TRIP TO ZION

20.05.2007., nedjelja

EFEKT STAKLENIKA 3@mochvara24.5.07.

ČETVRTAK 24.05. • 19:00 • 0 KN

Trip to Zion, Pistolero, udruga studenata PMF-a Primus :
EFEKT STAKLENIKA 3

... Ideja je uobičajene večernje izlaske obogatiti sa kulturno-obrazovnim sadržajima. Cilj nam je neafirmiranim umjetnicima/ama dati prostor za mogućnost prezentiranja svojih radova, te ponuditi zanimljivo predavanje o aktualnim temama iz geoznanosti i ukazati na problematiku naše Planete Zemlje.
Atmosferu na ovom Efekt Staklenik posebno će zagrijati vizualizacije u režiji nekoliko domaćih vj-a/ica koji će predstaviti mixanje slike ravnopravnim mixanju zvuka. Kako pojava efekt staklenika dovodi do globalnog zatopljenja naše planete, tako će i ovaj "Efekt Staklenika" atmosferu unutar kluba dovesti do usijanja.

19:00 - predavanje: FIZIKA EKSPRES

Fizika ekspres projekt je čiji je cilj popularizacija fizike i prirodnih znanosti uopće među mladima u cijeloj Hrvatskoj. Sudionici projekta su studenti fizike koji žele svoj interes prema fizici podijeliti sa mlađima od sebe, srednjoškolcima i osnovnoškolcima, iz cijele Lijepe naše.

Na poziv pojedine škole ili ustanove organiziramo ekipu koja se sastoji od dva do tri studenta fizike i ponekad nekog znanstvenika sa popularnim predavanjem. Srce ovog projekta su zanimljivi i atraktivni eksperimenti, kojima se lijepo pokazuju prirodne zakonitosti, a u kojima i publika sama može prisustvovati.

20:00 - predstava Boalovog Forum teatra / kazalište potlačenih

21:00 Visual Experience with Sound
sound: PISTOLERO crew vs. TRIP TO ZION crew
visuals: FREAMwork, Wild Bronco, DISgirlz&oneboy

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.