New Enterprise

četvrtak, 20.04.2006.

Strange New World

Image Hosted by ImageShack.us
U ovoj epizodi Enterprisea posada nailazi na napušten planet. Nakon što se spuste šatlom krenu u istraživanje i ozrače se nepoznatom kemikalijom koja uzrokuje halucinacije. Na kraju se skoro poubijaju međusobno ali ipak T'Pol spasi stvar. Na linku imate jedan video klip iz epizode.

Strange New World

- 22:16 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 19.04.2006.

Faith of the heart

Image Hosted by ImageShack.us
Naslovnu pjesmu iz Enterprisea pjeva Russell Watson. Cijelu pjesmu i riječi možete skinuti na linku ispod teksta. A za više informacija o Russellu Watsonu možete pogledati stranicu http://www.russell-watson.com/

Russell Watson - Faith of the heart

- 11:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Enterprise 03 - Fight or Flight

Image Hosted by ImageShack.us
U ovoj epizodi članovi Enterprisea pronađu brod nepoznate vrste na kojem je ubijeno 15 članova posade. U pokušaju da istraže što se dogodilo pošalju sa tog broda poziv u pomoć ali ga prime isti oni koji su ubili članove tog broda. Na kraju Hoshi spasi stvar tako što objasni kapetanu broda tko je ubio njihove članove i ovi im onda pomognu. U epizodi ima dosta šaljivih situacija, kao npr., T'Pol uđe u kabinu kapetana Archera i dok mu objašnjava situaciju stanja na brodu on sjedne na pod i govori joj da čuje nekakvo škripanje. Stavio sam preko Rapidsharea dva video klipa koje možete skinuti sa linkova ispod teksta.

Fight or Flight videoklip
Enterprise - početna špica serije

- 01:01 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 18.04.2006.

Enterprise - Broken Bow 1 i 2

Image Hosted by ImageShack.us
Evo nakon dosta vremena, u kojem sam malo zapostavio ovaj blog, ponovno se vraćam sa novim temama kojih će biti svaki dan. Već duže vrijeme na HRT-u a i drugim programima ne prikazuje se nijedna SF serija poput Star Treka pa sam odlučio ponovno odgledati sve četiri sezone Enterprisea. Večeras sam odgledao prvu i drugu epizodu pod nazivom Broken Bow. Mislio sam da ću se svega sjetiti otprije i da će mi biti dosadno gledati to opet ali nije bilo. Neke serije su jednostavno dobre koliko god puta ih gledali a Enterprise se ubraja među takve. Prva Star Trek serija koju sam pogledao bila je iz cjeline Voyager i to kad se prikazivala na HRT-u po prvi put, dakle prije onih svih serijala od starog Enterprisea, pa Next Generationsa, pa Deep Space Nine-a, pa Voyagera i onda ovog novog Enterprisea. Voyager mi se sviđao zbog toga što je imao kapetanicu Kathryn Janeway dok su u svim prijašnjim kapetani bili uglavnom muškarci. Uz Janeway mi se sviđala i Seven of Nine, te B'Elanna Torres, a onda ostali po redu. U Next Generationsu su mi najbolji likovi bili Data i Picard. Stari Enterprise sa Kirkom nisam uopće gledao a Deep Space Nine sam gledao uglavnom tek toliko jer nije bilo drugih SF serija na programu u to vrijeme. U novom Enterpriseu najbolji likovi su mi kapetan Archer i T'Pol, a ni ostali likovi nisu loši jer bez njih ne bi bilo ni serije. Ovo je tek prvi od mnogo idućih postova koji će obraditi sve od početka do kraja Enterprisea, pa ću možda stavljati i video klipove iz svake epizode ako bude komentara u kojima to budete tražili. Toliko za sada.

- 22:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #