Caught in the trapula

< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Tokijske pričice
Meet Tokyo, part I
Japanci kao ekološki osvješteni radoholičari bez smisla za odijevanje i humor
Lude noći Roppongija
O balkanskim barbarima i gejšama
Organiziranost i pedantnost Japanaca
Stanovanje u Tokiju
Podstanarstvo
Vodič za razmjenu vizitki
Kako zbariti Japanku
Tokijska željeznica i metro

Places to go
Forum.hr
Nokaut forumi

BLOG.HR
Zanimljivi
Hal:UI
Ptica Trkachica
Marita
Jimblog
Plavuša sa Harvarda
The Flapper Girl
Big Mamma
Barbie Lobotomy
Zrinsko pismo
Jesus Quintana

Korisni
AUTOfreak
Hot
Direktor svemira

Simpa
Ane
Ida
Jordan
Bestijica
Bridge
Loptica skochica
Regina Elena

Trla baba lan
Plodovi zemlje
Drito Konj
Placebine halucinacije
Mentalne diareje
Jupiter
Soulfox
Love & marriage
T.R.A.S.H.

All over the world
Bushman
New York city
Eureka
The Last Broadcast
Laos

Designerski wow
Duchess
Rat design
My virtual lounge
Melted

Cool Recycle bin
Scorpy
Annie De Meni
Keks i smrad
Usagino igralište
Dax
Pixie

Opis bloga
Za obične besmrtnike.
Trapula mail

05.09.2004., nedjelja

Blogerski party Part II

Po dolasku na mjesto zločina uočili smo još neke blogere koji su na party stigli bez prethodnog grupnog nalaženja. U tom društvu dominantna je bila Regina Elena, dok su se drugi uspijevali nametnuti isključivo kada je dotična hvatala zrak. Statler i Waldorf iz Muppeta dobijaju opaku konkurenciju u debelojkravi i Usagi, koje su proučavale blogere u potrazi za detaljima na kojima bi mogli bazirati sljedeće ogovaranje. Spomenutom dvojcu bez kormilara društvo su činili hipijevski raspoloženi Anderlon i nenametljivi Dario, najveći štovatelji njihovih blogova, a ujedno i potpisnici blog.hr-a.

Nakon što se ekipa udobno smjestila počele su raznorazne blogerske teme. Raspravljalo se o cool listama, ali i o otkazima djelatnicima blog.hr-a koji su se odmetnuli netom nakon male dodjele moći. SadisticoShy se malo oznojio na stolici, dok je mala zvijer koju je doveo popratila temu potmulim režanjem.

.... 4 sata kasnije ...

Trapula: "RealOne, izvadi svoj jezik iz mog uha! Tako ti mlijeka u prahu, pa zar nismo ti i ja blogerske kolege?!"
RealOne: "Ali ja sam se samo divila tvom slušnom aparatu. Čekić, nakovanj i stremen su ti tako seksi, neodoljivi."
Trapula (sa njenom sisom u ruci): "Previše si popila."

Pogled prema ostatku društvanca zblesirao je moja ćudoredna osjetila. Beštijica nije uspjela izdržati udarnički tempo i našla se pod stolom, no nije joj bilo mrsko jer je tamo naletjela na Scorpyja. Zvijer pod stolom je dobila društvo u dalmatinskoj zvijeri!
debelakravu pijanstvo je toliko obgrlilo da je priznala Dariju i Anderlonu kako joj je velika želja biti u sredini seksualnog sendviča sa njih dvojicom, na što su gospoda reagirala ukorom pred isključenje iz blogerske zajednice! Manirom vrhunskog špijuna Trapula je načuo: "Draga debelakrava, mi te šlepamo jer si nam simpa, ne trebaš za Cool listu trošiti svoje prekrasno tijelo".
SadisticoShy sjedio je tamo gdje je sjeo i prije 4 sata, a njegovi kapci postali su sve teži. Taman kad je krenuo u jedan veliki zjeeeeeev, u njegovom krilu se pojavila Bridge, žena uvijek spremna za akciju. I dok je SS pokušao doći do zraka, Bridge ga je snažno priljubila na svoja junačka prsa, a dalje je uslijedila živa romantika.
Za romantiku nije bila raspoložena Regina Elena, ona je više bila u hard-core elementu. Za početak, nije propustila šutnuti u guz krvoločnu zvijer pod stolom, iskalivši tako svoje nezadovoljstvo. Anderlonu i Dariju je očitala bukvicu, a njihovu je pozornost privukla iznenadnim toplesom u trajanju od 2.5 sekunde. Dok je predatorskim očima sijevala po prostoriji, jasno joj je bilo da se divljač mora pronaći uskoro. "Gle leba pijanog i nepomičnog ..."

Plesni podij pripao je Ptici Trkachici, ani i Mariti, gdje je otkriveno da je Marita carica latino ritmova. ane je prkosila disko glazbi dalmatinskim napjevima, te se u maniri Don Quijota upustila u borbu sa zvučnicima. Od Ptice se nije puno ni očekivalo, jer je svima jasno da je njen najvještiji mišić u tijelu jezik. Međutim, Ptica je primjetila da društvance ne pridaje pozornost njenom plesačkom momentu, tako da je pribjegla prljavim trikovima. U ritmu glazbe sa Ptice je polako nestajala odjeća, dok je Trapula sa zgražavanjem pratio ovu nemilu scenu. Kada je Ptica ostala u donjem rublju, igra svjetlosti u prostoriji dala joj je nešto što joj nije Bog dao - sise četvorku! Wow koja mačka ... ali ne, što se to događa??! Marita, pa ti nisi gejpeder?! Iskoristivši Pticina otupjela osjetila Marita joj se prikrala i strastvenim poljupcima ostvarila kontakt sa uzavrelim tijelom naše Ptice ...

Kad se iz zvučnika nekim čudom zaorio Thompson (ane ane, prčkaš li po mjuzi, ili po diđeju?), na scenu je stupila nova postava. xiola bleu i Jordan poskočile su sa svoji stolica na taktove nacionalnog etno ritma, otkrivši svoju pravu prirodu. Alkoholna groznica obuhvatila je Jordan koja je strastveno uzvuknula "Thompson je zakon! Svaka ti dala Marko Perkoviću, a i ja sa njima!" Zagrljenim djevojkama priključio se naš poznati blogerski glazbenik DritoKonj, kojeg su mili zvuci trgnuli iz polusna. Štoviše, DritoKonja je glazba toliko dirnula, da je odlučio prisutnima pokazati svoju atletsku figuru u potkošulji. Classic!

Zar ste mislili da nitko nije pokazao dojke kako treba? Ah ne, BigMamma je u svojoj ekstazi zaboravila na sve, te je spustila dojke na glavu zabezeknutog SS-a, koji se našao u najerotičnijoj sceni svog života. Gole dojke to bijahu! Ovu scenu jednostavno nije mogao propustiti samozatajni Hal, koji je borgovskim koracima pristupio BigMammi započinjući analizu:
"Predmet: dojka
Veličina: velika
Oblik: Prilagodljiv
Uporaba: Primarno prehrambena"

Međutim, nije to bilo jedino što je Hal proučavao. Pazi ovo:
"Spol: Ž
Blog: Maritin kutak
Sex. opredjeljenje: iznenađujuće
Action: Asimilirati"

Za lopticuskocicu je bilo previše svjetla na partyju, onda bolje igra naslijepo. Ipak, snimila je posljednjeg iz trojca propalica (leb, DritoKonj i Jimbo), te mu se mačjim koracima približila.
"Aha, moj si. Napokon da i ja nešto bacim pod jaja (češkanje po gavi). Pardon - okrenem!" - pretvori se mačka u gladnog tigra. Usporeni Jimbo nije imao snage za otpor, pa ga je lopticaskocica olako na leđima iznijela vani ...

.... pred zoru ...

Malo po malo blogerska ekipa je nestajala. ane, xiola i jordan (u jednom od gibanja prema WC-u nježno mi je dala broj mobitela) smanjenom su snagom plesale na ritmove omiljenog im glazbenika, dok je diđej ispunjavao sve želje dinamitne ane. Trapula se odlučio pozdraviti sa ovim dičnim blogericama, krenuo je poljubiti u obraz svoju dragu kolegicu anu, ali opazio je neku bijelu mrlju odmah pored usana.
Trapula: "Ane, što si to pila ili jela"
Ane: "Pila sam capuccino"
Trapula: "Od DJ-a?"
[zabezeknutost]

Nakon što smo pozdravili ostatak ove moćne blogerske ekipe, RealOne i ja samo se uputili prema mom autu.

Trapula: "RealOne, hoćemo li se malo maznuti kod mene?"
RealOne: "Koji ti je, pa ti i ja smo blogerske kolege"
Trapula (taktika za plavušu): "Ali biti će ti lijeeeepo"
RealOne: "Ok onda, može"
[cenzura]

- 09:07 - Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>