rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Lipanj 2009 (1)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Studeni 2008 (2)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KomeNtari (=Da/Ne=(

by XXS Girl

Opis bloga

sve i svasta...

Linkovi

TWILIGHT FAN =)
Zanimljiva cura =) hehe
The best friends
Mona =)
ANDEO CUVAR =)
jedna cura XD

subota, 27.09.2008.

TREE HILL 5 sezona =) =) =)

Četiri i pol godine su prošle od mature u Tree Hill srednjoj školi.Lucas je sada trener Ravensa i u vezi je sa izdavačicom knjiga,Lindsey Strauss. Nathan i Haley odgajaju svog sina Jamieja a četiri mjeseca prije je Nathan zamalo ostao paraliziran a njegovi snovi o tome da bude košarkaška zvijezda su uništeni. Zato on postaje alkoholičar i pada u depresiju što pogoršava njegov i Haleyin odnos, ali i odnos njega i Jamieja.Brooke je nesumnjivo najuspješnija od svih iz ekipe. Njena modna linija je multimilijonerska komapanija. Peyton je u Los Angelesu i radi kao ''asistetica asistenta''. Osjeća se potcijenjena i zna da može postići puno više u životu pa daje otkaz. Nakon što telefonski razgovara sa Brooke, njih dvije shvaćaju da nigdje nikad neće biti sretne kao što su bile u Tree Hillu sa svojim prijateljima pa se odluče vratiti zajedno.
Brookein i Peytonin povratak šokira Lucasa i Lindsey. Brooke i Lindsey se sprijatelje ali ne i Peyton i Lindsey. Saznaje se da su Peyton i Lucas prekinuli prije 3 godine kad ju je on zaprosio.Iako Peyton tu prosidbu nikad nije odbila, njena neodlučnost je bila dovoljan odgovor Lucasu da shvati ga ne voli dovoljno i njihova veza nije preživjela. On kasnije upozna Lindsey,koja je izdala njegovu prvu knjigu i počeo se viđati s njom. Nakon nekog vremena svi su, pa i Lindsey primijetili da se Lucas i Peyton još uvijek vole a jedne su se večeri čak i poljubili, no te iste večeri je Lucas zaprosio Lindsey a ostavio Peyton slomljenog srca. Peyton osniva bend a za pjevača je odabran Jason(Kevin Federline) no zbog njegove arogancije,ona i Haley ga otpuštaju a zamijeni ga mlada Mia Catallano, nova zvijezda. U međuvremenu,Brooke pretvara Karenin kafić u dućan odjeće dok su Karen i Lily na putovanju oko svijeta. Brooke kupuje kuću u Tree Hillu za Peyton i sebe što se ne sviđa njenoj menadžerici koja je u biti njena majka hladnog srca.
Brooke se počinje viđati sa barmenom Trica,Owenom a kad odu skupa u New York, prestravljeni su kad u Brookinom stanu pronađu Rachel koja se predozirala heroinom.Rachel se okrenula drogi jer ju je otpustila njena jedina prijateljica, Brooke.Owen ju nekako oživi a tada je Brooke vodi natrag sa sobom u Tree Hill da bi joj pomogla da se vrati na pravi put, ali kad Rachel vidi Victoriu i posvađa se s njom, uzima Brookein novac i napušta Tree Hill.Kad je Brooke saznala da je Victoria kriva za Rachelin odlazak, otpušta ju.Haley se više ne može nositi sa Nathanovim alkoholizmom i depresijom i daje mu ultimatum.
Nathan se polako počne vraćati u normalu i popravlja odnose sa Haley i Jamiejem.Jamieva dadilja Carrie pokušava zavesti Nathana, i dolazi kod njega pod tuš. Nathan misli da je to Haley i oni se poljube a tada dolazi Haley i pronađe ih zajedno.Otpušta Carrie a Nathanu kaže da želi razvod. Owen i Brooke namjeste Peyton slijepi spoj sa Owenovim prijateljem a kasnije se ispostavi da je to Chase.Chase i Peyton se poljube jer žele učiniti Brooke i Lucasa ljubomornima.Peytonin povratak je Lucasu dao inspiraciju za pisanje svoje druge knjige a kad ju Haley pročita na večer prije Lucasovog vjenčanja, kaže mu da se ne smije vjenčati sa Lindesy. Dan je pušten na uvjetnu, nakon što je proveo 4 godine u zatvoru.
Na dan Lucasovog vjenčanja,Karen se vraća u Tree Hill sa Lily i Andyem.Kad Karen ode na Keithov grob,Lucas kaže Andyju da mu je drago jer je upravo on s njegovom mamom.Andy mu kaže da puno voli Lily i Karen ali i da bi sve dao da Keith može biti na Lucasovom vjenčanju.Karen kaže Peyton i Brooke da ne dižu ruke od ljubavi. Haley ugleda Dana ispred Crkve i kaže mu da da se drži podalje od njene obitelji. Kad Jamie ode u kupaonicu, Carrie ode za njim i odvodi ga u svom autu. Lindsey pročita Lucasovu knjigu prije vjenčanja i shvati da je on pisao o Peyton i ostavlja ga na oltaru. Nakon vjenčanja,Brooke otkriva svoje prave razloge dolaska u Tree Hill a to je osnivanje obitelji. Kad shvate da je Jamie nestao, Haley prijavljuje policiji da ga je oteo Dan jer se to jutro s njim posvađala. Kad Carrie nakratko ostavi Jamieja samog u sobi u hotelu, dolazi Dan i spašava ga. Kad se Jamie vrati kući, svi su sretni a kad im on kaže da ga je spasio njegov djed, svi ostaju zbunjeni.
Nathan i Lucas napadnu Dana ispred kuće,Jamie izlazi vani a Haley otrči za njim a Jamie stane pokraj Dana i zahvali mu a tada uđe u kuću sa Haley.Nathan i Haley odlaze bračnom savjetniku koji im kaže da im u braku ne ide dobro jer više nisu one osobe u koje su se zaljubili.Odnosno, Nathan više ne igra košarku a Haley se više ne bavi glazbom. Kad dođu kući poljube se i spavaju skupa. Kasnije, Haley svira na klaviru a Nathan igra košarku i njihov brak se napokon poboljšava. Peyton priča o tome kako želi Lucasa i užasno se osjeća bez njega.
Lucas je na jahti sa Karen i Andyjem još od vjenčanja. Andy mu kaže da je vrijeme da krene dalje i pita ga što on zapravo želi. On kaže da želi i voli Lindsey. Andy mu tada kaže da ima načina da ju ponovno osvoji i kaže mu da od dana kad je morao napustiti Karen par godina prije, nije bilo dana kad nije mislio na nju i da ju je svakim danom volio sve više a da bi bilo dovoljno da mu je ona rekla da ga treba i da joj je nedostajao i da joj se vratio. Reče Lucasu da ode kod nje i kaže joj sve to jer će ga inače uvijek mučiti što nije učinio sve da je vrati. Lucas ode do Lindsey i kaže joj da je voli a ona mu kaže da voli i ona njega ali da ne može biti s njim.hehesretansretan
Image Hosted by ImageShack.us
=)




| šššš…Edward… (29) | …čuje… | …sve! |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.