..::Topusko on-line::..

nedjelja, 22.02.2009.

SESTRA NA ODREDJENO

Drago mi je kad se tekstovi sa ovog bloga komentiraju,jer bit je u tome da čujemo sto građani misle,sto ih muči.

Na ovom blogu mozete sve reci,bez straha,ali moram odgovoriti na komentar potpisanog kao NEZAPOSLEN-A! Postovani-a,svjestan sam da je,anonimno,lako sve reci,cak i lagati,ali zbog velike vecine,neanonimnih,postenih građana,moram reagirati! Sestra,koja se spominje kao jedini sezonac koji je ostao raditi je,sa ponosom mogu to reci,moja sestra,ali nazalost,postovana NEPOTPISANA NEZNANKO,od 11 sezonaca,odnosno djelatnika na odredjeno u ugostiteljstvu,1.9.,zavrsetkom ljetne sezone,ugovor je raskinut sa cetvero dijelatnika,VESNOM KOVACEVIC,IVANOM BARUKCIC,MIRJANOM DOMIC I VEROM TESLOM,spornom sestrom,zna se cija je to sestra! Nakon dva mijeseca,povecanim obimom posla,opet se primaju dvije djelatnice,na odredjeno vrijeme,medju njima i sestra,zna se čija! Sto se tice komentiranja rada Zupanice Marine Lovric,mogu samo reci da se vidi,a i po tome kako je gramaticki napisan komentar,zna se iz koje kuhinje,sranacke, to dolazi,jer,HDZ,odnosno,JA I MOJI DECKI STRANKA djeluje na taj nacin! SVI SU ONI ISTI,PA ONDA OPET BIRAJTE NAS!

Postovani Nezaposleni-a,da Vam dokazemo da nisu svi isti,pokusati cemo Vam pomoci naci posao,odnosno dali ste nam ideju da na ovom blogu objavljujemo i saznanja o novim radnim mijestima,pa mozda na taj nacin pomognemo da se bar netko zaposli. Vama,postovani ovom prilikom nudimo izbor nekoliko radnih mijesta!

U restoranu JOLAME traze se dijelatnice za rad u kuhinji i na sanku,znaci dvije osobe,takodjer i cafe barovi Opatovina i Grand takodjer traze dijelatnike,a ima naznaka da ce dijelatnika,zavrsetkom zimske sezone,takojer trebati i u Dalekovodu!

Postovani,iskreno se nadam da ce te negdje imati srece i da ce vas primiti,jedino ako Vas nije sramota konobariti,cistiti,biti sljaker,nije valja da Vi,u danasnje vrijeme imate straha raditi kod nacionalne manjine,ili je i vasa ambicija,po mojoj osobnoj procijeni,lako je zakljuciti kojoj grupaciji pripadate,da ste predodredjeni samo za fotelju,bez obzira na strucnu spremu! Ako imate srecu,mozda ste i Vi necija sestra ili brat,samo se iskreno nadam da ne cete prolaziti put nekih drugih sestara,koie su radile svakodnevno po 10 sati za 1800 kn,deset godina tako,samo sa jednom placom u kuci skolovala troje dijece,uspijesne dijece,negledajuci tko je sto,nego suteci i radeci!!!!!!

Osvrunio bi se i na drugi komentar,vezan za divljanje pojedinaca,odnosno na divljanje Mirka Jelkovica po cestama Topuskog. Ovu temu sam obradio u tekstu "STO AKO!?",iskreno se nadajuci mozda dopre do mjerodavnih,nazalost,nista!

Ovom prilikom obecavam u ime SDP Topusko,poslati cemo dopis Opcini Topusko sa zahtjevom da se intervenira kod nadleznih sluzbi,te da se postave lezeci policajci kroz Skolsku i ulicu Spieglebad,te da se Trg bana J.Jelacica zatvori zardinijerama sa cvijecem kod parka Opatovina!

Nazalost i dalje se samo mozemo nadati da nitko nece nastradati i da ce i opcinska vlast napokon vidjeti ono sto svi vide,a i da ce policija prestati okretati glavu,jer,ponavljam,tko ce preuzeti krivicu ako se nesto desi!? STO AKO!?







Drazen Putric

22.02.2009. u 13:21 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< veljača, 2009  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Hej! Haj!
Evo i nas!!! Od sada nas možete naći na ovom Blogu svaki dan i svaki dan nas možete hvaliti, kuditi, kritizirati, predlagati nam… samo budite s nama!!!
Mi dolazimo iz lječilišno-turističkog bisera lijepe naše i Europe, iz najljepših Toplica na svijetu.
A tko smo MI? E, to je sada malo teže pogoditi!
Mi smo grupa socijaldemokrata Topuskog, koja Vas na ovaj način želi upoznati sa svojim radom i idejama, a prije svega želimo od Vas čuti sve! Ali, baš SVE!!! Javljat ćemo se mi na ovom blogu s tekstovima u kojima ćemo prezentirati naše viđenje stvari, s tekstovima u kojima ćemo pokušati nuditi naša rješenja za određene svakodnevne probleme, s tekstovima kojima ćemo Vas željeti isprovocirati – pozitivno isprovocirati – da reagirate!
Neka Vam ovaj Blog postane mjesto gdje možete sve reći, nije važna politika, nisu važni ni lijevi ni desni! Samo ste važni VI!!!
Dirnut ćemo se mi i dnevne lokalne politike, ali ponavljam Vam, samo ste važni Vi i Vaši komentari!!! Nemojte imati «kočnicu» ili «ono što će drugi reći» - budite svoji, javite se i komentirajte!

Linkovi

Sisačko-moslavačka županija
SDP Sisačko-moslavačke


Impressum - urednici

Dražen Putrić

Pišite nam