GOSPINA LJUBAV

srijeda, 25.06.2008.

Gospina poruka, 25. lipnja 2008.


“Draga djeco! I danas vas s velikom radošću u mom srcu pozivam da me slijedite i slušate moje poruke. Budite radosni nositelji mira i ljubavi u ovom nemirnom svijetu. Ja sam s vama i sve vas blagoslivljam s mojim sinom Isusom Kraljem mira. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

- 23:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Redovito Gospino ukazanje vidjelici Ivanki



Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je redovito godišnje ukazanje 25. lipnja 2008. Prema svjedočanstvu vidjelaca Vicka, Marija i Ivan imaju svakodnevna ukazanja, dok Mirjana, Ivanka i Jakov ukazanje imaju jedanput godišnje.

Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki, povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja. Tako je bilo i ove godine. Ukazanje, koje je trajalo 6 minuta, Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj, muž i troje djece.



Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:
"Gospa mi je govorila o devetoj tajni. Dala nam je majčinski blagoslov!"

- 23:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 03.06.2008.

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane 02.06.2008



Draga djeco!
S vama sam po milosti Božjoj da bih vas učinila velikima, velikima u vjeri i u ljubavi.
Sve vas , vas čije je srce grijeh i krivnja učinilo tvrdim kao kamen(dok je ovo govorila gledala je nazočne ljude sa bolom na licu i suzama u očima) i vas pobožne duše želim obasjati novom svjetlošću.

Molite da bi moja molitva naišla na otvorena srca. Da bih mogla osvjetliti snagom vjere i otvoriti puteve ljubavi i nade.
Budite ustrajni ,ja ću biti s vama.

- 11:51 - Komentari (5) - Isprintaj - #