http://img92.imageshack.us/img92/2528/simplethcflyera8om.jpg

T R A N C E _ A N D _ H O U S E

petak, 15.06.2007.

Upsssssssssssss

Zaboravil sam da opče imam blog,a ionak ga niko ne posječuje:)Nemam ništ pametnog za napisati,jedino da sam završil vojsku i to prije 2 ili 3 tjedna.Više se ne sječam:)Još kaj mogu reč je da uživam u civilu i da se oču iživit dok se nezaposlim,a to bi trebalo biti vrlo brzo ali ko zna:)Nikaj ljudi,tolko od mene!!!!!!!!!!!!Pozdrav:)

- 18:43 - Pucaj... (2) - Isprintaj - #

petak, 30.03.2007.

My Birthday

Alo svima!Samo toliko da se javim i zahvalim se svima koji su me se sjetili na jučerašnji dan.Hvala svima.Kao što neki znaju i oni koji neznaju,jučer mi je bio rođendan pa se ovim putem zahvaljujem.
Pozdrav People!!!Sitno>>cca60<<

- 20:10 - Pucaj... (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.02.2007.

16 trbr Bjelovar

Evo samo tolko da se javim.Pozdrav svima!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 18:12 - Pucaj... (7) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.12.2006.

----------------SiBB-------------------

Sretan i blagoslovljen Božić svima koliko god vas na svijetu ima!!!

- 11:39 - Pucaj... (4) - Isprintaj - #

utorak, 28.11.2006.

------------HRVATSKA VOJSKA--------------

Evo samo da velim ako nekoga zanima da odlazim u HV odnosno da idem služiti Domovini i da napomenem da se moramo boriti za Hrvatsku i njenu slobodu.Pozdrav!!!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 19:05 - Pucaj... (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 06.08.2006.

Go-Cut

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Idejni pokretač i rezident DJ kultnih Astralis partya na kojima je i izgradio svoj današnji stil koji je posebna kombinacija mixeva različitih stilova elektronske glazbe; trance, techno, tribal, su kombinirani u originalni progressive trance zvuk. Ne želeći se ograničavati bilo koji glazbenim stilom svojim setovima svaki puta pozitivno iznenadjuje publiku. S obzirom na hip-hop ?korijene? ima neobičan stil mixanja; sampling, scratch, cutting, egzibicije.

Od 1990. gradi svoju reputaciju i iskustvo klupskog DJa svirajući u gotovo svakom značajnijem klubu u Hrvatskoj.

1992. Finalist svjetskog D. M. C. prvenstva u Londonu (Ministry of sound), prvi DJ koji je osvojio i Croatian DJ Festival 1995 i 1996 godine.

Njegova reputacija je svakim danom još više raste, i izvan Hrvatske što pokazuju i njegovi nastupi u Londonu (Catch 23), Bankoku (Om trance), nastup na ?Full moon partyu? na Tajlandu, jednom od najpopularnijih partya na svijetu i dakako nastup na berlinskom Loveparade 2002.

Najveći doseg u karijeri je organiziranje prvog hrvatskog kamiona koji je nastupao na Loveparadeu 2002 godine sa odabranom ekipom DJa i producenata iz Hrvatske ? Croatian Loveparade team.

Početkom 1998. sa Damirom Ludvigom i Goranom Štetićem napravio je boom na hrvatskoj elektronskoj sceni. Počeli su organizirati popularne Astralis partye i promovirati svoj jedinstveni glazbeni pravac. Diskoteka The Best bila je rezidencija Astralis partya koji su mjesečno okupljali i preko 2000 ljudi!!

- 18:22 - Pucaj... (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 24.07.2006.

Katastrofa

Jao,u zadnje vrijeme sam u nenormalnom kurcu,neznam kaj mi se događa ali znam da nikak nije dobro.U nekim stvarima se previše trudiš ali to niko ne vidi,jer neko očito vidi samo sebe.Jedino kaj me ovih dana oraspoloži je mjuza(zna se koja).Neznam kaj da više pišem,a nemam ni kaj pa da onda nabacam par slikica recimo sa Zrča:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 12:52 - Pucaj... (6) - Isprintaj - #

subota, 08.07.2006.

Jeff Mills

Rođen 1963, u Detroitu, Jeff Mills započeo je dj-ing 1987. g. Sa produkcijom započeo je 1989. godine. 1990. g. Formirao je Techno grupu, Underground Resistance sa Mike Banksom (a. k. a. MAD MIKE).
Nakon odlaska iz Underground Resistance-a osnovao je vlastiti label pod nazivom "AXIS" s basom u Chicago-u. Kao jedan od najtalentiranijih dj-a, puno vremena provodi na turnejama po Europi i UK. Na noge je postavljen novi label, "PURPOSE MAKER", 1996. g. u kojoj pristupa techno glazbi i izaziva je na različitoj razini.
Jeff Mills poznat je po tome da u jedan sat "spuca" oko 30-50 ploča - njegov istinski DJ stil. To je radi toga jer kako kaže pušta samo dio ploče za koji misli da je najbolji dio ploče.
Jeff vjeruje da Dj-i moraju pažljivo slušati glazbu, i biti sredina izmedu ploče i izvođača. Iz čudnog razloga, sebe ne smatra Dj-em.
VRSTA MUZIKE KOJU PERE: Techno,Detroid Techno,Progressive Techno.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
SINGLOVI:

1992 Tranquilizer [EP] - Axis
1993 Berlin - Pow Wow
1993 Mecca [EP] - Axis
1994 Growth [EP] - Axis
1995 Purpose Maker [EP] - Axis
1995 Humana [EP] - Axis
1996 The Other Day [EP] - Axis
1996 Kat Moda [EP] - Purpose Maker
1996 Very [EP] - Axis
1996 The Dancer [EP] - Purpose Maker
1997 Shifty Disco [EP] - International
1997 Universal Power [EP] - Purpose Maker
1997 Tomorrow [EP] - Axis
1997 Inner Life/Medusa [EP] - React
1997 Our Man in Havana [EP] - Purpose Maker
1997 Steampit [EP] - Purpose Maker
1998 More Drama [EP] - Axis
1998 Vanishing Act [EP] - Purpose Maker
1998 Live Series: Live at the Rex Club - Purpose Maker
1999 Skin Deep [EP] - Purpose Maker
1999 Apollo [EP] - Axis
1999 Preview - Axis
1999 If [EP] - Purpose Maker Remixe

- 15:07 - Pucaj... (7) - Isprintaj - #

petak, 23.06.2006.

-------------!!!!!!!!!!!!!

Evo i mene napokon(kak za koga).Neznam kaj da velim i zakaj nisam dugo nikaj pisal osim da nemam pojma i da na netu nisam bil več dugo,dugo.U zadnuje vrijeme mi se nije dogoilo ništ novoga,ustvari bilo je nečega tu i tam ali sam slabo kaj izlazil i tak,ali sam jednu subotu bil s frenovima i bilo mi je jebeno,malo smo se hitali u Orinocu,a gdi drugdi,a s nama i neke frendice,a bogme sam se i nasmijal,a zbog čega neču spominjati.Da,bil sam na motorijadi(moglo bi se reći)bili smo kod jednog bečara u vikendici i naslušal sam se rock-a za cijeli životi pijesme S KURCEM U ČELO makar mi je ta stvar fora.Uglavnom nije bilo loše.Neznam kaj da vam pametnijega velim osim da neznam opče kaj pišem kolko sam zgubljen.Pozdrav

- 11:27 - Pucaj... (6) - Isprintaj - #

srijeda, 17.05.2006.

Dj Umek

Što reči o najboljem slovenskom DJ-u? Ono malo podataka što se može naći, samo su rijeći hvale, bilo iz recenzija njegovih ploča do komentara njegovih setova Kako god bilo, Umek je u strelovitom usponu svoje karijere, pogotovo nakon 2000. godine kada je nastupao širom Amerike, Australije i Azije rame uz rame sa najpoznatijim svjetskim DJ-ima, a o njegovim radovima da i ne govorimo – vrte se po najpoznatijim klubovima Europe i Amerike. O njemu če se još puno, puno čuti. No, krenimo redom. Uroš Umek rođen je 1976. u Ljubljani. Več kao teenager volio je dance glazbu, no bilo mu ju je prilićno teško za nabaviti u bivšoj Jugoslaviji, kako se požalio u jednom interviewu. Početkom 90-tih, kad je Slovenija postala slobodna, i politički, i kulturološki, (i kad je Umek malo narastao), počeo je organizirati partye i baviti se DJ-anjem. Naravno, prvo je to sve bilo totalno underground, no vrlo brzo su Slovenci prihvatili “novu” glazbu i scena se proširila. Umek je bio resident DJ na večini partyja tijekom tih prvih godina, tako da se može reči da je zaista imao veliki utjecaj na slovensku techno scenu. Krajem 90-tih počeo se baviti produkcijom techna. Zašto baš techna? Njegov je odgovor jednostavan – iako je slušao acid house, radio je techno jer mu je to njegova tadašnja oprema dozvoljavala. Smatrao je da na njoj ne može napraviti kvalitetan house. A da mu je produkcija techna dobro išla govori i poveči popis etiketa za koje je izdavao - ZET, Absence, XS, Missile, Expire, Planet Rhythm, Comunique, Potential, Spiel-Zeug, Black nation, Primate (i sa Liebingom), Tortured Records (pod imenom Mumps)… i, naravno, za svoje dvije etikete – Consumer Recreation i Recycled Loops. Odličan izlet u electro vode napravio je 2000. pod imenom Zeta Reticula za Billy Nastyev Electrix, a posljednje informacije nam govore da osniva novu tech house etiketu sa Valentinom Kanzyanijem - Earresistable. Opčenito, Umek se u zadnje vrijeme, produkcijski i kao DJ, kreče prema sve lakšem soundu, melodičnijem, tribalističnijem, funky technu i tech-houseu, ali još če dugo ostati poznat po svojim hard techno stvarima tipa Lanicor, a koje nose nazive Krkinih lijekova – Rupurut, Levcine, Katapresan, Betrion… Čak ni tribalistieni Voices of Africa koji je izdao za Primate nije doživio takvu popularnost kao Lanicor. Umek se trenutno može bookirati preko Billy Nastyjeve agencije Theremin, a uskoro če i izdati mixani CD za Nastyjev Tortured Records. Od nedavno, Umek radi na četiri gramofona, što se zaista ne može često vidjeti i čuti. Mislim da niste trebali sve ovo pročitati da biste znali da se Umek ne propušta. (A da ne spominjem, cure, smršavio je i sad izgleda… ono, wow. Navalite! :)) smokinsmokinnutnutdead

- 13:41 - Pucaj... (8) - Isprintaj - #

srijeda, 10.05.2006.

Ufff..........

DA VAS SVE PRVO POZDRAVIM.BOG.NEZNAM ZAKAJ ALI OVIH DANA SAM TAK U K.... DA BI NAJRAĐE .......MA NEZNAM NI SAM.VALJDA BUDE BOLJE(MOŠ MISLIT),A NADAM SE DA BUDE,JER NEZNAM VIŠE KAJ BI S SEBOM.NEMAM KAJ PAMETNIJE ZA NAPISATI KAD SI NIŠT PAMETNIJEG NE DOGAĐA,A NADAM SE DA USKORO BUDE.SKORO DVA TJEDNA NISAM BIL NIGDI GDI SE PUŠTA MOJA MJUZA I MOGUČE DA SAM BAŠ ZBOG TOGA U K....(NE VJERUJEM),ALI SI ZATO TO DOMA NADOKNAĐUJEMrolleyesJOŠ ME RAZJEBE TO KAJ SAM OSTAL BEZ MOBA,NIJE TAK STRAŠNO JER GA IONAK SLABO KORISTIM,ALI MI ZA NEKE STVARI TREBA I ZA NEKOG.BILO BI SVE SUPER DA ME STARCI NE PUCAJU S POSLOM,KAK BI SE TREBAL ZAPOSLITI,NEBI BIL BED DA TAJ POSEL NIJE U ZG.TAK DA JOŠ MORAM I O TOME RAZMIŠLJATI PO CIJELE DANE.MA ZNAM DA SAM PUN K.... DOSADAN ALI HEBIGA.NIKAJ LJUDOVI,UŽIVAJTE DOK MORETEbang

- 16:30 - Pucaj... (6) - Isprintaj - #

nedjelja, 30.04.2006.

Nemam riječi!!

Jao,ovak dosadna subota nije bila več dugo.Nigdi nikoga,izgleda da su se svi splašili kiše.Fakat je bilo u ku... kaj da drugo velim!Orinoco koji je inače stalno pun bil je več oko 02:00 na pol prazan(ne baš na pol ali nije to,to.bilo je i boljih dana).S društvom sam sedel skoro dva sata dole,a da nismo mrdnuli,skoro smo zaspali,a mogu reč da ni mjuza nije bila baš nešt(bar meni).A najgore je to kaj mi se jedna jako,jako draga osoba prehladila pa nije bila u gradu:(.Ocijena za ovu subotu je 1.Nema se kaj pametnoga više za reči.Pozdrav ljudi i nemojte se bojati kiše!!!!

- 19:50 - Pucaj... (7) - Isprintaj - #

utorak, 18.04.2006.

4th anniversary 16.4.2006-"ORINOCO"

POZDRAVVVVV
LJUDI MOJI,KAKAV JE TO PARTY BIL.NEZNAM KAK DA POČNEM I KAK DA VAM TO DOOČARAM.TO NAJBOLJE ZNAJU ONI KOJI SU BILI.UGLAVNOM PARTY DO JAJA,MA KAJ DO JAJA I VIŠE OD TOGA.DOŠEL SAM U 23:15 I NISAM SE IMAL KAM SPARKIRATI KAKVA JE GUŽVA NA PARKINGU BILA I ONDA NAPOKON NAŠLI MJESTO(Renato i ja),A DOK SMO DOŠLI DOLE NISMO SE IMALI KAJ ČUDITI ZAKAJ NIJE BILO MESTA NA PARKINGU KAD JE ORINOCO BIL KRCAT.JAO, A KAKVA MJUZA(da te srce zaboli)MA LUDNICA,ALI IPAK NISMO DUGO ZDRŽALI DOLE JER JE BILO KO U SAUNI PA SMO U 01:00 KIDNULI VAN NA ZRAK(par nas)nut ,A DOK SMO SE POKUŠALI VRNUTI NIJE BILO MOGUĆE JER JE ISPALO NEKO SRANJE S NEKIM TIPOVIMA TAK DA JE JEDNO DOBRIH POLA SATA ČAK I VIŠE BILO I DOSTA LJUDI VANI.NAPOKON SMO UPALI NATRAG DOLE.MJUZA MI JE MOZAK POPILA ALI JE VRIJEDILO.KOLKO JE LJUDI BILO MISLIL SAM DA NAM PRIJE 07:00 NEMA DOMA,A ONDA UPSSSS.U 04:00 KRNJA NAS STERAL ALI NISMO SE TAK LAKO DALI,JEBIGA ALI MJUZU NAM NIJE OSTAVIL,ALI SMO SVEJEDNO JOŠ POL SATA ČUBILI DOLE.DOK SMO SKUŽILInut DA NEBU VIŠE NIŠT S TOGA POKUPILI SMO SE DOMA.LJUDI MOJI BILO JE PREJEBENOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.FOTKE SI POGLEDAJTE NA www.partyloop.com I UVIJERITE SE DA JE BILO NEZABORAVNO.
POZDRAV SVIMA,A NAJVIŠE PARTYANERIMA(Tami nisam te zaboravil bez brige)!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 20:47 - Pucaj... (8) - Isprintaj - #

srijeda, 12.04.2006.

Povijest "moje" glazbe


Krajem osamdesetih ekspanzija house scene je potpuno obuzela Europu.
Derrick May i Kevin Saunderson su utjecali na imena poput
808 State i Guy Called Gerald
da krenu pravcem kojim je stvoren njihov jedinstveni stil,
ali ipak jasno zasnovan na technu. Njihov singl "Pacific"
postao je nezaobilazna stvar kada se radilo o dogadajima na otvorenom prostoru.


Derrick May
U Njemackoj je house uzimao maha. Sven Vath i Westbam , Kid Paul i Dr. Motte
osnivaju klubove Turbine i Tresor, stvarajuci tako od Berlina i Frankfurta centre techno muzike u Njemackoj.
Sven Vath je osnovao jos jedan klub, legendarni Omen i prvi lebel Eye Q. Razvoj novih sinthova bio je konstantan.
Medutim, tek pojavom Roland TB-303 modela doslo se do novog zvuka.
Sa bass line-om i zvukovima koji su kasnije nazvani acid zainteresirao je producente.
Mnogi instrumenti su vec tada stvarani specijalno za elektronsku muziku,
pored sinthova bila je to i mocna ritam masina Roland 808. 1986. stvoren je prvi acid house album nazvan "Acid Traxx".
Autor je bio DJ Pierre koji je u Chicagu radio sa Lil Louisom na velikim party-ima.
Prvu vecer kada je stvar pustana cetiri puta,
tek cetvrti put javila se prava reakcija u publici.
Tako je roden novi pravac,
i novi val je krenuo.
Ali Val nije zahvatio Ameriku koliko Veliku Britaniju.

Techno/Acid
postao je kultura mladih,
Veliki party nazvani rave's pratili su nagli uspon techno scene u Velikoj Britaniji.
Urbana himna Engleske tada bila je pjesma D-Mob "We Called It Acid".
House vise nije bio stvar Chicaga ili New yorka, mogao se cuti skoro svuda u svijetu.
Godine koje su dolazile nisu mogle zauvjek odrzati house na vrhu scene i u prvom planu,
Techno je takoder sa njim dozivljavao uspon.
Kevin Saunderson, Derrick May i J. Atkins stvarali su hitove koji su upadali na top liste.
Inner City, kako je bilo jedno od predstavljanja Kevina Saundersona napravio je stvar "Big Fun".
Sa vokalima Paris Greya, Kevin je pogodio top liste, i odjednom se nasao u situaciji pop izvodjaca,
snimao je spotove, davao intervjue, a od njega se ocekivalo da izbacuje nove hitove za siru populaciju.
Ipak, nije mogao samo house i techno zadovoljiti slusaoce sirom svijeta.
Inventivnost i oprema koja je postala dostupna
omogucili su pravim ljudima da utjecu na razvoj novih pravaca koji su se pojavljivali.

Hardcore/Gabba


dj rob
Radeci uzivo u Rotterdamu, DJ Rob (Rob Janssen) sokirao je sve prisutne navikle na disko house,
koji je inace svima dosadio u Nizozemskoj.
Tada je nastao Hardcore Techno ili Gabbahouse. Pojedine pesme prelazile su 1000BPM
(Moby "Thousend", The Dreamteam "Killer Machinery")
predstavljajuci Gabbu kao najbrzu muziku svijeta.
Gabba se brzo rasirila Nizozemskom i Njemackom
kao i Amerikom stvarajuci novu hardcore scenu u New Yorku.
poznatiji N.Y.C producenti:Lenny Dee,Rob Gee i Oliver Chestler(The Horrorist)

Breakbeat/Jungle
je svoju osnovu nasao u technu, regge i hip hop mracnijim ritmovima i semplovima.
Stil je prelazio preko hardcore breakbeat-a, Junglea do drum'n'base-a,
kojeg karakteristira fuzija industrial zvukova, breakbeat-a kao i Jazz & Funky elemenata.
Istaknuti pojedinci vezani za jungle/drum'n'bass su Goldie, LTJ Bukem, DJ Hype, Nico, Ed Rush i dr.


Goldie
Trance
Dok su se house i techno kretali u pravcu prema tvdem ritmu i zvucima,
pojavilo se nesto sto se smatralo stilom izmedju hardcorea i ambijentala - Trance
Producenti vezani za pocetke trance scene su Cosmic Baby i Oliver Lieb.
Jos jedan novi stil
koji je postao mozda i jedan od najbogatijih raznim stilovima bio je trance.
Stvoreni su podstilovi: hardtrance, acid trance, trancecore, ali najznacajni/popularniji medju njima
goa trance i psychodelic trance, dinamicnija verzija trancea bazirana na etno motivima,
koja svoju svijetsku popularnost stice 1996. i 1997. godine.
Promoteri odnosno izdavacke kuce koje su radile na tome su Blue Room, Dragonfly, TIP
a producenti The Infinity Project, Juno Reactor, Mindfieald i dr.


Cosmic Baby

Stvaranje novih pravaca nije ogranicilo modernu elektronsku glazbu.
Pocetkom ovog tisucljecja jasno je da fuzija svih pravaca, kako elektronskih tako i onih klasicnih
(rock, klasika, jazz), postaje sve veca. Sto je najvaznije, takve stvari nailaze na dobar odziv kod publike.
Tehnoloski napredak doveo do toga da i obican covijek, sjedeci u svojoj kuci, moze svoje ideje prikazati drugima.
Upravo je to bit techno glazbe i rave kulture.

- 12:45 - Pucaj... (3) - Isprintaj - #

srijeda, 05.04.2006.

Evo da se javim(kao ono nisam se dugo).Moram priznati da sam po malo počel skretati s teme stvarnoga bloga,a to baš i ne valja,pa ču se potruditi nastaviti pisati o mjuzi.Trenutno nemam ništ novo jer već dugo nisam bil vani.Mislim bil sam ali sam bil zauzet tak da se nisam obaziral na druge stvari osim na jednu,a to je moja lijepša strana,koja me danas jako rasrdila!!!Pozzzz do idučeg puta!!!!!!!!!!!!!!!

- 19:49 - Pucaj... (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2007  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

>P@we<

 • Najbolja stvar,koja je istina već zastarila ali mene još diže je Dj Rolando-Jaguar,no više volim preradu Jaguara,jer su fakat jebene.


  Counter

  Online Degree

Linkovi

Dj Tiesto

 • Music has been the biggest passion in Tiesto`s life and has always felt the need to share that passion with other people. A mainstay in his native Holland, Tijs Verwest aka DJ Tiesto, recounts his first brush with bringing forth his passion for music at the tender age of 8 years old. In the early days of his career, he played records at drive-in disco shows where his sound focused on club music from the Dutch chart parade. Narrowing his scope to a fusion of house beats laden over a bass heavy groove, Tiesto then started playing out at a well known club in Breda called The Spock. Resisting the sounds and trends of the time, he caught the attention of the GM of Rotterdam's based label, Basic Beat Recordings, by creating his own distinctive style and sound. From this, Tiesto's first mixed series entitled Forbidden Paradise was born. Shortly after, he formed his record label, Black Hole Recordings and released his own Magik cd series. He also mixed the first two Space Age volumes and the much respected In Search Of Sunrise 1, 2 and 3. Through these imports, Tiesto was raised to mythical status in the States by his cult following.


  Tiesto's US debut was marked with the release of Summerbreeze (2000), a mixed album featuring his remix of "Silence". Peaking the Billboard Charts at #3, "Silence" featured the vocals of Sarah McLachlan which became a mega-club hit, remaining one of the most influential tracks of this progressive dance era. This was what indeed made the world fall in love with him. It was this record which fully broke Tiesto in the U.K., spending four weeks in the Top Ten.


  Tracks like Flight 643, Urban/Suburban Train and Gouryella - his collaboration with fellow Dutch trancemeister Ferry Corsten - have been played by everyone from Pete Tong to Paul Oakenfold. In fact Oakenfold has become his greatest ally, asking Tiesto to mix the opening track on his album Bunkka and putting Tiesto tracks on all his recent compilation albums.


  There has become a huge demand for Tiesto's remixes, and so after declining a remix for U2, he did a great remix for Dave Matthews Band's 'The Space Between', which set a new standard for mixing rock and house music. Tiesto has also remixed a track from Moby's album, "18" featuring 2 b-sides - Love of Strings and Life's So Sweet.


  In Summer of 2001, Tiesto ruled Godskitchen in Ibiza. In 2002, he was snapped up by Cream who gave him a residency at Amnesia alongside Paul Van Dyk. "2002 is the first year I've had a real residency in Ibiza so it gives me the chance to play some longer sets and influence the sound of Ibiza," he stated.


  But it is America where Tiesto has caused the biggest impression. The Americans lap up his DJ sets, he loves their "youthful enthusiasm" and was high on the bill at the last Coachella festival in Palm Springs. It was a phenomenal 2002 for DJ Tiesto, who started the year by playing four major New Year's Eve parties, reaching 60,000 people in the UK. He also embarked on a 12 date U.S stadium tour with Moby & David Bowie, Carl Cox, and Digweed, and still had time to jet off to his residency in Ibiza.


  After winning almost every dance related award in 2002, a crown was put on his career by being voted the number 1 DJ in the world in DJ Magazine`s Top 100. He repeated this achievement for the second consecutive year in 2003.


  The Dutch Man is back to rock you silly!

TOP 10 DJ's

 • 1).Dj Tiesto
  2).Paul van Dyk
  3).Armin van Buuren
  4).Sasha
  5).Deep Dish
  6).Carl Cox
  7).Ferry Corsten
  8).Atb
  9).Paul Oakenfold
  10).Johan Digweed

  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Image Hosted by ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us
  Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se