Zaborav


Zaborav je konačna kazna za neostvarene talente smjelih vizija.

- nedjelja, 26.03.2017., 10:47 - Komentar: (18) | Isprintaj - #

Oni – Igre


Nije joj nikada ispričao sve o ružičastom, paperjastom bademantilu. Ali Ona zna i on zna da ona zna, pogađa. Igra koju igraju najopasnija je od svih. Igra ljubomore. Kao da bi trebala biti ljubomorna. Kao da postoji razlog i svrha za to.

* * *

Upalio je kola i izvezao ih sa parkinga. Može li se po načinu vožnje prosuditi šta vozač misli? Može li se sa kola čitati kao sa lica i sa tijela vidjeti temperament? Možda može? Očima koje vide.

* * *

Igraju još jednu igru. Veliku igru u nastavcima. Nije ona zaključana u sebi, već je On zaključan napolju. Ona je odana žena.
Bila.
Čudno kako na mjestu na kojem nema nikakve privatnosti bliskost govori pokretima, nemuštim jezikom, kao da postoji šifra ispod onog jezika kojim govore.
Čudno kako se može sve ispovijediti, a istovremeno i sve sakriti.

- petak, 24.03.2017., 09:04 - Komentar: (9) | Isprintaj - #

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se