trudnica na kvadrat

31.01.2006., utorak

Dobrodošli komentari...

U prethodnom postu ostavila sam komentare koji su napisani od meni dragih ljudi...
Pogadjate, nisu bas negativni i naravno da su me razveselili. Oni ostaju u postu i skupa s njime idu i u knjzižicu koju čuvam za Nuki.

A ovo je post u kojem cu objavljivati i one negativne komentare, nazalost od nepotpisanih autora. Cinjenica da su nepotpisani vec sama govori za sebe, no cinjenica da nikako ne mogu shvatiti o cemu oni govore je i dovela do njihovog posebnog objavljivanja...

Za sada su dva, no slutim da ce ih biti jos...

Pa izvolite - komentari na pijedestalu....

Majko bozja koliko ste vi jadni nemoram vam pisat jer to sami znate. Zar je doslo do toga da se spustite na tog nivoa??? JADNI STE JADNI MA PREJADNI nemam drugo sta reci A ti da si bila brizna mama gledala bi svog djeteta a ne da po cjele dane visis na kompjutera od jutro do mraka. I da imala bi ti manje briga kad bi imala malo vise privatnog zivota jer se tvoj sastoi od virtuelnog


Mozes ti brisat moje komentare koliko hoces al da znas da cu ja opet i opet pisat. Zasto brises ?? pa da ne bi videle svi kakva si ti majka a i kakva si osoba koliko lic emerje moze imati u jednoj osobi kao sto si ti. I koliko jadan moze bit covjek da se spusti na ovaj nivo kao sto si se ti puisanjem ovog teksta. Verujem da mali broj ljudi znaju pravu istinu al doznace je svi sad kad vec insistirate i to ce doznat cjela Hrvatska ( 31.01.2006. 09:07)


Ma glupačo jedna čim si stavila to na Blog postala je javna stvar. Kako si jadna, jadna tvoja mala s tobom... ( 31.01.2006. 16:36)

<< Arhiva >>