< kolovoz, 2006  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Teen priča. Brat, sestra i njihovi frendovi u svakodnevnim školskim, prijateljskim i ljubavnim zavrzlamama.
Autorov real-life blog: godmusthateme.blog.hr.

Likovi


Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Thomas Cunningham, gitarist, pisac i slikar. Nikada nije previše volio školu ni znanost. U slobodno vrijeme piše priče, pjesme za svoju gitaru, svira čelu, slika... Jednom u tromjesečju pohađa slikarsku akademiju u Belgiji. Po naravi je dobar, nikad ne upada u svađe. Odličan frend i odličan brat.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Cassandra Mitchell Cunningham, posvojena od strane Cunninghamovih. Ponekad teška i stidljiva, no ako ju bolje upoznate, zavoljet ćete ju. Odlična je učenica, iznimno pametna, te je pobijeđivala na brojnim natjecanjima. I potpuno nesretna u ljubavi.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Sara Johnson, plava izvana, no ne i iznutra. Izni,no inteligentna. Poznata po svom "jedan dečko tjedno" ponašanju, no čini se da je s Tomom napokon našla sreću.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Matthew Lievy, Tomov najbolji frend. Ovisan o nogometu, sportu općenito i... matematici. Dobar kao frend, no često težak kao dečko.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Evan Gilligan, često zvan samo Gilligan. Svira gitaru. Konstantno filozofira te ponekad zna biti malo naporan. Dobra je dušica koja ne bi ni mrava zgazila.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Liam Armstrong, totalni perfekcionist i uvijek dotjeran u tolikoj mjeri da zna ići i na živce. Dobar je u školi, posebno na satovima povijesti.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Tamara Andrews, beskrajno zabavna i odlična frendica. Uvijek joj se možete povjeriti, a svojim vas šalama može natjerati na smijeh i u najtužnijim situacijama.



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Lara Shinoda, simpatična i zabavna djevojka. Rođakinja Mikea Shinode, s gotovo svima je dobra i ni s kim se ne svađa. "Živi za trenutak".



Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Mellandra Eden. Iako ju većina društva poznaje samo kao "Mattovu curu", zapravo je zanimljiva djevojka. Pomalo je neuredna i neorganizirana.

srijeda, 02.08.2006.

Play on...

Nakon što se gospođa Gullwing, starica iz prizemlja, treći put u petnaest minuta došla žaliti na buku, Tom i Gilligan su odlučili prestati. Vježbali su gitare u podrumu Gilliganove zgrade. Pokazalo se kako su oni planovi za bend ipak bili malo preoptimistični; unatoč svim naporima, nisu uspjeli naći nikoga trećeg.
Bila su već dva sata i po Toma je došla Sara, praćena Gilliganovim čudnim pogledom. Tom je znao što je mislio. Znao je što su svi mislili. Govorili su mu da sa Sarom nitko nije bio dulje od dva tjedna, no njega jednostavno nije bilo briga za to. Nije sad da ju je ne znam kako volio, bilo im je lijepo, i ako ima samo dva tjedna, iskoristit će ih. Sara ga je zamolila da nikome ne govori o njenoj bolesti, te Tom nije, iako je ponekad bio u iskušenju. Mogao je reći svojoj staroj, ona je liječnica, sigurno poznaje mnoge, pa možda i nekog tko bi ju mogao operirati. Predložio joj je to, no nije htjela.
Tom se pozdravio s Gilliganom, dogovorili su se da će nastaviti tražiti članove, te je on krenuo sa Sarom. Šetali su kroz park, u kojem je lišće već nekako izgledalo blijeđe. Počeo je kolovoz, dakle više od pola praznika je prošlo. Tom se radovao školi, ići će u novi razred, sigurno upoznati i neke nove ljude; valjda će biti zanimljivo. Sara mu se nasmiješila. Nasmijao se i on njoj. Nastavili su hodati...

Matt, meni je žao, no ja jednostavno ne osjećam ništa prema tebi. Sorry.
Tako je glasio tekst poruke koji mu je ujutro poslala Casey. Ni sama nije znala zašto mu je to poslala, jer jest nešto osjećala za njega. Ono što je rekao u subotu, ju je nekako odbilo od njega. Nije to mogla objasniti.
Njega to očito nije previše pogodilo; Lara joj je kasnije rekla da je opet s Mellandrom. Ma idiot. Nije se sad htjela zabrinjavati tim.
Navečer, kad se i Tom vratio, mama ih je pozvala u blagovaonicu na svečanu obavijest. Cijelu je sobu uredila, svečano postavila stol, a kad su oni ušli u sobu začuđeno gledajući, rekla im je da su im oca oslobodili optužbe.
"A mogli su ga i malo dulje zadržati", u šali je rekla Casey. Još se nije znalo kad se vraća kući, no uskoro hoće. Raspoloženje je malo pokvarilo Tomovo pitanje znači li to da će ponovno biti zajedno, no svejedno su svi bili sretni, a majka je bila u toliko dobrom raspoloženju da im je čak i povisila džeparac.
"Mogli bi starog malo češće optuživati", rekao je Tom kad su kasnije sjedili u njegovoj sobi razgovarajući. Gledali su neki film na TV-u, no nije bio pretjerano zanimljiv.
"E, Tom, daj mi reci malo šta je to između tebe i Sare; mi baš ne kužimo", rekla mu je Casey.
"Mi smo samo frendovi", odvratio je znakovito se smiješeći, "malo bolji frendovi."
"Da, da", reče ona, isto se tako smiješeći.
"A kad smo već kod takvih pitanja, što je bilo s tobom i Mattom?"
"Neću razgovarati o tome", odsječno je rekla i istog trena napustila sobu.
Ah, šta ćeš, mislio je, ludo pa živi...

- 10:42 - Komentiraj (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.