..::Topusko on-line::..

ponedjeljak, 13.03.2006.

Ova je godina počela veoma zanimljivo. Najprije su nas zasuli plastičnim bocama, pa ptičjom gripom, pa smjenom u Vladi i koječim drugim.
Mi, na žalost, uspavani sve smo to nemoćno gledali i komentirali između sebe, onako potiho i proučavali zakone, uredbe i što sve ne.
Iako smo u prvim postovima obećali da ćemo redovito pratiti sva događanja u Topuskom, aktualne događaje i iznositi svoje prijedloge želeći na taj način izazvati Vaše komentare, malo smo zastali i zapeli.
Nije da se baš ništa ne događa u ovom našem mjestu, ali nije se baš puno niti pomaklo naprijed. Iako, moramo priznati, neki naši prijedlozi su se i usvojili i polako se ostvaruju.
Da se podsjetimo apela našeg županijskog vijećnika da se svako novorođenče nagradi jednokratnom pomoći od strane općinske vlasti pa do onog ogledala koje je postavljeno na onom nepreglednom zavoju prije Doma zdravlja.
Nećemo sve zasluge pripisati sebi, ali ima tu mrvica naše inicijative i hvala onima koji su nas poslušali.
Drago nam je da još uvijek nekome stalo do našeg bloga i na taj način ga održavate na životu. Stoga, sutra je novi dan, a s njim i novi post.

13.03.2006. u 21:05 • 4 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>



< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Hej! Haj!
Evo i nas!!! Od sada nas možete naći na ovom Blogu svaki dan i svaki dan nas možete hvaliti, kuditi, kritizirati, predlagati nam… samo budite s nama!!!
Mi dolazimo iz lječilišno-turističkog bisera lijepe naše i Europe, iz najljepših Toplica na svijetu.
A tko smo MI? E, to je sada malo teže pogoditi!
Mi smo grupa socijaldemokrata Topuskog, koja Vas na ovaj način želi upoznati sa svojim radom i idejama, a prije svega želimo od Vas čuti sve! Ali, baš SVE!!! Javljat ćemo se mi na ovom blogu s tekstovima u kojima ćemo prezentirati naše viđenje stvari, s tekstovima u kojima ćemo pokušati nuditi naša rješenja za određene svakodnevne probleme, s tekstovima kojima ćemo Vas željeti isprovocirati – pozitivno isprovocirati – da reagirate!
Neka Vam ovaj Blog postane mjesto gdje možete sve reći, nije važna politika, nisu važni ni lijevi ni desni! Samo ste važni VI!!!
Dirnut ćemo se mi i dnevne lokalne politike, ali ponavljam Vam, samo ste važni Vi i Vaši komentari!!! Nemojte imati «kočnicu» ili «ono što će drugi reći» - budite svoji, javite se i komentirajte!

Linkovi

Sisačko-moslavačka županija
SDP Sisačko-moslavačke


Impressum - urednici

Dražen Putrić

Pišite nam