kurvabezmotike na privremenom boravku u santiagu

nedjelja, 14.12.2008.

Almodovar meets Marisol, ali fucks José Andrés, epizoda druga

Budući da se u muci poznaju junaci, Lepi se nakon kraćeg premišljanja odlučio za cimericu te ju je stoga nazvao i rekao joj što je čuo.

Cimerica je zapanjeno poviknula:

Šta?!

i Ricarda, koji je vrlo praktično u tom trenutku bio kod kuće (njezine!), odmah pozvala na red.


Ricardo je kukuleleknuo, zgrozio se i odmah se bacio u samoobranu ističući svoju zgroženost cimeričinim pederskim prijateljima, sve samim iskvarenim lažovima, pacovima i homoseksualno orijentiranim ali ipak u svijetu moralnih vrijednosti posve izgubljenim zlotvorima koji su na njegova u seksu, ljubavi i životu ispravna pleća natovarili takve nezamislive optužbe samo iz razloga što znaju da je bolji od njih i da ih prezire takve pokvarene i iskvarene i bolesne.

Cimerica mu nije rekla da puši kurac jer je to očito već napravio nego se odlučila na primjenu u ovom trenutku jedine ispravne taktike:

doće maca na vratanca aka čekanje.

Osim toga, budući da je i ona junakinja, nije htjela zivkati Lajku i provjeravati istinitost navoda jer bi to sasvim sigurno rezultiralo okončanjem romantične veze između Lepog i odabranika njegovog srca.

Kako svog prijatelja ugodne vanjštine poznaje iznimno dobro, znala je da njegova veza neće predugo potrajati, pa je odlučila strpljivo čekati.


Nakon tjedan, dva mogla je krenuti u akciju.

Lepi i veza su se razišli, mada, kako se saznalo na pivanki, ljubav je pukla Lajkinim posredstvom - Ricardo ga je nazvao nedugo nakon ispitivanja kojem je bio izložen.

Cimerica je to saznala, kao što rekoh, na pivanki jer je Lepi nije htio dodatno opterećivati u tim teškim trenucima, a kasnije je jednostavno zaboravio.


Baš slatko.


Ipak, stvar još uvijek nije bila istražena, a Lepi se spletom okolnosti našao na pivi u gradu s Lajkom, Pisavom i nekim tipom, dalje u tekstu NT.

Pisava je bio cimeričin vrlo blizak prijatelj, čak jedno vrijeme i sustanar. Trenutno mislimo da je obična glupa kravetina i loš transvestit i dabogda mu rasla gusta brada ko precjedniku i dlake iz ušiju.

Uglavnom, Lepi je na pivi odlučio blefirati pa je rekao:

Čujem da je Ricardo sve priznao Cimerici.


Iako je prijateljica 4ever prijateljica 4ever, bilo mu je teško oko srca jer su ipak sklopili pakt o držanju jezika za zubima pa je odlučio probati s malo laganja.

Ipak, nije mogao sakriti iznenađenje kad je Pisava (!) podviknuo:

Koja kretenčina, dogovorili smo se da ćemo šutiti!





- 18:02 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv