utorak, 02.12.2008.

Za početak..

.. evo će možda biti samo još jedan tipičan blog .. al eto .. u svakom slučaju na ovom blogu će biti stvari iz svakodnevnog života.. stvari u kojima se ja pokušavam naći, ali i većina.. traženje smisla u ovom životu..

smisao u stavrima koje radimo? u ljudima s kojima provodimo vrijeme? tako je ponekad teško vidjeti.. osjetiti.. inače sam vjernik i to ne onaj samo za Božić ili Uskrs, stavrno se trudim živjeti svoju vjeru.. i nekak sigurna sam da je Bog tu da on stvarno postoji, da me ljubi.. Al teško je ponekad živjeti samo od toga, ipak sam u svemu tome samo čovjek.. treba ti ponekad zagrljaj, topla riječ..

Svoje sadašnje stanje bi nazvala najprije čudnim.. osjećam se s jedne strane pogođena od ljudi s kojima sam okružena.. jer na kraju koliko god se ti trudio većina to ne zna cijeniti i misli samo na sebe.. neki bi za mene sigurno rekli da sam jako zahtjevna osoba, ok priznajem ponekad stvarno tražim savršenstvo, iako je često to nepotrebno.. no stvar je u tom što to savršenstvo ugl tražim od sebe, a prema drugima sam dosta tolerantna.. al uvijek dođe nažalost i ispod tog praga tolerancija..

i ovih dana baš razmišljam, kako se ne znam nositi sa porazima, da sam previše navikla dobivati u životu da bi se toga mogla odreći.. znate ono tipa sve joj ide, dobra u školi, sve što uzme u ruke dobro završi? e tako neš je većinu mog života kružilo o meni.. i znate sami si onda postavite neke visoke ciljeve, i onda svaki pad je veći pad neko što on to u stvari jest.. ne bi rekla za sebe da sam umišljena, neg jednostavno sam navikla da mi sve ide.. sjećate se svojih prvih razočarenja? kada ste prvi put shvatili da vam ipak sve ne ide od ruke i da ne može sve biti kak zamislite? hmm.. eto tako se ja trenutno osjećam, možda je to najbolje reći - slomljeno..

razum ti naravno govori ma daj nije to niš strašno, sve se uvijek može popraviti, al onaj čudni osjećaj u tebi, kojem ti ne na ređuješ, on ti ne da da to stavrno počneš i osjećat :(
i na kraju svega ovog shavtiš da si ti samo čovjek.. koji u svakom trenutku može biti slomljen, kojem u svakom trenutku mogu biti slomljena krila.. hmm.. ali s druge strane znaš da te Bog ljubi i da sigurno ima neki plan za tebe i da se ne potrebno brineš.. još samo kad bi i to srce i razum prihvatilo kao ono najvažnije..

..kako je teško biti čovjek..

- 13:47 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

.. življenje života ..

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis