trash-o-rama

ponedjeljak, 11.06.2007.

znamenitosti grada rijeke

Ravno jedanaest godina nakon Nicole Kidman i dvije godine prije Hrušta ja sam se rodio u gradu Rijeci.

Sretno dijete (Hrušt-za neznalice):


Rijeka je lučki grad. Riječka luka je najveća na Jadranskom moru. Na Mlaci je Inina rafinerija koja kad je jugo smrdi najviše od svih rafinerija na Jadranskom moru mada se neki stanari iz obliznjih zgrada kunu da smrad nadilazi sve ostale smradove u poznatom svemiru. U Rijeci postoji Hotel Park. Plaža Hotela Park je, kako se priča, najzagađenija od svih plaža na Jadranskom moru. U Rijeci žive ili se mogu sresti mnoge poznate ličnosti. Nazalost nemam slika kao dokaz (a ni Frikopedia Fiumanica više nije u funkciji) ali poznam mnoge ljude koji su kao i ja vidjeli Anthony Hopkinsa, Johna Malkovicha, Jacka Nicholsona - domara, 10 godina mlađeg Drazena Budišu i brojne druge. Vojko Obi One Obersnel je naš gradonačelnik. Pazite da ga ne zamjenite sa Peterom Griffinom:




I TAKO DALJE... (čitaj: nedam mi se više pisati gluposti)

Sve ovo sam počeo pisati jer sam mejlom dobio novu fotku "Daj babi kunu" koja je jedna od poznatijih javnih osoba u Rijeci. Njen entuzijazam sakupljanja kuna žicanjem u svakom slučaju zasluzuje naklon.

Daj babi kunu sponsored by Red Bull:


Nova riječka turistička senzacija "šareni dabldeker koji vozi ljude od Rijeke do Opatije i nazad" u prolazu kraj jedne od atraktivnijih "destinacija":


- 17:11 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>