Turnir NaČiču 10. i 11. 07. 2004.

30.06.2004., srijeda

Najsvježije obavijesti!

Dakle, kako se datum održavanja bliži, sve se polako kristalizira i zna se sve više detalja. Počnimo redom.

Najvažnija novost je da je ograničen broj ekipa na 24! To je učinjeno unatoč tome što se igra 2 dana, ponajviše zbog velikog interesa te zbog nemogućnosti odigravanja cijelog turnira u nekom realnom vremenu (dakle spomenuta 2 dana).

Početak je zakazan za 10.00h! Tko ne dođe, ispada i umjesto njega ulazi rezervna ekipa!

Prijaviti se možete prvenstveno na kontakt telefone (tu sa strane) i to do petka, 09.07.04. u 18:00h, ali kontakt i neslužbenu prijavu možete ostvariti i preko ponuđene mail adrese.


Dalje, određena je visina kotizacije - 50kn po ekipi (kad to podijelite na 2 sudionika stvarno nije puno.... jedna pizza, što je to u usporedbi s zajamčene (min) 2 tekme, a uz jednu pobjedu i više njih....)

Ali, zato je nagradni fond "težak" 1000kn! Pa si vi mislite!


Naravno, ipak je cilj svega druženje i dobra atmosfera, stoga, ponesite si pokoji sendič (pića i sladolede ćete moći tamo kupiti), kupaće gaće (a i ručnik), kremicu za sunčanje te mnogo dobre volje i sve što si (i koga) još poželite, jer očekuje vas cjelodnevno uživanje u igranju odbojke, gledanju, kupanju i mnogobrojnim nagradnim igrama (ispijanja pive, hvatanje balončića, pucanje penala, trčanje u vis....:-)
- 15:31 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>