Caught in the trapula

< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Tokijske pričice
Meet Tokyo, part I
Japanci kao ekološki osvješteni radoholičari bez smisla za odijevanje i humor
Lude noći Roppongija
O balkanskim barbarima i gejšama
Organiziranost i pedantnost Japanaca
Stanovanje u Tokiju
Podstanarstvo
Vodič za razmjenu vizitki
Kako zbariti Japanku
Tokijska željeznica i metro

Places to go
Forum.hr
Nokaut forumi

BLOG.HR
Zanimljivi
Hal:UI
Ptica Trkachica
Marita
Jimblog
Plavuša sa Harvarda
The Flapper Girl
Big Mamma
Barbie Lobotomy
Zrinsko pismo
Jesus Quintana

Korisni
AUTOfreak
Hot
Direktor svemira

Simpa
Ane
Ida
Jordan
Bestijica
Bridge
Loptica skochica
Regina Elena

Trla baba lan
Plodovi zemlje
Drito Konj
Placebine halucinacije
Mentalne diareje
Jupiter
Soulfox
Love & marriage
T.R.A.S.H.

All over the world
Bushman
New York city
Eureka
The Last Broadcast
Laos

Designerski wow
Duchess
Rat design
My virtual lounge
Melted

Cool Recycle bin
Scorpy
Annie De Meni
Keks i smrad
Usagino igralište
Dax
Pixie

Opis bloga
Za obične besmrtnike.
Trapula mail

13.09.2004., ponedjeljak

Ženski seksualni stilovi

Nakon 15 godina staža u seksualnim aktivnostima smatram da sam kompetentan reći nešto o ženskim stilovima u seksu. Naravno, moje bivstvovanje na ovom planetu prekratko je da bi recenzirao sve stilove. Iza obje rečenice ide veeeeeliki smajlić :-).

Kada rezimiram seksualne partnere u ovih 15 godina, dolazim do nekoliko stilova koje žene najčešće koriste u seksu. Disklejmer kaže da sve navedeno nije puko autorovo iskustvo, već se neki zaključci temelje i na razmijenjenim informacijama.

1. Leš
Odlike ovog stila nije teško pogoditi. Žena leži poput leša i ne daje znakove života. Mana je to što se mora biti maštovit i za sebe i za nju, a prednost leži u tome što joj se može raditi štogod ti padne na pamet. Biti lešinar i nije neki poziv.

2. Mrtva priroda
Ovaj je stil vrlo sličan prethodno navedenom, no kod mrtve prirode naglasak je na vizualom doživljaju.
Cijeli je prizor oku ugodan, ne možete se nadiviti, ali je izrazito statičan i beživotan. Preostaje masturbacija na mrtvu prirodu, jer zadiranje u nju pokvariti će cijelu stvar.

3. Tasmanijska neman
Animirani lik Tazmaniaca je poznat po tome što napravi teško nered gdjegod se pojavio. Lako je zaključiti da je ovaj stil oprečan prethodnim stilovima, no ovdje se često događa da žena odlazi u ekstrem i treba je zauzdavati.

4. Ukroćena mustangica
Mustanzi su divlji konji koji teško mogu biti ukroćeni. Čak i kada su naizgled ukroćeni, u njima i dalje kola divlja, uzavrela krv. Ženka mustangica vatrena je ljubavnica, tako da imati nešto vrlo kvalitetno za jahanje ako je uspijete ukrotiti.

5. Pijana majmunica
Stil "pijanog majmuna" u borilačkim je sportovima poznat po nekonvencionalnim pokretima. Analogijom nije teško zaključiti da pijana majmunica u seksu označava ženu koja se ševi na nekonvencionalan način. U prijevodu to znači određene novotarije u seksu, ali ujedno i vrlo mistične pozicije u kojima se nezna tko koga.

6. Ciklama
Ciklama je toliko krasan cvijet da ga je šteta ubrati. A kada ga ubereš onda moraš biti jako pažljiv jer se lako lomi. To znači da sa ciklamom u seksu nema nikakvih hardcore akcija jer joj po cijelim tijelu piše "fragile".

7. Otvoreni radio
Žene sa ovim stilom seksa najaktivnije su u oralnom području, ali ne u seksualnom smislu već u govornom. Tijekom akcije često pričaju o temama apsolutno nevezanim uz seks i zbunjuju svog dahćućeg partnera. Najbolja taktika je promjena ritma i pozicije, tako se onda mijenja i radio stanica dok ne naletite na pravu frekvenciju.

8. Balkan Express
Ovaj stil dobio je naziv po ženama koje svršavaju kao po traci. Ni ne kreneš ona je već gotova, pa se moraš malo primiriti. Čim opet kreneš žešće opet je gotova. Expresno zadovoljavanje, a vlakovođa gušta minimalno.

9. Đokej
Riječ džokej zapravo je izvedenica od riječi đokej. Đokej je žena koja jaši po đoki, a za neupućene ćemo reći da je đoka stručni izraz sa spolovilo u nekim prostorima bivše Juge. U ovom stilu dolaze do izražaja samo jahačke sposobnosti đokeja.

10. Majmun urlikavac
Žene kojima je blizak ovaj stil testiraju svoje glasovne mogućnsoti tijekom seksa. Kad se susretnete sa ovim stilom jasno će vam biti da u seksu može biti nečega više i od strasti. Recimo decibela.

11. Štokavica
Osnova ovog stila leži u riječi "što". "Što to radiš sada", "Što je ovo", "Što želiš da napravim", "Što ti pada na pamet", "Što, želiš li svršiti?", "Što to guraš" ....

12. Udri jače
"Udri jače manijače
Ubio te grom
Od kad si me napastvao
U srcu si mom

Udri jače manijače
Ti u ritmu tom
Gdje god si me udarao
Nastao bi lom

Ne slušaj me manijače
Kad ti kažem stoj
Jer ja želim osjetiti
Svaki mišić tvoj

Manijak, manijak
To nemože biti svak'
Kad ga vidim moje srce
Kuca tika tak

Al' kažem jače
Jače manijače
Jače, jače manijače
Udri manijače"
- 09:23 - Komentari (36) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>