srijeda, 28.10.2009.

TEST inteligencije IQ

IQ Test hrvatskog naroda 2009






IQ Test



Objavljeno u 14:23 • Komentari (1) • Isprintaj#

ponedjeljak, 04.05.2009.

Hmmmmmm

Možda bi bilo vrijeme da opet malo počnem pisati blog:) Samo me zanima koliko ljudi ga čita;)? hmmmmmm? Evo jedna anketa pa da vidimo;)

Da li da počnem opet pisati blog?

hmmmmmmmmmmmmmm?

Da li da počnem opet pisati blog?
DA
NE
Baš me briga!

View Results

Myspace polls

Objavljeno u 18:03 • Komentari (2) • Isprintaj#

srijeda, 01.10.2008.

OBAVIJEST

od sada sve moje tekstove možete čitati na www.zrinski-triatlon.hr

Objavljeno u 17:04 • Komentari (0) • Isprintaj#

nedjelja, 08.06.2008.

Sprint triatlon Murska Sobota

Jučer je u Murskoj Soboti održano otvoreno prvenstvo Slovenije u sprint triatlonu. Utrka je ujedno bila prvenstvo za vojsku i policiju. Na utrci su uz mene još nastupili Andrej Vištica i Saša Franić te na super sprint triatlonu Eugen Jagušt. Plivalo se u jezeru ispred kojeg stoji tabla "Zabranjeno kupanje zbog zdrastveno neispravne vode" a temperatura vode je iznosila mršavih 22 stupnja. (za razliku od vancouvera gdje su naši reprezentativci plivali u 10!!!!!). Plivao se jedan krug sa startom s obale. Na plivanju sam se osječao nekako čudno i ništa mi nije išlo. Stalno sam se tukao i nisam se mogao izboriti za dobru poziciju te sam isplivao slabih 10:20 što je bilo 1:20 izsa Semea. Sa mnom je isplivao i Andrej te smo zajedno krenuli na bicikl. Na biciklu nas je čekalo "iznenađenje" u obilku jake kiše s ponegdje i tučom. Vozili smo 3 kruga od po 6,8km od kojih nas je kiša "prala" dva i pol kruga. Cesta natopljena do bola, voda šprica na sve strane tako da nismo mogli baš raditi kao grupa nego kako se ko progurao naprijed tako je malo povukao. S bicikla smo sišli s istim razmakom za vodećima (Seme, Kovačić i Pelaj). Trčanje je bilo po makadamu i cesti, 2 kruga po 2,5km. Na trčanje sam krenuo kao 9. te dosta odmoran jer na bikeu nisam baš nešto radio zbok kiše koja mi je padala cijelo vrijeme u oći tako da sam jedva vidio kuda vozim i održavao razmak da se u nekoga ne zabijem. U prvom krugu nisam ulovio nikoga ispred sebe iako sam super trčao, ali u drugom krugu sam ulovio njih 4 te tako ušao u cilj kao 5. sa 37s zaostatka za pobjednikom. Andrej je krenuo na trčanje sa mnom i završio na 10. mjestu a Saša Franić na 19. mjestu.

REZULTATI

Objavljeno u 13:33 • Komentari (5) • Isprintaj#

četvrtak, 05.06.2008.

Biciklizam

Evo baš sam se vratio doma sa brdskog biciklističkog prvenstva Zagreba na kojem sam završio neplanski. Tek sam jučer saznao od Tome i Kikija da se održava dans u 18h i odlučio ga odraditi za trening. Na startu nas je bilo 20tak što zbog lošeg vremena što zbog radnog dana. Utrka se vozi 9,7km s prosječnim usponom 5-6%. Od početka sam krenuo kao prvi što se promijenilo več na prvom km kad su počeli skokovi te su tako njih 5-6 otišli ispred mene (kao i prošle godine) da bi ih za par sto metara opet počeo hvatati i prestizati. To mi nikad neče biti jasno! Na 3.km smo ostali samo Luka Bakrač, ja i još dva dečka od kojih je jedan otpao na 5.km. Na moju žalost niko od dvojke koja je bila sa mnom nije htjela raditi pa sam cijelu dužinu staze vukao sam da bi mi na zadnjih 500m Luka skočio i otišao. Iskreno nisam ga imao ni volje ni motiva loviti jer sam ovo došao odraditi za svoj gušt. Tako je Luka pobijedio sa vremenom 26:12 (najbolji mu je rezultat 24:08), ja sam bio drugi sa 26:27 što je pola minute slabije od mog osobnog rekorda a treći je bio ne znam mu ime iz BK Tuškanca. Na utrci su još od triatlonaca nastupili Kristijan Bratko sa vremenom 28:45 te Matija Krivec i Dinko Frajzman.

P.S. to se inače vozilo na Sljeme ako netko nije skužiowink

Nešto nevezao za post ali mi je predobro

Objavljeno u 20:19 • Komentari (0) • Isprintaj#

nedjelja, 01.06.2008.

Kad se male ruke slože...

..sve se može, sve se možesretan! Za one koji ne znaju, jučer je u malom mjestašcu nedaleko Osijeka, Bilju održan 1.Baranjski triatlon. Na utrku smo krenuli u subotu u sastavu Darija, Jelka (Zvonkova cura), Zvonac i ja. Krenuli smo dan ranije jer je start utrke bio relativno rano u 9:30. Smjestili smo se u privatnom smještaju i otišli se prijaviti za utrku. Utrka se održavala na malom jezeru Stara Drava gdje je bio start,cilj i zona izmjene. Start je bio sa malog drvenog pontona na kojem je snage došlo odmjeriti 20tak natjecatelja u pojedinačnoj konkurenciji i par štafeta. Plivalo se u trokut oko dvaju kajaka i sa penjanjem na drveni dok s kojega se skakalo u drugi krug te opet oko kajaja i na tom istom doku van u tranziciju. Temperatura vode oko 25 stupnjeva što je bilo idealno za utrku bez neoprenskih odijela. Plivanje je bilo malo duže po meni oko 900m što mi kao ne odgovara ali jučer sam se jako dobro osjećao na plivanju te smo Zvonac i ja izašli iz vode 10 sekundi iza Dejana. U T1 smo se sva trojica našli zajedno te tako krenuli na bicikl. Prvih par kilometara smo se vozili taktički, pustivši Dejana 50tak metara ispred i čekali priliku za skok. Čim se cesta malo izravnala i postala preglednija odlučili smo se na skok. Zvonko s jedne strane a ja s druge. I več u prvom pokušaju smo i uspjeli u naumu. Dejan je 5km bio samo malo iza nas a onda je naša prednost počela rasti iz kilometra u kilometar, naravno zahvaljujuć mom prijatelju Zvonku. Vozio se jedan veliki krug od 28km, uglavnom ravna cesta s pokojim oštrijim zavojem. U T2 Zvonko i ja ulazimo sa 2 minute prednosti ispred Dejana što u tom trenutku nismo znali te smo odmah jako krenuli na trčanju. Trčala su se dva kruga po 2900m što je produžilo trčanje za 800m. Trčanje je bilo uz jezero i kroz šumu po makadamu i zemljanoj površini. Zvonko je cijelo vrijeme trčao iza što mi je davalo motiva i poticaja da trčim još bolje iako sam bio poprilično umoran nakon bikea. Nakon prvog kruga i dalje smo imali nedostižnu prednost ispred Dejana te sam u tom trenutku znao da ču biti minimalno drugi. u cilj sam ušao kao pobjednik iako je za mene pobjednik ove utrke Zvonac koji se pokazao ne samo kao vrhunski sportaš nego i kao VELIKI čovjek te mu se ovim putem još jednom zahvaljujem za sve što je do sada napravio za mene mene i za cijelokupni Hrvatski triatlon. Zvonac sretno u Vancouver i nemoj se predavati jer ako postoji i minimalna šansa trebaš ju pokušat iskoristitihrvatska

P.S. zaboravio sam spomenuti utrku žena na kojoj je pobjedila Željka Šaban ispred moje klupske kolegice Darie Petikape i treće plasirane jedne plivačice iz Osijek(ne znamo joj ime ali kad saznam bum napisal:))

Objavljeno u 22:12 • Komentari (1) • Isprintaj#

nedjelja, 25.05.2008.

Kriva taktika

Evo kako se u triatlonu (duatlonu) može izgubiti bez obzira na to što ste bolji od konkurencije. Jučer je kao što znate održani PH u klasičnom duatlonu. Nastupilo je 100tinjak natjecatelja u 3 utrke. Vrijeme pred sam start utrke katastrofa, pljusak i hladno da bi se za 10 min razvedrilo i granulo sunce te se tako održalo do kraja utrke. Prvih 10km sam krenuo malo sšporije nego inače jer je staza bila dosta zahtjevna, ukupno 2,5km penjnaja po dosta zahtjevnim brdima, no bez obzira na to u 2. tranziciju ulazim sa preko minute prednosti ispred Andreja Vištice, Saše Franića i Dejana ljubasa. Utrku sam si isplanirao tako da otrčim prvi, odradim bike sam i na kraju otrčim koliko trba za 1. mjesto alu tu se morao umješati Ljubo i pokvariti mi planove, baš kao i prošle godine. Nakon prvog kruga bicikla sam imao prednost od minute i pol ispred Vištice i Franića te dvije minute ispred Ljubasa. No već na prvom krugu bicikla počeli su me hvatai grčevi u listu što nije bio dobar znak ali sam ipak odlučio odvoziti do kraja sam što se na kraju pokazalo kao za mene katastrofalna pogreška. Drugi i treći krug sam gubio prednos da bi na zadnjem krugu skorz pukao i jedva ispeljao uspon na Gupca gdje me je uhvatio Ljubas i skočio te do kraja bicikla napravio prednost od 50 sekundi. Još su me sustigli Franić i Vištica se sam za njima se došlepao do 2. trčanja. NA zadnjih 5km sam krenuo sa 50 sekundi zaostatka za Ljubasom i jakim bolovima u nogama. Brdo koje smo imali na trčanju skoro da sam prohodao ali toliko sporo da se to i može zvati hodanje. Nakon prvog km me je sustigao Vištica i tu sam si pomislio da ovo moje bavljenje triatlonom više nema smisla. Franić je bio samo 10 sek iza mene. Kad se staza izravnala pomislio sam u sebi zašto pustiti nekoga a ne probati ga uloviti i tu sam osjetno ubrzao i sustigao Andreja kojeg su poslje uhvatili grčevi te je morao stati i tu ga je prešao Saša Franić. LJubas je nakon okreta imao oko 40-50 sekundi prednosti koje sam znao da ne mogu nadoknatiti sa takvim nogama, no pokušao sam koliko je išlo te uspio smanjiti na 10tak sekundi. Sale je zauzeo 3. mjesto a Andrej 4....e a sad šta bi bilo kad bi bilo....taktika koju sam trebao odraditi je ta da otrčim sa Andrejem i Saletom te tako znatno uštedim energiju te bicikl odradim s njima i garantirano nas nitko nebi stigao,a na trčanju bi imao dovoljnu prednost da pobjedim. Eto kako male sz+tvari život znače...zato dragi kolege triatlonci pamet u glavu!
REZULTATI

Objavljeno u 11:49 • Komentari (11) • Isprintaj#

srijeda, 21.05.2008.

Tenisice su za 5+

Kao što sam i obečao pišem izvještaj za tenisice. Danas sam odradio prvi trkački trening u njima premda sam samo jedan dan hodao u njima, no bez obzira na to tenisce su me stvarno oduševile. Nisam bio baš siguran da će mi biti dobre jer su strašno lagane a i nisam imao povjerenja u marku Brooks. Ali nakon današnjeg dana to sve pada u vodusretan. Trening sam radio na atleskoj stazi i to 2*400m 3*1000m i 4*200m. Na svim distancama su se pokazale odlične a moje mišljenje je da su savršene za 5 i 10km. Dok trčite uopče ih ne osjećate na nogama a opet kod kontakta sa podlogom su vrlo udobne. Idealne su za one koji trče punim stopalom jer pružaju dobru stabilnost i amortizaciju što je meni jako bitno. Sve u svemu ocjena 5+!

Objavljeno u 11:11 • Komentari (0) • Isprintaj#

ponedjeljak, 19.05.2008.

Sponzorstvo

Evo ispada da pišem blog samo kad se meni nešto lijepo dogodi. Možda je to i istina ali nema veze. Uglavnom danas sam na pošti u Brežicama podigao svoje nove tenisice za utrke i plivačke naočale za triatlon. Novu opremu sam dobio od gospodina Tomaž Pertocia koji je i ujedno zastupnik za Brooks i Aqua Sphere u Sloveniji. Tenisice sam odmah obukao na noge da me slučajno ne bi zezali na granici. Prvi dojam je bio odličan. Super lagane a opet nije da nemaju đon. Na nozi jako dobro stoje, nisu široke, kalup je baš kako treba biti (barem za mene koji imam malo užu nogu). Djeluju jako brze zbog svoje težine a i formalno vas tjeraju da trčite na prednjem djelu stopala što je vrlo važno ako želite ići brže. Još nisam napravio trening u njima no i to bu brzo došlo,a kad odradim prvi jači trening napisal bum kako je bilo. Za naočale mogu odmah reći da su jako dobre. Današnje plivanje sam odradio s njima i stvarno sam zadovoljan. Super „dihtaju“ premda ih nisam uopće jako stegnuo. Mekane su i ne žuljaju te ne ostavljaju trag oko očiju kao neke. Gotovo da ih ne osjetite na glavi pa morate paziti da ne krenete van bazena s njima;)… Na triatlonu ću ih imati prilike isprobati za 2 tjedna kad nastupan na sprint triatlonu u Murskoj Soboti gdje će biti i Tomaž sa svim potrebnim stvarima za triatlon pa kome nije daleko može skoknuti 7.6. i pogledati kaj se lijepoga po OK cijeni nudi! Do Stubice i PH u klasičnom duatlonu Vas pozdravljam!

P.S. ovo su slike moje nove opreme;)

Aqua Sphere KAIMAN
Brooks T5 Racer

Buba Sport
Tomaž Pertoci s.p.
Krog, Murnova ulica 3
9000 Murska Sobota
Telefon: 041 730-069

Objavljeno u 20:53 • Komentari (0) • Isprintaj#

ponedjeljak, 21.04.2008.

Sprint triathlon citta di Fumane

Jučer je u malom gradiću Fumane pored Verone održan 22. sprint triatlon citta di Fumane. Na utrci je nastupilo i 12 hrvata i hrvatica. Trebalo nas je startati 13 ali je Marina Milković dan prije utrke na upoznavanju biciklističke staze pala s bicikla te takva nije mogla nastupiti. Od cura su nastupile Darija Pletikapa, Iva Tomić i Željka Šaban, a od muških Dejan Patrčević, ja, Matej Šporar, Ivo Marić, Matia Milovan, Dinko Frajzman, Matija Krivec, Alen Turčić, Ante Pešec te Martin Papišta koji nije završio utrku zbog problema sa zdravljem. Utrka je održana po prekrasnom sunčanom vremenu s temperaturom oko 24 stupnja. Na utrci je startalo preko 450 muških i 60 žena. Plivalo se u 33 metarskom bazenu ali ne 759m nego 693m. Prvo su startale žene a 30min iza prva muška "baterija". Inače u Italiji se vrlo često starta po "baterijama" jer je nemoguće da svi plivamo u bazenu istovremeno. Plivalo nas je po 5-7 natjecatelja u pruzi. Biciklistički dio je bio relativno zahtjevan jer smo imali za odvoziti brdo od 4km te brzi spust gdje su brzine bile i do 80 km/h. Trčanje je bilo duže 600m te se trčalo prvih 2800m lagano uz nogu a poslije okreta spust istim putem. Prvo da se osvrnem na žensku utrku. Tu su startale 3 naše natjecateljice od kojih je Darija pokazala VELIKI potencijal osvojivši ODLIČNO 6. mjesto. Darija je isplivala u 2. grupi te solo vožnjom na brdu stigla jednu talijansku natjecateljicu s kojom je uhvatila još dvije cure te su njih 4 tako i krenule na trčanje. Na početku trkačkog dijela je Darija malo zaostala za konkurencijom ali je na povratku uhvatila sve što se dalo uhvatiti. U trenutku kad smo se mimoišli u utrci bila je 7. ali je na kraju dotrčala do izvrsnog 6. mjesta. BRAVO DAŠA!!! Naše druge dvije natjecateljice su imale problema u utrci. Iva je sa još 3 natjecateljica fulala na biciklističkom djelu staze a Željki je pukla guma. Što se muške utrke tiče mi smo svi startali u prvoj bateriji zahvaljujući Željku i njegovim poznanstvima. Ja sam plivao u 4. pruzi sa 5 talijana i Alenom Turčićem dok za druge ne znam s kim su plivali. Prvi od hrvata je isplivao Matia, ubrzo za njim Marić koji je odradio odlično prvu tranziciju te na bike krenuo kao prvi hrvat. 20 sek iza Matie je isplivao Šporar a 10 sek iza njega Dejan i ja. Na bike smo zajedno krenuli Dejan, Matej i ja. Do brda smo se mijenjali a kad smo došli na brdo ja sam preuzeo kormilo i diktirao tempo. Do kraja brda smo ulovili 15ak natjecatelja. Matiu smo stigli na 3. km a Marića na 4. km. Pred sam kraj brda ja sam ostao sam i sustigao jednog juniora koji mi se prišlepao. NA samom vrhu samo ja i taj junior bili nekih 15-20m od četvorke kad se dogodilo ono što sam mislio da nije moguće da se desi u Italiji. Dva auta jedan iz suprotnog i jedan iz našeg smjera su STALI jedan pored drugog i nešto raspravljali tako da samo morali stati na mjestu i tako izgubili grupu koja je bila sigurna za uloviti. Da stvar bude još gora auto koji je išao u našem smjeru još nas je kočio i na spustu tako da kad smo došli na ravni dio imali smo zaostatak od preko 100m koji je trebalo spojiti. Nisam imao baš neke koristi od tog talijana jer mi je nakon 3km otpao te sam sam morao stizati grupu. Na 17. km sam se našao u "sendviču" između dvije grupe. Prva 100m ispred mene 2. 100m iza. Pošto sam se umorio loveći tu grupu odlučio sam pričekati grupu gdje su bili Dejan i Matej te s njima uloviti grupu ispred što nam je na 18. km i uspjelo. Tako na trčanje silazimo ja, Dejan i Matej sa još 6 talijanskih natjecatelja. Na trčanju se nisam osjećao baš najbolje, vjerojatno zbog bikea te je me je Dejan prešao već nakon 300m dok je matej trčao tik iza mene cijelu utrku. Na kraju je Dejan zauzeo 10. mjesto ja 13. Matej 14. Marić 33. Frajzman oko 40. i dalje nisam siguran. Mislim da je Matija Krivec bio 79 i to je to. Na utrci je pobijedio Volodimir Polikarpenko ispred Alberta Cassadeia i trećeg ne znam. Sljedeća utrka na koju idemo je Trst gdje se opet pliva u bazenu ali ovaj put 50 metarskom i ne 693 nego 750m :). Do tada sve vas pozdravljam.

Objavljeno u 11:42 • Komentari (0) • Isprintaj#

srijeda, 16.04.2008.

Sad mi je jasno zašto neki obožavaju aute;)



Objavljeno u 19:20 • Komentari (1) • Isprintaj#

subota, 12.04.2008.

Sprint duatlon PH

Danas je na Zagrebačkom „moru“ Jarun održano prvenstvo Hrvatske u sprint duatlonu. Po ne baš tako lijepom vremenu na startu se pojavilo 106 natjecatelja od kojih je 99 ušlo u cilj. Razlozi odustajanja su bili razni. Od bušenja guma, do padova i grčeva.

Start je bio u 10:30 za sve kategorije. Na trčanju smo se odmah odvojili Dejan i ja i do okreta napravili razliku od 15sek koju smo do kraja samo održavali. U tranziciju ulazimo na 16:08. U grupi iza nas su bili Matej Šporar, Andrej Vištica (pobjednik duatlona u Puli) te malo iza njih Saša Franić (zapamtite ovo ime) te Ivo Marić. Na bicikl smo zajedno krenuli Dejan i ja dok je Matej bio samo par sekundi iza nas te nas je lovio krug i pol ali nije uhvatioL. Nismo baš nešto previše stiskali (barem ne neki) na biciklu tako da nas je grupa Andrej, Matej ,Saša i Ivo cijelo vrijeme gledala i lovila. U drugom krugu je Saša Franić probušio gumu te je bio prisiljen odustati unatoč odličnom prvom trčanju. Na biciklu mi se nije svidjelo kako smo se vozili te sam u zadnjem krugu pred kraj i skočio ali mi je ispala sprinterica tako da smo Deki i ja zajedno ušli i izašli iz tranzicije. Koliko mi je bilo hladno za ruke govori i to da sam na trčanje krenuo sa kacigom na glavi jer ju nisam bio u stanju otkopčati. Dejana sam držao nekih 800m a onda sam počeo malo padati a on je odlazio sve više i više te na kraju pobijedio ispred mene a treće mjesto je pripalo Andreju Vištici. Četvrti je bio Matej Šporar, ujedno i juniorski prvak Hrvatske te na petom mjestu Matia Milovan a iza njega Ivo marić. Kod cura pobjedila je mlada Marina Milković ispred Sanje Begović Geceg i Darije Pletikape. Cure su imale odlično vrijeme od 1:03 s obzirom da vremenski uvjeti nisu bili baš najbolji te im je bila zabranjena zavjetrina iza muških natjecatelja što je bilo strogo kontrolirano i iz same utrke (Bijuk, Bratko, Bubanko). Na kraju smo se zasladili grčkom salatom, sirom i pršutom što i nije baš uobičajeno na našim utrkama ali bilo je dobro.

Sljedeća utka na kojoj nastupamo u okviru reprezentacije je već idući vikend u Fiumanama. Utrka je sprint triatlon koji se pliva u 33m bazenu te s relativno teškom biciklističkom stazom i 600m dužim trčanjem savršeno mi odgovara. Na meni je samo da se izljećim u potpunosti i dam sve od sebe.

REZULTATI

Objavljeno u 16:29 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

< listopad, 2009  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Blog na kojemu pišem o triatlonu, duatlonu i treninzima





   



O meni


Ime: Gordan Petković
Nadimak: Mali, Lima, Gogo
Datum rođenja: 29.03.1985
Mjesto ređanja: Zagreb
Profesija: Student, Triatlonac

Trener: Ivan Ivezić, prof.
U Triatlonu od: 2002.
Prijašnji sportovi: tae kwon do, tenis, veslanje, košarka

Najdraži plivački trening: sprintevi
Najdraži biciklistički trening: Zelena magistrala
Najdraži trkački trening: 400tke maksimalno

Najmrskiji trenizi: plivanje u 50m bazenu, i 4*400 jako
dugi bicikl kad je vani ispod 2 stupnja...

Triatlon distanca: sprint i olimpijski
Plivačko odjelo: Aqua Sphere Blue Marlin
Bicikl koji vozim: Colnago C50 s Chorus/Record
Tenisice za sprint: Brooks T5 Racer
Tenisice za olimpijski: Asics DS Racer VII
Pulsmetar: Polar S625X

HR max: 194
HR min: 46

Visina: 189cm
Težina: 70(+-2kg)
Klub: TK Petar Zrinski

Osobni rekordi:
1000m 25m bazen - 12:49
5000m trčanje - 15:35
1000m trčanje 2:48
3000m trčanje 9:12
10 000m trčanje - 32:46
1500m plivanje - 19:52
2000m (25m)bazen - 27:03
MAIL TO ME!


ANKETE

Moji rezultati

Sezona 2009
6. mjesto duatlon ITU Svjetski kup u Tajlandu
19. mjesto ITU Azijski kup u triatlonu
1. mjesto Državno prvensto u sprint duatlonu
3. mjesto velika nagrada Stubičkih toplica
2. mjesto sprint duatlon Malinska

Sezona 2008
1.mjesto Johannesburg city triathlon
2. mjesto PH u sprint duatlonu
13. mjesto sprint triatlon Fumane
14. mjesto sprint triatlon Trieste
7. mjesto sprint triatlon Ptuj
2. mjesto PH u klasičnom duatlonu
1. mjesto Baranjski triatlon
5. mjesto sprint triatlon Murska Sobota
49. mjesto ETU Balatonfured
6. mjesto Zagreb open PH(4.) Olimpijski
3. mjesto 7.Zagorski triatlon

Sezona 2007.
Prvak HR u sprint duatlonu
Pobjenik HR triatlonskog kupa
Pobjednik HR duatlonskog kupa
1. mjesto Sprint triatlon Rovinj
2. mjesto PH u sprint triatlonu
2. mjesto PH u olimpijskom triatlonu
56. mjesto na svjetskom U23
50. mjesto na europskom U23
1. mjesto Supetarski triatlon
4. mjesto ST Novigrad
Europski kup San Remo
2. mjesto PH klasični duatlon
9. mjesto sprint triatlon Trieste
1.mjesto Duatlon Pula
Pobjednik Igmanskog duatlona
Prvak Zagreba na kronometar U23

Sezona 2006.
Seniorski viceprvak u sprint duatlonu
Državni prvak u Olimpijskom triatlonu
Pobjednik triatlonskog kupa Hrvatske
Ekipni državni prvak u sprint duatlonu
3. Sprint triatlon Ptuju
Pobjednik 5. Rival Opena
57. ITU European Premium Cup Kedzerzyn-Kozle
47. ITU European Premium Cup San Remo
51. ITU European Premium Cup Portorož
42. ITU European Premium Cup Kitzbuhel
2. na Triatlonu u Omišu
Nastup na EP do 23 godine (57. mjesto)
Ekipni seniorski viceprvak u sprint triatlonu
3. na državnom u sprint triatlonu
Pobjednik 3. Supetarskog triatlona
42. na Svjetskom studenskom
Pobjenik 14. Rovinjskog triatlona
1. mjesto na 6.Jarunskom kupu-duatlon

Sezona 2005.
2.mjesto u triatlonskom kupu Hrvatske
1. mjesto u duatonskom kupu Hrvatske
47. na europskom prvenstvu U23
11. na ETU utrci u Beogradu
7. u austrijskom Ober-Grafendorfu
2. na utrci građana-5km Večernjakov maraton
2.na međunarodnom triatonu u BiH, Boračko jezero
Državni seniorski prvak u duatlonu
4. na državnom u sprint triatlonu
4. na državnom u Olimpijskom Triatlonu



Vi ste posjetitelj broj:


Free Hit Counter