trecejaje

utorak, 27.11.2007.

Odbrojavanje do Slovačke!

Najluđi dan u godini provest ćemo u Bratislavi (za jednu osobu koju nećemo imenovat nazvat ćemo je, evo recimo "Boro" to je Slovačka, a ne Grčka). Raspoređeni smo u 3 sobe po dvoje, svaka soba čini jednu ekipu. Prva ekipa su Sladić i Aron, 2. Daska i Boro i 3. Vukas i Ogi. Odlučili smo vidjeti u kojoj ekipi su pravi muškarci. Naime, održat ćemo natjecanje u ispijanju piva i becherovke ( "Boro" to je rakija, a ne kobasica). Pravila su jednostavna, ekipa koja zadnja ostane na nogama dokazat će svoju muškost. Pokažite nam svojim glasovima za koga mislite da ima najviše šanse u ovom velikom izazovu!
Da bi se ekipe što bolje pripremile od ove subote kreću vikendske pripreme!

TIPS!

- ekipa br 1 forma Sladića se diže, a drugi član Aron ( švicarac koji je bio 7 mjeseci u vojsci) ide 2 tjedna na pripreme na Kubu

- totalni autsajderi tim 2 vrebaju svoju šansu iz prikrajka. Boro se trudi ali mu je forma u silaznoj putanji, a Daska i Joško Joras svaki dan piju rakiju i planiraju Veliku Sloveniju!

- 3. tim standardno kvalitetan već par mjeseci u dobroj formi, koju planiraju tempirati kroz vikendske pripreme sljedećih mjesec dana kako bi u Bratislavi bili u punom sjaju.


GLASAJTE I PODJELITE SVOJE MIŠLJENJE S NAMA:


Get your own Poll!





Misao vodilja:
Mi ne idemo za zabavom ona ide za nama!

27.11.2007. u 13:46 • 34 KomentaraPrint#

utorak, 20.11.2007.

Par korisnih savjeta iz cosma!

(kad bi muškarci uređivali cosmo)

P: Moj suprug zeli probati seks u troje sa mnom i s mojom sestrom.
O: Suprug vam je ocito vrlo odan. Ne moze vas se zasititi pa zeli isprobati i najbolju poslije vas - vasu sestru. To niposto nije problem, dapace, obitelj ce time postati prisnija. Zasto ne biste ukljucili i neke sestricne? Ako svejedno dvojite, dopustite mu da ode s nekom od vasih rodjakinja, kupite mu lijepi, skupi poklon, skuhajte mu fini rucak i ne spominjite taj oblik njegova ponasanja.

P: S mojim suprugom nikad nisam dozivjela orgazam.
O: Zenski orgazam je mit ustolicen od strane militantnih feministkinja koje mrze muskarce. Kao takav, opasan je za obiteljsko zajednistvo. Nemojte ga nikad vise spominjati svom suprugu i pokazite mu svoju ljubav s nekim lijepim, skupim poklonom i slasnim kuhanim zalogajem.

P: Moj suprug neprestano trazi oralni seks.
O: Udovoljite mu. Sperma nije samo sjajnog ukusa, vec ima i samo 10 kalorija u jednoj zlicici. Hranjiva je, pomaze da ocuvate figuru i daje izuzetan sjaj vasoj kozi. Zanimljivo, ali to muskarac dobro zna. Njegova je ponuda za oralni seks potpuno nesebicna. Dapace, oralni seks je za muskarca ekstremno bolan. On tako samo pokazuje koliko vas voli. Najbolje sto mozete uciniti je da mu zahvalite, kupite lijepi, skupi poklon i skuhate fini rucak.

P: Moj suprug previse cesto provodi noci sa svojim muskim drustvom.
O: To je posve normalno ponasanje i treba ga poticati. Muskarac je lovac i mora se dokazivati medju drugim muskarcima. Daleko od bilo kakvog zadovoljstva, noc s deckima je vrlo stresna i povratak kuci je pravo olaksanje za vaseg partnera. Pogledajte samo kako je raznjezen i sretan kad se vrati svom stabilnom domu. Najbolje sto mozete uciniti je da mu kupite lijepi, skupi poklon, skuhate mu fini rucak i ne spominjete taj oblik njegova ponasanja.

P: Moj suprug ne zna gdje se nalazi moj klitoris.
O: Vas klitoris nije briga vaseg supruga. Ako se morate igrati s njim, cinite to u svoje slobodno vrijeme. Da biste pomogli obiteljski proracun, mozete se i snimiti kamerom dok to radite pa potom traku prodavati na buvljaku. Krivnju zbog sebicnosti ublazit ce kupovina lijepog, skupog poklona i spremanje slasnog obroka za vaseg dragog.

P: Mog supruga ne zanima predigra.
O: Predigra je za muskarca vrlo bolna. To znaci da ga ne volite dovoljno, jer zasto bi se inace morao toliko truditi da vas dovede u pravo raspolozenje. Napustite sve zelje u tom podrucju i iskupite se kupovinom skupog i lijepog poklona, te kuhanjem finog rucka.

P: Kako da znam kada sam spremna za seks?
O: Pitajte svog decka, on ce znati kada je pravi trenutak. Kada su ljubav i seks u pitanju, muskarci su puno odgovorniji, buduci da nisu emotivno konfuzni kao zene. To je dokazana cinjenica.

P: Trebam li se upustiti u seks na prvom izlasku s nekim?
O: Da. I prije, ako je moguce.

P: Sto se zapravo dogadja tijekom cina vodjenja ljubavi?
O: To u potpunosti ovisi o muskarcu. Vazno je da zapamtite da morate raditi ono sto vam on kaze bez ikakvih zapitkivanja. Ponekad od vas moze traziti i stvari koje vam se isprva cine malo cudnima. Svejedno ih ucinite.

P: Koliko bi dugo trebao trajati cin vodjenja ljubavi?
O: Ne postoji prosjecno vrijeme, ali sve iznad dvije minute je dobro. Ukoliko seks traje krace od toga, vrlo vjerojatno vi pozurujete svog muskarca. Nakon sto je vas partner zavrsio s vodjenjem ljubavi, dobit ce prirodnu zelju da vas naglo ostavi i ode sa svojim prijateljima igrati golf. Ili se posveti nekoj drugoj aktivnosti, kao na primjer odlasku do birtije s drustvom u cilju konzumiranja velikih kolicina alkohola i pokretanja intimne diskusije s ekipom. Nemojte se osjecati izostavljenom dok ga nema, nadjite si posla peruci mu rublje, cisteci mu stan ili cak mozete otici i kupiti mu skupi poklon. Vratit ce se kad bude spreman.

molimo sve koji čitaju ovaj blog da napišu svoja razmišljanja o ovoj temi.

20.11.2007. u 20:17 • 9 KomentaraPrint#

četvrtak, 01.11.2007.

110 godina Juventusa

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Najuspješniji talijanski klub osnovala je 1. studenog 1897. grupa torinskih tinejdžera koji su mu dali ime Sportski klub Juventus. Nogometni klub postao je dvije godine poslije.

Niti u najluđim snovima učenici škole Massimo D'Azeglio vjerojatno nisu sanjali da će se njihova fantazija pretvoriti u jedan od najpoznatijih svjetskih nogometnih klubova.

Prvo talijansko prvenstvo odigrano je 1898. godine u jednom danu između četiri momčadi, no Juve se uključio godinu dana kasnije u prvim službenim dresovima roze boje.

U svojim prepoznatljivim bijelo-crnim majicama nogometaši iz Torina počeli su nastupati 1903. nakon što je je Englez John Savage u klub donio dresove engleskog Notts Countyja koje mu je dao prijatelj iz Nottinghama.

Prvi Scudetto osvojili su 1905. i to je bio jedini veliki trofej dok klub 18 godina kasnije nije preuzeo vlasnik Fiata Edoardo Agnelli, što je označilo početak nove ere za torinski klub.

Ostalo je, kako tvrde i u klubu, povijest. Juve je osvojio 27 nacionalnih prvenstava, devet talijanskih Kupova, dvije Lige prvaka, tri Kupa UEFA-e, jedan Kup pobjednika kupova i dva europska Superkupa.

Službeno ima 51 trofej, 40 talijanskih i 11 međunarodnih, a posljednja istraživanja govore da u Italiji crno-bijelo srce ima 11 milijuna navijača (28% svih talijanskih tifoza), odnosno oko 28 milijuna navijača u Europi.

Dres Juventusa u svojim su karijerama nosili neki od najboljih svjetskih igrača poput Michela Platinija, Dina Zoffa, Johna Charlesa, Gaetana Sciree, Omara Sivorija i Zinedinea Zidanea.

preuzeto s net.hr

01.11.2007. u 21:54 • 22 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (2)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (5)
Lipanj 2007 (4)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (7)
Ožujak 2007 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Ovaj blog je oštra društvena kritika socijalnog i općeg stanja u zemlji.

BESPLATNO SLANJE SMS-a - na ovoj stranici možete besplatno slati sms


VUKAS KUTAK

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Inovacija na ovom blogu Matej Vukas pasionirani kladioničar i veliki poznavatelj sportskih prilika kako u nas tako i u svijetu za vas prognozira i savjetuje vam koje parove odigrati na svom listiću!

...




Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Evo jedna pjesma od nadolazeće riječke punk senzacije.
Grupa se zove Limping Cripls. Prvi hit singl je "Do you remember"

evo riječi pjesme ( još nije skroz gotova):

Do you remember all the days
when we had a lot of fun
i was a bloody cripl and i couldnt run.

We all played football
but i didn't have a leg
i was sitting in a corner
rapped in a bag.

CHO LEGENDO

Image Uploaded by ImageShack Toolbar



TRUBA OPROSTI, ALI MORAM OVO STAVIT...

Image Uploaded by ImageShack Toolbar


OVO JE PRAVA SLIKA



Image Uploaded by ImageShack Toolbar