Snaga Tvokuna https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

ponedjeljak, 14.05.2018.

14.05.2018. ili neki drugi davno prošli dan ...

Koliko obožavam ove noći. Ove noći kada ti se jednostavno odjednom vrate neke stvari ... bocnu te ... kad samo odjednom počneš plakati i prisjećati se nekih trenutaka, osoba, događaja ! Meni je to divno ! Volim sebe zbog toga!
Volim sebe jer se sjećam svih ljudi u svome životu i onih najsitnijih sitnica !
Sasvim slučajno sam čula pjesmu i suze su same krenule! Pojavila su se pitanja i sjeta !
Žalim za jako malo stvari, zapravo žalim što sam neke stvari napravila skroz nepromišljeno u svome životu i time utjecala na ostatak života. Otežala sam si ga, pokrenula lavinu nekih loših stvari koje su mi se događale nakon tih loših odluka .. i iako D kaže da ni za čim ne trebam žaliti jer su me sve te moje dobre i loše odluke dovele do ovoga gdje sam sada i do toga kakva sam osoba ... žalim !

Vjerujem u to da vrijeme napravi da se s nekim stvarima lakše nosiš u životu. Ne mislim da liječi sve jer neke se rane ne mogu izliječiti, samo naučiš živjeti s njima i svakodnevica ih utiša, ali nekada vrisnu tako glasno da ne možeš vjerovati koliko su dugo bile tihe !

Nekada mi bude žao što su neki događaji i emocije tihi.

Na neki sam način mazohist, smatram da trebam patiti i proživljavati bol kada napravim pogrešku. Smatram da trebam biti kažnjena .. ne fizički koliko "psihički" ! Čudno, ok. Poremećeno, vjerojatno! Ali to sam ja .. nekada sam se trudila to promijeniti no ne možeš to promijeniti. Vrijeme utiša tu potrebu i želju za nekom vrstom patnje ali ona se vrati, vrisne jednostavno ! I onda se osjećam dobro. Kad sjednem, isplačem se, izbacim svašta iz svoje glave drugima na razmišljanje !

Rekla sam da žalim za situacijama i osobama, za izgubljenim vremenom ! Vjerujem da jednom neću žaliti, da ću jednom svu prošlost moći sagledati iz one druge perspektive : "Sretna sam što se dogodilo!" , ali sada još to ne mogu!

Voljela bih vratiti vrijeme u neke trenutke i napraviti sve drugačije. Vjerujem da bi se neke stvari iz ovoga života svejedno dogodile jer su se morale dogoditi ... ali isto tako neke nikada ne bih morala proživjeti , neke ljude ne bih nikada izgubila ... cry

Sjedim, tipkam, plačem i slušam ovu stvar !
Lost stars


Ima ih još nekoliko na repertoaru, ali ova je broj jedan !
Nemam poruku danas ... ovo ćemo ostaviti kao jednu od onih noći koja je toliko tužna da ju obožavam, jer volim sebe u ovom trenutku previše !

Nadam se da vi isto danas sebe volite najviše !! kiss

Oznake: #memories #tbt

14.05.2018. u 02:19 • 6 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.