petak , 23.11.2007.

EPH izbrisao Tonča Tadića iz Pulsove ankete

Štovani,

Predizborna kampanja je sada polako iza nas i došao je trenutak odluke.

Gospoda iz tiskovnih medija pod kapom EPH jutros su konačno skinuli rukavice pa ću to učiniti i ja.
Naime, egzaktan rezultat istraživanja agencije Puls prema kojem u X izbornoj jedinici imam 4,6% na najodurniji način su lažirali u Jutarnjem listu tako da me totalno preskoče iz popisa. To će sigurno pravdati tiskarskom pogreškom. Tragično je da mediji koji moraju biti moralne vertikale društva funkcioniraju isključivo u korist pojedinih osoba i lobija. Stoga, dragi birači, ne slušajte i ne vjerujte nikom osim svome razumu i srcu, a ja Vam ponavljam da ankete govore kako Dalmacija želi mene za svog tribuna u Saboru i ubuduće.


Sada svi zajedno trebamo naći snage i dišpeta da se prijeđe ta granica od 5 % i da doista budem ono što Dalmacija želi , njen tribun u Saboru neovisan o strankama.
I svim ostalim kandidatima koji su na pragu prelaska iskreno želim da postignu odličan rezultat jer je to dobro za Dalmaciju.

Mojih 107 zakonskih prijedloga i 14 izborenih zakona , dokaz su da jedan čovjek može mnogo učiniti iz oporbe , ukoliko mu je istinski stalo.
Koliko mogu učiniti u Saboru kao neovisan zastupnik na čelu 20 dalmatinskih neovisnih lista i udruga odlučiti ćete Vi ...jer ako Vi smatrate da trebam biti u Saboru onda će tako i biti.

Nastavit ću borbu za proglašenje gospodarskog pojasa , pravednu privatizaciju u turizmu, osnivanje obalne straže, poticaje za maslinare , vinogradare i cjelokupnu poljoprivredu , ali i za poziciju Splita kao metropole Mediterana , prava pomoraca , ravnopravnost brodara i ribara, očuvanje kulturne baštine Dubrovnika i drugih gradova. Stoga Vam je 20 neovisnih lista udruženih u ovu neovisnu listu za SABOR možda posljednja šansa za razvoj kakav Dalmacija zaslužuje.

S razlogom sebe smatramo ljudima iznad politike jer smatramo da ljudi napokon moraju nadići politiku. Želim vidjeti da političari dviju stranaka mogu zajedno sjesti i staviti interese svog grada ispred interesa stranke koju predstavljaju, a kad naprave rezultat za svoju zajednicu , za svoje sugrađane, mještane , susjede , onda neka se bore oko političkih zasluga.


- 17:41 - Komentari ( 14 ) - Isprintaj - #
Nezavisna lista Tonči Tadić - "Obala, otoci, Zagora"