26

četvrtak

veljača

2015

Poziv na postojanje: jesam, dakle jesam

Vile moje! Imam želju pokrenuti jedan doprinos našem postojanju!
Zbog toga što rastemo i što smo naučile da je energija i šeranje nešto predivno i lako proizvodivo, zbog naših oblačastih umova i prirodne veselosti, zbog otkrića da su razmišljanje i pozitivna energija vještine, a najviše zbog toga što želimo ovladati tim vještinama da nam postanu one svjesne, koje možemo koristiti kao i micanje rukom, kako bismo uljepšali jedan komad svijeta, a potpuno naš plemenski mikro-svijet, dugujemo ravnoteži da upotrijebimo naučeno kako bismo, svojim inkognito otporom unaprijedili našu zajednicu.

Inkognito otpor bi, ovaj put, bilo odlaženje na plesanje u Epic uz čaj u bočicama. Želim da zajedno treniramo promatranje ljudi i iz njih učimo. Učimo ponešto o ljudima, a najviše o sebi. Vježbamo baratanje vještinom proizvođenja pozitivne energije i svjesno ju dijelimo s drugima.

Vježbamo vještinu življenja života u dvije ciklične etape:
- Jednu u kojoj, isključujući vještinu Razmišljanje, živimo prihvačajući sve prilike što nam se nađu na putu (Yes man:) radi prikupljanja informacija i znanja iz života i ljudi, situacija isprepletenih životom i ljudima, ali i od samoga sebe, analizirajući svjesno svoje postupke i reakcije, po žanrovima situacija. Zašto su se dogodile, što me točno povrijedilo i zašto, što me obradovalo i zašto.

Upoznaj samoga sebe, stalno, budi tu sada, potpuno prisutan u ovome trenutku, dopusti mu da ti pokaže što sve možeš vidjeti, osjetiti, a time i naučiti, ako samo dopustiš.

- Drugu u kojoj, baratajući vještinom Razmišljanje, poteklom od najvećeg konstruiranog subjekta modernog svijeta, bahato skrivenog u rečenici "Mislim, dakle jesam", analiziramo i vrednujemo sve prikupljeno i gradimo ono što želimo biti. Jesam, dakle jesam.

Vježbat ćemo, i plesati, do jutra, dopustiti da nas glazba prožme i da nas vrtlog plemenske energije, ove predivne skupine novoga kultnoga mjesta Epic, vjerujući i radeći ono što propagiramo dok čilamo u svojim sobama.

Život je predivan, hvala svim društvom cenzuriranim tvarima na portalima do novih spoznaja, a često samo pametnije posloženih već postojećih spoznaja, sada dugujemo ravnoteži da to radimo iz sebe samih, čiste, u prkos teoriji da perpetuum mobile nije moguć!
Budi!

Oznake: Subkultura, spoznaja, život, ljubav

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.