Chema" San Roman)
Geraldine Bazan (Belinda San Roman)
Ricardo Chavez (Miguel Valdez)
Freddy Viquez (Juancho)
Ariel Lopez Padilla (Javier Ortigoza)
Leonard Krys (Elias Caballero)
Michelle Jones (Teresa)

Produkcija:Telemundo
Producent:Martha Godoy
Godina:2006
Epizode:172

...13:02 [ Komentari (1) ] Isprintaj

SOS MI VIDA!!!! [ # ]




Sos mi Vida je uspješna argentinska telekomedija koja je s emitiranjem krenula 2. siječnja 2006. Ovo je druga zajednička serije slavnog glumačkog para, Natalije Oreiro i Facunda Arane.


Sadržaj:


Esperanza "La Monita" Muńoz je boksačica. Njezin menadžer i dečko je Enrique "Quique" Ferreti. Oboje žive u istom naselju u La Boci s njegovom majkom Nieves. Nakon ozljede ruke, Monita je prisiljena na neko vrijeme ostaviti ring pa donosi jednu odluku: potražiti će posao u bilo čemu dok je udaljena od boksa.
Gotovo na drugoj strani grada živi Martin Quesada, mlad i moćan poduzetnik dobrih korjena i bivši vozač Formule 1. Naslijedio je važnu korporaciju od svog oca i pretvorio ju u carstvo. Alfredo je njegova osoba od povjerenja, a Mercedes bezuvjetna tajnica. Ipak, ima rođaka Miguela koji mu zavidi i jedino što želi u životu je da dobije Martinovo bogatstvo, uključujući i njegovu djevojku Constanzu, hirovitu ženu kojoj je cilj biti s Martinom pod svaku cijenu.
Martin je već bio oženjen, ali njegova mlada i lijepa žena poginula je u avionskoj nesreći. Ni puno radno vrijeme ni njegova strast prema automobilizmu nisu popunili njegov život. Kako bi upotpunio svoj život i učinio ga ljepšim potpomaže utočištu za napuštenu djecu u kojem upoznaje troje djece, braću Josea, Lauru i Coki, koje odluči posvojiti. Pokrene sve postupke da to pretvori u stvarnost, ali nije lako zato što Miguel u toj djeci vidi neprijatelje s kojima bi trebao djeliti bogatstvo, a za Constanzu su oni samo smetnja.
Monita uz pomoć prijateljice Kimberly odlazi tražiti posao u Quesada Group. Sudbina učini da se Martin i Monita sretnu na ulazu. Ne upute si niti jednu riječ, ali njihovi pogledi sve govore. Nešto se odmah dogodi među njima pokazujući da počinje duga i teška borba kako bi ostvarili svoj jedini cilj: da budu zajedno.


ZANIMLJIVOSTI:

-Telenovela se u Hrvatskoj emitirala od 13. srpnja. 2006. do 22. veljače. 2007. u 180 epizoda. RTL Televizija nije odemitirala preostalih 50-ak nastavaka.
-Od specijalnih gostovanja valja izdvojiti ona meksičke pjevačice Juliete Venegas, te pjevača Chayanne i Ricky Martin.
-Telecomedija se u Argentini emitirala u 2006. i 2007. godini, a najveća joj je gledanost bila preko 30 %, te je osvojila srca Argentinaca a i srca gledatelja u ostalim zemljama.
-Ova telecomedija označava i ponovni susret nezaboravnog para Natalia Oreiro-Facundo Arana nakon snimanja telenovele "Divlji anđeo" (Muneca Brava) 1998 i 1999.-e godine.
-"Začin života" je osvojila i mnogo prestižnih argentinskih nagrada: nagrade Clarin (za najbolju telekomediju, za najbolje otkriće godine - Elias Vinoles, za najboljeg glumca u komediji - Carlos Belloso), te prestižne nagrade "Martin Fierro" i to : za najbolju telekomediju, za najbolju glavnu žensku ulogu u komediji (Natalia Oreiro), za najbolju glavnu mušku ulogu u komediji (Facundo Arana) i za najbolju sporednu mušku ulogu u komediji (Carlos Belloso).
-U jednoj od epizoda serije, La Turca i Monita su odjevene u redovničke halje pjevale pjesmu "Tu Veneno". Ta pjesma je ujedno jedan od najvećih hitova Natalije Oreiro.
-U jednoj od epizoda serije, Monita i Martin su bili na misiji otkrivanja istine o Martinovom "sinu". Tada su ušli u samostan odjeveni kao fratri, te se Monita obratila Martinu riječima : "Padre Juan!". Facundo Arana je u telenoveli "Ljubav jednog Oca" (Padre Coraje) glumio upravo lažnog svećenika po imenu Juan.
-U jednoj od epizoda, lik Deby kaže kako "njena i Rolandova djeca nikad neće svirati saksofon u podzemnoj željeznici kao Facundo Arana", što je istina, jer je Facundo Arana otkriven upravo u podzemnoj dok je svirao saksofon.
-U jednoj od epizoda serije, Deby, Kimberly i Mercedes su opljačkane, te su rekle kako će nazvati 099 Central. "099 Central" je također još jedna serija Facunda Arane.
-U sredini serije, lik Deby je krenula s pisanjem vlastite telenovele "Montichelo", aludirajući na telenovelu "Montecristo", koja je naposljetku bila odbijena od strane producenata. U to vrijeme, jedan od glavnih konkurenata "Začinu života" na argentinskim ekranima je bila upravo telenovela "Montecristo".
-Deby je svim likovima davala nadimke u seriji, što je postalo jako zarazno kod publike koja je pratila seriju, te su likove većinom zvali upravo onako kako ih zove i Deby : Monu, Martu, Contu, Merchu, Alfru, Kimbu, Rolu i Turcu.
-U jednoj od epizoda serije, Natalia je odigrala i lik ruske princeze, koja je nosila krunu i kraljevski kaput. Tu krunu i kaput je zapravo dobila Natalia Oreiro prilikom posjete Rusiji. Krunu joj je poklonio argentinski veleposlanik u Rusiji, a kaput su joj kupili ruski fanovi.



ULOGE:
Natalia Oreiro kao Esperanza "La Monita" Muńoz
Facundo Arana kao Martin Quesada
Carlos Belloso kao Enrique "Quique" Ferretti
Carla Peterson kao Constanza Insua
Griselda Siciliani kao Deborah "Debi" Quesada
Elias Vinoles kao Jose Fernandez Quesada
Pablo Cedron kao Felix "Falucho" Perez Garmendia
Ornella Fazio kao Coki Fernandez Quesada
Thelma Fardin kao Laura Fernandez Quesada
Monica Ayos kao Nilda "La Turca" Yadhur
Claudia Fontan kao Mercedes
Alejandro Awada kao Alfredo Uribe
Fabiana Garcia Lago kao Kimberly
Marcelo Mazzarello kao Miguel Quesada
Dalma Milevos kao Nieves Ferretti
Adela Gleijer kao Rosa
Nicolas D'Agostino kao Tony
Mike Amigorena kao Rolando Martinez
Rodrigo Rodriguez kao Eduardo
Ana Acosta kao Beatriz Uribe
Jorge Martinez kao Chucho
Michel Noher kao Jeronimo
Gino Renni kao Hector Hugo
Favio Posca kao Lalo
Diego Peretti kao Aldo
Reina Reech kao Jacqueline Insua
Patricia Palmer kao Isabel Munoz
Patricia Echegoyen kao Eva Hidalgo
Pablo Alarcon kao Manuel/Pedro
Gustavo Bermudez kao El Lobo
Patricia Castell kao Carmen Duval
Gonzalo Urtizberea kao Gustavo Christian Bermudez
Pocho La Pantera kao Don Cesar
Ines Palombo kao Victoria "Vicky" Insua
Manuela Pal kao Fabiana
Flavia Palmiero kao Jorgelina
Brenda Gandini kao Maria Chucena
Jorge Sassi kao Dufre
Nicolas Pauls kao Eric
Edgardo Moreira kao Carlos
Tomas de las Heras kao Pablo
Emilio Bardi kao Ruben Fernandez
Leticia Bredice kao Caty
Patricio Arellano kao Pupy
Eugenia Tobal kao Barbara
Marcelo Savignone kao El Tano
Gipsy Bonafina kao Teresa
Edgardo Moreira kao Cacho
Hernan Perez kao Iriarte


Produkcija:Telefe
Producent:Adrian Gonzalez
Godina:2005.
Epizode:230

...12:52 [ Komentari (1) ] Isprintaj

ALBORADA!!!!! [ # ]




Alborada je povijesna meksička telenovela smještena u vrijeme 19. stoljeća. Počela se emitirati 24. listopada 2005., a posljednja epizoda emitirala se 24. veljače 2006.


SADRŽAJ:

Radnja telenovele Alborada smještena je u davno kolonijalno doba, u vrijeme stravičnih nepravdi i velikih društvenih razlika, kad je običan narod živio potlačen od strane aristokracije, a baš svi, i oni bogati i oni siromašni, vodili su težak život pod mračnim okriljem inkvizicije. U središtu je priče lijepa Maria Hipolita, koja s bakom Carlotom živi u selu Santa Rita u Panami. Premda je rođena u Meksiku, Hipolita je kao djevojčica odvojena od majke Asuncion, koja ju je rodila izvan braka, a nikad nije saznala tko je njezin pravi otac. U zamjenu za bogat miraz Carlota uspije dogovoriti brak Hipolite i Antonija, sina ugledne Adelaide de Guzman. Nekoliko mjeseci kasnije baka lijepe djevojke umire ne znajući da je nesretni Antonio impotentan te da nijednom nije konzumirao brak s njezinom unukom. Adelaida, koja se s prijezirom odnosi prema svojoj snahi, je svjesna da će njezin sin naslijediti bogatstvo svog strica Prospera isključivo pod uvjetom da dobije sina nasljednika. Očajna jer shvaća da je Antonio impotentan, Adelaida iskoristi vijest svojih sluga da su na njezinu imanju uhvatili bjegunca, atraktivnog Luisa Manriquea, koji uvelike sliči njezinu sinu. U zamjenu za svoju šutnju i milost, Adelaida neznancu predloži okrutan plan – te iste noći pod okriljem mraka on će zamijeniti Antonija, ući u Hipolitinu sobu te joj napraviti toliko željeno dijete, a ona će mu sljedećeg dana pomoći da se nesmetano vrati u Meksiko.
Pod prijetnjom da bude predan u ruke pravde zbog zločina koji mu je smjestio ambiciozni rođak, grof Diego, Luis Manrique pristane na Adelaidin stravični plan namjeravajući pobjeći kroz prozor prije nego probudi Hipolitu. Ipak, njezina je figura i nježnost zavedu te naočiti trgovac ipak provede noć s njom skrivajući svoje lice. Sljedećeg jutra, zbog osjećaja krivnje, Luis Manrique prizna zaprepaštenoj Hipoliti što se dogodilo, no pobjegne prije nego joj se pokaže i kaže svoje ime. Ogorčena na izopačenu podvalu svekrve i nesposobnost svog supruga da se pobrine za njihov brak, trudna Hipolita odluči pobjeći iz Paname te krenuti u Meksiko ne bi li pronašla svoju majku.
Prolaze tri godine, a Hipolita sa sinčićem Rafaelom napokon stiže na imanje svoje majke Asuncion, koja je već osnovala drugu obitelj. Odlučna pronaći neznanca koji joj je napravio dijete kako bi ga prisilila da dječaku da svoje prezime, Hipolita će se naći u vrtlogu intriga i nasilja koje sprovodi Dona Juana, okrutna sestra bivšeg grofa de Guevare i majka Luisa Manriquea. Premda skriva činjenicu da je sadašnji grof Diego njezin pravi sin, Juana počinje prljavu igru kojom se želi riješiti mudrog Luisa Manriquea i Hipolite, čiji bi dolazak u Meksiko mogao razotkriti davno skrivane tajne. Kad se ponovno sretne s Hipolitom, Luis Manrique shvati da bi maleni Rafael mogao biti njegov sin te potaknut nježnim osjećajima prema hrabroj i plemenitoj djevojci počne tražiti izlaz iz dogovorenog braka s Esperanzom, nesretnom i boležljivom ženom koju je bio prisiljen oženiti zbog poštovanja obiteljske tradicije.



ULOGE:
Lucero kao María Hipolita
Fernando Colunga kao Luis Manrique
Daniela Romo kao Juana
Arturo Peniche kao Antonio
Ernesto Laguardia kao Cristobal
Iran Castillo kao Catalina
Valentino Lanus kao Martin
Alejandro Tommassi kao Felipe
Manuel Ojeda kao Francisco
Olivia Bucio kao Asuncion
Luis Roberto Guzman kao Diego
Vanessa Guzman kao Perla
Zully Montero kao Adelaida
Mariana Garza kao Esperanza
Robertha kao Paula
Sherlyn kao Marina
Gilberto de Anda kao Gasca
Beatriz Moreno kao Adalgisa
Jose Luis Resendez kao Andres
Mariana Karr kao Isabel
Monica Miguel kao Modesta
Patricia Martinez kao Carmela
Arturo Vazquez kao Ramon
Lucero Lander kao Teresa
Analia del Mar kao Mirta
Marcelo Cordoba kao Marcos
Maria Rojo kao Victoria
Magda Guzman kao Poderosa
Jan kao Santiago
U gostujućim ulogama pojavili su se i David Ostrosky, Isaura Espinoza, Lupita Lara, Aaron Hernan, Rosa Maria Bianchi, Humberto Dupeyron, Ruben Cerda, Aurora Clavel, Mario Ivan Martinez, Rudy Casanova, Eduardo Linan, Gabriel de Cervantes, Archi Lanfranco, Susana Lozano, Edgardo Eliezer, Veronica con K, Nelly Horsman, Carlos Giron, Raul Valerio, Sara Monar, Benjamin Islas i drugi.



ZANIMLJIVOSTI:

-Naslovnu pjesmu Alborada je otpjevao operni pjevač Placido Domingo.
-Mariana Karr, Luis Roberto Guzman, Fernando Colunga, Lucero i Daniela Romo su za svoje uloge osvojili nagradu TVyNovelas. Istu je nagradu osvojila i telenovela u kategoriji "najbolja telenovela godine" pobijedivši time svoje najveće konkurente, telenovele Maćeha i Rebelde.

PRODUKCIJA:Televisa
PRODUCENT:CARLA ESTRADA
GODINA:2005.
BROJ EPIZODA:90



...12:34 [ Komentari (0) ] Isprintaj

LAS TONTAS NO VAN A CIELO!!!! [ # ]





SADRŽAJ:

Candy je predivna, mlada djevojka puna snova i nadanja u vezi svoje budućnosti. Na svojoj rođendanskoj zabavi upoznaje muškarca svojih snova, Patricija. On je postao njen centar svemira. No, Patricio joj nije bio samo dečko, već i očev šef. Candy ne može biti sretnija, te svoju sreću dijeli sa svoje dvije sestre, Alicijom i Veronicom. Nakon nekoliko vremena, Alicia se seli u Tijuanu, a Veronica premine tijekom liposukcije na operacijskom stolu. Na proslavi svog 18-og rođendana, tjedan dana prije svog vjenčanja s Patricijem, Candy i on vode ljubav. Alicia dolazi na Candyino vjenčanje, dok se Candy osjeća krivom što je Alicia prekinula svoju karijeru plesačice. Alicia joj oprašta ili to samo Candy misli.
Patricio je, na drugu stranu, zaljubljen u Candy, te izlazeći s kćeri svog zaposlenika, Patricio trlja sol na ranu svom ocu, milijunašu, koji je bio alkoholičar i zlostavljao svoju suprugu, Patricijevu majku. Na Patricijevoj momačkoj večeri, sve se mjenja, kad mu prijatelji plate noć sa striptizetom. Alicia je pak znala za njihove planove i pojavila se gola u Patricijevoj sobi. On, pijan, vodi ljubav s Alicijom, a jutro kasnije se kaje zbog svoje gluposti.
Na Patricijevom i Candyinom vjenčanju sprema se prava tragedija. Candy poziva svog ujaka Meńu na vjenčanje, koji je protjeran iz obitelji otkad je priznao da je homoseksualac. Meńo se pojavio na vjenčanju, no ubrzo je otišao kako bi izbjegao sukobe s ostatkom obitelji, ostavljajući Candy pozamašnu svotu novca na stolu. Tijekom zabave nakon vjenčanja, Patricio i Alicia odlaze u kupaonicu gdje se posvađaju oko jučerašnjeg provoda, no upravo tada u prostoriju ulazi Candy koja načuje njihov razgovor, otvara vrata i ugleda Patricija i Aliciju dok se ljube. Candy ljutito izlazi pred sve goste, dok je roditelji tješe kako je Patricio muškarac i kako ima svoje potrebe.
Candy sada ima dva izbora. Biti glupa, slijediti roditeljski savjet i ostati uz muškarca kojeg voli usprkos tome što ju je prevario sa sestrom. Ili, iskoristiti priliku, napustiti muškarca koji ju je izdao i pronaći svoju sudbinu na nekom drugom mjestu? Pred svim gostima, Candy skida svoju vjenčanu haljinu, te je baci u lice svog zaručnika i krene trčati plažom u svom donjem rublju. Candy otkriva omotnicu koju joj je ujak ostavio, te joj se to učini kao prava prilika da ubije staru Candy i postane nova, bolja i emancipirana žena. Candy odlazi u Meksiko k svom ujaku, te uskoro saznaje kako je trudna. Meńo je pak uvjerio Candyinu obitelj kako je Candy smrt i kako je njen pepeo prosuo nad morem Guadalajare, gdje Candy i on trenutno žive. Mjesecima kasnije, Candyin i Patricijev sin, Salvador, je rođen.
Sedam godina kasnije, Candy i Santiago se susreću. Upoznali su se na dan njenog neuspješnog vjenčanja, no posvađali su se kad joj se Santiago predstavio kao plastični kirurg. Santiago je samohrani otac kojeg je napustila njegova žena Paulina, čim je rodila njihovu kćer Rocio. Kad je ostavila Santiaga, on se posvetio samo svojoj kćeri i svom poslu. Nakon Paulininog odlaska, Santiago više nije vjerovao ni poštovao žene, već ih je vidio samo kao jedan vid zabave. Kad upozna Candy, odlučan je odvesti je u krevet, no kad ju bolje upozna, shvaća kako je Candy ona prava i zaljubljuje se u nju.
Iako su se ispočetka mrzili, Candy isto osjeti iskru prema Santiagu, no na putu prema pravoj romansi im stoji Marissa, Santiagova djevojka i Candyina poslovna partnerica. Candy je naime kolumnistica u popularnom magazinu, te piše kolumnu Glupače ne idu na nebo. Kad se kolumna pokaže uspješnom, Candyin san o uspješnoj karijeri postaje stvarnost.
Sve se mjenja kad Patricio ponovno uđe u Candyin život, odlučan da je vrati u svoj. No, postoji jedan problem. Patricio je sad u braku s Alicijom. Candy će sad morati odlučiti kojem muškarcu pripada njeno srce? Patriciju, svojoj prvoj ljubavi, ocu njenog djeteta koji ju je izdao ili Santiagu, čovjeku koji je njen suparnik na poslovnom planu, no koji nudi Candy šansu za ponovno otkrivanje ljubavi?



ZANIMLJIVOSTI:
-Glavni glumci, Jacqueline Bracamontes i Valentino Lanus su bili zaručeni u stvarnom životu, no zaruke su prekinuli 2006. godine.
-Prvotni naslovi telenovele su bili Candy i Las Estupidas no van al Cielo.
-Na audiciju za glavnu negativku su prišle glumice Itati Cantoral, Luz Elena Gonzalez i Martha Julia, no ulogu je naposljetku dobila Fabiola Campopanes.
-Rosy Ocampo, producentica telenovele nije uspjela postignuti veliki uspjeh kao kod svoje prethodne telenovele Ružna ljepotica, no Las Tontas ipak bilježi pristojnu gledanost u Meksiku, te je trenutno druga po gledanosti telenovela.
-Najavljena je i zamjena ove telenovele. Nakon završetka Las Tontas u njenom terminu se počela emitirati meksička prerada argentinske telecomedije Začin života nazvana Udarac u srce (Un Gancho al Corazon).



ULOGE:

Jacqueline Bracamontes-Candida "Candy" Morales Alcalde
Jaime Camil-Santiago Lopez Carmona
Valentino Lanus-Patricio Molina Lizarraga
Julio Aleman-Arturo Molina
Fabiola Campopanes-Alicia Morales de Molina-Lizarraga
Sabine Moussier-Marissa †
Karla Alvarez-Paulina de Lopez Carmona
Alejandro Ibarra-Eduardo
Julio Mannino-Rafael
Manuel Flaco Ibańez-Meńo
Reynaldo Rossaldo-Tońo
Raquel Garza-Hortensia
Luis Manuel Avila-Zamora
Carlos de la Mota-Raul
Mauricio Herrera-Jaime
Ana Bertha Espin-Gregoria
Rosangela Balbo-Margarita
Silvia Mariscal-Isabel
Andrea Torre-Soledad
Jackie Garcia-Chayo
Julio Vega-Donato
Lili Brillanti-Tina
Gaby Platas-Barbara
Ginny Hoffman-Cecilia
Erik Guecha-Carlo
Christina Pastor-Lulu
Viviana Macouzet-Evangelina
Violeta Isfel-Lucia
Eleazar Gomez-Charly
Robin Vega-Chava
Diego Ramirez-Beto
Mariana Lodoza-Rocio
Agustin Arana-Mario


PRODUKCIJA:Televisa
PRODUCENT:Rosy Ocampo
Godina:2008.
Broj epizoda:140

...01:02 [ Komentari (1) ] Isprintaj

Querida Enemiga!!!!! [ # ]







SADRŽAJ:

Lorena i Sara su dvije mlade djevojke, koje su zajedno odrasle u sirotištu, te iako su različitih karaktera, vole se i smatraju se pravim sestrama. Lorena sanja o osnivanju vlastite obitelji i obožava kuhati. Sara je više materijalistične prirode; uvijek je mrzila siromaštvo u sirotištu. Njezin je najvažniji cilj steći veliko bogatstvo.
Lorenina najveća želja je da postane šefica kuhinje u restoranu, te se jednog dana odluči oprostiti od časnih sestara koje su je odgajale sve ove godine i odlazi na studiranje kulinarstva u Meksiko. Isti dan, časna sestra Asuncion saznaje kako je Sara krala novac od sirotišta. Kad joj se suprotstavi, Asuncion doživi srčani udar i premine. Sara pobjegne zajedno sa svojim ljubavnikom i pomagačem Chalom, vozačem iz sirotišta. Kako bi izbrisala sve tragove o svojoj prisutnosti, krade svoj i Lorenin dosje. Kad ih pročita, Sara shvati kako je pronađena na odlagalištu smeća, no Lorenu je u sirotište, bez ikakvog objašnjenja, dovela njena baka, milijunašica Hortensia Armendariz, koja je vrlo zla žena. Sara prvotno želi pronaći Lorenu i reći joj istinu o njenom podrijetlu, no kad bolje promisli odluči sama uzurpirati Lorenino mjesto i predstaviti se Hortensiji kao njena unuka.
U međuvremenu, Lorena je pronašla posao kao kuhareva pomoćnica u tvrtki svoje bake. Ubrzo upoznaje i mladog doktora Alonsa u kojeg se zaljubi. Sara i Lorena se susretnu u tvrtki, te Lorenina neprestana prisutnost naživcira Saru. Sara odluči oteti sve što Lorena ima, ujedno i Alonsa. Istovremeno, Hortensia svim se silama trudi da izbjegne bol koju je nanijela svima oko sebe prije nekoliko godina. Kad Lorena saznaje za Sarine zle planove shvaća kako ju zapravo nikad nije poznavala. Usprkos slomljenom srcu, hrabro će se suočiti s izdajom, prezirom i mržnjom. Pronaći će i novu ljubav od osobe od koje je to najmanje očekivala.


ZANIMLJIVOSTI:

-Lucero Suarez je za svoju novu telenovelu okupila veći dio glumačke ekipe iz svoje prethodne uspješnice Anin dvostruki život. Tako su se Lucero na novom projektu ponovno pridružili Ana Layevska, Jorge Aravena, Maria Rubio, Miguel Angel Biaggio, Eduardo Rivera, Mauricio Aspe, Soccoro Bonilla, Hector Ortega i Alexandra Grańa.
-Glavnu temu telenovele Te ha robado (Ukrao sam ti) interpretira slavni pjevač Miguel Mijares.
-Iran Castillo je bila spominjana kao potencijalna protagonistica telenovele, no odbila je ulogu zbog nastupanja u seriji El Pantera. Za ulogu Alonsa audiciji je pristupio William Levy, koji je naposljetku odbio ulogu zbog ponuđene uloge u telenoveli Oprezno s anđelom.
-Za naslov telenovele spominjali su se Malas compańias (Loša društva) i Amistades Peligrosas (Opasna prijateljstva).


ULOGE:
Ana Layevska-Lorena de la Cruz/Lorena Armendariz Ruiz
Gabriel Soto-Alonso Ugarte Solano
Jorge Aravena -Ernesto Mendiola Chavez
Carmen Becerra-Sara de la Cruz
Maria Rubio-Hortensia Armendariz
Hector Ortega-Toribio Ugarte
Luz Maria Jerez-Barbara Amescua de Armendariz
Luis Xavier-Jaime Armendariz
Socorro Bonilla-Zulema Ruiz de Armendariz
Alfonso Iturralde-Omar Armendariz
Mauricio Aspe -Arturo Sabogal
Miguel Angel Biaggio-Gonzalo "Chalo" Carrasco †
Marco Mendez-Bruno Palma †
Luz Elena Gonzalez-Diana Ruiz
Bibelot Mansur-Rosalbina "Rossy" Lopez Martinez de Armendariz
Patricia Martinez-Maria Eugenia "Maruja" Martinez de Armendariz
Sharis Cid-Paula Ugarte de Aguilar
Eduardo Rivera-Dario Aguillar
Zully Keith-Catalina Huerta de Sabogal
Dalilah Polanco-Greta
Jose Carlos Femat -Julían Ruiz
Alexandra Grańa-Jacqueline Hernandez
Jose Manuel Lechuga-Vasco Armendariz Amescua
Abraham Stavans-Santiago Arredondo
Abril Campińo-Noemi Serrano
Adanely Núńez-Valeria
Danna Paola-Bettina Aguillar
Jesus Zavala-Iván Lińán Mendiola
Jorge Trejo-Jorge


SARINI ZLOČINI:
Ubojstva:
Chalo: Sara ga je ubila prevelikom dozom droge u soku u 73. epizodi jer je tražio mnogo novaca za njegovu šutnju.
Bruno: Sara ga je ubila otrovom u vinu koje je bilo namijenjeno Fafyju Cuenci u 105. epizodi jer se htio oženiti njome i dijeliti njezino nasljedstvo od Fafyja.
Dva policajca: Sara je uzela pištolj jednog policajca u policijskom autu i njime ubila jednog policajca i policajca vozača u 108. epizodi.
Sarina majka: Sara je ubila u zatvoru u 110. epizodi. U toj je epizodi otkriveno da ju je majka ostavila na smeću, jer ju je napustio Sarin otac.

Pokušaji ubojstava :
Jaime: Sara i Chalo su ga pokušali ubili tako da je Chalo otkočio kočnice na Jaimevom autu, no na kraju je Vasco nastradao. Sara je to učinila da Hortensia pripiše njezino nasljedstvo na Saru.
Hortensia: Sara je Hortensiu pokušala ubiti dva puta. Prvi put je gurnula Hortensiu niz stube nakon čega je ona pala u komu. Sara je to učinila jer je Hortensia htjela napraviti svoju DNK analizu i njenu. Drugi put je pokušala ugušiti jastukom da Hortensia ne promijeni oporuku, no Lorena u taj čas dolazi.
Zulema: Sara i Bruno su pokušali ubiti Zulemu tako da je Bruno zamijenio novi lijek sa starim na Zuleminoj operaciji koju je obavio Alonso. Tako je krivnja spala na njega, a Lorena je bila utučena. Zulema je pala u komu, a probudila se nakon godinu dana i nešto više.
Fafy Cuenca: Sara je planirala ubiti Fafyja mnogo puta, no jedanput je Bruno otkočio kočnice na Fafyjevom autu. Fafy je taman tada htio prodati auto, no mehaničar je otkrio kvar. Fafy je kasnije umro preko noći na spavanju, a mrtvog ga je našla Sara.

Ostali zločini:

Krivotvorenje: Sara je kod Chalovog prijatelja Tona krivotvorila svoj i Lorenin dosje.
Lažna identifikacija: Sara se predstavila Hortensiji i drugima kao Hortesijina nećakinja i unuka.



Produkcija:Televisa
Producent:Lucero Suarez
Godina:2008.
Broj epizoda:110

...00:53 [ Komentari (0) ] Isprintaj

DOS CARAS DE ANA!!!!! [ # ]



SADRŽAJ:
Ana Escudero je mlada i vesela djevojka koja živi u Miamiju sa svojom majkom Julijom i bratom Fabianom. Njezin najveći životni san je postati poznata glumica, no zbog trenutnog financijskog stanja ne može se u potpunosti posvetiti tom snu. Popodneva provodi brinući se o bogatoj udovici Gracieli Salgado čije dvije unuke starici zadaju velike probleme. Graciela obožava Anu, te joj osigura audiciju u prestižnoj glumačkoj školi gdje ona već prvog dana upoznaje Gustava Galvana, mladića punog energije koji s Anom također dijeli san o glumi i slavi.
Jednog kobnog popodneva Aninog brata Fabiana, zdravog i vrsnog sportaša, na ulici pregazi automobil kojim upravlja Ignacio, razmaženi i neodgovorni sin milijunaša Humberta Bustamantea. Usprkos nagovaranju brata Vicentea koji je s njim bio u autu, Ignacio se odbije zaustaviti na mjestu nesreće i pomoći Fabianu. Zahvaljujući svom utjecaju u policiji, Humberto uspije osloboditi svoje sinove od krivnje, te odbije pomoći Fabianu koji je ostao paraliziran. Očajne i ljute zbog nepravde, Julia i Ana predstave Fabianov slučaj široj javnosti pomoću medija. U strahu od zatvora i pod utjecajem droge, Ignacio podmetne požar u Aninoj kući, vjerujući kako se u njoj nalaze Ana i njena majka. No u požaru pogibaju samo Julia i Marcia, Fabianova zaručnica. Strepeći za Anin život, Graciela je pošalje u New York, a nesretnu Marciju pokopa pod Aninim imenom i prezimenom. Za cijeli svijet, Ana Escudero je prestajala postojati.
U međuvremenu, Gustavo ne može zaboraviti djevojku koju je susreo na audiciji. On je bogat mladić koji studira glumu protiv volje svog oca, koji ga pak izbaci iz kuće i blokira mu sve ponude za posao. Gustavo se posveti vrtlarstvu i upoznaje mladu Irene, unuku gospođe Graciele, koja se zainteresira za njega bez obzira što je već djevojka preprodavača droge. Ubrzo Irene doznaje kako je Gustavo milijunaš, te kontaktira i ponudi Gustavovu ocu svoju pomoć obećavajući mu kako će uz nju Gustavo zaboraviti na glumu.
Prolaze dvije godine i Fabian umire od posljedica nesreće. Ana se vrati u Miami i na dolasku se susretne s Gustavom, sada već diplomiranim glumcem koji nema sreće u pronalasku uloga zahvaljujući Irene i svom ocu. Gustavo shvati kako ne može živjeti bez Ane i prekida svoju vezu s Irene na što ona pobjesni. Između Ane i Gustava se iz dana u dan rađa sve veća ljubav. No Gustavo ne zna kako se Ana vratila kako bi osvetila smrt svojih najbližih, te u tajnosti preuzima novi identitet. Postaje hladna i proračunata Marcia Lazcano, elegantna žena odlučna uništiti obitelj Bustamante. S vremenom uspije zavesti oca i sinove, te ih posvađati, no ne zna da okrutna Irene prati svaki njezin korak s namjerom da je odvoji od Gustava. Vrlo brzo Ana će shvatiti da bi je želja za osvetom mogla stajati iskrene ljubavi jer na vidjelo polako izlazi neočekivana istina – Gustavo Galvan umjetničko je ime Rafaela Bustamantea, trećeg Humbertovog sina milijunaša.



ZANIMLJIVOSTI:
-Iako je producentica telenovele trebala biti Nathalie Lartilleux, koja je snimala tri telenovele u Miamiju, Inocente de Ti, El Amor no tiene Precio i Peregrina (dvije potonje su bile neuspjesi u Meksiku), Televisa se odlučila za Lucero Suarez.
-Ulogu Anine majke trebala je igrati glumica Alma Delfina, no zamjenjena je glumicom Socorro Bonilla.
-Pošto Televisa nije znala koju će telenovelu smjestiti u termin 17:00 nakon Aninog dvostrukog života, zamolili su producenticu da produži telenovelu za 20 epizoda, na što je Lucero rekla kako to neće napraviti, jer ne namjerava nadopisivati nove likove i tako upropastiti cijeli scenarij. Snimanja telenovele trebala su završiti već 20. siječnja 2007., no Televisa je zaprijetila Lucero da će je maknuti s projekta ako ne produži telenovelu, te je Lucero, pod prijetnjama, to i učinila.
-Nakon ulaska lika Santiaga u telenovelu, gledatelji su mogli samo nagađati s kim će ostati lik Ane. Snimljena su čak i dva različita kraja, jedan u kojem Ana ostaje s Rafaelom, te drugi u kojem Ana ostaje sa Santiagom. U većini država prikazan je prvi kraj.
-Naslovnu pjesmu "Coleccionista de canciones" interpretirala je grupa Camila.
Anu glumi istoimena glumica - Ana Layevska, a Rafaela istoimeni glumac - Rafael Amaya. Glavni su glumci prohodali na snimanju.
-Španjolski naziv serije - Las Dos Caras de Ana - je igra riječi s Las Dos Caras de Jano ("dva lica Janusa").
Uloge:
Ana Layevska -Ana Escudero Vivanco/Marcia Lazcano
Rafael Amaya -Rafael Bustamante/Gustavo Galvan
Jorge Aravena -Santiago Figueroa
Maria Rubio-Graciela Salgado
Alexa Damian- Irene Alcaraz
Leonardo Daniel- Humberto Bustamante
Mauricio Aspe -Ignacio Bustamante
Francisco Rubio-Vicente Bustamante
Héctor Sáez-Dionisio Jimenez
Raquel Morell-Rebeca
Tońo Mauri-Adrian Ponce
Graciela Bernardos- Aurora Sarmiento †
Allison Lozano -Paulina Gardel Duran
Susana Diazayas-Sofia Ortega
Maria Fernanda Garcia-Cristina Duran de Gardel
Mariana Huerdo-Claudia Alcaraz †
William Colmenares-Otto Cotrina †
Alexandra Grańa-Tina Bonilla
Julian Legaspi-Javier Gardel
Ismael La Rosa-Eric Guerra
Liliana Rodriguez-Catalina "Kathy" Magańa
Melvin Cabrera-Leonardo "Leo" Jimenez
Eduardo Rivera-Marcos
Hannah Zea-Vania Avendańo
Ivelin Giro -Natalia Gallardo
Kathy Serrano -Belen
Joel Sotolongo-Antonio
Celia Paulina-Kelly
Rosalinda Rodriguez-Ursula
Carmen Olivares-Rosa
Gonzalo Vivanco-Carlos



Produkcija:Televisa
Producent:Lucero Suarez
Godina:2006.
Epizode:120

...00:22 [ Komentari (0) ] Isprintaj

TELENOVELA:CUIDADO CON EL ANGEL-OPREZNO S ANĐELOM!!!! [ # ]



Na vaš zahtjev pišem o omiljenoj sapunici!!!


SADRŽAJ:
Maria de Jesus - "Marichuy" je mlada siromašna djevojka koju su roditelji napustili dok je još bila novorođenče. Majka ju je povjerila ocu Anselmu, misleći da će umrijeti. Marichuy je živjela u sirotištu dok nije pobjegla, a kasnije je živjela na ulici i tamo je jedan mladić pijan pokušao silovati, što je kod Marichuy uzrokovalo odbojnost prema muškarcima. Jednog dana je na ulici nađe starica Candelaria koja je primi u svoj siromašni dom. Marichuy zarađuje radeći razna posla.
Juan Miguel je bogati psihoanalitičar koji je nesretno oženjen s Vivianom, ženom zainteresiranom samo za zabavu i užitak. S Juanom Miguelom u njegovoj kući još žive njegova i Vivianina kćer Mayita, njegova sestra Rocio i Vivianina majka Onelia, čangrizava žena.
Jednog dana Marichuy odnese opranu robu obitelji San Roman i ona i Juan Miguel se susretnu. To je jako promijenilo njihov život.


Zanimljivosti o seriji:

-U jednoj sceni telenovele "Cuidado con el angel" na televizoru se pojavljuje epizoda telenovele "Al Diablo con los guapos".
-Stolica, koja je korištena kao dio scenografije u jednoj prostoriji vile Juana Miguela San Romana u telenoveli "Cuidado con el angel" ponovno je poslužila scenografima, ali ovaj put u prostoriji vile u telenoveli "Sortilegio".
-Oca Anselma u seriji "Cuidado con el angel" sve do smrti igrao je Miguel Corcega. Scenaristi serije bili su u dilemi da li da Anselma ubiju (prema nezvaničnim podacima Isabela je ta koja ga je trebala ubiti) ili da ga zamijeni drugi glumac. Odlučena je ova druga varijanta, jer je lik bio neophodan u razvoju ljubavne priče izmađu Marichuy i Juana Miguela. Hector Gomez je nastavio ondje gdje je Miguel Corcega stao.
-Glumica Maite Perroni je u telenoveli "Cuidado con el angel" kao Marichuy, za potrebe snimanja čak četiri puta oblačila vjenčanicu.
-U jednoj sceni Evita Munoz Chachita (Candelaria) sluša radio, a na njemu se emitirala prva radio telenovela i to Fuego en la Sangre.
-Scena u kojoj Juan Miguel progoni Marichuy snimljena je u obiteljskoj kući Velarde.
-Za ulogu Alonsa u telenoveli "Querida Enemiga" audiciji je pristupio William Levy, ali ju je na kraju odbio zbog uloge u telenoveli "Cuidado con el angel"

PJESME U SERIJI:

Solo Tu (La Nueva Banda)
Esta Soledad (Maite Perroni)
Contigo (Maite Perroni)
Separada De Ti (Maite Perroni)
Ave Maria (Maite Perroni)
Como Duele ( Maite Perroni)
Si Tu No Vuelves (Miguel Bosé)
Motel (Lejos Estamos Mejor)
Nińo (Belanova)
No Me Quiero Enamorar (Kalimba)
Un Dos Un Dos Tres (El Simbolo)
Digale (David Bisbal)
Caricia De Mi Alma (Maya Mishalska)


ULOGE:
Maite Perroni - Maria de Jesus "Marichuy" Velarde de San Roman - Marichuy je mlada djevojka koju je njezina majka povjerila svećeniku Anselmu misleći da će umrijeti. Marichuy je odrasla u sirotištu, te kasnije bježi i živi na ulici. Tamo je siluje jedan pijani muškarac. Tamo je nađe Candelaria, koja je primi u svoj dom. Marichuy ima noćne more od događaja kad je srela pijanog muškarca. Marichuy se upoznaje s psihoanalitičarom Juanom Miguelom, čijoj obitelji Candelaria pere odjeću. Marichuy se uda za Juana Miguela, ali kad su bili na medenom mjesecu u Acapulcu sljedećeg jutra saznaje da ju je on silovao i bježi od njega. Zapošljava se kao glumica kod Amadora, a saznaje da je trudna i bježi izvan grada kod Anselmove sestre i njezinog gazde Omara Contrerasa zvanog Leopardo, koji je tmuran i ozbiljan. Kasnije se zaljubi u Marichuy. Marichuy rodi sina kojeg nazove po ocu - Juan Miguel, te joj se još mnogo toga događa - čak i oslijepi, no na kraju se udaje za Juana Miguela.
William Levy - Juan Miguel San Roman - Juan Miguel je bogati i ugledni psihoanalitičar koji ima ženu u koju nije zaljubljen i petogodišnju kćer Mayitu. Zaljubljuje se u Marichuy i oženi se s njom nakon što misli da mu je žena umrla. No njegova žena se vraća i on je prisiljen ostati s njom. Nakon svega na kraju se oženi s Marichuy, s kojom ima istoimenog sina.
Obitelj San Roman [uredi]
Nailea Norvind - Viviana Mayer Montenegro de San Roman - Žena Juana Miguela zainteresirana samo za zabavu i užitak. Spremna je na sve kako bi dobila što želi. S Juanom Miguelom se pripremala ići na Bahame, no avion u kojem su bili pao je, no oboje su preživjeli. Svi su mislili da je ona mrtva, no ona uživa na Bahamima. Nakon što je jedan Jamajkanac opljačka, ona ga upuca i baci nasred mora. Pokuša pokrasti muža i bogatstvo svoje španjolske prijateljice i pokuša je ubiti. Pojavljivala se Mayiti govoreći joj kako je Juan Miguel pokušao ubiti. Kasnije se vraća glumeći da je izgubila pamćenje i tako pridobije Juana Miguela. Nakon što je Juan Miguel otkrije, glumi da je trudna. Na kraju je ubije Mayitina guvernanta, prerušena u drugu ženu nesvjesno sa svojim bodežom.
Viviana je zadržana u uvodnoj špici sve do 105.epizode iako je ubijena u 69., a od tada je ispisana. Nakon toga se još dvaput prikazala: na slici i u Onelijinom sjećanju kada je išla posjetiti njezin grob.
Laura Zapata - Onelia Montenegro - Svekrva Juana Miguela i Vivianina majka. Mrzi Marichuy jer je smatra prijetnjom vezi Juana Miguela i Viviane. Nakon što je Viviana ubijena, misli da je Juan Miguel ubio i želi mu oduzeti kćer. Na kraju postaje dobra.
Sarai Meza - Mayita San Roman - Kćer Viviane i Juana.
Sherlyn - Rocio San Roman de Velarde - Dobra sestra Juana Miguela i Marichuyina prijateljica. Zaljubljuje se u Vicentea, slikara koji slika Marichuy, no s njim doživljuje nesreću na motoru. Kasnije se zaljubljuje u Daniela Velardea, Marichuyinog bratića i na kraju se udaje za njega.
Africa Zavala - Elsa Maldonado San Roman - SestričnaJuana. Trebala se udati za njegovog prijatelja Eduarda, no pobjegla je prije vjenčanja da bi išla Nelsonu. Na kraju završi s Rafaelom.
Elizabeth Dupeyron - Luisa San Roman de Maldonado -Juanova teta i Elsina majka, Franciscova žena.
Oscar Traven - Francisco Maldonado - Juan tetak političar i Elsin otac, Luisin muž.
Obitelj Velarde [uredi]
Helena Rojo - Cecilia Santos de Velarde - Marichuyina dobra majka koja je mislila da je na samrti, pa je ostavlja svećeniku. Zbog toga je Marichuy u početku prezirala. Na kraju joj kćer oprašta.
Ricardo Blume - Patricio Velarde - Bogat i strog sudac. Cecilijin muž koji ne voli Marichuy zbog njezinog prostačkog ponašanja. Kasnije se pomiri s Marichuy, svojom kćeri.
Ana Patricia Rojo - Estefania Rojas/Estefania Velarde - Isabellina nećakinja koja zajedno s njom osmisli plan u kojem je Estefania Cecilijina i Patriciova kćer. Mrzi Marichuy jer saznaje da je ona prava kćer Velardeovih, a i jer se zaljubila u Juana, a Marichuy joj je prepreka. Nakon otkrića Velardeovih da Estefania nije njihova prava kći, Isabella kaže da Estefania nije znala za to pa ona ostaje u kući, no Isabella odlazi. Pokuša ubiti Marichuy dvaput, no završi u zatvoru, no poludi pa je na kraju zatvaraju u psihijatrijsku bolnicu.
Estefania je zadržana u uvodnoj špici sve do 161.epizode, iako je više nije prikazivalo. Nakon toga je još jednom prikazana u 191.epizodi kada je mislila da se ona zove Maria de Jesus. Tada je njezin psihijatar zaključio da joj grižnja savjesti neće dopustiti da se ikad izliječi.
Rocio Banquells - Isabella Rojas - Estefanijina tetka i Cecilijina prijateljica koja joj kaže da je ona uzela njezino dijete u sirotištu i da je to Estefania. Također mrzi Marichuy i na kraju završava u zatvoru jer je bila Estefanijina pomoćnica.
Isabella je zadržana u uvodnoj špici sve do 161.epizode, iako je više nije prikazivalo od 142.epizode. Još se jednom pojavila u 192.epizodi govoreći Amadoru u zatvoru kako bi se trebao pokajati za sve što je učinio.
Victor Noriega - Daniel Velarde - Marichuyin dobar bratić. Profesor povijesti. Zaljubljuje se u Rocio i na kraju se oženi s njom.
Daniel je naknadno ubačen u seriju, pa ga možemo vidjeti od 155.epizode, a od 161.epizode prikazuje se u uvodnoj špici.
Iz susjedstva [uredi]
Evita Munoz "Chachita" - Candelaria Martinez - Starica koja je našla Marichuy na ulici i primila je u dom. Ona je duhoviti lik ove telenovele.
Miguel Corcega / Hector Gomez - Otac Anselmo - Svećenik kome je Cecilia dala Marichuy. Voli Marichuy i pomaže joj u svemu.
Abraham Ramos - Adrian Gonzalez - Mladić koji se zaljubljuje u Marichuy, no ona ga odbija. Kasnije se zaljubi u Puritu i oženi se s njom.
Georgina Salgado - Purita de Gonalez - Olgina kći koje je osuđuje zbog njene prošlosti, no pomiri se s time. Zaljubljuje se u Adriana i uda se za njega.
Beatriz Monroy - Casilda Lopez - Susjeda tračerica koja mrzi Marichuy jer joj ona krade ruže iz dvorišta. Mrzi Olgu i stalno ponavlja Puriti tko je bila Olga.
Casildu ne prikazuje od 95.epizode, iako je u uvodnoj špici zadržana do kraja.
Ostali likovi [uredi]
Jorge Da Silva - Eduardo Garibay - Juan najbolji prijatelj koji se namjeravao oženiti Elsom, no ona ga je ostavila. Na kraju se oženi s Beatriz.
Arturo Carmona - Amador Robles - Muškarac opsjednut s Marichuy. Zao i hladan, želi pridobiti Marichuy pod svaku cijenu. Zapošljava je kao glumicu jer je on redatelj i naredi Piranji da otme Marichuyino dijete. Na kraju završava u zatvoru.
Renata Flores - Martirio - Posluga obitelji Velarde i pomagačica Estefaniji i Isabelli. Mrzi Marichuy, no na kraju postaje dobra.
Rodrigo Mejia - Nelson Acuna - Elsin ljubavnik zbog kojeg ona ostavlja Eduarda. Želi biti poetičar. Na kraju umire od svoje bolesti.
Ana Isabel Corral - Beatriz de Garibay - Elsina prijateljica zaljubljena u Amadora koja rodi njegovo dijete. Na kraju se udaje za Eduarda.
Jesus More - Vicente - Slikar koji slika Marichuy i Rocijin vjerni dečko. Nakon nesreće sa motorom ostane paraliziran, no uspije prohodati. Kasnije otima Rafaela sa Anom Julijom i Amadorom i na kraju ga njih dvoje ubiju.
Mauricio Mejia - Israel Perez - Vicenteov i Nelsonov prijatelj koji želi biti liječnik pa se zapošljava kod Juana. Kasnije postaje vozač obitelji Velarde. Na kraju se oženi s Becky.
Katherine Kellerman - Becky de Perez - Elsina i Beatrizina prijateljica koja se udaje za Israela.
Sara Montes - Balbina Gomez - Vjerna sluškinja San Romanovih i Marichuyina prijateljica.
Aurora Clavel - Fermina - Žena koja nalazi Marichuyinog sina.
Rebeca Manriquez - Olga - Candelarijina i Marichuyina susjeda i njihova dobra prijateljica. Njezina kćer je osuđuje jer je prije bila prostitutka.
Beatriz Aguirre - Mariana de San Roman - Juanova majka koja je već umrla, no ona je proizvod Mayitine mašte. Ona savjetuje Mayitu, priča joj priče i tješi je. Pojavljuje se kao starica u bijelom.
Maya Mishalska - Blanca Silva/Ivette Dorleac - Mayitina guvernanta koja ima podvojenu ličnost. Nesvjesno se pretvara u Ivette, zlu ženu. Ubije Vivianu kao Ivette. Na kraju se zaljubljuje u Leoparda.
Blanca je naknadno ubačen lik. Njezino prvo pojavljivanje bilo je u 49.epizodi, a od 50 je u uvodnoj špici. Nakon vjenčanja za Leoparda, odlazi iz serije te je od 140.epizode više ne prikazuje, iako je u uvodnoj špici zadržana do 161.epizode.
Rene Strickler - Omar Contreras "Leopardo" - Vlasnik seoskog imanja koji je u početku hladan zbog toga što ga je ostavila jedna žena, za koju se kasnije saznaje da je Ivette, tj. Blanca. Kasnije se zaljubljuje u Marichuy, a na kraju u Blancu.
Leopardo je naknadno ubačen lik. Prvo pojavljivanje mu je bilo u 49.epizodi, a od 50 je u uvodnoj špici. Nakon vjenčanja s Blancom, odlazi iz serije te ga od 140.epizode više ne vidimo u seriji, a iz uvodne špice je ispisan u 161.epizodi.
Rafael del Villar - Tomas - Vicenteov otac i Mercedesin muž.
Diana Golden - Mercedes - Vicenteova majka i Tomasova žena.
Marius Biegai - Fernantes - Sluškinja obitelji San Roman.
Vania Rojo - Dora - Sluškinja obitelji Velarde i Marichuyina prijateljica.
Michelle Vieth - Ana Julia - Marichuyina prijateljica koja joj kasnije postaje neprijateljica. Zaljubljuje se u Juana. Otme Marichuy i prijeti da će je ubiti. S Amadorom i Vicenteom otima Rafaela. Na kraju umire nakon što rodi Amadorovo dijete.
Ana Julia je naknadno ubačen lik. Prvo pojavljivanje joj je bilo u 102.epizodi, a od 105 je u uvodnoj špici. Nakon odlaska Estefanie, postaje glavni ženski negativac.
Maite Embil - Leticia de Lizzaraga - Španjolska prijateljica Viviane koju je ona pokušala ubiti. Žena Gustava Lizzarage.
Archie Lafranco - Gustavo Lizzaraga - Leticijin muž kojeg je Viviana pokušala zavesti.
Carlos Camara mlađi - Cimmaro - Inspektor policije koji strpa Isabellu i Estefaniu u zatvor.
Adrian Martinon - Piranja - Neprijatelj Leoparda koji pomaže Amadoru, Isabelli, Estefaniji i Viviani da otme Marichuyino dijete. Na kraju napušta imanje.
Francisco Rubio - Rafael Cimarro - Marichuyin prijatelj koji se zaljubljuje u nju. Na kraju se oženi Elsom.
Rafael je naknadno ubačen lik. Prvo pojavljivanje mu je u 159.epizodi, a od 161.epizode nalazi se u uvodnoj špici.
Mauricio Aspe - Raul Soto - Psihoanalitičar, Juanov prijatelj koji mu pomaže izliječiti Blancu/Ivette. Pojavljuje se samo u jednoj epizodi.
Edgardo Eliezer -Burny - Jamajkanac koji Viviani krade novac. Kada ga ona otkrije, on joj prijeti smrću. Na kraju ga Viviana upuca i baci nasred mora.
Amparo Garrido - Clemencia - Adrianova majka koja u početku ne podržava vezu njezinog sina s Puritom.

06.03.2010. ...21:08 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Nina Amada Mia!!!!! [ # ]


SADRŽAJ:
U središtu priče nalazi se Isabela Soriano, prelijepa, ponosna i samovoljna mlada žena koju krase i odlike darežljive i plemenite. Završila je poduzetništvo i bavi se ulaganjima i poslovima svojega oca Clementea, bogatog zemljoposjednika. Radišan i tvrdoglav Clemente postao je udovac kada su njegove tri kćeri bile još djevojčice pa mu je sada jedina želja da sve tri dobro uda i da mu, jednoga dana, podare unuke. Nakon smrti njihove majke, za Isabelu, Dianu i Carolinu brinula se odana domaćica Paz Guzman. Jedinu smetnju i opasnost za obitelj Paz vidi u Clementeovoj novoj, upola mlađoj ženi Karini, za koju vjeruje da se udala iz koristoljublja. No bez obzira na njezine spletke, djevojke odluče ignorirati njezine i želje njihova oca te voditi vlastite živote.
Isabela je u vezi s Cesarom, trenerom konja svoga oca, ali je zaljubljena u Victora Izaguirrea, zgodnog i priznatog veterinara koji je od nje stariji punih deset godina. Iako je njihova ljubav svakim danom sve jača i Isabela ostavlja Cesara pred oltarom, Victor ostaje u braku s Consuelo, majkom svojih dviju djevojčica - Ximene i Pili. Velike probleme u njihovoj vezi stvarat će im Karina, koja je opsesivno zaljubljena u Victora, baš kao i Cesar koji nije spreman odreći se Sorianova bogatstva koje bi naslijedio brakom.
Diana Soriano, Clementeova srednja kći, nakon završena školovanja zapošljava se u prestižnoj arhitektonskoj tvrtki i ubrzo se zaljubi u šefa, uglednog 50-godišnjeg arhitekta Octavija Uriartea. On joj uzvraća ljubav unatoč velikoj razlici u godinama i činjenici da je kći njegovog najvećeg neprijatelja. Na kraju, izgubljen između ljubavi i mržnje, Octavio će oženiti dugogodišnju djevojku Mariagnu, nesvjestan da Diana čeka njegovo dijete. Treća i najmlađa kći je Carolina Soriano, vječno bezbrižna djevojka. Vratila se sa školovanja u inozemstvu kako bi se udala za Rafaela, no iznenadit će se kada, nakon nekoliko godina izbivanja, ponovno ugleda Pabla, sina domaćice Paz, koji sada radi kao trener konja.
Junaci ove priče i ovaj će put imati neprijatelje koji će njihovu odanost, ljubav, snagu i iskrenost staviti na najteže kušnje. Clementeovi najljući neprijatelji su Octavio Uriarte i njegova majka Socorro, koji misle da je Clemente ubio Servanda, Octavijeva brata, kako bi zadržao njegovu imovinu i oženio se njegovom udovicom. S druge strane, Isabelu će dočekati iznenađenje kada od Paz uspije saznati nešto više o svom podrijetlu i o onome što se doista dogodilo između Servanda i Clementea prije 28 godina.





Glumac/ica - Lik
Sergio Goyri-Victor Izaguirre
Karyme Lozano-Isabela Soriano
Eric del Castillo-Clemente Soriano
Otto Sirgo-Octavio Uriarte
Mayrin Villanueva-Diana Soriano
Ludwika Paleta-Carolina Soriano
Mercedes Molto-Karina Soriano †
Roberto Ballesteros-Melchor Arrieta
Antonio Medellin-Pascual
Isaura Espinoza-Paz Guzman
Socorro Bonilla-Casilda †
Mariagna Prats-Mariagna
Luis Gatica Jr. -Jorge Esparza
Cecilia Gabriela-Consuelo
Emilia Carranza-Socorro
Norma Lazareno-Judith
Eugenia Cauduro-Julia
Juan Pablo Gamboa-Cesar/Armando Sanchez
Paty Martinez-Trini
Mirrha Saavedra-Gloria
Roberto D'Amico-Hurtado †
Arlette Pacheco-Zulema
Fernando Robles-Robles
Polly Ibáńez
Oscar Traven Alvarado
Rafael del Villar-Landeta
Giovan Ramos-Edgar
Janina Hidalgo Angeles
Roberto Palazuelos-Rafael †
Julio Mannino-Pablo
Jan Mauricio
Yuliana Peniche-Luz
Jorge de Silva Ringo
Bibelot Mansur-Chofi
Citlalhi Galindo-Susana
Oscar Ferreti-Horacio
Ramiro Torres -Nacho
Maria Fernanda Rodriguez-Ximena
Marijose Valverde-Pili
Paulina Martell -Betty
Isaac Castro-Pepe
Victor Luis Zuńiga-Juanito


Produkcija:Televisa
Producent:Alfredo Gurrola
Godina:2003.
Epizode:109

...20:39 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Foto spomenar:Acapulco cuerpo y alma [ # ]



Acapulco, dušom i tijelom (izvornog naziva Acapulco, cuerpo y alma) je meksička telenovela napisana od strane Jose Alberta Castra. Riječ je o preradi popularne meksičke telenovee Tu o Nadie (Ti ili nitko) iz 1985. godine u kojoj su glavne uloge tumačili Lucia Mendez i Andres Garcia.


SADRŽAJ:
U prelijepim krajolicima mjesta Acapulco, razviti će se ljubav između Davida Montalva i Lorene Garcije. David je veliki nasljednik očeva bogatstva. Za Marcela de Marisa, to je veliki gubitak. Marcelo je Elenin sin, sin druge žene Davidova oca. On je oduvijek osjećao mržnju i zavist prema svom polubratu, te je oduvijek želio naslijediti Davidovo bogatstvo. Njegov plan je ubiti Davida i oženiti se prelijepom Lorenom, koja živi u Zihuataneju, zajedno sa sestrom Julijom i ocem Aurelijem. Julijina obitelj drži restoran. Marcelo će pokušati ubiti Davida tako da će onesposobiti helikopter kojim David putuje na sastanke. Tako bi, kad David umre, Lorena postala Davidova udovica i Marcelo bi se oženio njome radi stečenog bogatstva. No, plan mu se izjalovi. David preživi nesreću i ponovno sreće Lorenu. Tada nastaje rivalstvo između dvoje polubraće, no ovog puta ne samo zbog bogatstva, već i zbog ljubavi prema istoj ženi.



ZANIMLJIVOSTI:
-Telenovela se u Hrvatskoj emitirala od 14. travnja. 1997. do 21. studenog. 1997.
-Acapulco, dušom i tijelom ima i svoju američku verziju - telenovelu Acapulco Bay.
-Telenovela je izdana na DVD-u tvrtke Alter Films, u skraćenom izdanju na 2 DVD-a.
-U malenoj ulozi, Aideine prijateljice se pojavila i pjevačica i glumica Aracely Arambula, ujedno i žena meksičkog pjevača Luisa Miguela.
-Naslovnu pjesmu serije Cuerpo y alma interpretirala je glavna glumica Patricia Manterola.
-Krajem 2008. godine pojavila se glasina na stranim forumima kako redateljica Carla Estrada planira napraviti novu verziju ove telenovele. U siječnju 2009. ta vijest je potvrđena na stranicama meksičkog esmas.com. Nova verzija telenovele zvala se "Magična privlačnost", a u njoj su glavne uloge tumačili William Levy i Jacqueline Bracamontes.



ULOGE:
Patricia Manterola-Lorena Garcia
Saul Lisazo-David Montalvo
Guillermo Garcia Cantu-Marcelo de Maris †
Chantal Andere-Aide
Karla Alvarez-Julia Garcia
Elsa Aguirre-Elena Montalvo †
Cecilia Gabriela-Cynthia Montalvo
Patricia Navidad-Clara
Fernando Balzaretti-Aurelio Garcia
Manuel "Flaco" Ibanez-Teodoro
Rosangela Balbo-Claudia
Leticia Perdigon-Rita
Adriana Lavat-Liliana
Tomas Goros-German
German Gutierrez-Pablo
Eduardo Rivera-Oscar
Julio Urreta-Rosendo
Lucha Moreno -Cleo
Julio Vega-Felix
Marcelo Cezan-Enrique
Sofia Vergara-Irasema
German Bernal-Raul
Zamorita Goyo
Kala Ronaldo
Rosita Bouchot-Dora
Edi Xol-Arturo
Alfredo Leal-Ricardo
Dolores Bodokito-Mariela
Alejandra Espejo-Elvira
Andrea Noli-Sandra


Produkcija:Televisa
Producent:Jose Alberto Castro
Godina:1995.
Epizode:80

...19:15 [ Komentari (2) ] Isprintaj

Gabriel Soto [ # ]






Kratki životopis:

Gabriel Soto je meksički glumac rođen 17.4.1975. godine u gradu Meksiku.

Puno ime mu je Gabriel Soto Borja-Diaz, nadimak Gabo, a visok je 186 cm.

Gabriel je imao teško djetinjstvo. Majka Elisa Diaz je zbog duševne bolesti počinila samoubojstvo, a otac završio u zatvoru zbog financijskih pronevjera. Zbog toga su starateljstvo nad njime preuzeli roditelji njegovog najboljeg prijatelja.

Nakon što je završio srednju školu El Colegio Britanico, san mu je bio upisati ekonomiju na Harvardu. Ipak, na nagovor modnoga producenta, započinje umjetničku karijeru foto-modela i to se pokazalo kao prava odluka jer je Gabriel postao vrhunski model i radio za Hugo Boss, Armani, Tommy Hilfiger, Versace, i mnoge druge.

1996. godine pobjeđuje na nacionalnom izboru El Modelo Meksico i predstavlja svoju zemlju na izboru za Mistera svijeta. Početkom 1997. godine ulazi u svijet glume ulogom Televisinoj telenoveli Mi Querida Isabel. Nakon toga glumi u telenovelama Moja sudbina si ti, Duša buntovnika, Putovi ljubavi i drugima.

Umjetničku svestranost Gabriel dokazuje i nastupima u boy-bandu Kairo, koji je stekao popularnost u Južnoj Americi i s kojim je izdao album Pasiones 1998. godine.

U vezi je sa glumicom Geraldine Bazan s kojom očekuje dijete.

Filmografija:
Sortilegio (2009)
Querida enemiga (2008)
Ladron que roba a ladron (2007)
Bajo las riendas del amor (2007)
La Verdad Oculta (2006)
Mujer de madera (2004)
Las Vias del amor (2002-2003)
Carita de angel (2001)
Amigas y rivales (2001)
Mi destino eres tu (2000)

Alma rebelde (1999)
Mi querida Isabel (1997)

...19:12 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ludwika Paleta [ # ]



Kratki životopis:
Planetarno poznata poljska glumica rođena je 28. 11. 1978. u gradu Krakowu.
Otac joj je poznati muzičar Zbigniew Paleta, koji se preselio s obitelji u Meksiko, kad mu je tamo ponuđen trajni angažman. Nedugo nakon toga, Ludwigu je starija sestra Dominika Paleta (također glumica) odvela na audiciju, gdje je ova toliko očarala žiri, da su joj ponudili ulogu u "Carrusel". Paleta ubrzo postaje zvijezda sa karakterom i sex-simbol meksičkih tinejdžera. Sama tvrdi da podjednako voli Poljsku i Meksiko, ali da sebe vidi u Meksiku. Trenutno je udana za meksičkog glumca Plutarca Haza, s kojim ima sina Nicolasa.


Filmografija:
El libro de piedra (2009)
Los Exitosos Perez (2009)
Palabra de Mujer (2007-2008)
Propiedad ajena (2007)

Duelo de pasiones (2006)
Mujer de madera (2004)
Corazón de melón (2003)
Naturaleza muerta (2003)
Como Dios manda (2003)
Nina... amada mía (2003)
Amigas y rivales (2001)

Huracan (1998)
María la del Barrio (1995)
El Abuelo y yo (1992)

Carrusel (1989)

...19:07 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Ana Layevska [ # ]




Kratki životopis:

Ukrainska glumica Ana Layevska rođena je 10. 01. 1982. u Kijevu.

Puno ime joj je Anna Laevski Rastsvetaeva, a visoka je 168 cm. Već sa pet godina, počinje svirati violinu, a u devetoj Otac Serguei Laevski i majka Inna Rastsvetaeva, preselili su se iz Kijeva u Meksiko.

Ana Layevska završila je glumu na Centro de Educacion Artistica of Televisa. Nakon toga zapaža je producent Pedro Damian i dobiva ulogu u Primer amor... a mil por hora (2000). Godinu dana kasnije po prvi puta se pojavljuje u filmu Time of the Butterflies zajedno sa Salmom Hayek i Edward James Olmosom. Dobitnica je nagrada TVyNovelas Award Palmas de Oro za najbolju debitanticu.

2005. nastupa u plesnom reality TV showu Bailando por un sueno, u kome su zvijezde natječu zajedno sa natjecateljima. Iako joj žiri nije bio naklon, telefonski glasovi publike su je tri puta spasili od ispadanja, a na kraju je završila kao treća u ukupnom poretku.

Govori ruski, engleski i španjolski.

Filmografija:
Verano de amor (2009)
Querida enemiga (2008)
Cansada de besar sapos (2006)
Las Dos caras de Ana (2006)
Vecinos (2006)
La Madrastra (2005)
Genesis 3:19 (2004)
Clap!... El lugar de tus suenos (2003)
Mujer, casos de la vida real (2003)
El Juego de la vida (2001)
In the Time of the Butterflies (2001)
Primer amor... tres anos despues (2001)
Primer amor... a mil por hora (2000)
Amor gitano (1999)
Cuento de Navidad (1999)
Preciosa (1998)
Alguna vez tendremos alas (1997

...19:05 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Deborah Secco [ # ]




Kratki životopis:
Brazilska glumica rođena je 26. 11. 1979. u Rio de Janeiru.
Puno ime joj je Deborah Fialho Secco. Na leđima, između ramena ima tetovažu sa rječima molitve: "Livrai-nos de todo mal, amem" (Izbavi nas od zla, amen).

U vezi je sa pjevačem Marcelom Falcaom, vođom rock-benda "O Rappa".

Dva puta je pozirala za Brazilski Playboy.
Filmografija:
A Favorita (2009)
Paraíso Tropical(2007)
Pe na Jaca (2006)
America (2005)
Meu Tio Matou um Cara (2005)
Casseta & Planeta Urgente (2004)
Celebridade (2004)
Tudo Isto e Fado (2004)
A Cartomante (2004)
Casseta e Planeta: A Taca do Mundo e Nossa (2003)
Xuxa e os Duendes 2 - No caminho das Fadas (2002)
O Beijo do Vampiro (2002)
Os Normais (2002)
Brava Gente (2002)
Caramuru - A Invencao do Brasil (2001)
A Padroeira (2001)
Lacos de Família (2000)
A Invencao do Brasil (2000)

Suave Veneno (1999)
Era Uma Vez (1998)
Zaza (1997)
Vira Lata (1996)
A Proxima Vítima (1995)
Confissoes de Adolescente (1994)
Contos de Verao (1993)
Voce Decide (1992)
Escolinhazinha do Professor Raimundo (1992)
Mico Preto (1990)

...19:01 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Maite Perroni [ # ]




Kratki životopis:

Maite Perroni je meksička glumica i pjevačica Maite Perroni rođena 3.3.1983. godine u Mexico Cityju.

Djetinjstvo je provela u Guadalajari, nakon čega je na Televisa’s Centro de Educacion Artistica studirala glumu.

Međunarodnu popularnost stekla je kao članica grupe RBD, a glumački debi ostvarila je ulogom tinejdžerice u telenoveli Rebelde. Godine 2008. snimila je sapunicu Oprezno s anđelom u kojoj igra glavnu ulogu.

Nakon što je razvrgnula zaruke s Guidom Larisom, novinari su je povezivali s Williamom Levyjem, glumcem s kojim glumi u Oprezno s anđelom, što je ona odlučno zanijekala. Osim što glumi i pjeva, Maite Perroni bavi se i manekenstvom, a 2007. godine napravljena je i verzija lutke Barbie s njezinim likom.

Filmografija:

Mi pecado (2009)
Cuidado con el angel (2009)
RBD: La familia (2007)
Rebelde (2006)
La energia de Sonricslandia (2005)

...18:41 [ Komentari (1) ] Isprintaj

Fernando Colunga [ # ]



Kratki životopis:

Fernando Colunga je meksički glumac rođen 3.3.1966. godine u gradu Mexicu.

Puno ime mu je Fernando Colunga Olivares i visok je 187 cm.

Roditelji su mu Don Fernando Colunga i Dona Margarita Olivares. Fernando je od djetinjstva želio postati glumac. Iako je diplomirao strojarstvo na University of Mexico, na nagovor prijatelja, odlazi na audiciju u Televisin studio, koji je bio najbolji studio za snimanje telenovela.

Isprva dobiva nekoliko uloga kao statist, no njegov talent je zapazio producent, i 1992. godine dobiva ulogu Chicha u telenoveli Maria Mercedes. Iako se njegov lik u originalu pojavljivao u 10 epizoda, producenti su nakon velikog uspjeha koji je postigao, odlučili snimiti još 80 epizoda sa Fernandom.

Nakon toga usavršava glumu u poznatoj glumačkoj akademiji Televisa's, Centro de Educacion Artistica. Fernando je otad ostvario uloge u brojnim telenovelama, u kojima je dokazao da nije samo lijep nego i dobar glumac.

Dobitnik je prestižnih nagrada Los Heraldos i TV y Novelas. U privatnom životu, Fernando je pristojan i divan čovjek sa visokim moralnim vrijednostima i trudi se sačuvati svoj privatni život od medija. Uživa u vožnji motociklom.

Filmografija:
La Duena de tu amor (2010)
Manana es para siempre (2008)
Pasion (2007)
Ladron que roba a ladron (2007)
Alborada (2005)
Amor real (2003)
Navidad sin fin (2001)
Abrazame muy fuerte (2000)

Cuento de Navidad (1999)
Nunca te olvidare (1999)
La Usurpadora (1998)
Mas alla de la usurpadora (1998)
Esmeralda (1997)
Alondra (1995)
Besame en la boca (1995)
Esclavos de la pasion (1995)
Maria la del Barrio (1995)
Mas alla del puente (1994)
Marimar (1994)
Mujer, casos de la vida real (1994)
Madres egoistas (1993)
Maria Mercedes (1992)
Cenizas y diamantes (1990)

...18:36 [ Komentari (0) ] Isprintaj

William Levy [ # ]



Kratki životopis:

William Levy je kubanski glumac i bivši model rođen 29.8.1980. godine u Havani.

Kad mu je bilo 14 godina, obitelj je emigrirala u Miami (SAD). Iako je u to vrijeme igrao bejzbol, Levy se kasnije ipak odlučio za glumu i manekenstvo.

Isprva ja radio kao model te je sudjelovao u reality showovima, no 2005. godine počeo se ozbiljnije baviti glumom. Nakon što je zapažen u telenoveli Pasion, godine 2008. godine ponuđena mu je glavna uloga u sapunici Oprezno s anđelom.

William Levy ima sina iz veze s meksičko-američkom glumicom Elizabeth Gutierrez. Ta se veza raspala nakon sumnji da je Levy imao aferu s Maite Perroni, kolegicom iz serije Oprezno s anđelom. Kako je često prisutan na top-ljestvicama najpoželjnijih muškaraca, Levyja su ubrzo nazvali kubanskim Bradom Pittom.

William je trenutno je u vezi sa partnericom sa seta Magične privlačnosti, glumicom Jacqueline Bracamontes.

Filmografija:

Life in the Fastlane (2010)
Sortilegio (2009)
Cuidado con el angel (2008)
Pasion (2007)
Acorralada (2007)
Mi vida eres tu (2006)
Olvidarte jamas (2006)

...18:30 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Elizabeth Gutierrez [ # ]




Kratki životopis:

Elizabeth Gutierrez je američka glumica i model rođena 01.04.1979. godine u Los Angelesu.

Elizabeth je odrasla u velikoj obitelji i najmlađa je od šestero djece. Učestvovala je reality showu Protagonistas de Novela 2 gdje je upoznala i tadašnjeg supruga Williama Levyja, s kojim ima sina Christopher Alexandra. Neko je vrijeme radila kao model pa se tako pojavila i u programu The Prince is Right.

Svoju prvu ulogu dobiva u telenoveli Amor Comarado gdje glumi uz Jose Angel Llamasa. Pod okriljem Venevisiona glumi u telenoveli Olvidarte Jamas. Zajedno sa Williamom Levyjem glumila je u Acorroladi, međutim nakon Williamovog napuštanja serije odlazi i Elizabeth. Popularnost stječe ulogom u sapunici El Rostro de Analia.

Veza sa Williamom Levyjem se raspala nakon sumnji da je Levy imao aferu s Maite Perroni, kolegicom iz serije Oprezno s anđelom.

Filmografija:

Corazon salvaje (2009)
El rostro de Analia (2008)
Fotonovela (2008)
Amor comprado (2008)
Acorralada (2007)
Olvidarte jamas (2006)
Jugar a ganar (2004)
Protagonistas de novela 2 (2003)

...18:24 [ Komentari (0) ] Isprintaj

CATHERINE SIACHOQUE PROGLAŠENA NAJBOLJOM NEGATIVKOM SVIH VREMENA!!!!! [ # ]





Catherine Siachoque je uvjerljivu pobjedu odnijela ispred Barbare Mori,Aylin Muyice,Lucero,Edith Gonzalez i mnogih drugih ljepotica.Catherine je pobjedu odnijela za ulogu zle Marcie u seriji Zemlja Strasti.

...10:51 [ Komentari (1) ] Isprintaj

JENCARLOS CANELA [ # ]





Jencarlos Canela je američki glumac i glazbenik, kubanskog podrijetla, rođen 21.4.1988. godine u Miamiju.

Umjetničku karijeru, Jencarlos je započeo već u dvanaestoj godini nastupajući u glazbenom grupi Boom Boom Pop, da bi već 2002. godine započeo samostalnu glazbenu karijeru, a 2006. godine završava New World School of the Arts u Miamiju.

Jencarlos je vrlo talentiran umjetnik, jer svira klavir, gitaru i bubnjeve i komponira pjesme na engleskom, talijanskom, njemačkom i portugalskom jeziku. Zbog svoje besprijekorne glazbene reputacije i profesionalnog pristupa, 2006. godine kompanija Ford ga je odabrala za promotivnu kampanju " Ride like it Ford", a nastupio je i na izborima za Miss svijeta 2004. i 2005. godine, te u promotivnoj kampanji grada Miamija.

Glumački debi Jencarlos ostvaruje u telenoveli Pecados Ajenos (Other People's Sins) 2007. godine, za koju je zajedno sa Cristal Marie komponirao naslovnu temu. 2009. godine potpisuje ugovor sa Telemundom i nastupa u telenoveli Mas sabe el diablo, za koju je također skladao naslovnu temu.

Jencarlos je poznat i po humanitarnom radu, zbog čega je nedavno izabran kao jedan od prvih veleposlanika u zakladi Christopher And Dana Reeve Foundation, koja pomaže zlostavljanoj djeci

Filmografija:

Hunted by Night (2010)

Mas sabe el diablo (2009)
Hunted by Night (2009)
Dona Barbara (2008)
Other People's Sins (2007)

...01:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Zacatillo- un lugar a tu corazon!!!!!! [ # ]






INFO:
Producentska kuća: TELEVISA
Producent: Lucero Suarez
Originalna prica: Pedro Pablo Quintanilla
Početak emitiranja:01.veljače 2010.
Vrijemene emitiranja: ponedeljak-petak u 18h
Kanal: Canal de las estrellas
SADRŽAJ:
Karla Abreu(Ingrid Martz) je uspješna glumica i pjevačica,ali smatra da joj treba promjena u životu te razmišlja da napravi pauzu u svojoj karijeri.To se ne svidi njenoj menadžerki Miriam(Laura Zapata) jer time gubi svoj rudnik zlata i boji se da Karla ne otkrije da je potkrada....Miriam uz pomoć svog ljubavnika Fernanada planira ubiti Karlu pa joj uređuje koncert u mjestu Zacatillo.Tamo upoznaje Gabrijela (Jorge Aravena) seoskog doktora i poduzetnika .Oboje osjećaju privlačnost jedno prema drugom ,ali Karla otkriva da je Gabrijel zaručen sa Adrianom (Carmen Becerra) ...Karla se vraća u svoju normalnu kolotečinu pa joj Miriam predlaže da ode na krstarenje. Na krstarenju Meliton radnik od Miriam baca Karlu u more.
Međutim zbog svoje gluposti upada i on u more zajedno sa svojom djevojkom Laurom koja je prije uzela prsten od Karle. Napadaju ih morski psi, i ubijaju Melitona i Lauru dok Karla ostaje na milost i nemilost oceanu.Prema nalazima obdukcije nađene ruke od Laure proglašavaju Karlu mrtvom jer je Laura na prstu imala njen prsten.Miriam i Fernando planiraju napraviti film o njenom životu i zaraditi veliki novac. Karla saznaje da je Miriam planirala njeno ubojstvo pa mijenja svoj identitet i postaje Sara Villegas da je ne bi prepoznali i odlučuje da se sakrije u Zacatillu..Abundio stric od Gabriela i gradonačelnik zapošljava Karlu kao Gabrijelovu asistentkinju. Gabrijel iako ne zna da se radi o Karli ponovno počinje osjećati privlačnost prema njoj. Karla smatra da je Gabrijel čovjek njenog života.Miriam planira snimati neke dijelove filma u selu pa se Karla poprilično boji da je ne pronađe i otkrije.
ULOGE:
Ingrid Martz...Karla Abreu Villegas / Sara Villegas
Jorge Aravena...Gabriel Zárate
Laura Zapata...Miriam Solórzano
Carmen Becerra...Adriana Pérez-Conapo Echevarría
Patricia Navidad...Zorayda Dumont
Arath de la Torre...Carretino
Alejandro Ibarra...Alejandro
Miguel Angel Biaggio...Fernando Gálvez
Arleth Terán...Tencha
Mariana Karr...Rosa Echevarría de Pérez-Conapo
Maria Alicia Delgado...Lichita
Beatriz Moreno...Pepita
Héctor Ortega...Abundio Zárate
Liz Vega...Olga


Produkcija:Televisa
Producent:Lucero Suarez
Godina:2009/2010.

05.03.2010. ...20:12 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Foto spomenar:Luz Maria [ # ]





Sadržaj:
Krajem 19. stoljeća Luz Maria, siromašna i neobrazovana djevojka, prinuđena je da se sa bolesnom majkom preseli u Limu. Na samrti, Lusesitina majka moli Miguela Mendozu Riveru, pravog oca svoje kćerke, da vodi računa o Luz Marii. Međutim, on se ne usuđuje da supruzi Gracieli prizna istinu, te djevojku zapošljava u svojoj kući kao služavku.
Luz Maria upoznaje Gustava Gonzalveza i na prvi pogled među njima zaiskri ljubav, međutim, on je oženjen kćerkom Miguela Mendoza Rivere, zlom i hirovitom Angelinom. Kako bi zadržala svog muža, Angelina se pretvara da je invalid, zbog čega Gustavo ne želi da je ostavi.
Malo po malo Lusesita svojom dobrotom osvaja sve ukućane, a ljubav između nje i Gonzala postaje toliko jaka da više ne mogu da joj se odupiru. Upuštaju se u strastvenu vezu i Luz Maria ostaje u drugom stanju.
Info:
Zemlja porijekla: Perú
Godina: 1992
Broj epizoda: 176
Originalna priča: Delia Fiallo

Uloge:
Angie Cepeda...Luz María Camejo
Christian Meier...Gustavo Gonzálvez
Rosalinda Serfaty...Angelina Mendoza y Rivero de Gonzálvez
Mariela Alcalá...Mirta Valdéz
Teddy Guzmán...Modesta Ludeńa viuda de Cosío
Jesús Delaveaux...Miguel Mendoza y Rivero
Antonio Dulzaides...Alvaro Revoredo
Orlando Fundichely...Sergio Cosío Ludeńa
Martín Farfán...Amador Espósito
Zonaly Ruíz...Fefa Espósito
Sonia Oquendo...Graciela de Mendoza y Rivero

...01:27 [ Komentari (0) ] Isprintaj

La Reine del Sur!!!! [ # ]





Uloge:
Za sada se spominju ova imena:

Edith Gonzalez .... Teresa Mendoza
Rafael Novoa....policía
Catherine Siachoque ....Paty O'Farrell
Carmen Villalobos ....Sandra Mendoza/young Teresa Mendoza
Helmer Valenzuela ....“Güero” Dávila
Juan Diego Sánchez....professional killer
Jorge Consejo....Felix Mendoza
Leticia Perdigon....Mother Teresa
Liliana Rodríguez....detective

...01:26 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Prošlo je 15 godina od smrti poznate meksičke pjevačice Selene!!!! [ # ]






Prošlo je gotovo 15 godina od kad je Selena ubijena. Mi smo željeli odati počast Kraljici Tex-Mex s ekskluzivnom intervjuu sa svojom obitelji, koji otkrivaju da je, iako Vrijeme je prošlo, i danas živi u njihovim srcima, ali bol je njihov gubitak se ne može nestati.

"To je ožiljak na srcu koje nikad neće biti izbrisan", rekao je Abraham Quintanilla, otac pjevačice. "Mi smo naučili živjeti s onim što se dogodilo, ali nikad ne zaboravljamo."

Quintanilla također sigurni da će nas, kao način da se plati danak svojoj kćeri, 9. ožujka će objaviti najvećih hitova-zbirka Selena, pod nazivom Legenda, koja je pravi poklon za one koji još uvijek drže na životu Queen Texas.



Quintanilla Suzette, sestra pjevač "zabranjene ljubavi", također je govorio o praznini lijevo od odlaska pjevača i podsetio da je umro prije nego što je on priznao da je i njezina majka htjela djecu.

"Imam obitelj", rekla je Selena kad ih je vidjela te noći od 30. ožujka 1995. "Ja želim petoro djece. Želim veliku obitelj." U tom cilju, pjevačica je imao sastanak sa svojim ginekologom ukloniti kontracepcijski implantat ispod ruku.

"Ona je voljela djecu," kaže Abraham. "Selena je bila sretna osoba. Ona je magnetska ličnost, ona privlači ljude."

Ovo izdanje, sada na prodaju, a uključuje i foto album obitelj nikada-prije-vidio slike pokojne pjevačice i njezine obitelj.

...01:19 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Izabrana protagonistica telenovele La Duena de tu Amor!!!!! [ # ]




Nakon više od dva mjeseca odlučeno je ko će biti glavna glumica u novoj telenoveli Nicandra Diaza ("Destilando Amor", "Manana es para siempe) koja nosi naziv "La Duena De Tu Amor" i to je Lucero koja je poznata po ulogama trojki u telenoveli "Lazos de Amor". Za glavnu ulogu su se natjecale Adela Noriega (Sofia "Fuego en la sangre"), Lucero (Barbara "Manana es para siempre"), Alejandra Barros (Mariana "Mariana de la noche") i Silvia Navarro (Fernanda "Manana es para siempre").
Glavni glumac je odavno potvrđen, a to je Fernando Colunga (Eduardo/Franco "Manana es para siempre), dok glavne zloče tumači Gabriela Spanic (Valeria "Tierra de pasiones) kojoj je ova uloga povratak u Televisu, i David Zepeda (Bruno "Sortilegio").
Telenovela bi trebala krenuti u travnju ove godine.

...01:13 [ Komentari (0) ] Isprintaj

NAJPLAĆENIJI NA TELEVISI 2009. GODINE!!!! [ # ]





1.William Levy
2.Lucero
3.Maite Perroni
4.Fernando Colunga
5.Ninel Conde

...01:08 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Edith Gonzalez ulovili sa novim dečkom!!! [ # ]




Edith González kandžama i zubima brani svoj osobni život i njenu privatnost do te mjere da je odbila potvrditi svoju romansu s biznismenom Lorenzo Lazo, iako postoje fotografije koje dokazuju njihov odnos.

"Bez komentara", rekla je Edith opet i opet, da se pitanje o njegovoj vezi s poslodavcem. "Moj privatni život je važno samo da meni", dodala je glumica, koji je rekala da je podnijela ostavku na vlasništvo paparazzi iza nje.

Glumica, koji je rekao da je više ne brine hvatanje sa svojim novim dečko, izjavila je kako je njezin osobni život držanje kao privatne moguće. Međutim, u medijima osigurava da par održava vezu od prošle godine i da ju je osvojio poslodavac umjetnik sa svojim mnogim slatkoćama.

Naime, ranije ove godine su zajedno vidjeli po prvi put, romantičbo, su napustili restoran u Mexico City, držeći se za ruke. Poznato je da se petlja je istaknuti bivši službeni i savjetnik za meksičke vlade. Prema izvješćima u meksički tisak, poslodavac je udovac i zadužen je za svoje mlade kćeri Lorenza, i njegova supruga umrla prije godinu dana, koja je bila žrtva raka.

...00:58 [ Komentari (0) ] Isprintaj

Angelique Boyer i Sebastian Zurita su par!!!! [ # ]




Glumac je potvrdio da je u vezi sa lijepom glumicom!!!!
Glasine su se pokazale istinite. Sebastian Zurita upravo je priznao da ima ljubav sa prekrasnim Angelique Boyer gdje glume skupa par u telenoveli Corazón salvaje.

"Da, kaže da, zar ne?, Možda ... ali ištanje da biste dobili ovu priču iz davno, glasina da je vani, ali to je glasina", rekao je glumac nasmijan 23 godina Agencija za Meksiko. "To je činjenica, što se dogodilo i da, mi smo zajedno i jako su dobre scene u romanu, koristi. Mislim da smo vrlo dobri."

Zurita je najbolje što je znao da osim dijeljenja treba njihovu ljubav, obje imaju velik put u svojoj karijeri.

"To je vrijeme za oba profesionalno, osobno važne i također ga podijeliti s nekim otac, u tom smislu ne komentirati puno jer mi ne bi lud kod kuće. Najvažnije, mi smo sretni."

Mladić je u prolazu da Boyer ima dobar odnos s majkom, Christian Bach, i njegov otac, Humberto Zurita, a oboje ju veoma vole.

"Vrlo je dobro primljena, imamo izvanrednu večeru, svatko to zna, ali se službeno postao poznat.

03.03.2010. ...13:40 [ Komentari (0) ] Isprintaj

ODABRALI IME KĆERI!!!! [ # ]






Televizijski zavodnik William Levy i njegova supruga Elizabeth Gutierrez odabrali su ime kćerke koja bi trebalo da rodi početkom ovog mjeseca. Brat od Elizabeth Gutierrez je izjavio da ce popularni par dati ime svojoj kćerki Barbara Elizabeth. Glumački par već ima jedno dijete trogodišnjeg Christophera Alexandera.

...13:38 [ Komentari (1) ] Isprintaj

NORA SALINAS-TRUDNA PO DRUGI PUT!!!! [ # ]




Nora Salinas,Sarita iz serije Fuego en la Sangre ,nedavno je otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće,te da je otac njenog djeteta Mauricio Beker,sa kojim je u dugoj vezi.Lijepa tridesettrogodišnja glumica odlučila je da odloži i svadbu zbog trudnoće :"Želim da sudjelujem u svakom trenutku priprema svog vjenčanja,a hoću i da igram, uživam,zabavljam se,nazdravim...Zato će sve to morati da sačeka da se porodim" ,rekla je Nora koja iz prvog braka sa Miguelom Borboljom ima sina Jose Miguela.

...13:34 [ Komentari (0) ] Isprintaj

ODLIČAN RATING SERIJE SUCEDIO EN ZACATILLO!!!! [ # ]

...13:33 [ Komentari (0) ] Isprintaj

PRODUŽUJE SE SNIMANJE SERIJE MAR DE AMOR!!! [ # ]





Telenovela Mar de Amor se produžuje do prosinca!Seriju će napustiti likovi Oriana i Coral oni su ionako bili gostujuće zvijezde.Seriju napuštaju još neki likovi ostat će protagonisti i Manuel Landeta i još par likova.Producentica je oduševljena uspjehom serije i obećava puno novih stvari u narednim mjesecima!Za novu etapu uskoro počinju audicije za nove likove koi će ući u seriju.

...13:27 [ Komentari (0) ] Isprintaj

DONDE ESTA ELISA? [ # ]




ULOGE:

Sonya Smith-Danna Rigs Altamira
Gabriel Porras-Mariano Altamira
Catherine Siachoque-Cecilia Altamira
Vanessa Pose-Elisa Altamira
Roberto Mateos-Bruno Caceres
Ismael La Rosa-Nicolas
Jorge Luis Pila-Cristobal
Ivelin Giro-Viviana
Karina Mora-Gisela
Omar Germenos-Jose Angel
Melvin Cabrera-Ricardo



SADRŽAJ:
Život Altamira obitelji će se promijeniti zauvijek. Njihovi životi će ići oko događaja u nestanak Elisa (Vanessa Poza), jedna od kćeri braka između Mario Altamira (Gabriel Porras) i Danna Correa (Sonya Smith).
Nakon što je ona nestane, možemo početi učiti tajne svakog člana obitelji i prijatelja; Paranoias početak, povijesti iz prošlosti, teme koje su trebale biti pokopan i optuživanja među članovima obitelji početi.
Svi ti događaji koji nas vodi u duge liste osumnjičenih, među njima i članovi obitelji (kumovi, rođaci, uključujući i njezini roditelji), kolege studenti, bivši radnici Altamira i nekoliko prijatelja koji se koristi za odlazak na istim mjestima ona ide prije nego nestane.

O TELENOVELI:
Donde está Elisa? je radni naziv na španjolskom jeziku telenovela proizvedenih od strane SAD-based Telemundo televizijske mreže. Melodrama je remake čileanski sapunica: żdonde está Elisa? produced by TVN in 2009 [1].
Telemundo vjerojatno će zrak serijski od ponedjeljka do petka od oko 26 tjedna tijekom sezone 2010-2011. [2] Kao iu većini svojih ostalih sapunica, mreža će se emitirati English subtitles kao zatvorene opise na CC3 [3].
Prema izvornom pisac (Pablo Illanes), nadahnuću priča dolazi iz stvarnog života dramu britanske native Madeleine McCann u Portugalu, ali za razliku od McCann priča, u sapunici je mladić koji nestaje, a ne malo dijete. Nestanak u lokalnom klubu čini priča vrlo slična onoj u Jorge Matute Johns, čileanski mladić koji je nestao i nikada nije bio viđen opet nakon izlazi iz stranke na lokalnom disco. Popis osumnjičenika je dugo i ona uključuje i članove obitelji, kolege studente, te prijatelje mladić koji je otišao na istim mjestima koje ona koristi za ići prije nestane.
Prvi doušnik zavirite u proizvodnji je prikazan u utorak 13 siječnja 2010. Serija proizvedene u Miami Florida
Snimanje je započelo 27. siječnja.

...13:18 [ Komentari (0) ] Isprintaj

BELLA CALAMIDADES-NOVA SERIJA!!!! [ # ]




SADRŽAJ:

Lola Calamidades je jedna lijepa djevojka koja je odrasla na seoskom groblju, neobrazovana je, slabo zainteresirana za svoj izgled i ubjeđena je da donosi nesreću svima koji je okružuju, zato živi skrivena, sve dok je jednog dana ne otkriju i vrate u selo.

Po njenom dolasku počinju da se događaju čudne stvari, što izaziva strah mještana i odlučuju da djeluju protiv nje, jer je optužuju za sve loše događaje. U sredini svega toga, Lola upoznaje čovjeka, koji će jedini, daleko od toga da ima strah od nje, joj pomoći da povrati samopouzdanje.


ULOGE:
Danna Garcia-Dolores Lola Carero
Segundo Cernadas-Marselo Macado
Maria Helena Doering-Lorenza Cardona de Macado
Diana Kijano-Rehina de Galeano
Katie Barberi-Silvana Barbosa de Cardona
Adriana Campos-Pricila Cardona
Gustavo Angarita-Akiles Baraca
Claudia Risio Mora-Juana Palomino
Daniela Topia-Nicolasa Fragoco
Rodolfo Valdes-Nacho Mendoca
Pedro Roda-Pablo Avila
Tiberio Cruz-Roman Galeano
Pablo Azar-Renato Galeano
Santiago Gomez-Rene Galeano
Jonatan Islas-Ricardo Galeano
Gari Forerro-Fabian Ponsela
Mimi Moralez-Esperanca Kapuro
Rosmeri Borkez-Virhinia Vidal
Herbert King-Marta Carerro
Ximena Duque-Anhelina
Tirca Pazeko-Kustodia
Vilma Verra-Pamfila
Rei Vaskez-Don Teodoro
Leonardo Acosta-Jose Carerro
Sasha Valentina Molina-Dolorez Lola Carerro (kao djevojčica)

...13:15 [ Komentari (0) ] Isprintaj

MAS SABE EL DIABLO NOVA SERIJA NA RTL-U!"!!!! [ # ]





SINOPSIS:

Prije više od dvadeset godina, mladoj sluškinji Esperanzi Salvador (Esperanza Rendon) sin obitelji na čijem je meksičkom imanju radila je bio napravio dijete. Obitelj Acero, pogotovo majka Graciela (Jeannette Lehr), trudnoću nipošto ne odobravaju, te Esperanzu odvode u kliniku za abortuse. Djevojka uspijeva pobjeći, dobiva vizu i seli se u Miami, dijelom i zbog toga kako bi bila što bliže djetetovu ocu, Martinu (Miguel Varoni), koji živi u New Yorku. Dolazak u veliki grad izazove dodatne probleme kada Esperanza bude napadnuta i okradena. Usred sve te muke porađa Angela (Jencarlos Canela).

Godinama kasnije, njujorške ulice drugi su dom snalažljivog Angela, kojega svi u četvrti znaju pod nadimkom Vrag. Zbog svojih lopovskih vještina, i unatoč svome dobrom srcu, Angel postaje član kriminalne skupine specijalizirane za velike pljačke, što će naposljetku platiti zatvorskom kaznom. Tako upoznaje zakonski mu dodijeljenu odvjetnicu Manuelu Davilu (Gaby Espino), atraktivnu djevojku koja ni ne sluti kako će joj simpatični kriminalac za čiju se slobodu bori dobrano protresti život.

Nakon izlaska iz zatvora, Angel je odlučan započeti novi život, što dalje od kriminala i krađi, ali saznaje kako je njegova majka dužna Leonu Beltranu (Roberto Mateos), šefu bande za koju je ranije radio. Kriminalac je platio Esperanzine bolničke troškove dok je Angel bio zatvoren, a jedini način povratka duga jest sudjelovanje u pljački tijekom jedne dobrotvorne zabave. Na zabavi se, međutim, Angel i Manuela ponovno susreću, a obostranim simpatijama mogla bi se ispriječiti činjenica kako odvjetnica planira vjenčanje ni sa kim drugim nego s Martinom!



PRODUKCIJA:TELEMUNDO
GODINA:2009/2010.
BROJ EPIZODA:182
TELEVIZIJA:RTL Televizija


ULOGE:
Gaby Espino-Manuela Davila
Jencarlos Canela-Angel Salvador
Miguel Varoni-Martin Acero
Karla Monroig-Virginia Davila
Carlos Camacho-Horacio Garcia
Roberto Mateos-Leon Beltran
Jorge Luis Pila-Jimmy Cardona
Jeanette Lehr-Graciela de Acero
Eva Tamargo-Ariana Davila
Leonardo Daniel-Anibal Davila
Esperanza Rendon-Esperanza Salvador


...13:02 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2010 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Ožujak 2015 (3)
Srpanj 2014 (43)
Siječanj 2014 (14)
Siječanj 2013 (13)
Kolovoz 2012 (2)
Svibanj 2012 (20)
Prosinac 2011 (4)
Studeni 2011 (5)
Lipanj 2010 (8)
Svibanj 2010 (7)
Travanj 2010 (9)
Ožujak 2010 (77)
Veljača 2010 (3)
Siječanj 2010 (41)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SAPUNICE(VIJESTI)




    Ukoliko nekoga nešto zanima o nekoj zvijezdi i telenoveli a ja nisam zapisala molila bih vas da mi stavite komentare pa ću se potruditi da vam udovoljim.


    Nakon poduže pauze ponovno smo u funkciji !!!!

    Zahvaljujem svima na citanju mog bloga :)

    Hvala




    Website counter





    Otpočetka stavljen brojač posjeta!!!